Snälla, snälla....

Förlåt mig att jag inte uppdaterade igår. Helt plötsligt var det kväll och då var det kört, orken var borta.
Men nu.. här kommer den!!! :)

I fredags gick jag hem till Izze och drack lite vin tillsammans med mamma, syrran, "faster" Carina, Izze, Issa och en väninna till Izze. Kusin Linda kom förbi en sväng också.
Här kommer lite bilder!
   
Jesper var hemma hos pappa där våra respektive var.
Vi möttes sen på Folkan där jag och Jesper dansade nonstop i två timmar, sprang mellan Arvingarna och discot. Sen hade jag så ont i fötterna och vi var nöjda så vi vandra hemåt i snöovädret kl.24.00. :)
Jättekul kväll tillsammans med nära och kära! 

Vaknadelördagen och mådde rätt bra. Lite seg, men fint!

Hann inte göra mycket innan jag och Jesper åkte upp till Sandra och Peter på Knutsbo. Där skulle grabbarna basta och spela pingis innan partyt och jag, Sandra och Angelica gjorde oss i ordning tillsammans.
Sen åkte vi ner till Coco Thai där vi åt buffé. Vi var riktigt många, från både herr- och damlaget.
Gjorde en riktig miss och åt råa grönsaker som minimajs, broccoli och vattenkastanjer. Visste inte att man kunde lämna in och wooka dom. :/ Men det var gött ändå!

    

Sen drog vi vidare till Hammarbacken där vi hade själva paaarty(!!!!) :D
Shit vad kul det var och hjälp vad folk blev onyktra.
Danne och Peter hade ordnat lekar och vi dansade och hade sjukt kul!
Vandrade hem kl.01 med en full sambo. Han gjorde sina vurpor varav en rakt in i en cykel med ansiktet och en annan i hallen då han försökte få av sig sin ena sko som satt fast (finns även på film). :D

     
      

Jesper somnade gott när vi kom hem. Jag var lite smart och åt lite innan jag lade mig.
Jesper mådde inge bra alls under hela söndagen. Jag var pigg som en nötkärna.
Var hundvakt åt Avin, han kom 10.30. Vi tog på oss skorna vid 12 och gick till Hammarbacken för att städa. Tyvärr (eller inte :)) kom vi dit precis när dom städat klart. Så vi gick hem igen.
Tur att  Fredrik och Nichlas kom och gjorde oss sällskap en stund mot kvällen så Jesper var tvungen att rycka upp sig. :D

IIgår var jag ledig och städa en del här hemma. Diskade, dammsög, plockade undan, tvättade, bytte sängkläder (skönt med rent efter helgen) och så städa jag även balkongen och dammsög den från allt granbarr från våran julgran. :)
Nu är den fin och fräsch och längtar efter sol.
Jag och älsklingen lagade god mat, klycklingfilé med potatisklyftor i ugn tillsammans med morötter och minimajs. Tzatziki till det också. :P

Idag har jag jobbat 7-16 och sen tränat småpojkarna i innebandy.

Det mina kära vänner var min uppdatering. Njuuut! :D

En...

... uppdatering kommer senare idag. LOVAR! :)

Mitt hår är borta!

Halva kaluffsen i alla fall. :) Tog lite på längden och sen gjorde hon en etappklippning, så nu ar jag inte alls nå tjockt hår längre. Det är skönt nu när det blir vår och varmt att vara lite lättklädd om huvudet. :)
Är supernöjd!
Har inte tagit nå efterbilder, men det kommer säkert efter helgens fester någon bild där resultatet syns.
Har nyss duschat efter träningen och oj så lite schampo och balsam jag behövde. Ska bli spännande att borsta håret om en stund.

Träningen var superkul, en massa spel och det gick rätt bra.

Nu är jag supertrött. Ska göra mig klar för sängen. Ska ju upp tidigt och jobba. Sen blir det full rulle innan jag ska hem till Izze för kvällens trevligheter. Hinner nog inte med något inlägg i morgon.

Men snart äntligen är det helg... bara sova och jobba, sen så.. :)

Fullt upp

Vilken planerad dag jag har idag. Det är ganska ovanligt.

Ska till Malin på lunch. Sjuksköterskegänget skall träffas. Det blir kul! Få höra hur det går för alla och umgås lite, plus mysa med William och Alice (Malins tvillingar) som snart är 3 månader.

Sen ska jag klippa mig. Fick en snabb tid så jag hann klippa mig innan helgen. Ska bli riktigt skönt att bli av med lite hår, dock inte på längde. Kanske kommer bilder senare, om jag orkar. :)

Sen måste vi städa också, så veckostädningen är gjord innan helgen för då finns det ingen tid till sånt dravvel.

Träning till sist innan jag kan ta det lugnt. :)

Kan ju berätta vad som händer i helgen! :D Gaaaahhhh! Håller på att längta ihjäl mig. :D
fredag blir det Folkan och Arvingarna tillsammans med mamma, syrran och pappas Izze plus "faster" och två bekanta till Izze. Kusin Linda kommer förbi en sväng också. Vi ska hem till Izze och parta loss innan Folkan.
Pappa, Jesper, farbror, kusin Ronny och några arbetskamrater till träffas hemma hos pappa innan vi möts på Folkan. :D
Ska bli superkul!!!

Superkul blir det även på lördag. Då har vi avslutningsfest med herr- och damlaget. Vi ska äta på Coco Thai innan vi går till festlokalen vi hyrt. Där blir det lekar antar jag och en massa dans. Skiiiiiitkul! :D

Värsta roliga helgen!!

Jaja.. innan allt roliga är det den här dagen först och sen en jobbdag i morgon innan allt börjar. Men det kommer gå fort (hoppas jag)!!

Självklar kommer bilder fter helgens bravader!

Nu ska jag ladda för denna dag!

Våffelglass på våffeldagen!

Jag blev inte ensam till Kupolen idag. Linda åkte med mig, och tur var väl det för det hade nog varit dötrist att gå själv där ändå. :)
Först var vi till Barnens hus där Linda köpte en resesäng till lilla bebben. Sen till Kupolen där vi först var in på Babyproffsen. Fick se vagnen dom ska köpa, jättefin. Älskar att gå i bebisaffärer och drömma mig bort. :)
Det slutade med att jag köpte ett par skor, ett linne, lite örhängen och strumpbyxor till helgen.
Det allra sista vi gjorde var att köpa oss en varsinn glass. Våffelglass på våffeldagen. Den godaste kulan var absolut hallon, den smakade så mycket sommar.
Tack kussen för idag!!

Egentligen skulle jag gjort våfflor idag men älsklingen kom med ett godare förslag -grekisk sallad. :)

Vi har hunnit vara ut till Hagge en sväng. Morbror Mats är där. Sen har jag även varit ner till gymmet en sväng och kört ett styrkepass.

Har precis kollat på Grey´s och jag bara läääängtar ihjäl mig till nästa onsdag. Vilket slut det var!!!

Ska snart sova!

Tack älskade mamma för att du världens bästa!
Tack Sanna för den fina designen!

Kupolen

Sandra och Selda plockade upp mig igår och så åkte vi ner på stan och fikade. Tack Sandra för fikat, du är bara för snäll. :) Nästa gång är det jag som bjuder.
Hade med mig kameran så jag kunde ta lite bilder på prinsessan. Se så fin hon är!


Fick förresten överraskningsesök igår inna jag åkte ner på stan. Jossan knackade på dörren. Hon är hemma för en snabbvisit. Jättekul att träffa henne! Önskar hon bodde här hemma. Men hon trivs bra i Norge och ska flytta ihop med sin kille. Kul! :)

Tränade pojkarna + 3 flickor igår också. Så många barn, strax över 30. Det var jätteroligt att så många ville komma och hoppas att dem vill fortsätta. Så nu ska vi ha träningen varje tisdag i nio veckor framöver.
Vi "tränare" passade även på att träna lite efter själva. Körde lite spel. Det var skoj!

Nu ska jag göra mig klar och sen dra till Kupolen för att leta efter skor. Inte det lättaste. Skönt att spatserar runt där själv och slippa tänka på någon annan. :)


Tisdag

Tur att drömmar bara är drömmar ibland. Hade en riktigt hemsk dröm efter att Jesper åkt till jobbet. Pratade med älsklingen när jag vaknade och kunde sen släppa drömmen.

Vet inte var jag fick orken ifrån men tog mig en repa till gymmet igår kl.20.00. Gjorde inget avancerat men gick  i alla fall 40 minuter (nästan 5km) på bandet medan jag kollade på Familjen annorlunda. Gillar verkligen familjen i Älvdalen. Dom är så härliga hela gänget, speciellt föräldrarna!
Blev lite irriterad också, på två killar bredvid mig som kanske var 15-16 år. Dom höll på att flammsa runt, åkte på rumpan på bandet, bakläges, gick på alla fyra och allt man kan tänka sig. Skitdrygt! Sånna där borde inte få träna på gym. Man är väl där för att träna och inte för att leka....?

Idag ska jag städa(?) lite smått. Eller det kanske inte heter städa när man bara ska diska och dammsuga!?! Haha!

I kväll ska jag ner till sporthallen. Vi ska starta två barnlag. Pojkar födda -00/-01 och flickor födda -98-/-99. Så om ni vet någon som skulle vilja testa på lite innebandy, säg till!

Jobbet ringde och väckte mig idag igen och ska jobba dag på fredag. Kul!


Finbesök

Jag är i Hagge. Fick rycka in som barnvakt åt mina kära småsystrar. Känns konstigt att säga barnvakt när jag är "hemma" och är med mina systrar. Ser det inte som barnvakt, ser det mer som... jag vet inte... som om jag umgås med mina systrar. :) Inte barnvakt i alla fall.
Men endå.. ingen skola och dagis för dom idag då det är sån där ledighetsdag i Smb kommun.

Jag och Hilma har badat badkar vilket var skoj. På något vis så hamnade det en massa toapapper i badet när Hilma var upp och skulle hämta kallvatten. Äckligt men kul.
När vi kliver upp och står i handdukar knackar det på dörren - finbesök av Sandra och Selda.

Sandra hade med sig lite pysselgrejer till tjejerna som var kul. Tack så mycket! Lite fika hade hon också med sig. Tur det då det bara fanns bullar i det här huset. Tack för fikat! :)
Jättekul att träffa er, som alltid.

Lånar en bild av Sandra på lilla Selda för att kunna visa upp den sötaste prinsessan av alla.


Nu sitter tjejerna och pysslar med sina fjärilar dem fick och jag hamnade här. Ska strax laga en lite sen lunch.

Dom ringde från jobbet idag förresten och gav mig två dagar nästa vecka. Yes! Hoppas jag får något pass denna vecka också.

Hej Jesper!

Innan jag åkte och jobbade satt jag och kollade på lite resor (och du var i Borlänge). Du vet ju att jag så gärna vill åka någonstans efter sommaren, så du kan ju tänka på saken i alla fall. ;)

Jag vill så gärna åka hit. Det kan inte bli finare! :)

Grekland - Kefalonia





Bilder från
Apollo.se

Nu vet du älskling! ;)
Vi ses i kväll när jag kommer hem.. pusspuss

Förresten så snöar det ute. Bläääää!

Jag är en riktig

soffpotatis!
Så fort jag kom hem från jobbet damp jag ner i soffan. Tog med mig lite vaniljglass med varma hallon och blåbär att smaska på. Riktigt mums!

Jesper är med Nichlas och Carlsson någonstans. Han kommer väl hem om någon timme.

Förrestens så gick det jättebra att jobba och jag gillar det såååå...

Jag är sötsugen, saltsugen och allt man kan vara. Det går bara skitTv och ingen bra film har jag. Egentligen är jag skittrött (snart åker väl ögonen igen) men jag vill inte sova innan Jesper kommer hem (fjant, jag vet).

Sov gott!!

Jobbhelg

Idag ska jag jobba! 14-21.30 så ingen ledig lördag för mig inte.

Har hunnit sett klart filmen Världarnas krig som gick på 5:an igår. Vi var så trötta att vi spelade in sista timmen. :)

Ska jobba i morgon också samma tid så min helg blir ganska tråkig, även om det är kul att jobba. Inte så kul att läsa om menar jag. :)

Nu ska jag duscha och greja!

Hoppas ni får en trevlig helg allihopa!


Ännu mera jobb...

Innan jag började jobba igår simmade jag med Linda. Det blev 1 km och sen var vi nöjda. Hungriga som vargar efteråt, och lilla bebisen var superhungrig också, så då gick vi till Åhlensrestaurangen och åt tacobuffé tills vi blev proppmätta.
Linda är så rund och fin om magen nu och finare blir hon. Så mysigt! :)

Sen åkte jag och jobba. Det krånglade en massa med journalprogrammet för mig så jag hade inte behörighet att utföra vissa saker som är nödvändigt för att kunna jobba. Så det var inge kul alls då jag fick be en kollega att göra vissa grejer i datan åt mig. Förutom det gick det bra. Det var lite stressigt och det var mycket att göra med mina patienter. Men det var kul att jobba själv. Kom inte iväg från jobbet förräns 22.10.

Helt slut var jag när jag kom hem då jag inte hade hunnit äta något på hela passet. Tog mig ett äpple och somnade gott sen. :)
Vaknade av att avdelningschefen ringde och fråga om jag kunde jobba kväll på lördag och söndag. Självklart kan jag det! :)
Ska bli så kul när lönen kommer i april, speciellt om jag får jobba lite mer nu innan mars är slut. :)

Har lite ont i huvudet, men när värken har försvunnit och frukosten lagt sig till rätta i magen så ska jag åka ner på gymmet en sväng.  

Vart tog solen vägen idag??? :(


Premiär

Jag ställde klockan på 8.00 idag och usch så trött jag var. Har inte sovit så jättebra i natt. Har drömt om jobbet precis HELA natten!
Men vill inte sova bort hela förmiddagen när jag ska jobba klockan 14.00.

Innan jobbet ska jag simma och äta lunch på stan med kusin 
Linda

Och vet ni vad..? Idag ska jag premiära med min cykel. Första cykelturen denna vår och med min nya cykel. :) 



Hoppas alla får en trevlig dag!

Tulpaner och orkidéer

Har precis landat på min favoritplats -soffan!

Åkte till Sandra och Selda vid 12.00. Vi skulle gå en promenad men det slutade med att vi tog bilen till stan istället då Sandra hade så ont i fötterna från hennes promenad igår. :)
Vi fikade lite lunchEngel och sen tog vi en repa eller till och med två på stan. Vandrade runt och tittade på allt möjligt.
Sen skjutsade jag hem dem till sig. Selda var så snäll och go hela tiden. Sötare unge får man leta (länge) efter!

Berättade för Sandra att anledningen till att jag har gult nagellack var att jag skulle få Hilma att sitta still tills hennes torkat. Jag ska att Hilma ville ha Sveriges färger så nu har hon gult och blått på varannan nagel.
Då säger Sandra: "Men varför målade du dom inte bara gula med ett blått kors över?"
Bra Sandra!
Vilken koll du har på Sveriges flagga! :D Haha!

Fick någon idé när jag åkte hem att jag skulle ha tulpaner. Jag åkte till Hemköp och köpte vita tulpaner och så sprang jag in på Åhlens och köpte en vit tulpanvas som jag sett förut.
Så nu är det så fint på vårat köksbord, fattas bara en vit löpare men det verkar inte finnas någonstans.

Så här fint blev det! :)

Här ser ni dom vita gardinerna jag köpte för ett tag sen och så min älskade lila orkidé som jag fick av Majsan i examenspresent (tänk att jag hållt den levande enda sen mitten av januari). :)


Måste även visa hur fint det blev med min älskade mita orkidé.





Den är sååå fin! :)




I kväll är det styrelsemöte med innebandyn!

Förresten så ringde dom idag och frågade om jag kunde jobba i morgon 14-21.30 och självklart kunde jag det.
Weee, första passet alldeles själv. :D

Vår?

Vädret är helt underbart. Det luktar verkligen vår ute och jag blir så glad. :)
Jesper säger att för att våren ska vara här på riktigt så ska temperaturen inte gå under nollan på en vecka.
Stämmer det?

Jaja.. strunt samma. Jag ska i alla fall ut och gå om ett tag med Sandra och Selda. Vi får se vart fötterna tar oss.

Igår åkte jag och Thilda till mormor och morfar och var där under dagen. Mamma var också där då hon tog bussen dit i måndags.
Vi hjälpte dem att städa och greja lite. Önskar jag kunde vara där jämt, var inge kul att åka därifrån.

Tränade äntligen igår också. En hel vecka hade det gått, fy! Jesper, Carlsson och tränade Nichlas tränade med oss också och det var riktigt kul. Det gick bra för mig också. Gjorde hela tre mål varav Jesper passade till två. Jag säger ju att vi är det bästa teamet någonsin. ;) Majsan var inte så populär bland grabbarna då hon blev märkt på låret ett par gånger. :D

Dags att göra sig klar och möta dagen!


Måndag

Hilma kom till mig i morse. Nu har vi åkt till Hagge, ätit blodpudding och Hanna har kommit hem från skolan.

Känner mig just nu lite som en drake - det eldar ur näsan (fast jag skippar elden).
Bara jag inte är på väg att bli sjuk...

Jag som såg fram så mycket emot helgen eftersom att det troligtvis skulle bli avslutningsfest med herr- och damlaget, men nu ser det mörkt ut. :(
Hoppas dem finner en lösning...

Bjuder er på en fin liten låt...


Är det inte härligt?

Med detta väder?
Man blir så glad och lycklig i hela kroppen.

När vi vaknade i morse (förmiddags) blev det en snabb frukost och sen snabbt på med kläderna för att sedan åka till Jeppes sommarstuga. Vi tog med oss Thilda och Avlin och så åkte svärmor, svärfar och Elin i en annan bil. Där satt vi på varsin stol mot husväggen. Fikade, tjålade, läste tidningar och självklart solade. Avlin var lycklig som fick springa av sig en hel del energi.

Nu är vi hemma och är så trötta. Det är så konstigt hur man kan bli så trött av att vara ute, man borde bli pigg och uppfriskad. Fast såklart, det är man ju så länge man är ute. :)

Melodifestivalen igår då. Jag hade så svårt att hålla på någon låt för dom är ju bra allihopa.
Ugglas låt är så bra och fin. EMD är ju så snygga och även låten är riktigt bra.
Men måste säga att Malena och hennes låt som vann är riktigt bra och har en känsla av att den kan gå bra där nere. Den är ju lite annorlunda och det är ju så dom ska vara tydligen.

Nu är det mycket Tv som gäller i eftermiddag/kväll:
Den rätta för Rosing 17.05,
One three Hill 18.05 (det bästa),
Gosspgirl 19.00 (som jag egentligen inte brukar titta på men har fastnat för lite nu på senare tiden),
Wipeout eller Bones 20.00 och sen självklart
Beck-filmen 21.00.

Sen får det vara nog!

Undrar när jag ska hinna äta??


Mina bästa!

Igår hade jag en dag med mamma och systrarna.
Jag åkte ut till Hagge direkt jag hade vaknat. Där aggerade jag frisör och klippte Hanna och Hilma, åt god smoothie, sjöng och dansade.
Bestämde att vi skulle in till stan under eftermiddagen för att kanske shoppa lite. Men för att man ska kunna det så det bästa att inte ha småtjejerna med sig för då får man inte titta på det man vill.
Så jag ringde Jesper och frågade om han kunde ta med tjejernabio så vi fick lite ensamtid med mamma på stan.
Och så blev det. Tjejerna och Jeppe gick på Bolt och jag, mamma och Thilda drog en repa på stan.
Mysigt... och kul! :)

Köpte en ny mascara som jag aldrig användt förut, så nu får vi se om den är bra.


Sen köpte mamma lite hårfärg till mig. Tack mamma!

Jag och Jesper gjorde hamburgare och bröd till kvällsmat och sen var vi så trötta. Såg en film som gick på svt1, Sök hette den. Helt ok, men ingen jag skulle rekomendera folk att se. :)
Sen var kl.23 och vi direkt.

Jag ska snart färga håret och så ska jag städa lite innan Jesper kommer hem. Han är i Falun och spelar säsongens sista match.
Sen får vi se vad dagen bjuder på!

Skönt med helg i alla fall.... :)

Filmtime

Har precis tittat på Josef Fares film Leo. Gillar alla hans filmer och även den här. Den var väldigt bra!
Det var en väldigt hemsk handling och jag vet inte hur många gånger jag blundade och höll för öronen. Borde nog inte sett den själv, jag hade tur som såg den när det var ljust i alla fall.


För övrigt ska jag jobba om någon timme.


Usch vad jag luktar

Har precis ätit pannkakor med jordgubbssylt och glass.
Även om fläkten är på full sprutt när jag steker dom så är det osigt i hela köket (om inte hela lägenheten). Jag luktar även sådär härligt om både kläder och hår! Usch!
Men gott var det och mätt blev jag. Det blev rekord för mig i pannkaksätning idag - 4st!

Snart är det Grey´s - veckans höjdpunkt! :D

I morgon börjar jag jobba kl.14 och innan har jag tänkt att kika på filmen Leo av Fares Fares, som jag hyrde till Jesper idag då han varit hemma från jobbet med tandvärk (-tand då den är borta) men han orkade inte se den.

Har någon sett den filmen, är den läskig? Bra?
Måste veta om jag vågar se den alldeles själv. :)

Trötter

som tusan! Förstår inte vad jag gör uppe egentligen.

Har jobbat dag och det var kul som vanligt, om inte kuligare idag då vinterkräksjukan gett sig och intagningstoppet är hävt. Anhöriga fick äntligen komma och hälsa på, det blev mer liv och rörelse på den lilla avdelningen och därmed också mer att göra. Yes! :)

Min lilla plutt har ont i munnen efter operationen av visdomstanden. Stackarn! Han går på tabletter och äter yoghurt. Men allt hade gått bra. Tur det. :)

Har tränat och det är ju tråkigt att det ska gå relativt bra när säsongen är slut, men det var väl kul med. Rolig träning i alla fall!

Nu är det godnatter i denna lägenhet. Snart är det kolsvart här inne så det är bäst att skynda sig till sovrummet.


Här ligger jag...

... i sängen och ögonen håller på att åka igen.
Ska snart stänga av datorn innan Jeppe bli förbannad (den surrar så mycket). :)

Jag har jobbat hela eftermiddagen och idag var det nästan för lugnt. Jag vill ha något att göra hela tiden. Men det var lika kul som vanligt.

Kom hem vid 22-tiden så det var bara att äta lite flingor med mjölk, ta sig en dusch och göra sig i ordning för sängen.

I morgon är jobbtiden 7-15, men jag är där redan halv 7 eftersom att jag åker med Jeppe när han åker till jobbet.

Om ni inte har något att göra i morgon kl.13.00 så skänk en tanke till min älskling som ligger under kniv, sprutor och tång då tandläkaren ska skära fram ena visdomstanden och rycka ut den.
Stackarn! Jag är så nervös för att han är nervös.
Vill inte se min älskling ha ont!

Sov gott!

...

Tänk att man inte kan vara nöjd med det man har! Uppskatta och älska det som redan finns där.

Har ingen lust alls att vara hemma idag.
Tur att man ska jobba, 14-21.30. Härligt!


Tävling!



Jag tävlar om valfri väggtext från
vinylahem.se i Fru Evelinas blogg!
Tävla HÄR du med!


Söndag

och vi har storstädat hela lägenheten. Det känns så härligt!

Nu ska vi baka chokladmuffins och sen slöa hela dagen.

Är så mysigt att bara vara hemma med Jeppe och nästan inte göra någonting. :)

Jag har helg

För en gång skull kan jag säga att jag har helg. Jag har jobbat i hela veckan och nu har jag helg. Hur bra känns inte det. När jag var hemma hela tiden var det ju som helg varje dag. Det blev för tråkigt. Men nu är det skönt och kul med helg. :)

Jag och Jeppe hyrde filmen Patrik 1,5 igår. Den var faktiskt riktigt bra. Jeppe tyckte bara att det var lite hemskt när paret hade sina kärleksstunder och ville helst spola då. :) Jättebra handling och jag tycker det är så rätt att "dem" ska behandlas lika som alla andra. Grät till och med små skvättar då och då.


Idag har det varit en innebandydag. Jespers match kl.14 mot  Skönvik och som slutade med vinst för grabbarna, 9-2.
Sen våran sista match för säsongen (vilket är så tråkigt) som spelades mot Borlänge och som slutade med förlust, 1-8 (vilket är ännu tråkigare). Fy tusan vad tråkigt att avsluta med en sån förlust.
Men men.. dom var bättre än oss och nu går vi inte upp i div.2 så då slipper vi den diskussionen i laget, vilket är bra.

Så fort vi var klara åkte vi hem till Farfar och "farmor" Kerstin då hon fyllt 70 år. Så det var lite kalas. Hur mycket mat som helst och sen hur mycket fika som helst. Var vrålhungrig men fick inte i mig så mycket mat och till efterrätt åt jag vanlijglass med varm hjortronsylt. Mumma!

Nu äntligen har jag landat på min favoritplats -soffan!
Ska inte röra mig ur fläcken innan läggdags.

Förresten! Kollade på Melodifestivalen och måste säga att det är tråkigt att man ska behöva rösta 100 gånger och även se låtaarna lika många gånger innan finalisterna kommer fram.
Vet inte riktigt om jag tyckte att det var rätt låtar som blev globenfinalister men Af Ugglas låt var faktiskt bra!!

Halloj halloj

Det är så rackarns kul att jobba! Jag trivs verkligen och känner att jag absolut har valt rätt yrke. Skulle kunna jobba varje dag. Nejdå, men det är riktigt kul när jag är där.
Dagen har gått fort men det har inte varit överdrivet mycket att göra (rätt lugnt faktiskt), känner att jag hänger med bra i tempot än så länge. :)

Nu är det snart match!!! Mot Åmot. Hoppas på en vinst, det skulle vara så skönt eftersom att vi spelade oavgjort mot dom sist då vi släppte in ett mål i 18 minuten sista perioden.

Dags att fylla på med energi och börja ladda! :)

Promenix


Jag har precis tagit mig en sväng om runt Högberget. Valde promenad i stället då jag mår lite illa och ville inte riskera att lägga en kastspya på gymmet.
Det var skönt med frisk luft och illamåendet kanske har försvunnit lite, men inte helt. Samtidigt som jag mår lite kyvens är jag hungrig. Konstigt.
trottoarerna och gångbanorna är det sådär slask-snö-isigt så det blir jättesvårt att gå. Varför inte bara ploga bort det? Tänk dem äldre och de med barnvagn. Kan inte vara lätt.

Mamma ville att jag skulle skriva att jag har pratat med henne nyss i telefon, så det har jag gjort sen jag kom in.

Nu ska jag pyssla vidare här hemma med tvätt och disk.

Ledig dag

Idag är jag ledig. Skönt men tråkigt.

Ska pyssla lite här hemma. Har precis slängt i sängkläderna i tvättmaskinen, så nu väntar jag på att den ska bli klar så jag kan duscha sen.
Ska nog träna sen, eller om det blir en promenad. Har inte bestämt mig. Kanske att jag kan cykla ner till gymmet. :)

Ikväll är det äntligen Grey´s. Det är alldeles för lite med ett avsnitt i veckan. Två hade varit perfekt.

Känner mig lite nere idag... vill inte det!

Svårt!

Ställde klockan på 9.00 idag för jag behöver inte sova längre än 10 timmar på en natt, men tänka sig att jag somnade om i alla fall i 30 min till.
Vaknade dessutom med huvudvärk! :(

Jag ska snart börja fixa och dona lite innan jag ska iväg och jobba (14-21.30).
Det är så typiskt att jag ska gå kväll när det är träning. Gaah!

På torsdag är det näst sista matchen för oss. Sen visar det sig om vi går upp i 2:an eller inte, om vi nu vill det. Det får vi se.
Jag vet inte om jag är så sugen på att gå upp i 2:an, trivs bra med hur vi har det nu. Meningen med vårat div.3 lag var att vi skulle spela och ha roligt, inte ta allt så seriöst och att man skulle kunna ha tid till annat om det behövdes.
Jag tycker verkligen att vi haft roligt den här säsongen! Vi har vunnit nästan varje match, haft kul tillsammans och Nichlas har varit en riktigt bra tränare.
Om vi går upp i 2:an blir det antaligen inte så. Tuffare matchen (vi vinner säkert inte lika ofta och får då det tråkigare) ;), längre avstånd till bortamatcherna, och man kan inte prioritera andra saker för innebandyn för det går inte att spela en match i 2:an på 8-9 pers som vi gjort någon match detta år.
Men samtidigt skulle det vara väldigt kul att gå upp en division, självklart! Det är svårt det där.
Tur att vi är ett helt lag som får bestämma det tillsammans, för jag hade inte kunnat ta det beslutet själv. :)

Dags att göra lite nytta! :D

Ha en bra dag och ha det så kul på träningen ikväll kära vänner!

Klagotime!

Jag är sjukt trött! Ögonen svider och kroppen fryser. Då och då känns det som att ögonen åker igen.
Tur att jag börjar kl.14 i morgon och får sova ut, men just nu är frågan hur jag ska kunna hålla mig vaken till 22.00???? 

Måste klaga lite till.
Det värker i nacke och axlar. Skulle så gärna vilja gå och få lite massage. Här hemma får man ju inget i alla fall, ;) plus att jag skulle vilja ha "riktig" massage. Jag har säkerligen hundra knutor och är hur hård som helst.
Snart kanske ekonomin tillåter... :)

Eftersom att Jesper är hos Nichlas och kollar på innebandy så måste jag ju klaga för någon annan, och då blev det här. :)

Jag ska nog göra mig en smoothie så att jag piggnar till, eller det kanske är en piggelin som gör susen!


Vinterkräksjukan!

Har jobbat första dagen i dag och ta mé tusan(!) - det är vinterkräksjukan på avdelningen.

Den startade i fredags. Tre av sex salar på A-sidan där jag var idag (avdelningen är uppdelad i A och B sida) är isolerade, vilket betyder full mundering på när man går in till dem patienterna (plastförkläde, handskar och munnskydd).
Det är intagningsstop och besöksförbud (eller på egen risk) och så kommer jag där LIVRÄDDAST I VÄRLDEN för magsjuka och gör min första dag. Hej och hå!

Annars gick allt bra och jag längtar tills nästa pass som är i morgon. :)

Nu ska jag laga mat. Klyftpotatis med morötter, tzatsiki och kycklingfilé (plus sallad).

Till Jesper

I swear to you. I will always be there for you, there's nothin' I won't do.
I promise you. All my life I will live for you, we will make it through.
Forever, we will be.
Together, you and me.
Oh n' when I hold ya, nothin' can compare,
With all of my heart  you know I'll always be right there.

I believe in us. Nothin' else could ever mean so much,
You're the one I trust. Our time has come we're not two people,
Now we are one, you're second to none.
Forever, we will be.
Together, a family.
The more I get to know you, nothin' can compare,
With all of my heart you know I'll always be right there

Forever
, we will be.
Together, just you and me.
The more I get to know you the more I really care.
With all of my heart,  you know I'll always be...
You know I really love you. Nothin' can compare,
For all of my life, you know I'll always be right there.

Nu ska jag berätta...

... vad jag har haft för mig de senaste dagarna.

I fredags var det som sagt full fart hela dagen.
Började med att åka och kolla på tvillingarna när dom spelade final i sportlovsfotboll. Dom var så duktiga och blev nöjda (men lite putta) tvåor. :)


Sen tog jag och Thilda pojkarna i bilen och åkte hem till pappa där han, Izze, Tobbe, Anki och lilla Gustav var.
Vi tog oss en fika på Engel allihopa och jag tog sen med mig pojkarna (Alfred och Johan) till badhuset där vi mötte upp mamma, Hanna och Hilma för att bada. Det var riktigt skoj och Hanna var så duktig och tog tre simmärken och Hilma lika duktig då hon lär sig simma.

När Jeppe sen slutat jobbet och vi gjort oss klara tog vi oss hem till Izze där alla samlades för lite mys och mycket mycket god mat. Shit vad gott det var!
Gustav är alldeles för go!


Jag, Thilda och Jeppe åkte sen upp till Angelica där några från damlaget och herrlaget (plus några respektive) var. Vi hade en spelkväll och spelade fullt med spel, drack lite gott och hade det jättetrevligt.
Tack för en superkul kväll tjejer och killar! :)


Vaknade på lördagen och mådde inte nå vidare. Men åkte med Angelica till Borlänge för att kolla på herrarnas match ändå. Dom förlorade tyvärr med 3-4. Dom var inge vidare bra vilket är tråkigt för nu kanske dom inte går upp i div.3. Så nu får vi se vad som händer.
Jag och Jesper blev sen bjudna till svärföräldrarnatacos och sen stannade vi där och smaskade godis till Melodifestivalen. Riktigt dåliga låtar igår.
Fick en vinflaska av svärfar för att jag besiktade hans bil. Tack så mycket! :)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jesper är i Falun och kollar på två innebandymatcher med grabbarna och jag har varit hos mamma och ätit lite gott och hade det trevligt.

I morgon ska jag jobba min allra första dag som sjuksköterska. Går dock bredvid någon nu i två veckor, men det ska bli kul, spännande och läskigt. Men mest kul!
Är sjukt nervös så det blir nog dåligt med sömn i natt och en massa drömmar när det väl blir sömn!

Nu blir det popcorn, Tv och Beck-film och så vänta på min älskling såklart!

God natt!

Snart...

... kommer en uppdatering (med bilder till och med). Lovar!
Har inte haft tid, men håll ut! :)