Jag mår bra nu! :)

Tycker det är såå härligt att innebandyn är igång. Hade ju otur som gick och blev förkyld, men har nu piggat på mig och är fit for fight igen. Nästan, bara lite snor och hosta kvar, men det låtsas vi inte om. :)
Skorna gillar jag också! Och träningen idag var superkul och det kändes som att det gick ganska bra också. :)

Åh Cypern på måndag! :) Just nu mår jag riktigt bra!

Det enda jag inte gillar är att min fot fortfarande gör rejält ont när jag har tränat. Svullnar upp och känns inte alls skön. Varför skulle man var så
klumpig och stuka den så illa som jag gjorde. Så här såg den ut dagen efter stukningen. :/



Men nu har ändå gått ett år ganska precis och jag tycker den borde gett med sig helt nu. den borde inte göra så här ont. ska ta mig en funderare över hur jag ska gå tillväga med den lilla.

Annars gillar jag det mesta just nu! :)

Förbaskat också!

Har äntligen köpt nya innebandyskor. Hela förra säsongen letade jag ny eftersom att min andra är så kassa. Lyckades inte hitta några sköna och bra alls. Men idag fann jag dom. Ett par Kempa-skor. Har aldrig haft ett par innebandyskor från det märket men dom är supersköna.
Tack snälla pappa och Izze för en superbra födelsedagspresent!


Det värsta just nu är att jag gått och blivit förkyld! Fy farao!!! Kom helt plötsligt igår med halsont och idag är jag tjock i halsen, har ont och har blivit lite snorig och täppt i en ögat så det vätskar över. :) Om jag bara inte har ont i halsen i morgon ska jag träna lite lätt, bara för att få känna på dom nya skorna lite. :)

Nu ska jag snart krypa till sängs! 

Ett år äldre...

Nu har jag en jobbhelg igen och jag kan ju inte säga att jag gillar det direkt. Nackdelen med mitt jobb, den enda nackdelen tror jag. Men det är väl bara att stå ut.

Förra helgen var riktigt kul iaf. En helg i Örebro med Mathilda, Sandra och kusin Viktor. På lördagen blev det IKEA och köpcetrumet och på kvällen utgång på Frimis. Kul att se nå annat. Fast jag har inte sett så mkt här i Ludvika i sommar heller, har inte varit ut en enda gång förutom en kväll under Ludvikafesten. :)
I alla fall så var anledningen till att vi åkte till Örebro Winnerbäck, och hjälp så underbar han är! Den bästa!! Så sjukt bra!! :)
En toppen helg såklart men jag var också glad över att komma hem till mit hjärta. Hade saknat honom!



Sen var det jobb hela veckan och start på innebandyn! Jättekul och skönt att veta att man nu har träning två dagar i veckan och snart en match i veckan (nästan). Suveränt!

Igår blev jag också ett år äldre, 24 år! Det ni! ;) Det var såklart också en toppendag!

Den startade med att jag blev bjuden på frukost av Angelica. Tack! Även Bosse var med och åt en god frukost. Sedan blev det lite besök, lite presenter och fika.
Är supernöjd med mina presenter. Är lite bortskämd med att få det jag alltid önskar mig. :)
Nya innebandyskor, en pippitröja och dem två Lotta på bråkmakargatan filmerna bl.a.




Min idol... :)


Näst intill förstörd...

... och halvt död! Har jobbat sex dagar i rad och i morgon ska jag göra den sjunde och sista. Det är allt annat än lugnt och skönt på jobbet. Alla patienter kräver mycket vård både medicinskt och omvårdnadsmessigt. Idag hann jag inte med någon lunch. Huvudvärk och trött i kroppen.

Det ska bli helt underbart med en ledig helg. Det värsta och bästa är att jag till och med är ledig måndag. Tre dagar i rad, inte illa.

På lördag åker jag och syrran plus co till Örebro. På kvällen går vi ut, på söndagen är vi bakis och sen mot söndag kväll så är det dags för WINNERBÄCK! Så kul!
Så det blir ju inte direkt någon slapp helg så man får vila. På måndag ska jag dega i soffan hela dagen. :)

Bjuder på lite bilder från förra helgen. Kräftfiske i Haggeån.

    


Nu kommer det...

..., ett sånt där "jag-måste-bara-få-skriva-av-mig-mina-känslor" inlägg. För just nu är jag sådär konstigt, sjukt, galet kär!

Jesper får mitt hjärta att slå dubbelt så fort. Jag blir helt som i trans när vi ligger och myser i soffan. Ser och hör inget annat. Bara min Jesper.
Jag är käääääär, helt galet kär!
Jag älskar dig Jesper! Nu och för alltid!
Det bästa av allt är att han älskar mig med! :)



Loved yoy yesterday, love you still.
Always have, always will.



Ibland...

... Men bara ibland, får man hata att jobba helg. Då känner man inte alls för att gå till jobbet, och precis denna helg gör jag inte det. Kanske för att jag vet att jag ska jobba sju dagar i rad eller för att jag just nu är så galet kär och bara vill vara med Jesper.
Men bara att stå ut!


Upptäcktsfärd

Man upptäcker mycket när man ligger hemma i soffan och är sjukskriven. Nu har även jag upptäckt hur roligt det är med Tradera.
Jag har idag gjort mitt första köp där och det blev ett väggord som ska sitta på dörren till tvättstugan (såklart).

väggord - väggdekor -Tvättstuga 7x22 cm

Annars så är magen bättre idag. Den känns fortfarande knepig jag är konstigt öm ner till höger, men den värker inte konstant i alla fall. Har ringt och sagt att jag ska jobba i morgon. Vi får se hur det går. Hoppas allt försvinner helt nu.

Vi ska åka och köpa kakel till köket när Jesper kommer hem. Måste ju ta och sätta igång med renoveringen nu.
Det blir sånt här vitt kakel. Kommer bli görsnyggt!



Världens bästa!

Syrran jobbar ibland på Jeans & More i stan. Var in där en sväng för nån vecka sedan och såg ett superduperfint armband.
Nu har jag fått armbandet, av min älskade Jesper. Lite av en för tidig födelsedagspresent. Är ju några dagar kvar, men ändå. :)

Han är världens bästa och jag är galet kär i den killen!

Titta så snyggt!

Abandet är från Humanity och finns i olika storlekar och former. :)
Det bästa med det är att en del av pengarna går till välgörenhet.



Förbannat (ont) också!

Jobbade kväll igår. Fick ont i magen vid 18-tiden. Magknip och illamående. Det gedde inte med sig utan började vandra neråt mot höger. Började ana nå vajsing med blindtarmen. Hem och försökte sova, vilket inte så bra. Ont, ont och ont.
Åkte till jobbet i morse, fortfarande ont. Mer ont vid rörelse och djupandning plus när man känner ner till höger. Inge skönt alls. Blev beordrad av en arbetskamrat att gå ner till akuten då Dr Johanna var vaken (har jour på natten). Blev undersökt. Inget på urin-stickan, inte gravid, ingen feber och ingen CRP (snabbsänka). Hon tryckte på magen så jag trodde den skulle spricka.
Kan vara blindtarmen men kan även vara äggstockarna som krampar. Det visar sig!

Ligger nu hemma i soffan med täcke och vetekudde, vill röra mig så lite så möjligt. Har tagit Voltaren (inflammationshämmande) och hoppas den gör bättre verkan än Panodil.
Väntar på att det antingen ska gå över, på att det ska bli bättre eller på att få feber.
Skit också!!!

Vill verkligen att det ska försvinna nu. Eller också att det visar sig ordentligt så att man blir av det lilla bihanget. Bara det inte visar sig igen när vi åker till Cypern om fem veckor. :/






Saknar min lilla älskling!


Gamla saker...

blir nygamla saker, så småning om!

När min walk in closet är målad och klar ska jag börja på nästa projekt.
Vet inte vilket jag ska börja med, men det blir något av dem här två.

 


Ett dockskåp som jag fick av mamma och pappa när jag fyllde fyra år. Det är dockskåpet gjorde mammas farbror Arne till min mamma, moster och morbror en gång i tiden. När det var min tur att få det så hade pappa rustat upp det med tapeter från vårat hus. Nu är det min tur att rusta upp det. Har ingen att ge det vidare till än, men nån gång kanske.
Jag tycker mycket om det och det är så fint, men det ska målas om och rustas upp med nya tapeter och golv. :)

 

Min lilla matgrupp som jag fick, även det, av mamma och pappa men när jag fyllde två år. Tycker minst lika mycket om det här och det slipas och få ny fräsch färg. Vitt ska det fortsätta vara såklart! :)

Fråga är bara; vilket ska jag börja med? :) Får fundera!