Praktik

Nu har jag haft praktik i 7 veckor. Helt slut blir man. Det är så mycket att ta in i huvudet precis hela tiden. Plus att man har arbete att göra med och dessa träffar uppe i Falun varannan fredag.
Just nu känner jag att det skulle vara skönt att plugga som vanligt eftersom att det känns som man aldrig är hemma längre.
Det tråkiga är att vi har ytterligare 5 veckors praktik efter denna praktik, då på psyk. Lite läksigt men kan vara skoj, man vet aldrig.

Vart lite fest i lördags. Var skoj hemma hos Linn, men sen gick alla ner på krogen. Jag, Jesper, Nichlas och Aprili gick till Nichlas då vi tycker det är tråkigt på krogen.=)
Det tråkiga var att jag blev så trött eftersom att jag hade vart vaken sen kl. 6, så jag blev ltie tråkig och somnade.=)
Mådde ganska bra igår men vi var så trött, sov nästan hela tiden till klockan 18.00..=)

Har jobbat lite på dagis idag för att få in lite extra pengar.. det vill man alltid ha.=)

Nu väntar jag på att Jesper ska komma hem. Då ska vi tvätta och sen ska vi mysa och ha det riktigt mysigt.=)
Är så sällan vi hinner ha en hel kväll eller en hel helgdag i soffan, det som vi gjorde så ofta förut. Det saknar vi och försöker så gott vi kan att få till dessa dagar/kvällar, men det funkar inte alltid då det nästan jämt dyker upp något.

Snart har vi förresten varit tillsammans i 3 år...Jippie!=) Är lika kär fortfarande och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan min Jesper.

Ska till vårdcentralen med min axel på torsdag. Hoppas att jag ska bli av med denna värk och kunna använda axeln normalt. Men man ska inte ha för höga förhoppningar när det gäller vården.=)

Nu ska jag plocka i ordning tvätten! Hejhej!