Jag är så..

fruktansvärt arg och ledsen. Vet inte vad jag ska göra. Under 2006, då jag bodde själv, fick jag bistadsbidrag och nu idag har jag fått ett brev från försäkringskassan om att jag ska betala tillbaka 2341 kr. Bara för at dom gjort räkningar på min inkomst. Men det gjorde dom ju redan under 2006 då jag jobbade lite mer än jag trodde jag skulle under sommaren. Så då räknade ju dom och jag fick mindre under hösten då bara för att det skulle gå jämt ut. Ååååå... jag ska aldrig mer ha nå bostadsbidra. Nu slipper jag ju det då men aldrig mer om jag ens behöver det någon gång. Då är det väl inte till någon hjälp om jag sen måste betala tillbaka en del av det. Jälva skit.
Jag har inte råd med det. Vet inte vart dom pengarna ska komma ifrån. Vi har ju en massa räkningar och jag vill inte att Jesper ska behöva stå och betala det.
Jävla försäkringskassa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I helgen var jag ut på krogen, och det händer ca 1-2 ggr per halvår.=) Det var väl sådära skoj. Inte jätte och inte trökigt heller.
Älsklingen var hemma och väntade på mig, så det var riktigt mysigt att komma hem.=)
Det var roligt hemma hos Lollo iaf. Tack för det!=)

Jobbade igår. Det är skönt att jobba lite om man kan för att göra något annat och inte bara plugga. 

Kan inte träna idag heller för jag har fortfarande ont i benhinnorna som tusan. Får ont så fort jag går i en trapp. Så jag får träna på gymmet i stället. Men det tar jag i mon medans älsklingen tränar, så vi får en myskväll i kväll.

Vi ska städa det sista i lägeneten med.=(

Nu ska jag plugga om det går, tänker bara på försäkringskassan nu. Bläää!

Kuggad!

Jaha, då har man gjort tentan då. Tyckte att allt gick bra, utom ett tal som jag klurade på länge. Men jag fick det till ett svar (1mg/ml) och det kändes bra men ändå inte. Precis när jag packade ihop mina grejer och skall lämna in tentan får jag en känsla av att det är fel och skriver 0,5 mg/ml som jag fick fram då jag tänkte annorlunda. Jag stod upp och ändrade svaret till och med. GÖR ALDRIG DET!
Pratade med en klasskompis efter och hon hade fått det till 1mg/ml. JÄVLA SKIT!
Nu har jag kuggat på tentan också. Önskar så innerligt att jag kunde spola tillbaka och göra så att jag inte ändrade svaret i sista sekund. Önskar också nu att jag har fler fel så att jag slipper bli underkänd p.g.a. mitt lilla misstag.

Var tvungen att gå och tröstshoppa lite sen så jag köpte mig en ny handväska på Åhlens som jag kikat in. Hade tänkt att köpa den i vilket fall, så nu har jag gjort det.=)

I kväll är jag chaffis åt mamma, faster och kusin. Dom är på Folkan där det är dans, Arvingarna spelar.
Hämtade dom hos faster och det var första gången i mitt liv jag sett mamma riktigt full. Har sett henne lite berusad en gång förut men då var jag fullare själv så det gills inte. Vad flummig hon var. Hon som dricker knappt en gång om året, och då dricker hon sig inte alltid full, hade druckit en vinare varvat med lite vatten. Men herregud så full och glad hon var.=) Kul att se.
Älsklingen har lagt sig och jag ska hämta dessa 3 dansare kvart över ett om dom inte ringer och köra hem dom. Snäll jag är.=)

I morgon ska syrran och jag sola solarium, gymma och simma plus bada lite bubbelpool.=) Ska bli skoj.
Sen blir det partaj för mig.=)

När det är sånt här väder längtar jag sååååå mycket efter vår. Vill ha vår nu. Finns inget härligare!


Nej nu ska jag kika lite på Tv. Börjar bli lite trött här nu. Ensamt att vara vaken alldeles själv.
Sov gott alla!

Nu, strax..

så har jag tenta. Läkemedelsräkning och man måste ha 100 % rätt. Något misstag kommer jag säkert att göra. Jag känner mig säker på allt utom när det har med mmol att göra. Det är lite krångligt.
Lycka till Lovisa!
Tack!

I kväll ska vi köra bort allt skräp från Vindelgatan ( förra lägenheten) för den måste städas nu innan 31 januari för då ska vi lämna nycklarna. Tänk att vi alltid skjuter upp grejer till sista minuten. Typiskt oss!
Så det är vad vi ska göra i helgen. Städa ur det sista ur gamla lägenheten.

Jag skall även sola lite i mon. Sen vidare till gymmet och sist ska jag simma lite. Allt detta ska jag göra tillsammans med syrran när Jesper är och spelar match i Falun.

På lördag kväll skall vi på 18-årskalas hos Lollo. Det blir säkert trevligt och skoj.
Kanske att man går ut på krogen en sväng men det är ju så grymt tråkigt så det lutar nog åt att jag och älsklingen går hem när de andra går ut, tråkiga som vi är.=)

Ska nig köpa mig en ny väska idag efter tentan, men bara om jag vart duktig.=)

Trevlig helg alla!

Så deppig..

man blir av att sitta inne hela dagarna och plugga. Men det är ju inte så vackert väder ute heller så man är inte så sugen på att gå en promenad emellanåt heller.
Tenta igen på fredag. Läkemedelstenta. Nu en enda stor. Vi har haft två små förut då man fick ha ett fel på vadera. Jag klarade mig utan fel på någon av dom.=)
Nu får man inte ha ett enda fel på den stora igopslagna tentan. Men det är ju självklart att man inte ska ha ett fel för vad händer om man ute i jobbet t.ex. blandar för mycket läkemedel så styrkan blir alldeles för stark. Det går ju inte. Man får ju inte göra något fel där så varör skall man få ha något fel på tentan.
Usch.. det är ganska nervöst då det är såååå lätt att bara göra ett litet misstag och få ett fel. Så kommer det säkert gå för mig.=(

Kanske att jag skall träna på gymmet i kväll.. om syrran följer med. Vågar inte gå själv första gången feg som jag är.=)

I morgon skall jag klippas. Det kan behövas. Klippte mig sist i början på december så det var ett tag sen nu.
Älsklingen behöver verkligen klippa sig nu. Han har såå långt hår.=) Men är världens finaste ändå. Puss på dig!

Hoppas han inte jobbar över idag med. Är tråkigt att vara själv hela dagarna. Absolut när man sitter inne hela tiden.=(

Nu ska jag plugga vidare!
Hej!

Jag kan inte...

sova. Vad jobbigt det är att ligga här i sängen och vrida och vända på sig. Jag hittar ingen sovställning som är skön. Egentligen borde jag gå upp en stund men orkar inte. Jag vill sova nu. Älsklingen ser ut att sova så gott. Min lilla sötnos. Usch för att inte vara trött! Hoppas att alla andra sover gott! Kram

Två matcher..

har det varit idag.
Först hade vårat lag match mot Alba.. det var en jämn match och den slutade 4-4. Lite synd för vi ledde enda tills 19.35 i 3:e perioden. Men tjejerna kämpa på bra. Jag spelade inte...
Efter oss hade herrarna match.. mot Harnäs.. värsta derbyt..=) Hehe.. kommer inte riktigt ihåg hur den matchen slutade men Ludvika vann i alla fall ganska övelägset. Älsklingen gjorde ett mål.=)

Jag och Angelica planerade på skoj att vi skulle på folkan på fredag. Dansa till arvingarna som kommer och spelar. Kan vara riktigt skoj faktiskt..får se hur det blir med den saken, om man går dit eller inte.
Vi har ju ingen match i helgen så kanske man får med sig några från laget.=)

Jesper har redan gått och lagt sig för ca 1 timma sen.. tråkig som han är.

Förresten.. vi hade det jättemysigt igår på varan förlovningsettårsdag.=) Åt våran middag och lte godis och mös.. som vanligt kanske men det var lite extra mysigt igår.=)

Ledig i mon.. eller ska väl plugga lite.

God natt!

Full rulle..

har det varit hela dagen!
Den började med att jag gick till pappa och hämtade hans bil klockan kvart i åtta på morgonen. For och hämtade syrran som sov vid hennes pojkvän. Vi åkte hem till mamma i Hagge där hon hämtade kvitto, laddare och andra tillbehör till sin mobil. Sen for vi till pappa igen, hämtade hans sambo Cathrin och sen åkte vi mot Borlänge. Där släppte vi av Cathrin. Jag och syrran fortsatte mot Falu lasarett. Mathilda röntgade knäna i 25 minuter. Vi åkte till Borlänge och elgiganten där hon fick välja en ny mobil då hennes gamla inte gick att laga. Sen åt vi på Max, jag åt en god sallad. Sen åkte vi tillbaka till Falun och jag skrev tenta. Sen åkte vi till Borlänge igen, gick en sväng på kupolen, plockade upp Cathrin och for hem. Jag kom hem och så satt jag i soffan i en kvart sen åkte vi och hämtade syrran och körde henne till ett kalas. Sen beställde vi mat, åt en kebabsallad. Sen åkte vi äntligen hem och då kom min käre kusin Ronny på besök. Grabbarna tog någon öl och vi kollade på film. Nu sitter vi här i soffan och skall snart gå och lägga oss.

Verkligen en hektisk dag!=)

Måste säga att jag är nöjd över min tenta. Den gick sååå bra.=) Får väl hoppas att man får det bevisat också snart, att den gick bra.

I morgon har jag och älsklingen varit förlovade i ett år.  Köpte en liten sak åt han idag, mest för att visa min kärlek.=) Visst är jag go?=)

Sådär ja... Nu vet ni precis vad jag gjort idag.. kanske inte så intressant..hehe!

Nu åker ögonen igen av sig själva.. måste söka mig till sängen.

God natt!


Sista chansen..

att plugga till tentan idag, för i morgon är det dags att skriva den..=/
Det känns sådär tycker jag. Hoppas att jag blir lite mer påläst till i morgon. Ska kämpa.=)

Åker klockan 9.00 mot Falun. Först ska jag med syrran till Falu lasarett där hon ska magnetröntga sina knän och hoppas på att få något svar om vad det kan var som ger henne den smärtan i knäna som hon nu haft i ett x antal år.
Sen ska vi äta något gott innan det är dags för mig att skriva kl. 13.00. Puuuuhhh!

Jag vill så gärna beställa HOPE-smycket som finns på barncancerfondens hemsida. Det är så vackert och man bidrar dessutom med 150 kr till barncancerfondens verksamhet. Jag tycker att flera ska beställa detta fina halsband, eller något annat som finns att beställa på deras sida.

Vilken dag som helst ska jag skriva in mig på Nautilus och äntligen börja träna lite mera. Tycker det är för lite med två innebandyträningar om veckan. Synd bara att jag är så slö. Vill ha någon att träna med då går det nog bättre.=)

Satt och kikade på gamla bilder här på datorn och fann en mapp med mina småsystrar när dm var sååå små. Saknar den tiden så oerhört mycket. Så härligt goa dom var.
Jag vill ha en egen lite bebis.=)


 Gos Hilma och gos Hanna.



Nej nu har jag inte tid att sitta här någe mer. Dags att prenta in lite mer lagar och författningar i skallen på Lovisa.


Hejdå!


Vad tråkigt det är..

att pugga till tenta hela dagarna. Har nu setat inne hela måndag och snart hela tisdag. Sitter framför datorn i princip hela tiden. Men idag har jag gjort lite annat samtidigt. Ingen roligt men nödvändiga saker. Jag har: diskat, plockat undan lite, tvättat från klockan 11 och äntligen hängt in min kläder i garderoben. Hade inte gjort det och nu är det snart en månad sen vi flyttade hit. Illa.=)

I kväll får jag äntligen lämna lägenheten lite då jag ska träna från klockan 20-22. Längtar som tusan!

Känner att jag vill bli klar med allt i lägenheten. Det finns lite smått att göra. Sätta upp taklampa i sovrum plus vardagsrum, någon tavla och smått och gott. Såklart vill jag tapetsera nu, men det får vänta till mars kanske.=(

Snart slutar Jesper jobbet och då ska vi laga lite mat. Undra vad man kan göra för någe gott idag då. Jag är såååå dålig på maträtter, har ingen fantasi för fem öre.

På lördag har jag och Jesper varit förlovade i 1 år. Mysigt. Då ska vi äta den maten vi åt då; fläskfilé, hasselbackspotatis med rödvinssås och en god sallad till. Åå..vad hungrig jag blev nu.=)

Nu ska jag kila ner och hämta tvätten!

 Våran förlovningsmiddag.=)

Söndag..

Söndagen, för mig, började klocka 07.00 då väckarklockan ringde. Då var det bara att klä på sig, äta frukost och gå utt till bilen för att köra ner till sporthallen där samligen inför matchen var.
Det började fint med att jag snurrade med bilen i en backe (backen vid vasaskolan för den som vet vart den är). Kom rätt och åkte lite skakis vidare. Tur att inte jag skulle köra till Borlänge.=)
Värmde upp inför match och sen satte jag och Lollo oss på bänken som bänkvärmare.=)
Fick tyvärr inte spela nå idag, ingen gjorde sig illa och tur var väl det.. Men det var skoj ändå. Alltid kul att vara med laget. Vi vann med 4-7. Alla gjorde en kanonmatch men är extra glad att sussie fick göra 2 mål.=)
PÅ vägen hem blev det bara jag och Angelica kvar i våran bil. Vi åkte förbi Ica maxi där hon köpte en dockvang till Sandras lilla Mathilda som fyllt 2 år. En godisbit köpte vi med.

Hemma var jag så trött så jag somnade i soffan, på min älskling.=)
Han är så gosig så...

Middag hemma hos svärmor och svärfar senare.. lassagne.. mums! Svärfar har fyllt år.
Försökte dricka kaffe med 3 sockerbitar och mer mjölk än kaffe. Det var så äckligt. Kanske för att det blev så kallt av all mjölk.=)

Nu sitter vi i soffan och myser som vanligt alla kvällar.=)

I morgon är det dax att börja tentaplugga på allvar...usch!

God natt!

Nu har..

jag och älsklingen lite mysit i soffan. Vi har varit ute på en liten promenad och gick då förbi hemköp där vi köpte oss en varsin godisbit.
Nu myser vi soffan..=)

I morgon ska jag och mamma börja städa gamla lägenheten medans Jesper är och spelar match, ända uppe i Älvdalen. Usch vad långt! Hoppas det går bra för herrlaget.

Nu är det film som gäller.. Iceman.

Trevlig helg!


Äntligen har jag...

tränat! Jihoooo! Nu sket jag i min näsa och tränade. Det var längesen jag höll i klubba och boll ända sen 11 december. Ojojoj.. Men tro det eller ej så gick det rätt bra. Jag orkade mer ön jag trodde och var faktiskt nöjd efter träningen.
Fick till och med vara med som reserv på matchen i helgen. Inte illa efter en träning.=)
Det var så kul att träna igen.. är glad över att jag gjorde och känner mig till och med bättre.

  Min klubba. Fatpipe Orc. Den allra bästa, så skön men kanske inte så vacker.=)


I morgon ska jag plugga till tentan hela dagen. Kanske baka mig en kaka också.. kladdkaka. Mums.

Nu när jag blvit frisk ska jag också skaffa mig ett gymkort.. puh.. måste ju börja träna lite mer, så det är bara att sätta igång.

Snart kommer Jesper hem från träningen och då ska vi duscha och ta oss en nattmacka. Blir säkert att man lägger sig sent idag. Jag är helt uppe i varv efter träningen och Jesper som tränar efter mig är säkert det med när han kommer hem.

Natti natt!

Sammanfattning 2007

Utmanar: Den som vill!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Förlovade mig med världens bästa Jesper och så köpte vi vår alldeles egna lägenhet.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hittar alltid på något men håller det sällan.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte som stod mig så nära, men Jespers mormor.

5. Vilka länder besökte du?
Bara vackra Sverige.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Hmm.. Alltid finns det något. Ett mer händelsefullt år kanske.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
19 januari då vi förlovade oss.

8. Vad var din största framgång 2007?
Ingenting.

9. Största misstaget?
Ingenting hoppas jag.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja sjuk är man alltid och någon skada i knät, men inget allvarligt.

11. Bästa köpet?
Katten Melker och lägenheten.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Inredning, kläder och studieböcker.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
En massa! Vi gick upp i div 2.=)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2007?
Ping pong song (eller vad den heter) med Enrique Iglesias.
Om du lämnar mig nu med Lars Winnerbäck.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigar år?
Ingen skillnad.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit en sistaminutenresa. Tränat.=)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Att jag var så slö.

18. Hur tillbringade du julen?
Med min älskling på hos våra familjer.

19. Blev du kär i år?
Jag var redan så kär.

20. Hur många one night stands?
Inga

21. Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy & Prisson break.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej det kan jag inte tro.

23. Bästa boken du läste i år?
När livet stannar av Malin Sävstam

24. Största musikaliska upptäckten?
Haha..ingen. 

25. Något du önskade dig och fick?
Mycket! En fästman, en kisse, lägenhet, playstation.=) 

26. Något du önskade dig men inte fick?
Finns alltid något.

27. Årets bästa film?
Kommer aldrig ihåg namnen, men det kom många bra. 

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jobbade, firade tillsammans med familj.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej jag är nöjd.=)

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Haha.. myspys.

31. Vad fick dig att må bra?
Älsklingen får mig alltid att må bra.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp

33. Vem saknade du?
Alla mina vänner som flyttat för att plugga.

34. Den bästa nya människorna du träffade?
Träffade nog ganska många nya människor.. en av dom bästa var nog Jannica.
Plus dom nya tjejerna i laget.


Det här var inte så kul som jag trodde, men nu har jag i alla fall gjort det.=)


Ensam =(

Jesper är och tränar och jag sitter här i soffan och inte gör någonting. Trodde bihåleinflammationen hade gett sig men inte nej. Har ont över höger öga och kind. Undrar hur länge jag ska gå och äta Ipren innan det hjälper eller innan man kan få pencillin?
Jag hoppas det är borta i mon.. vill så gärna träna!

Såg på någon dokumentär idag på 5:an om unga mödrar. Blev så arg då det handlade om ett par som satt inne och rökte i soffan när deras lilla son låg i brevid och sprattlade. Hur kan man röka i närheten av sina barn?
Inget emot unga föräldrar utan det gör säkert äldre med, eller jag vet att vissa gör det. Men fattar inte hur dom kan ha samvete till det. Aaaaa....

Tenta nästa fredag - hälso- och sjukvårdsrätt. Jag sitter med författningsgandboken och skriver ner allt som skall kunnas. Jag lär mig under tiden och sen är det så pass mycket lättare att plugga på när jag har allt samlat i ett häfte än att jag skall slå upp olika sidor i den där tjocka boken hela tiuden. Är faktiskt lite inressant.

Nu ska jag drömma mig bort lite och kika efter lite utomlandsresor. Jag vill så gärna åka någonstans i sommar. Till Tunisien, Cypern eller kanske någon grekisk ö.. Vore så underbart att göra det tillsammans med min älskling.
Så härligt...



Marmaris, Turkiet -05. Jag och syrran och pappa som snorklar.=)


Lite julbilder!

Här kommer lite julbilder.. bättre sent än aldrig.=)

Julfrukosten hemma hos mamma:
 Älsklingen!
Mamma!
Syster Thilda och hennes Ricky!
Syster Hanna och Jag (innan jag blev lockig) =)
Syster Hilma och Jesper!

På dom andra ställena blev kameran bortglömd.=(


Jag lyckades..=)

Idag har jag gjort potatismos för första gången i hela mitt liv - och jag lyckades! Jesper tyckte moset var suveränt gott och då har man lyckas vill jag säga, för han har alltid något att klaga på.=)
Till moset blev det ugnstekt falukorv.
Mos är väldigt mättande så det mesta blev kvar i kastrullen, men jag hade ju då även gjort mos som skulle räckt till hela familjen.=)

Nu är det ganska lugnt i skolan. En tenta nästa fredag och två seminarium innan det. Men det behövs inte så mycket plugg till dem två. Tentat måste man plugga lite mer till. Hälso- och sjukvårdsrätt, så en massa lagar ska jag memorera in i huvudet och vad som menas med dom. Lycka till Lovisa.

Jesper är och tvättar bilen. Jag ville inte med.=)

Vill bli frisk så jag kan träna!

Nu ska jag se på outsiders.. det handlar om sopfolket..blääää!

Bihåleinflammation

Nu har man svaret på varför man mått så piss. Bihåleinflammation. Var hos farbror doktorn igår och fick då veta det. Visste ju det själv egentligen men hade ju en tanke på att kanske få pencillin mot det, men icke. Så här går jag och äter antiinflammatoriskt (Ipren). Så fort det försvinner får jag värk i halva ansiktet, höger kind och panna. Blää. Kan inte böja mig ner heller för då sprängs mitt huvud.
Men hoppas denna förkylning ska ge sig nu.. två veckor har den hållit i sig.
Men nu ska man inte klaga för mycket.. men måste klaga lite.. har redan tröttnat ut älsklingen med mitt gnäll.=)

Något bra denna helg var att svärmor och svärfar kom hem från Jespers moster som bor i Borås. Där hade dom handlat en fin lampa till byrån i hallen och vackra gardiner som kostade 700 kr men fick dom för 200 kr. Det fick vi av dom. Så nu är det vackert.

Älsklinge och svärmor var och köpte lite provisoriska gardiner på Dollarstore till köket så länge tills vi hittar något bättre. Så nu finns det gardiner i varje rum och nästan blommor i alla fönster, alla utom sovrummet.

Jesper ställde till det så att vi fick sova i soffan i natt. Han målade trösklarna in till sovrum, badrum och kök vita i går kväll. Så vi fick stänga in oss i vardagsrummet tillsammans med katterna (så att dom inte skulle bli ensamma) och sova där. Klockan 9.00 i morse vandrade vi till sängen och sov vidare i 3 timmar.=)

Nu ska jag lägga mig så jag är pigg i morgon. Måste vara det för då är det plugg. Fast man är krasslig.=(

Natti natti!

Nu är allt över..

... Flytten, julen, nyår och hela faderuttan!

Flytten börjades lördagen den 22 december och det var skoj till en början. Ända tills allt var på plats här och skiten var kvar i den gamla lägenheten.
Jag och Elin, Jespers syster, fanns på plats här (i nya lägenheten) och lade allt där det skulle vara. Jesper och hans far plus min far bar alla kartonger.=)
Nu finns vi alla på plats på Bergsgatan 10 D och trivs jättebra. Det största som finns kvar att göra är att tapetsera om sovrummet. Men det gör vi när vi vet vad vi vill ha för färg (finns miljoner olika tapeter) och när vi skrammlat ihop mer pengar så att vi slipper leva fattigt resten av månaden.=)
Men det börjar bli riktigt fint här faktiskt, om man då bortser från sovrummet som vi inte brytt oss i.

Julen tillbringade vi på tre olika ställen.
Jufrukost hemma hos min mor, hennes sambo och alla systrar plus plastsyster och syrrans Ricky. Vi åt gröt och öppnade paket innan vi for vidare till min far och släkten där. Eller vi var hos mina kussar i sörvik. Farfar och alla var med. Trevligt. Där åt vi mat, tittade på Kalle och öppnade paket.
Till sist åkte vi till Jesper farmor och farfar där hans mor och far befann sig tillsammans med syster Elin och hela "tjocka" släkten. Där åt vi lite mat igen, öppnade paket och åt gott.
Det blev en massa paket öppnande och måste bara säga att jag fick ett playstation 2 av min älskling och singstar. Så lycklig.=)
Tillsammans fick vi även under dagen porslin, bäddsett, överkast, mikro, kroppschoklad m.m.=)
En riktigt lyckad jul enligt mig!

I mellandagarna for jag och älsklingen tillsammans med Jocke och Lollo till IKEA. Det slutade med att vi handlade för alldeles för mycket pengar och att Jesper fick ryggskott då han och Jocke kämpade med att "rycka" loss släpvagnen när den väl skulle av. Men en riktigt rolig dag. Älskar att gå på IKEA.
Detta dära ryggskottet resulterade i att jag dagen efter fick bygga ihop den bamsestora byrån och en bokhylla alldeles för mig själv medan Jesper låg i soffan och kollade på.
Jag kände mig så duktig så!=)

Nyår blev tillsammans med några vänner. Först middag hoss Jocke (som Lollo hade lagat) och sen vidare till Hanna för att sjunga sinstar och tävla med Buzz. Framåt två gick vi hem nöjda och glada för kvällen.
Så Gott Nytt År alla!

På måndag börjar plugget igen. Bara ett år kvar, sen är jag sjuksköterska (förhoppningsvis).=)
Måste orka det sista året. Har tappat lite sug på att plugga då jag har kommit på att jag gått i skolan konstant,
förutom ett halvår mellan gymnasiet och högskolan, sen jag var 6 år. Blää. Men när jag tänker på att jag snart inte behöver plugga mer, aldrig mer om jag känner så, så blir jag sugen på att köra ett riktigt rejs detta år.

Måste bara säga det att det har kommit nya kattungar till världen. Doris och Melker har fått 5 halvsyskon borta i Borlänge och jag vill så mycket ha den cremefärgade lilla pojken.
"Men det kan jag ju bara glömma!" - enlige Jesper.=)