Måndag

Tänk att jag förstörde gårdgen ännu mer genom att sova middag och vakna kl.21.00. Då var inte jag nå trött sen.
Kollade på fotbollen och jag blev så glad när Spanien vann!=)

Nu idag har jag inte hunnit med mycket. Ska diska innan jag börjar jobba kl.16. Åka ner på stan med och handla lite frukt och mat till kvällen.


- Måste man ha jobb när man är stor?
- Jaaaaa det måste man!
(Nils Karlsson Pyssling)

Glömde tacka Micke för ölen i lördags! Tack tack!!=)

Seg och trött

Nu har man slösat bort ännu en dag genom att ligga och vara bakis. Trött som tusan och segare än den segaste råttan är jag! Orkar ingenting, men man har ju bara sig själv att skylla.
Har tvingat mig att städa undan lite efter oss tjejor från igår.

Min kväll började på så vis att jag och Jesper gick till Nichlas där vi även fick träffa hans bror Micke, vilket var kul.
Efter någon timme gick vi till Ronny och hälsade på lite. Det var trevligt där också. En vän till han trodde att jag och syrran var tvillingar, haha. Vi är ju inte ens lika.=)
Vid 21.00 sprang jag hem i ösregnet för då kom syrran och hennes tre vänner Johanna, Issa och Johanna. Min Annie kom också det var superkul.
Vi spelade spel (Med Vilda Gester) och sjöng singstar.=)
Framåt 23.00 gick vi ner på stan. Träffade många folk och jag hade det riktigt trevligt. En kul kväll!

Så nu idag är jag trötter.=)

I morgon börjar jag jobba kl.16.00 och ska jobba natt. VILL INTE! Hatar verkligen nätterna och då menar jag verkligen att jag hatar dom, mest av allt!!!!

Nu ska jag fortsätta sega och ta det lugnt.=)

Onyttig

Igår kväll tjänstgjotde ju jag, vilket inte var så kul. Jag stod och sålde entréband. Eller lite kul var det då man träffade väldigt mycket folk. Många som man inte sätt på länge så det var kul.
När jag var klar kl.24 gick jag först och dansade en bugg med Jesper. Men det blev bara några steg och sen tog mamma över, vilken tur. Gillar inte att dansa nykter.=)
Gick sedan till Thilda när Jesper gick hem och sov. Vi gick runt en sväng och stannade sedan vid två av hennes vänner.
Det var trevligt. Syrran drog in på trägårn sen vid halv två så då gick jag hem.

Har laddat batterierna tills i kväll för jag sov till strax efter 12.=)
Har nyss ätit "frukost" eftersom att Jesper var lite bakishungrig idag så köpte vi mat och jag åt en kebabtallrik. Men åt bara 1/3 sen var jag proppmätt! Men usch så onyttig jag känner mig nu.

Ikväll blir det kul, hoppas jag!
Vi ska först till Nichlas, vidare till kusin Ronny som fyllde 25 förra helgen och sen ska jag hem hit till 21.00 för då slutar syrran jobbet och då kommer hon och två av hennes vänner hit och förfestar lite innan vi drar ner på stan.=)
Hoppas vädret blir någorlunda iaf, ser inte så ljust ut.=(

Nu ska jag städa lite och sen göra mig i ordning inför kvällen!


Fredag

Gillar inte att jobba natt kan jag ju säga. Var livrädd för att höra en massa konstiga ljud, fjantig som jag är, så jag sov med TV och sänglampa på. Plus att det lös i hela lägenheten.=)
Så jag har sovit ganska dåligt i natt.

När jag slutade kl.10 gick jag och la mig och sov i två timmar. Syrran ringde och väckte mig. Slängde på mig kläder och sen promenerade vi till Ricky och skjutsade han till Gränges och så promenerade vi hem igen. Sandra var också med.

Nu är jag hemma och ska äntligen få duscha. Ska nog ner på stan sen en sväng och fika med syrran och Sandra.

Senare ikväll ska jag tjänstgöra. Vill inte, men måste.=(

I morgon blir det partaj!=)

Torsdag

Godmorgon!
Jag har varit vaken sedan 8.00 för jag har besiktat bilen. Eller det var en efterkontroll då handbromsen inte gick igenom sist. Men nu är den bytt och funkar fint. Så allt gick bra!
Nu ska Jesper sälja bilen och säger att vi ska vara utan i sommar. Vet inte hur vi ska klara det. Vi var utan bil förra sommaren i 1 månad då vi sålde audin innan vi köpte opeln och det var ju kaos.=)
Jag vill ha en bil, men det är Jespers bil och hans pengar så han gör som han vill.=)

Jag saknar i alla fall audin jättemycket, förstår inte varför vi skulle ha en skitopel.=)
 

Börjar jobba kl.18 och ska väl bara ta det lugnt tills dess. Finns inte mycket annat att göra.=/
Ska tvätta lite bara..

Hejdå!

Halvduktig

När jag slutade jobba idag cyklade jag hem och tog sedan bilen till MM för att handla. Syrran jobbade ju.=)
Kom dit och det visade sig att mamma, Hanna och Hilma var där och handlade också. Så vi hade en liten familjeträff i affären.
Bestämde även att jag skulle gå till MM igen då Thilda slutade så vi sen kunde åka och träna. Så det gjorde jag och det tog inte längre tid än 15 minuter att gå dit, så det kommer jar absolut att göra flera gånger. Onödigt att ta bilen då om det går så snabbt att gå.
Vi åkte sedan till Biskopsnäset för att springa och gå. Men syrran skyllde på ett litet skavsår på lilltån så vi gick bara, men vi gick iaf 5 km. När vi var klara så ville hon minsann springa men då hade jag ingen ork, så vi var bara lite halvduktiga idag.=)

I morgon jobbar jag natt igen, och vill verkligen inte det. Skulle kunna ta världens längsta pass bara jag slipper natten. Gillar inte att det spökar.=)
Men sen är jag ledig hela helgen och det passade ju sig bra då det är Ludvikafesten, med start i morgon.

Självklart var det ju så att man behövde ställa upp för innebandylaget och tjänstgöra då och jag fick tiden 21-24 på fredagen, mindre roligt. Men jag har lördagen fri att partajja på.=)

Måste gå upp tidigt i morgon på min lediga dag för att besikta bilen. Gillar det inte.
Sen vet jag inte vad jag ska göra fram till kl.18.00 då jag börjar jobba.

Love can be hard sometimes... eller hur syrran?=)

Jag jobbar

för full! Eller kanske inte för fullt - sitter i soffan och lyssnar på musik och läser. Men finns inget annat att göra när alla utom en är på "jobbet". Har pratat lite med Jannica också, saknar henne mycket. Men vi ska ses lite i helgen.=) Slutar om 3 timmar. Yes!

Bio

Har nyss kommit hem från bion. Eller jag åkte med syrran och hämtade hennes Ricky, på Spendrups i Grängesberg där han jobbar, efter filmen.
Filmen iaf, Sex end the city, verkligen hur bra som helst. Superbra! Man skrattade, grät och skrattgrät. Tycker att alla borde se den, iaf alla tjejor.=)

Har fått en top/blus eller vad det heter av mamma idag. Hon tyckte den passade bättre på mig än på henne så jag fick den. Säger ju det - att jag har världens bästa mamma! Tack så jättemycket, den är så fin!

Ska strax gå och lägga mig, börjar jobba kl.8.30 i morn. Slutar 16.30 och senare mot kvällen efter 19.00 då syrran slutar blir det att träna på gymmet.

Nattinatti


Hagge besök

Jag hatar huvudvärk! Snabbt ner med värktabletter och hoppas på att man kan bli lite pigg igen.

Idag har jag klippt mig, men det är till och med så tråkigt att skriva då jag bara klipper topparna. Hanna fick klippa sig också eftersom att hon hade tid över och Hanna iaf skulle dit i morn. Hon blev lite rosa i håret också.
Sen åkte vi en sväng ner på stan, åt glass och kollade runt lite.
Hemma hjälpte hon mig att dammsuga medan jag diskade, duktiga tjejen.

Nu sitter jag ute i Hagge. Skjutsade ut tjejen till mamma och fick då vara kvar en stund eftersom att hon körde sopor till nån sopstation. Men nu är hon hemma så nu ska jag hem igen.


Världens bästa mamma! Jag älskar dig!
Vet att du läser detta.=)

  Värdlens bästa Hilma!
 Världens bästa Hanna!


Somwhere over the rainbow

Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dream of
Once in a lullaby

Somewere over the rainbow
Bluebirds fly
And the dreams that you dream of
Dreams realy do come true...

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melt like lemon drops
High above the chimney tops
That's where you'll find me

Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dream that you dear to
Why, then oh why can't I?

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melt like lemon drops
High above the chimney tops
That's where you'll find me

Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dream that you dear to
Why, then oh why can't I?


Min första natt

Jag har jobbat min första natt nu, inget jag gillade. Jobbade iaf från 14.00 på söndagen till 10.00 på måndagen.
När samlingslägenheten stängde kl.21 på söndagskvällen, bäddade jag i ordning sänge och hoppade ner där och åt nektarin, mörk choklad och drack lite loka. Mysigt. Pratade i telefon och läste bok, en grymt bra bok - Mot alla odds.
Det hemska började när jag skulle försöka sova. Jag släckte i sovrummet (hade tänt i hallen) och kurade ner mig i täcket, sen började det. Jag hörde ljud hela tiden, knak och brak och sen lät det hela tiden som om någon smög runt ute i vardagsrummet, men ingen var där. Kunde inte somna och blev räddare och räddare. Hjärtat klappade på mig och jag ville bara hem och gråta.=) Tillslut somnade jag. Vaknade föra väckarklockan som skulle ringa 06.40 och hade då sovit ca 4 timmar (sov dåligt).
Gjorde morgonsysslorna och sedan när nästa personal kom innan jag skulle gå hem berättade jag att jag sovit dåligt och hört en massa konstiga ljud. Då sa hon: "Oj gjorde du det, det är fler från personalen som har hört konstiga ljud, men mer ska jag inte säga eftersom att du är mörkrädd". 
Jaha..vad ska jag göra nu då. Jag har ju nästa natt på torsdag och jag kommer dö av rädsla. Vill inte fråga de andra heller vad dem hör eller så, vågar inte veta. Usch, fy och blä!!!!
Jag låter nog lite fjantig men det var så läskigt!=)

Igår så fick jag och syrran för oss någon idé att vi skulle ta en sista minuten resa v.28, men det var alldeles för dyrt. Mycket dyrare än våran Tunisienresa vi åker på i augusti. Så vi skippar den idén, fick även förbus av Jesper att åka så det hde skitit sig iaf.=/
Vi åkte ut till Hagge och hämtade syster Hanna som skulle sova hos mig så att hon slapp fritids idag. Hon blev överlycklig. Vi handlade tacos, som Thilda bjöd oss på (tack så jättemycket). Alltid gott med tacos. Sen varty vi så mätta så jag Thilda och Hanna tog oss en promenad till Hemköp och handlade tuggummi. Sjöng lite på vägen och Hanna tyckte att jag och Thilda sjöng för hela stan.=)

Vi sov gott, men Hanna pratade i sömnen ett antal gånger och satte sig även upp en gång och pratade och en gång satte hon sig upp och sov, såg det ut som. Fast jag var trött och det var mitt i natte, kunde jag inte låta bli att skratta.=)

Idag har vi varit på stan lite och sen tagit det lugnt. Jag ska strax köra ut henne till Hagge. I Kväll blir det bio med kusin och syrran. 




 

Midsommardagen

Har jobbat 11-21.30. Ganska lång dag, men så sakta tyckte jag inte att den gick. Vi åt midsommarmat tillsamans och hade det mysigt.

Skyndade mig hem och duschade och gjorde mig klar för att träffa tjejorna. Nästan alla tjejor; Jennie, Monica, Emma, Erika och Johanna. Så kul att träffa dom, saknar dom mer än vad jag fattar.
Jennie jobbar på Acropolis så vi blev bjudna på mat där av henne och ägaren Kristos. Jättegott!
Sen har vi setat och snackat en massa. Blev inge partaj och det är jag glad över. Börjar ju jobba kl.14 i morgon. 
Då gör jag min första natt. Läskigt.=/ Slutar 10 dagen efter. 

Så nu är det allt dags att sova. 

Missade förresten kusin Ronnys 25-årsfest idag. Tråkigt.=( Men hoppas att ni alla andra har det skoj. 
Nattinatti! 

Midsommarafton

Började dagen med att jobba 9.30-17-30. Det var en lugn dag och inte mycket hände.
Cyklade sedan hem och gjorde mig i ordning för att gå till Jespers kompis och grilla och ha det trevligt.
Åt jättegod mat. Färskpotatis lagd i persiljesmör och vitlöksolja och grillat kött plus tzatsiki. Hur gott som helst.
Sen hade vi lite trevligt med gitarr hero och singstar. Måste köpa gitarr hero, det är så kul.
Mathilda kom förbi och hon hade ju druckit en del om man säger så.=)
Själv ska jag jobba i morgon kl.11 och fick ta de väldigt lugnt med ytterst lite vin bara.

Nu är jag hemma och ska duscha och göra mig klar för natten.

I morgon ska jag träffa alla tjejerna och sedan gå till sommarbaren, det ska bli superkul att träffa alla brudar.=)

Men innan dess har jag en dryg arbets framför mig, 11-21-30.=(

Hoppas alla har haft en trevlig dag!

Ledig dag

Jag har hunnit med en del idag. Tagit sovmorgon, beställt kläder, varit på stan med Linda och köpte en lite hårgrejer och en ny mascara, varit till Västerås och Ikea med Jesper där vi bl.a. köpte en vitrinskåp och ett provisoriskt vardagsrumsbord tills vi hittar något bättre.
Så nu är jag rätt slut efter allt skruvande. Såklart så är det jag som är huvudet när det gäller att sätta ihop grejer. Jag säger vad som ska göras och Jesper gör det.=)

Jesper fick såklart en mindre raseriutbrott på mig då jag sa att jag beställt kläder, men det visste jag redan att han skulle få så jag var beredd på det.=)

I morgon midsommar jobbar jag 9.30-17.30.=( Senare ska jag väl kanske med Jesper och några kompisar på lite partaj, men jag kan inte festa då jag börjar 11 dagen efter. Då blir det en lång dag så då vill jag vara pigg. Slutar inte förrän 21.30. Jobbigt.=(

Skulle behöva duscha nu, så det ska jag göra!

Trevlig midsommar till alla!
Kram!


Olydig

Nu har jag vart olydig. Jag har beställt en hel del kläder från LaRedoute. Jesper hatar när jag beställer kläder, eftersom att jag gör det rätt ofta. Jag har haft beställningsförbud och inte beställt en enda klädtrasa sen i april, men nu sprack det. Jag kunde inte hålla mig. Är ju sommarrea och allt.=)
Jag beställde 2 shorts, 2 tunikor, 2 tröjor, 1 bikini, 3 linnen och 1 klänning.
Bla detta:
 

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Vaknade strax före 11. Skönt det var.=)

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning och vandra ner på stan sen med kussen Linda.
Jag ska handla lite små nödvändigheter.
Jag vill åka till IKEA, men det får jag väl inte.=)

Värdelösa

Liksom alla andra, så tycker även jag att Sverige var kassa idag. Riktigt urusla och kunde inte spela fotboll för fem öre ens. Vad tråkigt. Nu får man inte se nå mer Sverige i EM. Vilket värdelöst EM!
Men jag och syrran var så trötta så vi hade kul ändå. Skrattade åt det mesta och fjantade oss framför kameran.=)

 Till en början var vi glada.
 Sen vart vi ledsna och riktigt sura på Sverige.
 Så då gick vi därifrån=) (när matchen var slut).=)


Min dag har gått rätt snabbt. Jobbat mellan 13-21. Förstå personalmöte och sen var det ganska full rulle då en vårdtagare som jag är kontaktperson åt hade tvättid plus att mycket annat skulle fixas.
Sen var det bara att gå hem!=)

I morgon är jag ledig. Skönt att sova så länge jag vill.=) Men sen vet jag inte vad jag ska göra..=(
Tråkigt...
Önskar att syrran var ledig också!

God natt!


Tankar

Det är så mycket tankar som rör sig i mitt lilla huvud just nu. Orkar inte rabbla upp allt här och har ingen lust att dela med mig av allt heller, men det är jobbigt.
Undrar vad det är för fel på mig!?!
Vissa stunder är jag glad och vissa stunder känner jag mig så ledsen, vilket jag gör för tillfället.
Vill inte! Vill inte att det ska kännas såhär eller vara såhär!!!!


Såhär ledsen känner jag mig just nu.=)

Nu MÅSTE jag diska och sen ska jag åka och jobba om ett tag. Börjar 13.00.
När jag slutar kl.21.00 får jag skynda mig hem för då är det fotboll som gäller och Ricky och Thilda är redan här då.

Dags att starta dagen på riktigt nu!

Typiskt

Nu när man bör vara trött är såklart inte jag trött. Tur att jag har lite sovmorgon i morn. Börjar 13.00 men ska gå upp lite tidigt så jag hinner med att diska iaf.=)

Har tränat på gymet idag. Det var längesen sist. Skriver alltid upp när jag är där och såg att jag var där 15/5 sist. Ops! Tur att man sprungit någon gång och rört sig lite på annat sätt. Det var inte bra det här.
Det är ju kul på gymet så jag fattar inte varför jag inte är där mer.

Skrubbat duschen har jag också gjort, alltid kul.=)

Ni måste bara lyssna på Gerard Joling - Somwhere over the rainbow. En av mina favvolåtar. Den är så mysig och vacker samtidigt som den är lite sorglig.=)
Men den är bäst!

Seg dag

Usch vad min dag har varit seg, och än är den inte slut. Vaknade kl.8 av väckarklockan och var supertrött. Skulle börja jobba 9.30 och tänkte att jag behövde lite tid på mig innan jag skulle cykla dit eftersom att jag är så seg, men konstigt nog var jag klar redan 8.30. Så jag satt och uggla i 45 minuter innan jag cyklade dit.
Otroligt lugn på jobbet med. Satt och läset eller tittade på Tv tills nästa personal kom kl.14. Då var jag lite social. Slutade 15.30 och cyklade då hem.
Har handlat och ätit. Det blev tonfisk och sallad. Gött!
Ska städa lite snart och sen åka och träna på gymmet tänkte jag. Var några veckor sen jag var där nu.=/

I morgon är det fotboll. Hejja Sverige. Mathilda och hennes Ricky kommer hit och kollar med oss. Kanske äta lite godis, det var evigheter sen det med.

Nu är jag trött!

Work

Har precis kommit hem från jobbet. Allt gick som det skulle.
Fick flytta min jobbtid lite i morgon då en vårdtagare fortfarande är sjuk och är hemma och det behövs personal tillgänglig om det skulle behövas. Jobbar 9.30-15.30 istället för 15-21. Skönt att slippa kvällen.
Det tråkiga är att man gör ju inget under den tiden, för alla utom en är ju på sina "jobb".
Men jag tar med boken och telefonen och sen finns ju alltid Tv:n.=)

Såg att jag fått ändrad tid på midsommarafton med. Jobbar 9.30-17.30 då istället  för 13-21. Härligt! Men kan inte göra något speciellt under kvällen ändå för börjar 11 på midsonnardagen.
Kanske det blir lite partaj då efter jag slutat 21.30. Börjar ju inte förräns 18 på söndagen och har natten så det skulle nog funka.=)
Usch vad rörigt detta blev nu!=)

Skönt också att höra att allt hade gått fint för Thilda på MM idag. Bra jobbat syrran!

Tråkigt med kväll!

Kalassöndag

Usch vad jag sover. Igår vaknade jag ju 13.30 och idag vaknade jag 11.30. Vill inte sova så länge, dagen förstörs ju!

Åkte i alla fall till Hagge idag på kalas. Mammas sambo Kent fyller 40 år i morgon. Grattis! Vi fikade en massa gott, men mest sjöng vi. Alla tjejorna. Hanna är riktigt bra på det där. Jag var lite ringrostig i början =) och förlorade, men mot slutet kom jag igen. Mamma slog mig då aldrig i alla fall.=) Singstar är ju bara för kul!
Sen var det bara att åka hem för att tvätta. Syrran åkte med och vi åkte även och handlade lite mat och fick då dosen av vår dagliga biltur.=)
Middagen bestod av sallad och kycklingfilé, mmm.
Sen tog jag och syrran med oss benen ut och gick hem till hennes pojkvän (som inte var hemma då han jobbade) plus hans familj.  Men vi tittade på lite film där innan jag åkte hem igen.
Nu sitter jag här och är inge trött alls. Inte så konstigt det om man sover som jag.

I morgon ska jag jobba 13-21.  Ska jobba 3 kvällar i rad nu. Jobbigt, men jag slipper gå upp så tidigt i alla fall.=)

Uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag skrev visst. Har inte orkat, men nu ska jag göra ett ryck.=)

I torsdags hade jag en heldag med mina systrar. Jag och Thilda åkte och hämtade Hanna och Hilma på fritids och lekis och så åkte vi in till stan.

Thilda, Hanna, Hilma och Jag såklart.=)

Vi shoppade lite, jag köpte en ny singstar skiva (svenska shlagerhits), och så tog vi oss en fika på bk:s.


Sen var det dags att åka hem till Hagge, men först hämtade vi "syster" Erika och kollade på hennes nya valp Lego. Sååå söt! Jag vill också ha en hund!
I Hagge skulle Hanna ha sin första skolavslutning (slutade lekis) och den vill jag absolut inte missa.
Vi åt mat och jordgubbar och glass till efterrätt och så gjorde jag småtjejerna fina i håret.


Sen gick vi till Hagge skola för att titta på avslutningen. Mina tjejer var så fina!!


Tänk att skolavslutningen var precis likadan som när jag slutade i 3:an på Hagge skolan. Allt gick till så som det gjorde då. Samma lärare också plus några nya. Men det var så fint och alla var så duktiga.



 Hannas lilla lekisklass. Läraren till höger hade både jag och Thilda i lekis. Lite roligt.

 Jag och Hilma tokade oss lite som vanligt.=)

 Innan vi åkte hem till Ludvika så tog vi ett syskonkort.=)

 Världens bästa hus, mitt barndomshem. Här har bor mamma och systrarna och jag har bott där i 17 år.=)
Det var min torsdag.

Igår jobbade jag 7-15. Min första dag och det gick super!
Mot kvällen körde jag Jesper och några av hans jobbakompisar till Smedjebacken, där dem hade personalfest. Jag, Thilda och Sandra gjorde tacos och sen sjäng vi singstar. Jättekul, men vann aldrig över Sandra. Tusan också!=)
Senare gick jag till Micke och hälsade på en stund, det var trevligt. Sen jag åkte och hämtade Jesper och dem igen vid 12.00, som var superförbannade på sin chef, vilket jag förstår.

Jag var nog trött efter veckan för jag vaknade 13.30 idag.=) Åkte och handlade frukost, men jag åt tacos till frukost.=)
I kväll ska är det Sverige-Spanien, Jippie! Får se om syrran och jag går ut på krogen efter det. Vet inte än.

Nu är det nog dags för mig att skutta in i duschen!

Känsla

Någonting är konstigt, känns konstigt. Jag har en främmande känsla i min mage som jag inte vill ha där. När jag vaknar brukar jag vara superhungrig, nu får jag knappt i mig nå frukost alls. Jag mår inte illa utan det är någon konstig känsla.
Känner mig inte alls på topp! Vill inte känna så här, det är jobbigt!

Strunt samma!


I alla fall så blev jag väckt från jobbet idag, mindre kul. Jag ska dit på min sista introduktionsdag i morgon mellan 7-10, men nu frågade dom om jag kunde vara kvar till 15 då det är en vårdtagare som är lite sjuk och inte kan gå till dagcenter.
Så i morgon ska jag jobba på riktigt, mina första timmar.=) Det blir till att sitta själv i samlingslägenheten från 10-15. Kanske lite ensamt, men jag har ju min telefon och sen TV och så ska jag ta med en bok. Jag ska bara finnas där för vårdtagaren om denne vill mig något.=)


Jag ska om en stund åka till Hagge med Mathilda för att hämta Hanna på lekis. Sen åker vi tillbaka till stan och fikar och kikar runt. Så nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar.


Trevlig dag!


Det är något...

..fel på mig. Jag är aldrig trött nu för tiden. Jag som brukar lägga mig tidigt och vakna sent och absolut inte tvärtom som det är nu. Konstigt. Något spökar!

Allt gick fint på jobbet idag. Det verkar inte vara så mycker mer som ska in i huvudet, men det är ju redan full så.=)
Har målat lite naglar, handlat mat och kollat på fotboll och skojat en massa.=)
Slutade strax efter 21 och då traskade jag hem med cykeln bredvid. Det var så skönt ute, hade gärnat gått en lägre bit om klockan inte hade vart så mycket.

I morgon är jag ledig. Ska försöka få med syrran till Kupolen och handla lite jobbkläder. Det finns så dåligt med vikariekläder, dom är jättemånga storlekar för stora. Så jag ska köpa mig helt vanliga t-shirtar och ett par jeans tänkte jag som jag kan ha där.
Senare i morgon, rättare sagt kl.18, så ska jag och titta på Hannas skolavslutning i Hagge. Min lilla tjej blir stor och slutar lekis. Till hösten ska hon börja i första klass, då kommer jag fälla någon tår.=)
Ska försöka hinna med att träna på gymmet efter de också.. var längesen nu.

Nej, godnatt!

Vill inte...

...att det ska regna. Vill ha fint väder, även fast jag ska jobba. Jag blir mycket gladare av det fina vädret, men vem blir inte det.=)

Nu vill jag verkligen tatuera mig igen. Har kommit på en till grej jag vill göra. Eller jag har väl inte riktigt kommit på den, utan fick lite hjälp av Micke som ska göra den.=)
Vet inte om jag ska vänta tills sommaren är slut eller inte.

Börjar jobba kl.15 idag, till 21. Hoppas att syrran vill luncha på stan innan. Är så hungrig. Bäst jag går och äter frukost.

Tråkiga dag!

Min allra bästa vän

Tänkte berätt lite om min allra bästa vän - min syster Mathilda.
Hon är en tjej som alltid är glad, alltid får mig att skratta plus att hon alltid kan få mig irriterad.=)
När hon var mindre var hon en sådan där dryg liten tjej som alltid ville stå i centrum.
Nu när hon är lite äldre (fast bara 18)=) så är hon en mycket generös och omtänksam tjej. En som alltid tänker på andra!
Positiv, glad och mycket mycket snäll och trevlig är precis vad hon är! Ingen kan vara sur i hennes närvaro!=)

Hon är helt klart min allra bästaste bästa vän!

Vi har för det mesta riktigt roligt tillsammans men vi kan även tjaffsa riktigt ordentligt, fast senare baraskratta åt det.=)

Så här kul har vi tillsammans:
Turkiet -05!
 Syrran och mina korvtår.=)
   
Bad i poolen sista dagen. Vår kära far är fotograf.

För längesedan -06!
    

Maj -08!
  

Älskar dig syster Mathilda Thilda mest av allt! Du är bäst!

Min första dag..

... på Krusbärsgården är avklarad och kan bara säga - Vilka godingar!=)
Dem är ju för söta allaihopa. Det verkar vara väldigt bra där och ser fram emot att jobba där i sommar.
Lite slut i huvudet av att ta in all info, men annars inge trött.
Konstigt egentligen då jag inte sovit mycket alls i natt.=)

När jag kom hem har jag ätit vindruvor, lite mörk choklad och sen kollat på Sveriges match.
Värsta bra dom var! Blev så glad att Zlatan fick göra mål, det var han verkligen värd.
Alexandersson spelade också, yes.=)

Syster yster jag börjar bli orolig för dig och din näsa. Det är inte bra!
  
Love you!


Vill bli trött!!!!

Pirrig

Igår kunde jag inte sova. Var vaken till strax över 3. Var hur pigg som helst och lite smånervös inför första dagen på jobbet som är idag.=)
Något höll mig vaken i alla fall..

Trodde jag skulle sova länge, men vaknade halv 10. Har handlat lite mat och tagit det lugnt. Nu ska jag alldeles strax cykla iväg till jobbet. Vet inte vilket av tre hus som jag ska till. Får väl kika in i alla.=) Är lite smånervös, pirrig.
Slutar kl.21 och då blir det ilfart hem till fotbollen. Håller tummarna för Sverige idag.

Nu måste jag göra mig klar!
Ha en bra dag. Det blåser!=)

Måndag kväll

Tro det eller ej men jag fick med mig Jesper ut och springa. Vi tog bilen till biskopsnäset och sen sprang vi 2:an. Jag fick världens håll mot slutet så jag trodde magen skulle spricka, men det gjorde den inte och jag tog mig runt.
Jesper tog ett varv till (fast 3,5km) och jag började vandra hemmåt (ca 3km).
Mitt förslag om att gå dit, springa ett varv och sen gå hem var inte populärt så jag gick hem själv.

Har ätit för ett tag sen. Gjorde mig en grönsakstallrik med tonfisk som innehöll gurka, paprika, tomat, brocolli, fetaost och självklart tonfisk.=) Det är ju bara för gott!!

I morgon ska jag få min första introduktionsdag på jobbet, ser fram emot att jobba på Krusbärsgården under sommaren och det ska bli spännande att se vad det är för härligt folk som bor där.
Så i morgon jobbar jag mellan 13-21.
Måste skynda mig hem för Sverige spelar ju sin första match i morgon 20.45. Hoppas att Niclas Alexandersson får spela.=)
 Foto:
www.svenskfotboll.se

Jag känner mig rastlös. Vill göra något men orkar samtidigt inte.=)


Schema

Jag kom iväg utanför dörren en stund i alla fall.
Syrran och jag åkte ner på stan och köpte en bikini till mamma som vi visste att hon ville ha. Sen överraskade vi henne och hon blev superglad!
Sen åkte jag till Skuthamn och la mig och solade lite med kusin Linda och hennes hund Benna. Pratade en massa skit och skvaller.=)

Nu har jag kollat igenom mitt schema ordentligt och är supernöjd om jag har fattat det rätt (var ganska krångligt att förstå).
Sista veckan gör jag bara en natt tisdag-onsdag 18-10. Superbra!
Jobbar hela midsommarhelgen, vilket inte gör mig något, och sen är jag ledig hela Ludvikafesten-helgen.=)
Tycker mycket om mitt schema!

Jesper ringde och sa att vi skulle ut och springa när han kom hem från jobbet så jag satt här ombytt och klar när han kom hem. Nu verkar det som om jag får springa själv...som vanligt.=)

Bäst att sticka så man får äta mat sen, är hungrig!


Godmorgon måndag

Jag har varit vaken ett tag, i ganska exakt 2 timmar faktiskt.

Har varit på möte med min nya "chef", där jag ska jobba i sommar. Jag fick en massa information som jag nästan redan glömt. Fick även reda på min lön, men den tänker jag inte skriva här.=)
Nu väntar jag bara på mitt schema, som hon hade skickat förra veckan, så det bör komma idag.

När jag skulle sätta mig i bilen och åka dit så gick larmet på. Det har aldrig hänt förut och jag fattar inte varför heller. Jag fick inte av det så det tjöt ett tag. Pinsamt. Vågade inte starta bilen igen (för det var då det gick på), så jag ringde pappa så han fick vara med mig i luren om det skulle hända igen.=)haha! Men jag klarade mig och kunde brumma iväg.

Syrran ringde nyss. Hon har blödit näsblod igen och mådde lite kasst, men ville komma in till stan ändå. Hon skulle käka frukost så får vi se sen hur hon mår. Mest vill hon nog komma in till stan för att kunna hämta sitt körkort.=)
Hon måste ta det lite lugnt, annars blir hon utbränd som 18-åring. Hon jobbar ju extremt mycket vissa perioder och tar det inte lugnt.
Så vi får se om vi åker till Skuthamn eller inte. Hoppas det för jag vill ha något att göra.

Nu ska jag plocka lite här i lägenheten. Den har blivit så stökig under helgen.=)

Småpanik

Ingen promenad blev det. Såklart, som jag redan visste, orkade inte Jesper följa med ut och att promenera för sig själv är inget som Lovisa gillar. Kanske bara någon enstaka gång.

Jag har i alla fall lite småpanik av att sitta inne i lägenheten för den är så kvav och varm. Finns inget att göra, inget bra på Tv. Ingenting!

Har kollat lite på fotbollen. Österrike-Kroatien, som slutade 0-1 vilket var lite synd tyckte jag eftersom att Österrike spelade väldigt bra i andra halvleken så dom var värda ett mål.

Har hunnit med att vara utanför denna dörr lite i alla fall. Cyklade, på beställning av Jesper, ner till Hemköp och köpte chilinötter och en cola. Inget för mig att gotta på. Jag gillar gurka och ska därför göra mig lite dipp till det. Mumma!

I morgon ska vi till Skuthamn, syster och jag plus hennes vänner Therese och  Kristin. Vi ska spela lite boll och sola. Kanske bada.=)

Min sista lediga vecka nu innan jag börjar jobba. Men ska på introduktion tisdag och onsdag kväll plus 3 timmar fredag morgon.
Tråkigt att det ska bli fult väder när man är ledig.=( Dessutom kommer jag säkert få jobba både Midsommar och Ludvikafesten. Gaaah!

Nu ska jag dippa gurka.=)

Syster och jag

Har tillbringat dagen med syster idag, vilket händer då och då nu förtiden, och det är så skoj.
Vi åkte till mamma i Hagge och åt lite frukost vid 12.=) Sen åkte vi till stan för att åka till en strand och sola oss och kanske bada. Vi handlade frukt och Loka med oss och sen så började velandet. Jag tyckte vi skulle till Skuthamn, men syster ville absolut till Jägarnäs. Jag fick som jag ville först, så vi åkte till Skuthamn och kolla, men det såg så blåsigt och kallt ut så det slutade med att Thilda fick som hon ville.=)
Vi träffade på våra gamla "systrar", Jajja och Josse plus deras vän Lisa. Så vi låg med dom och snackade lite skit.
Sen åkte vi tillbaka till Hagge för att bada med småsystrarna.
Dom var i vattnet hela tiden. När vi skulle doppa oss tyckte viss Thilda att det tog så lång tid för mig så hon knuffade i mig från bryggan. Vid det djupaste. Jag fick panik och var lika snabbt uppe på bryggan igen.=)
Men jag ska allt ge igen någon dag.=)

Nu har hon kört hem mig och jag ska strax äta lite potatisgratäng och sallad. Orkar inte laga nå mat så jag köpte färdig potatisgratäng som bara var att slänga i ugnen.=)

Sen blir det nog en liten promenad för mig. Jesper får jag väl inte med mig för han har precis kivit upp ur sängen, bakis som han är.=)haha!!
Kul det är när man mår så bra själv.=)

Nu är det dags att äta.

Min lördag

Ja, så kul kanske jag inte hade. Inte som jag hade velat iaf, inte som jag tänkte mig.=)

Började med att köra Jesper och Robban till Smedjebacken vid 11. Sen blev det stressigt för mig. Var en snabbis på stan och sen hem och gjorde mig klar.
Thilda och Ricky körde ner mig, Annie och hennes Andreas till Smb. Vi tittade lite när dom paddlade och drack lite cider. Gick till ett öltält där Annies faster var och hon var ganska glader.=)
Vi åt mat. Sibylla och det var äckligt.
Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Efter lite promenader och gnäll från Annie =) så gick vi till Jespers jobbarkompis, som för övrigt var tillsammans med en vän till Annie.
Där stannade vi tills det var dags att gå till öltältet.
Annie och Andreas åkte hem. Tråkigt, men Annie var så förkyld och kände sig inte alls på topp.
Emma kom till mig, från Örebro, så det var skoj.
Resten av kvällen tillbringade vi i ett öltält. Inte så kul. Åkte till Ludvika vid 12 på natta, men det var inge roligare där så då gick vi hem och sov.=)

Hade klarat mig utan denna dag i Smedjebacken. Eller det roliga var ju att träffa Annie, Andreas och Emma. Så längesen sist. Andras var riktigt trevlig och rolig och med Annie och Emma har jag alltid lika kul.
Inga bilder blev det. Eller 2 st, en på Annie och en på Andreas, men fick inte tillåtelse att visa dom.=)

Men idag mår jag ganska bra. Känner mig lite trötter bara. Jesper däremot mår nog inte så bra. Jag ska nog jävlas med han och hoppa i sängen, som han gjorde för mig förra söndagen.=)

Funderar på att åka och sola och bada idag. Vi får se!
Ha en trevlig dag!




Ghaaa!

Det är alldeles för varmt inne i denna lägenhet. På morgonen vaknar man och är alldeles klibbig för då ligger solen på sovrummet och på kvällen då man befinner sig i vardagsrummet så har solen legat på här hela dagen och kvällen så då är det olidligt varmt. Jag tror jag smälter bort!

Nu ska jag i alla fall gå till sängs. Kanske det är lite svalare där just nu.

Nej förresten ändrade planer. Nichlas har köpt ny bil, ringde nyss, så nu ska vi provåka.

Bye bye och god natt!

Första doppet

Jag har tillbringat hela dagen i Södra Hörken, i Jespers familjs sommarstuga. Och kan ni tänka er - Jag har badat. Två gånger till och med. Det var faktiskt riktigt skönt.
Dock så är jag ju extremt fjantig när det gäller att bada, för jag är livrädd för fiskar, bottnar och att bada där jag inte ser botten. Någon fobi som sitter kvar sen jag var liten. Har för det mesta badat på badstränder där det är sand att stå på och jag når botten hela tiden. Sån är jag.=) Och det är inte bättre med hav, så vi får väl se hur mycket jag kommer bada i havet när vi åker till Tunisien. Badskor ska jag införskaffa i alla fall plus en stor badring.=)

Det har varit varmt och skönt. Jag har solat lite då och då. Smort in mig i min sololja som luktat coccos.=)
Ätit grillad kycklingefilé med sallad, kroketter och tzatsiki.

Vi åkte hem vid fem för att vi hade tvättid mellan 16-21, men det visade sig att det visst var igår. Ooops! Jesper blev inte glad!=)

Ska snart åka och handla. Kanske blir något gott som chips till kvällen. Behöver lite salt när man svettats ur sig så mycket idag.=)

I morgon åker jag, Annie och hennes pojkvän till Smedjebacken runt 14.00 för att kika på drakbåten då dom paddlar, umgås med folk, dricka gott och ha kul. Det ska bli så roligt att umgås med Annie en dag, det var så längesen.
Jennie kommer senare också mot kvällen, då hon slutar jobba. Att träffa henne ska med bli kul, superkul.
Synd att inte fler tjejer kunde följa med.=(

Jag undrar om det blir nå regn idag. Det är så kvavt ute så det skulle behövas.
Nu är jag hungrig igen.=)


Klibbigt och varmt

Idag har det verkligen varit varmt. Riktigt hett! Jag har legat lite hemma hos pappa och solat mig.
Det var underbart skönt. Åt sånna där svarta lakrits pingvin pastiller, då fick man känslan av att man var utomlands.=)

Duschade sen riktigt kallt och sen kom syrran och hämtade mig. Vi åkte och åt en kycklingsallad på Milano.
Sen åkte vi till OK/Q8 för att tvätta bilen. Vi åkte in i tvättautomaten och kollade på. När dessa där gummisnurrande borstarna kom så lossnade hela kofångarn bak. Den satt där och hängde på dragkroken. Skrattade så jag höll på att dö.
Sen när vi skulle ut så öppnades inte dörrarna helt så jag fick springa in och fråga Benita (personal) hur man skulle göra. När vi väl kom ut så fick vi hjälp av Rickys morfar och bror att sätta dit kofångarn.
Kul var det iaf! Sen åkte vi till stan och jag köpte solglasögon och sololja..haha!=)

Sen var jag till systemet igen! Tänk att man alltid ser samma ögongodis där!=)
Nu sitter jag i Hagge och lyssnar på Hilma och gråter och är sur då en liten ängel inte kommer fram.
Det är så skönt på altan här. Underbart!

Nu är det bäst jag hjälper henne leta!

Sommarlov

Efter en riktigt tråkig dag i Falun mellan 8 och 16 har jag äntligen sommarlov. Så härligt och så underbart att inte behöva plugga på hela sommaren! Yes!

När jag kom hem for jag nästan direkt till mamma och alla tre systrarna för att mysa lite. Vi hoppade studsmatta och kollade på film från när Hanna och Hilma var små. Dom var ju sååå söta. Vill att dom ska vara sådär små igen!
Hanna var ju så rolig. Mamma hade filmat henne när hon lekte med en fisk. En riktig fisk som var fryst och som dom skulle äta på kvällen. Hon var då tre år och gick runt med den där fisken inlindad till "halsen" i en plastpåse och sen en hakklapp runt om. Den där fisken låg hon och gosade med, bar runt på och ville bädda ner i sängen (vilket hon inte fick). Så go!
 
Så här söta var dom!=)

Nu tittar jag op Grey´s Anatomy. Det är ju det bästa som finns och det är ju mer än tråkigt att det är uppehåll nu. Säkert över hela sommaren.=(

I morgon vill jag sola. Jag och syrran kanske ska hitta på något och åka någonstans och sola. Det är så underbart! Min första lediga dag på sommarlovet.=)

Nu är reklamen slut!

Förresten...

...så åkte Jossan till Norge idag. Hon och hennes kompis plus en till fick en lägenhet i Oslo, precis som de ville, så dem drog snabbt som tusan.=)
Kommer sakna henne, tur att vi fick lördagen tillsammans i helgen. Kanske att hon skulle komma hem till helgen, men med min otur gör hon inte det.

Jag håller i alla fall på att ragga ihop mina tjejor från klassen (gymnasiet) och partaja i helgen då det är drakbåten.
Hoppas att några kan träffas i alla fall. Skulle vara så kul!
Efter denna helg är det slut på festandet på ett tag för mig!
Pratar med Johanna nu, eller skickar sms, och hennes katt blev ihjälbiten igår när hon var ut med henne i koppel. Stackars Alma och stackars Johanna förstår att hon känner sig ensam nu. Tänker på dig vännen!
Dessa dumma hundar! Tur att dem flesta är goa.

I kväll  har jag, syrran och Majsan sprungit 2km och gått 5km. Bra gjort av oss. Vi har träningsuppehåll men vill inte sitta still.=)
I mon blir det nog något liknande för mig, eller i alla fall två varv på 2:an. 5:an vågar jag inte gå själv, den är så långt in i skogen.

Orkar inte åka till Falun i morgon igen. Men sista dagen. Ska åka med syrran och Ricky hem. Kom just på att jag börjar ju kl.8 i Falun så förstår inte vad jag gör uppe nu. Dumt!

Syrran kör förresten superbra! Känner mig säker sötnos!=)

God natt!

Världens duktigaste lillasyster!

Måste börja med att berätta att min lillasyster, Mathilda fick körkort igår! Är så glad för hennes skull och så stolt över att hon klarade det. Tvekade aldrig på att hon inte skulle klara det, men man vet ju aldrig vad dom där trafikgubbarna/tanterna får för sig. Men nu har hon körkort och nu ska hon få skjutsa på mig, för tänk så mycket jag kört runt på henne.=)
Älskar dig syster!

Det var ett tag sen jag skrev nu så jag har en del att berätta.=)

I lördags åkte vi till Jespers farmor och farfars sommarstuga och solade och njöt av värmen under dagen.
Jag åkte sen till Jossan och vi gjorde oss i ordning för kvällens grillpartaj hos Sussie. Jossan var trött på sin lugg och skulle skala av den med en rakhyvel och det slutade med panik. Kort och alldeles rak blev den, men jag hade riktigt skoj åt henne.=)
VI åkte sen till Sussie. Vi grillade, pratade skit och hade väldigt trevligt och mycket roligt. Sussie bjöd på mintuu, vilket hon inte skulle ha gjort för dessa snappsar gjorde så att jag inte kommer ihåg mycket kvällen.
Var i alla fall en sabbis på Selmas och sen på Trägårn, och jag kom hem välbehållen.=)
Men vad jag vet så hade jag riktigt roligt.=)

    

Mådde mindre bra under söndagen. Fy tusan vad bakis jag var. Mådde illa och önskar att jag hade velat spy. Kan inte göra det för det är en av mina största fobier.
Låg i alla fall i soffan eller sängen ända till kl.19 ungefär. Piggnade till lite då. Åkte och handlade mat med Jesper och syrran. Tacos blev det. Jag och syrran var utelåsta, satt och väntade i gräset på att Jesper skulle komma hem. Det slutade med panik då vi hade fullt med gröna spindlar på oss och på våran mat. Kliade för övrigt på kroppen hela kvällen. Vi åt och kollade sen på en film. Flood hette den och var rejält kass.
Syrran sov här då hon var så nervös och behövde lite sällskap. Hennes pojkvän visste ju inget om uppkörningen idag så med honom kunde hon inte sova. Melker höll låda hela natten uungefär så det blev väl inte så mycket sömn ändå.=)

Såg förresten på fotbollen i söndags och jag har fått en ny favorit. Bland det bästa ögongodiset man kan ha. Niclas Alexandersson. Har aldrig lagt märke till han förut, vilket är lite konstigt för han är ju såå snygg.=)

Igår var jag på föreläsning i Falun. Vi läser katastrofmedicin. Var en militär där och föreläste om folkrätt och en massa konventioner och lagar och så när det gäller krig plus sjuksköterskornas uppgifter.
Vi fick även se en film. En med riktiga klipp då dom skjuter ihjäl folk och torterar alla. Fick se fullt med barn och vuxna som låg döda överallt. Var det hemskaste jag någonsin sätt. Ville bara gråta!
Har även vart på Kupolen. Köpte mig två par linnen och två par trosor.=)
Igår kväll såg jag en superbra film, Love in Manhattan. Men så hemsk den var. Usch, satt och grät floder. Men en mycket bra film.

Idag har jag vart i Falun hela dagen plus att jag har städat och diskat.
Nu kommer syrran och hämtar mig med bilen snart. Vi ska ut på en tur.=)
Sen ska vi till Biskposnäset och springa 2km och gå 5km. Duktiga som vi är.=)

Hej!