Kvällar som denna så är västkusten helt un...

img_8425 (MMS)

Kvällar som denna så är västkusten helt underbar!


Mot kusten!

Semestern har börjat bra! Vi har renoverat sovrummet hela veckan och nu är det inte mkt kvar. Vi har lagt nytt golv, tapetserat och satt upp träplankor (liggandes som en fondvägg). Så nu ska skruvhålen där spacklas och sen kan dem målas. Efter det ska lister köpas och sättas upp. Sen börjar det bli klart. Så här fort har vi aldrig renoverat ett rum i det här huset. :) 
Senare ska vi även köpa skjutdörrar i svart frostat glas från IKEA, men dom är så jäkla dyra så det får vänta lite.
Den nya sängen är förresten sjukt skön! :)

Igår fyllde världens goaste lillasyster Hanna hela 10 år! Hon är så stor nu och tiden går så fort. Jag och Jesper köpte henne ett par röda Converseskor som hon önskat sig av mig. Lyckan som hon visade när hon såg var det var för något var helt underbart att se.
God mat bjöd hon på Hanna och en smarrig tårta. Tack gumman!



I morgon tar vi semester från renoveringen och åker med Jespers föräldrar plus syster till västkusten och Fjällbacka. Där har vi hyrt en stuga en vecka. Jag önskar inget annat än att det inte bara blir regn och rusk i veckan. Snälla någon dag med fint väder kan vi väl få!?! :)
Det ska bli skönt att komma iväg i alla fall, men kommer sakna Hanna och Hilma då dom varit på semester nyss och vi endast hann ses igår. Saknar dom redan! 
Saknar dig och Mathilda... Örebro känns långt borta ibland!!!
Storasyster älskar er alla tre!!! <3




Semestern har börjat!

Semestern har börjat och den har börjat bra också (om man bortser från vädret idag).

I onsdags hälsade vi på Johan och
Linda, lilla Julius och färskingen Livia. Så underbart söt hon är och Julis är ett riktigt charmtroll och så go. 
 





Igår träffade jag Mikaela och Emma och vi tog oss en fika på Bk´s. Det var riktigt trevlig ända tills en fågel bajsade på vårat bord, då stack vi fort som tusan. :)

Jag och Jesper tog oss en tur till Borlänge och tittade på säng. Idag har jag ringt och beställt den och i morgon får vi hämta den. Det gick fort! :) det blev en Hilding säng och den är tusen miljoner gånger skönare än den vi har nu. :)
Så fort vi hade valt säng så kom vi fram till hur vi ville ha det i sovrummet. Det kommer bli superfint och vi sätter igång med att lägga golv i helgen. Dagarna med fult väder på våran semester kommer spenderas i sovrummet. :)

I kvälle kommer Jossan och Freddy hit. Vi ska grilla, äta god mat co dricka lite gott. Det kommer nog bli supertrevligt.
Men nu först ska jag storstäda så vi slipper det på en gång på semestern!


Det är någorlunda lugnt på jobbet så jag p...

img_7639 (MMS)

Det är någorlunda lugnt på jobbet så jag passar på att lägga mig i massagestolen i en kvart. Måste ju ladda inför semestern. Sista dagen i morgon! Weeee!


Titta så fin min orkidé blivit. Åtta styck...

img_1222 (MMS)

Titta så fin min orkidé blivit. Åtta stycken knoppar har blommat ut och det finns åtta knoppar kvar, vissa större än andra. Två av dom kommer blomma inom några dagar. :)


Idag tog vi oss en tur till Vansbro. Där h...

img_4628 (MMS)

Idag tog vi oss en tur till Vansbro. Där hejja vi på Danne så att han orkade simma dem tre kilometrarna. Han klarade det galant! :)