Trött

Nu börjar jag bli hungrig! Klockan fem ska jag vara i Hagge för att vara barnvakt till åtta. Då får jag mat, slipper jag laga själv.=) Efter det är bär det iväg direkt mot träningen, är riktigt träningssugen nu.

Min och Jespers dag igår var mysig. Vi lagade tacos, åt och mös i soffan och sen i sängen.=)

Nu är jag riktigt trött på denna kurs, vårdpedagogik A. Blääää! Sen har man ju fått ett extra arbete bara för att man var sjuk under ett seminarie. Ska göra klart det på en gång så att jag blir ledig nästa vecka, sköööönt!

Vill ha ett långt jullov och en massa pengar så att vi kan åka iväg till Thailand eller nåt. Skulle vara det bästa!

Nu är det Tv som gäller!

2 år tillsammans!

Idag, den 28/11, har jag och Jesper vart tillsammans i två år. Jag är så glad!
När han kom hem från jobbet kom han med två rosor och en låda med chokladhjärtan. En ros för varje år, tänk när det är 30 år då får du 30 rosor, sa han. Fick ett kort med dätr det stod " Jag älskar dig nu och för alltid!" Han är så go!
Jag köpte en tröja till han som han velat ha, det blev en riktig överraskning och han blev så glad!
Två år går fort. Vi är precis lika kära nu som då! Jag är så lycklig med honom, ingen gör mig lyckligare.

Mycket har hänt sen jag skrev här sist.
Jesper har fick jobb i somras, så i början på september flyttade han in till mig. Vi är nu sambos. Vi trivs jättebra tillsammans och det är inget vi ångrar. I augusti så köpte vi oss en liten exotic kattunge som heter Doris. Värdlens sötaste! Jag pluggar som vanligt. Vi har köpt bil (Jesper betalar=)). En audi a4 avant 1,8 t. Jättesnygg.=) Sen har det väl inte hänt så mycket mer, förtom en massa småsaker som händer varje dag.=)

Nu ska jag plocka undan lite för när Jesper kommer hem från träningen ska vi mysa och äta god mat.

Hörs snart igen! /Lovisa