Underbara helg

Jag och Jesper har haft världens bästa helg. Vi har vart i Borås och Göteborg - min studentpresent till älsklingen.

I fredags tog vi tåget från Ludvika till Borås. Gick upp för världens backe innan vi kom till Jespers moster och kusiner. Där spelade vi fotboll, hoppade studsmatta, åt godis, grillade och drack vin och öl. En helt jättebra kväll och vi somnade så gott tillsammans.

På lördagsmorgonen åt vi en god frukost och tog sedan tåget till Göteborg där vi skulle hitta vårt hotel. Hotel Flora på Grönsakstorget. Ingen av oss har vart i i Gbg innan så det blev en del kaos och en väldans mycket kul. När vi till slut hittade checkade vi in, lämnade väskan och fick en karta med utritad väg till Liseberg. Vi vandrade dit. Väl där inne så satte det igång med en massa åkning av karuseller. Vi åkte som tusan. Växlade in 300 kr som vi spelade upp. Älskingen vann två stora mysdjur till mig. Det värsta av allt var att jag åkte två karuseller jag aldrig trodde. Uppskjutet och Balder. Jag blev hysterisk efter Balder och Jesper blev rädd av mina skakningar och tårar. ALDRIG MER BALDER!
Men vi hade så kul och vi har redan bestämt att tillbaka ska vi innan sommaren är slut.
Vi vandrade tillbaka mot hotellet efter 9 tim på Lisberg. Trötta och full av värk i fötter och ben.
Vi hade en mysig duschstund och sen somnade vi sött.

Söndagen hade en tråkig start. Jesper vaknade med världens illamående och jag fick gå själv ner och njuta av den goda frukosten. När jag sen en timma senare stod i duschen kom han insmygandes och då var han lite bättre. Vi gjorde oss klara, checkade ut och började gå mot Centralstationen med våra två stora mysisar. Pinsamt, men med hem skulle de. Vi låste in dem i ett skåp, köpte oss en varsin smörgås och sedan gick vi till Nordstaden och kikade lite i väntan på tåget hem. Jesper köpte en parfym som luktar underbart, ingen kan lukta godare.
Vi köpte oss en sallad på pressbyrån och hoppade på tåget. Vi åkte och åkte. Salladen smakade päckel och slängdes. När vi var hemma ville viu bara tillbaka.

Vi har haft en underbar helg. Så kul och så skoj vi har tillsammans. Ingen kan älska varandra som vi.
Underbart, underbart och underbart finns inte så mycket mer att säga.

Det var min och Jespers helg, en helg vi aldrig glömmer.

Älskar dig mest av allt Jesper.

Sommar, vart är du?

Vart är sommaren?!? Nu har jag sommarlov, det är juni men vart är värmen?!?
Sommarlov till den 28 augusti, hur skönt är inte det. Inget plugg, bara njuta och joba förstås.

På fredag tar Jesper studenten och jag bara längtar efter att få ge han min studentpresent. Så bra grej!=)

Lägenheten ser ut som skit. Svärmor var här och plockade undan lite, pisnamt. Jag och Jesper är inte så bra på att städa men idag ska de ske. Vi ska grovstäda. Bara han kan slita sig från x-boxet.=)

Jag har inga pengar kvar. Fick så lite denna månad, bara 5 000 kr, det kommer man ingen vart på eftersom att jag hade räkningar på 3507. Typiskt att alla räkningar ska komma just denna månad.
Måste ringa farsan..=)

Nej fy tusan, här kan man inte sitta hela dagen. Nu ska vi städa! Heja heja!

Matlagning