Ledig helg

Tänk att jag har haft en ledig helg. Underbart!

I fredags fixade vi hemma i hallen på kvällen och myste i soffan och åt en god grekisk sallad.
Åt en massa PEZ också. Är helt överlycklig för dom finns som lösgodis på Hemköp, så en påse med enbart PEZ blev det till kvällen. Jesper var inte lika glad. :)

I går tog vi oss en sväng ner på stan tillsammans med Nichlas och Ida. Marknaden var bara strunt som vanligt och det var 100 grader varmt bland stånden. Vi åt på Monte Carlo och jag åt en grekisk sallad igen. Inte lika god som Etnas, den var som soppa för det var fullt med vatten på tallriken. Blä!

Sen tog vi oss en promenad till Toffes och köpte en mjukglass. Mums!

Till kvällen fixade jag och Jesper lite i hallen igen. Slipade alla väggarna så nu är dom redo att tapetseras, men innan det så ska vi måla lister och tak.

Sen tog vi med oss lite cider och öl och gick hem till Linda och Tobbe (och lilla Nora som låg och sov). Nichlas var också med.  Där satt vi på balkongen till kl.01.00 och drack gott och tjålade en massa.
Hur trevligt som helst och det var underbart skönt!
Tack för igår!

Idag åkte vi och Thilda till sommarstugan och solade oss innan jag och Thilda tog bilen till mormor och morfar, där jag nu är.
Vi ska fika lite tårta för det är ju mors dag (mamma är här) och sen tar vi med oss småsystrarna hem.

Ska väl fixa i hallen till kvällen.
I morgon jobbar jag och på tisdag är värsta dagen någonsin (tror jag). Jag ska dra ut min visdomstand och är mer än nervös. :/

Har fortfarande ingen dator hemma vilket börjar bli jäkligt trist.

Hej svejs!!

Projekt nr 1

I tisdags fick vi helt plötsligt en inpulsidé om att börja renovera hallen. Sagt och gjort. När kvällen var slut hade vi redan rivit ner nästan all tapet, hämtat tapetprover och bestämt oss för vilken och öven inhalndlat spackel och grejer till det. :)

Så nu vet ni vad jag gör den närmaste veckan eller två. Det kommer bli så snygg och självklart kommer det bilder när allt är klart. Kan säga att det blir vitt. :D
Nya möbler skall också inhandlas. :)

Snart är det helg och det ska bli strålande sol och värme har jag hört. Kanske att man får ta en pause i fixandet då och vara ute lite under dagen. En tripp till mormor och morfar blir det kanske också.

Hej svejs!

Lillasyster på bal!


Tänka sig; min alldeles egna lillasyster!



Jag är soltaste storasystern någonsin! Du är så vacker!






Helt klart vackrast av alla!


Så här är vi vana att se henne! :)

Gillar

Tycker den här låten är så himlans bra...

Tillbaka för en dag

Idag skulle jag ha börjat skola in mig på avd 2 (mitt emot avd 3 där jag jobba nu) men var tvungen att ställa in då jag fick lov att få en akuttid hos tandläkaren.
Har haft så in i h-vete ont i munnen där min visdomstand kommit upp. Den har spökat till och från sedan januari och nu har hela utan kommit fram.
Jag har inte kunnat gapa mer än att jag var ett gap på 1,5cm, som allra bäst 2cm, kan inte tugga och det värker som tusan. Gör till och med ont när jag nuddar kinden.
7.40 infann jag mig hos tandläkaren idag. Dom konstaterade att det var en inflammation och hela tandköttet hade svullnat upp där bak och det är svullnaden som gör att jag inte kan gapa för den är i vägen.
Fick erbjudandet om att dra ut den på en gång men ett högt nej flög ur mig utan att jag en tänkte efter. Vägrade.
Den kommer ställa till det för mig så ut skulle den och helst så snabbt som möjligt. Fick en tid nästa tisdag.
Hjäääääälp! Varför gjorde jag det inte på en gång? Då hade jag setat här utan tanden och det hade varit gjort.
Nu måste jag gruva mig i en vecka. Sova dåligt och gå och vara nervös. Fy attans!!
Fjantig
som jag är ska jag ha pappa med mig. :)
Passade på att göra en undersökning på samma gång och allt såg superfint ut. Inte ett hål. Har aldrig haft något så därför vet jag inte nå hur det känns att greja i munnen.
Pust!
Nog snackat om det. Bara att försöka tänka  på annat, vilket kan vara svårt då värken ständigt påminner mig.

Sitter i alla fall hemma hos mamma nu. Bestämde mig för att var här under dagen. Skönt att kunna gå ut lite på gården när det är sol och inte sitta inne i lägenheten och tröka. Ingen dator heller där hemma så.

Annars har det inte hänt något speciellt. Jobbat, och ska jobba resten av veckan. 

Ska försöka leta reda på lite bilder på Thilda från balen så ni får se något riktigt vackert!
Hej!

Ingen dator

Har precis slutat jobba och ska strax börja ta mig hemmåt.
Har ingen dator hemma, den har pajjat helt. Vill inte starta.
Man känner sig lite tom utan den.. :)

Så fort den är hel kommer en uppdatering.

Systeryster hade studentbal igår. Ojojoj så fin hon blev, min alldeles egna lillasyster. Sååå stolt jag var.
Självklart kommer bilder på balens drottning sen.

Nu ska jag hem till älsklingen och mysa.

För övrigt skall jag jobba hela veckan. Jobbar lördag-fredag, sju dagar. Pjuh!!

Hej och hå!

Hål i armen

Fryser, fryser och fryser plus att jag har ont i armen.

Har varit hos gynekologen Dr idag för att få hjälp att få regelbunden mens. Inte bra att ha oregelbunden och det har jag haft det i 1,5 år efter jag slutat med p-piller. Så dags att göra något åt det.
Tro det eller ej, men det var en manlig AT-läkare som skulle göra gynundersökningen på mig (säkert att det blev så bara för att vi pratade om det igår under kvällspromenaden med Angelica och Majsan). Självklart frågade dom först, men vad säger man. Fast det var inte så hemskt som jag trodde. Allt såg fint ut...haha! :D
Det värsta var ändå blodprovet. Jag hatar att bli stucken, det gör så ont!! Dom få gångerna jag har tagit blodprov har dom alltid stuckit i ett och samma kärl, det enda som syns. Idag gick det inte alls. Två gånger stack hon mig och jag pinades ordentligt (måste ha en hemskt låg smärttröskel).
Jag skulle få gå till Lab (där dom är experter på att sticka) och bli stucken men dom höll på att sluta vid den tiden. Så jag tog med mig mina etiketter till provet och gick hem. Ska jobba i morgon så då får jag smita i från till lab under förmiddagen. Så i morgon ska jag bli stucken igen. :(
I alla fall så fick jag hormontabletter utskrivna som ska sätta igång min mens. Skönt att få en fungerande mens. Slippa gå och undra när den ska komma nästa gång, slippa tänka på att man måste ha med sig tamponger överallt. :D

Nu ska jag diska och hänga tvätt. Hoppas på en kvällspromenad med Angelica och Majsan senare.


Vilket påhitt

Har slagit ner rumpan i soffan och ätit lite sallad som var kvar från helgens tacomiddag.

Fick en liten idé om att flytta om lite och rensa bort lite skit i hopp om att få lite mer förvaringsutrymmen. Lyckades få en låda tom till mina träningskläder. Yes!
Har rensat bland skorna och 5 påsar skall upp på vinden. Har fixat en skohylla från mamma (tack så mycket) som vi kan ha uppe på vinden så att skorna inte ska behöva stå i påsarna och ta plats.
Flyttade våra underkläder till nya lådor. Jesper hade 24 st kalsoner i lådan (plus några i tvättkorgen) och jag hade 49 par (även jag några par i tvättkorgen).
 Herregud.
Varför har man så mycket!?!
Det är 7 dagar i veckan och här tvättar vi minst en gång i veckan. Skulle klara oss med mindre än hälften. Haha.

Nu ska skiten upp på viden och sen får vi se om det blir någon mat här hemma i eftermiddag!


Ännu en måndag

Det känns som om det kryllar av måndagar och så några fredagar, lördagar och söndagar. Tycker inte om det.

Igår var en riktig slödag, för mig i alla fall. Gjorde en liten snabbstädning och sen gick jag till svärföräldrarna där Jesper höll till och tvättade bilen. Medan han höll på det det satt jag i solen. Sen blev vi bjudna på grillade hamburgare. Smarrigt!
Till kvällen var jag på styrelsemöte.

Kul det var att Norge vann i lördags. Den låten är ju så himlans bra. Gillar den mycket!! Sångaren är det ju inge fel på heller. ;) Gillar även Island och Azerbajdzjans låtar!


Vad tråkigt det var att vakna idag. Jättetråkigt väder! Jag har inga idéer på vad jag ska hitta på idag överhuvudtaget.
Det är en kort vecka denna vecka i alla fall. Tråkigt bara att jag ska jobba lördag och söndag. Eller tråkigt och tråkigt är det ju inte, men tråkigt att behöva jobba när Jesper är hemma.  

Ska börja fixa syrrans studentpresent också. Vet nog vad jag ska köpa. :) På fredag har hon bal och jag vet att hon kommer bli balens drottning för hon kommer vara helt underbart vacker!!

Förrådsrensning

Vad härligt det var att vakna i morse och veta att jag har en ledig helg med Jesper. Jag har nu jobbat två helger i rad.

Vi gjorde oss klara och gick sedan utanför dörren för att och hälsa på kusin Linda som skulle stå på loppis och sälja lite grejer idag. Vi gick mot Gammelgården och när vi kom dit så letade vi efter Linda. Inte såg vi henne inte. Ringde och hon säger att hon står vid Hammarbacken. Pust och stön! Bara att traska vidare då. :) Vi sa hej och sen var vi tvungna att kila vidare så vi hann in på djuraffären för att köpa kattmat.
Så vi fick oss allt en promenad.

Vi kom sen på att det var toppenväder för att rensa våra förråd. Vi bestämde oss för att börja med källaren. Oj shit vad mycket skräp (mest jag) vi hade. Det slutade med fem stycken stora sopsäckar och lite bredvid. Sen åkte vi iväg och slängde det.
Vad fint det blev! :)

Vi har ätit tacos och kikat på film. Den svarta Dhalian. En lite svår film att hänga med i, i alla fall för mig. Gillar inte svåra tänkfilmer, men den var helt okej ändå.

Nu ska vi självklart se på Eurovision och Hejja fram Malena. Till det var vi köpt godis för 80(!!!) spänn. Herregud vad mycket det blev!
Nu ska vi gotta oss!

Trevlig kväll!


Sol ute, sol inne, sol i sinne

Idag var jag trött för länge sov jag, ända till halv 11. Det var riktigt härligt att vakna och se att solen strålar för fullt.

Jag har hunnit med att städa lite och så har jag tagit mig en promenad5km. Det var superduperskönt!
Det luktar alldeles för gott ute. Jag älskar det och Hägg luktar ju helt underbart. Tänk om dessa dofter kunde finnas inomhus. 


Nu slutar Jesper jobba och då ska han iväg en snabbis till Borlänge och köpa en högtryckstvätt. Herregud vad tråkigt att köpa en sån. :)

Sen får vi se vad eftermiddag/kväll erbjuder oss. Hade ju mer än gärna velat grilla men det är inte så lätt när man inte har någon gård och ingen grill heller för den delen. Så tråkigt att bo i lägenhet. Gaaaahh!!! Så vi får se vad vi hittar på för gott till middag..

Hoppas vädret får hålla i sig någorlunda över helgen...

Hemma

från jobbet  och allt gick fint!

Innan jobbet idag åt jag lunch med Sandra och SeldaGormét. Det var riktigt gott.
Selda fick en liten present av mig, namnnappar som det självklart stod Selda på. :)

Nu är jag riktigt trött... ska sova länge i morgon. Försöka komma ut på antingen en lite joggingtur eller promenad plus att jag ska städa lite så vi slipper det i helgen jag och älsklingen.
Hoppas på en massa mys i helgen. Har blivit alldeles för lite av det nu på ett tag. Jag har jobbat så mycket och så har det alltid varit något. Tråkigt, men bra att man längtar efter att mysas. :D

God natt! *

Tjejdag

Var rejält trött när jag vaknade idag, det blev alldeles för sent för mig igår. Systers fel eftersom att hon sov här. :)

Izze kom och hämtade mig och Thilda i morse och vi for till Falun (och sen Borlänge) för att leta klänning, skor och allt som hör studenten till åt syrran. Det var inte lätt men hon kom hem med det hon skulle i alla fall. Min lilla lillasyster kommer bli så fin på både bal oh student. Ska bli så kul att se.

Jag kom även hem med lite smått och gått. En vanlig svart hoodtröja från H&M och ett svart halternecklinne från MQ. Ett hårband och lite snoddar också. Förstår inte hur alla snoddar jämt kan försvinna, men nu har jag köpt 30st så tusan om dom inte räcker ett tag nu. :)

Köpte även ett par "shorts" till vi ska springa Tjejmilen den 31 augusti. Jag, Thilda, Mamma och Izze ska springa och vi ska självklart ha lika kläder då vi ska anmäla oss som ett lag. Golden girls heter vi. Kläder får ni vänta med att se tills det är dags för loppet. Men vi kommer bli riktigt snygga!

Jag och syrran åkte och kollade på när lillasyster Hilma var på fotbollsskola. Hon var så duktigt. Tacklade till och med lite lätt på motståndarna för att få bollen. :)

Har hunnit med en promenad med Angelica och Majsan också. Underbarare människor är svåra att hitta kan jag lova!

Självklart har jag tittat på Grey´s idag också. Samma visa denna vecka - tårar.

I morgon ska jag jobba igen men innan ska jag hinna med att träffa Sandra och Selda. Har ju köpt en liten överraskning åt Selda. :)

Sov gott!!


Cellskräck

Jag och Hilma tog oss en sväng till stan under förmiddagen idag. Vi handlade fotbollsstrumpor och benskydd för i morgon ska lillstumpan börja på fotbollsskola. Hon var helt överlycklig och tyckte det var så kul att prova benskydd och sa hela tiden hur fina dom var. :)

Vi kom lagomt hem till Hanna slutade skolan. Dom lekte med varsin kompis och jag roade mig vid datorn. Bjöd alla barnen på fika och sen åkte jag hem när Kent kom hem från jobbet.

Sista träningen med smågrabbarna var det idag. Tråkigt men samtidigt skönt.
Jag och Thilda tog oss sen ner mot stan för att sola lite solarium. Det är så skönt, men jag kan vekligen inte slappna av längre. Förut somnade jag på en gång men nu får jag paniktankar om att "taket" inte går att fälla upp, att det fastnar. Så självklart måste jag ligga och känna efter om det går att lyfta upp och tänker även hur jag ska ta mig ut om det inte går.  Det är den där dumma cellskräcken som bara blir värre och värre. Men när jag väl kan slappna av en stund är det varmt och skönt. :)

Egentligen borde jag sova för längesen. Är supertrött! Men har kollat på tv med syster Thilda som ska sova här i natt.
I morgon åker vi till Falun/Borlänge med Izze för att leta studentkläder till Thilda.

Nog babblat för idag... God natt!

Det käraste man har...

Efter jobbet igår tog jag och Jesper bilen till Hällefors (mormor och morfar) för att hämta Hanna och Hilma. Vi fick självklart lite mat innan vi for hem igen. Mammas potatismos kan inget slå. Så gott!

Lilla mormor är så underbar. Skiner som en sol när vi kommer. Det är så skönt att bara vara där, ligga i sängen brevid och småprata. Det är ett sorts lugn i mormors sovrum och det är jobbigt varje gång man kliver ut över tröskeln. Jobbigast är det att åka hem. Jag hatar att säga "hejdå mormor, vi ses snart".
Älskade mormor...
Hon verkade i alla fall pigg den lilla stunden vi var där.
Mamma blev kvar till på onsdag, då kommer nästa som ska vara hemma med mormor medan morfar är kvar i Örebro efter operationen. Lilla morfar, jag hoppas du snart är så pigg så du får komma hem.
Älskade morfar...

Trodde tjejerna skulle somna i bilen hem, men vi sjöng och hade oss. Dom tyckte att resan (ca 1 timme) gick jättefort.
När vi var hemma gjorde vi oss i ordning för sängen. Jesper blev som vanligt utskickad på en madrass medan vi tre tjejer sover som packade sillar i sängen. :)

I morse åkte vi hem till Hagge. Hanna gick till skolan och jag gick med Hilma till dagis. Hilma var bara där en timme då hon ville med och hälsa på Lekis, hon börjar ju där till hösten. Stora tjejen!

Hilma leker nu i hönshuset med kycklingarna och jag ska ta mig en dusch.
Synd att det måste vara så kallt när det är någolunda fint ute.

Vi får se vad vi hittar på resten av dagen....


Mina solstrålar förra sommaren!


Är så glad över min familj. Man tänker alldeles för lite på hur underbara alla är. Jag älskar verkligen alla så otroligt mycket. Ni är värda allt och lite till!

Helgen

Oj vilken lugn jobbhelg det här har varit. Har jobbat kväll både igår och idag. Det har varit så himla lugnt på på jobbet så det är helt konstigt.
Igår när jag kom vid 14.00 så hade jag ingen patient. Fick tillslut två stycken mot kvällen.
Idag har jag haft tre patient så jag har iaf haft något att göra, men det har varit väldigt lugnt ändå. Nu mot kvällen när vi stoppat om patienterna så erbjöd sig Barbo att massera mig. Hon är utbildad massör. Så vi lånade ett rum och en säng och sen masserade hon mig i nästa 20 minuter. Underbart skönt och nu kommer jag somna så gott om en stund. :)

Ska jobba i morgon också men då dag, 7-16. När jag och Jesper kommer hem sticker vi snabbt iväg till mormor och morfar för att hämta Hanna och Hilma som har varit där över helgen med mamma. Mamma blir kvar och kommer hem på onsdag. Morfar skall opereras så hon är hemma med mormor.

Nu ska jag sova så jag är pigg (fast det kommer jag inte vara) i morgon när klockan ringer 05.45. :/
God natt alla!

Pojke och ängel


En liten liten pojke....



Det första egna påhittade motivet... Inte så värst nöjd, huvudet blev så knöligt. :)
Ska försöka fortsätta att hitta på lite fler egna. Det blir lite roligare då, men det är svårt när man har sån kass fantasi. :)

Filmtime

Vi har nyss kikat på filmen Låt den rätte komma in. Den var inte sådär superbra som jag tänkte mig att den skulle vara men bra var den. Lite småläskig. Rätt hemsk handling om man tänker efter.



Nu är det hockey som gäller har Jesper bestämt. Själv ska jag nog måla lite mer. :)


Lugn dag

Ojojoj... kommer till jobbet kvart i sju och dom säger att jag har en patient(!), bara en enda. Det har varit den lugnaste dagen någonsin för mig på jobbet. Blir lite halvt som halvt långtråkigt (men jag har inte tråkigt) och man går och letar efter grejer att göra. 
Dessutom gick min patient hem idag så då slutade jag med för dagen. Vad skulle jag göra där när jag inte hade någon patient och kvällspersonalen hade kommit?

Nu ska jag måla lite i väntan på att Jesper ska komma hem. Det blir mys i kväll med någon god mat.
I morgon jobbar jag igen, 14-21.30.

Hoppas att alla får en riktigt trevlig helg!!  

Liten prinsessa


Blev lite missfärgad på magen men det skall fixas.


Gillade inte denna så värst. Större tavla och annorlunda material. Skall i fortsättningen hålla mig till de små Bättre att måla på.

Hemskaste natten någonsin

Dem som inte gillar kiss (och bajs) bör inte läsa. :)

Igår kväll kommer Jesper och säger: "Det är stop i toaletten".

Jag får lite smått panik eftersom att jag precis var så törstig och hade svept ett stort glas kallt vatten, och jag kissar alltid(!) på natten. Hur ska det här gå, tänkte jag. Jag måste hålla mig en hel natt!
Kl.02.49
kollade jag på klockan i natt och var jättekissnödig. Räknade och det var fyra timmar tills jag skulle gå upp. Det skulle aldrig gå.
Efter ett tags vridande i sängen bestämde jag mig för att gå och kissa - i duschen!!
Tog av mig trosorna, virade upp nattlinnet och satte på duschen och duschade nederdelen av kroppen samtidigt som jag kissade. Tvålade sen in mig, duschade av mig och torkade mig. Sen var jag pigg(!!!). Jaha.. skönt att ha kissat i alla fall.
Det blev samma grej på morgon då jag skulle duscha hela mig. Blev värre när jag hade ätit frukost och kände att nr.2 var på väg. Det blev snabbt att plocka ihop mina grejer och gasa ut till mamma i Hagge. Kan säga att det var ganska härligt! :D

Toaletten var alltså helt vattenfylld då vi försökt spola bort stoppet. :D

Jag och mamma åkte sen till mormor. Morbror Mats var där och sen kom morfar. Han var visst bara på koll innan operationen som är i helgen. Vi har myst och ätit god mat. Jag har även målat två tavlor.
 
Lånade mormors Kristina från Duvemåla skiva och lyssnade på på hemvägen. Älskar den muskien. Får rysningar i hela kroppen av vissa låtar. Helt klart den bästa musikalen jag sätt. Önskar att den sattes upp igen. Vill vill vill det!!!

Lånade en sugpropp av Jespers mor och far så nu är toaletten fixad. Yes! :)
Har åkt lite bil med Jesper syster Elin som fick körkort idag. Grattis tjejen, du är bäst!

Dom ringde även från jobbet i eftermiddags så nu ska jag jobba i morgon, 7-16. Skall även jobba fredag och lördag kväll, 14-21.30 och sen måndag dag. Skojsigt!

Nu ska jag mysa!!



Min första tavla



Det kommer flera... :)

Onsdag

Idag har jag, Sandra, Selda och Jennie åkt till Nisses och kikat runt lite. Köpte lite canvasdukar och ska nu börja min målarkarriär. :D
Vi tog oss en fika på Engel också. Tack för idag!

Jag och älsklingen har gjort oss en sån där supergod kyklingsallad med god dressing och vitlöksbröd. Mums!

Snart ska jag fälla mina tårar för denna vecka, det är nämligen Greys Anatomy. Bästa dagen i veckan!

I morgon åker jag och mamma till mormor och hälsar på. Morfar är i Örebro och skall opereras.

Baj baj!

Du är utmanad

Var in på Carros blogg och blev utmanad... nu blir DU utmanad av mig!

Googla ditt mellannamn och ladda upp den andra bilden som kommer fram (=bild nr.2)

Så kommer du se ut om 40 år!


Jag har ju två mellannamn (Emma Marie). Sökte på båda och då kom det fram en gravsten (gick ej att lägga upp), menas det att jag inte lever om 40 år??
Därför valde jag att söka på det första mellannamnet (Emma) och fick då den här bilden. Samma som Carro, kan det vara så att vi heter lika...? :)
Kan inte annat än att hålla med henne i alla fall... så här vill jag inte se ut, men för att vara 63 (om 40 år) är det inte så pjåkigt. :D

Födelsedagspresent

Tänkte att ni skulle få veta vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Det är ju ett bra tag dit (augusti) men ändå. :)

Jag önskar mig biljetter till två musikaler. Gärna den 26 september för då kan vi (jag och älsklingen) se båda samma dag. :D

Jag vill se Buddy Holly med Brolle....


...och Cats som har premiär i september.


Skulle vara så kul att se dom. Jag älskar musikaler!

Annars då... ledig dag och jag är inte på topp. Fryser och ryser när jag rör mig och kroppen känns lite borta.
Vill inte bli sjuk. Jag har klarat mig utan minsta förkylning från i julas och då kan jag väl få klara mig ett litet tag till. Snälla!
Ska rycka mig i kragen och i alla fall diska och dammsuga innan älsklingen kommer hem.
I morgon ska jag jobba och då vill jag vara pigg!

Blablabla

Idag har jag jobbat 7-15.
Var alldeles för trött när jag slutade. Somnade i baksätet på bilen medan Jesper höll på att puttsa på den. Sov där en stund. :)

Nu tittar jag på One Tree Hill. Bland det bästa!

I morgon är jag ledig. Vet inte vad jag ska göra, men det ska bli skönt att slappa lite.

Förresten såg vi på Twilight igår. Hur bra film som helst. Verkligen skitbra!!!


Underbar dag

Slog upp ögonen och såg en strålande sol och jag är ledig... kan inte bli härligare!

Nu ska vi iväg och storhandla och sen vill jag tillbringa dagen ute.
Kalas för Elin står på schemat senare i eftermiddag...

Weee!

Sköna maj välkommen!

Valborg igår som alla vet. Jag jobbade under dagen och sen blev det full fart fram till läggdags.

Jesper och jag åt första mjukglassen, vi grillade lite god mat och åkte sen till Hagge för att gå med mamma och familjen till brasan. Det är ju bara för mysigt med lite brasa så där en gång om året. :)
Hem och lägga sig för jag skulle ju upp och jobba idag.

Och här sitter jag nu... fördigjobbad! :)

Älsklingen är och fiskar med Carlsson och Nichlas men kommer väl vilken sekund (eller minut eller timme) som helst.  Dom har vairt iväg hela dagen och inte fått en ända fisk.
Undrar om dom verkligen vet hur man gör när man fiskar??? :D

Vi får se vad som händer i kväll... blir antagligen det bästa jag vet - mys med Jesper!
Jag skulle vilja se filmen Twilight.. jag har ju inte sett den än.