Lite adventsmys

Tänkte först att jag skulle skriva om helgen. Det blev då att stå still. Vad har jag gjort i helgen? Efter en stund kom jag på det. Jag har jobbat!! Så kul var det...

Jag och Jesper nu varit tillsammans i 5 år och 2 dagar. Det är rekord för mig! Jag och min förra pojkvän gjorde slut på våran 5-årsdag. Haha! :)
Jag och Jesper firade våran 5-årsdag med att jag jobbade kväll. :( Fick en bukett blommor när jag kom hem i alla fall. :)

Efter att ha varit på en väldigt dålig julskyltning, städat, julpyntat med lite julmusik på, druckit glögg och ätit pepparkakor så fick jag en gnutta julkänsla.



Idag har jag haft en ledig dag. Jag har varit hemma hos kusin Linda tillsammans med syster Thilda och dekorerat pepparkakor samtidigt som Linda bakade nya. Har ju såklart gosat med Julius också. Världens sötaste och charmigaste kille!



Till eftermiddagen blev det klippning.. toppade mig som vanligt. :) Kom hem med tre produkter till håret också, det blev dyrt det där. En för att få lite lockar på mitt fall, en för att göra mitt hår lite strävare (det är för glansigt för att kunna göra frisyr i) och en lite volymgrej att ha i hårbåtten. :/ Vi får väl se vad det är för grejor.. :)

Har även tränat pojkarna och flickorna idag plus tränat boxning med kusinen.
Är även ledig i morgon.. har inget på schemat förrän på kvällen så jag ska nog njuta av att inte göra någonting. :)


Bara för bra!






Kommer en uppdatering snart...

För mycket jobb??

Jag kan inte göra något annat än att jobba eftersom att jag har fått världens skavsår på insidan låren av mina arbetsbyxor. Idag fick jag lov att klippa lite tubifast och dra på låren. Det svider som tusan och gör verkligen ont. Nu vill jag vara ledig, gärna långledig. Men det ser ut som att jag får nöja mig med att endast vara ledig på fredag.

Har förresten haft en mycket kul helg. Lördagen började med hemmamatch mot Falun. Vi låg under nästan hela tiden. I 3:e perioden fick jag lyckan att göra 5-5 målet, vilket var kul. Spännande spännande, men tyvärr så förlorade vi med 6-5. Men alla kämpade på riktigt bra!
Sen blev det brottom hem för att packa och sen drog jag, Jesper, Nichlas och Bosse iväg till Örebro.
Checkade in på hotellet, hade lite "förfest" på hotellrummet och gick sen och käkade lite god mat. Tillsist var det dags för kvällen och helgens höjdpunkt - konsert med Takida.
Dem var verkligen hur bra som helst! Super!! Tyvärr är det lite tråkigt att vara kort för jag såg inte så mycket annat än lamporna, men lyckades se lite ansikten då och då. :)
Nöjda, glada, törstiga och mycket trötta gick vi hem, varvade ner med lite myspys alla fyra på rummet och gick sen till säng.
På söndagen käkade vi lite och jag fick äran (inte lätt att säga emot tre killar) att köra hem. Tror att Bosse tyckte jag körde hans lilla pärla så fint och försiktigt.

Det var verkligen en kul helg!! :)

I veckan har jag bara jobbat. Jobbar även i morgon, börjar bli jobbigt att gå upp så tidigt hela tiden. :)

På fredag blir det en shoppingdag med Angelica i Borlänge. Vi ska handla lite julklappar och självklart fika på McDonalds. :)

Jag ska slöa i soffan hela kvällen och det är så skönt. :)




I min lilla lilla värld av blommor

Allt vackert som jag drömt,
jag har i hjärtat gömt.
Där finns en bild av lyckan,
som aldrig jag har glömt.

I min lilla lilla värld av blommor
finns det plats för alla och envar.
Där på gröna ängar barnen leka,
och bland blommor dansar jag.
Och sommarvindar våra kinder smeka,
och solen den skall lysa varje dag.

I min lilla lilla värld av blommor
där skall alltid, alltid lyckan dröja kvar.

Men sörj ej blommor små,
nog kan ni väl förstå,
att ni skall följa med mig
jag vill ej ensam gå.

I min lilla lilla värld av blommor
fi nns det plats för alla och envar.
Ut i träden alla fåglar sjunga,
om det vackra på vår jord.
Och där fi nns inte några sorger tunga
och aldrig får du höra hårda ord.

I min lilla lilla värld av blommor
där skall alltid, alltid lyckan dröja kvar.


Älskar den här låten från filmen Rännstensungar. Den filmen är så bra och fin.
Tänker mycket på mormor när jag hör den här, har ett starkt minne av när hon sjöng den.

Bad romance

Försöker ladda till träningen. Man blir ju lite lätt seg innan eftersom att den börjar 20.30. Men då sätter man på lite "Bad Romance" på datorn så går det lite lättare. :)
Den är ju bara sååå bra!



Tisdag

Fick rycka ut och jobba igår kväll, så min 6 dagars ledighet sket sig, men det visste jag nästan att det skulle. Men idag är jag ledig igen. :)

I helgen hade vi derbymatch mot Harnäs. Tyvärr förlorade vi, dom var snäppet bättre än oss. Men det var kul, kändes lite konstigt att möta dom som man har spelat med under flera säsonger.

På lördagskvällen var vi några hemma hos Bosse och partajade lite. Jag premiärade på Silverdollar under en timme. Haha! Sen var det någon slags av efterfest hos Bosse igen, men folket somnade. Inte jag och syrran dock. :)
Men det var en riktigt kul kväll!!

Det här är en rätt tråkig ledig dag. Har inget att göra och vädret är skit. Men i kväll är det träning, äntligen!

Kupolen, match och bebis!

Vet ni vad.. jag gick upp kockan 7 idag, fast jag är ledig.
Jag och Angelica åkte till Kupolen kl.9 så därför gick jag upp i tid.. tog det lugnt på morgonen och slapp stressa. För ja, jag är ju ganska seg. :)

Vi tog oss en fika på McDonalds innan vi började shoppa, för vi var ju lite tidiga dit.
Angelica shoppade så bankomatkortet glödde (inte bara jag som är shopoholic) :), jag tog det lilla lugna ja.
Kom bara hem med en hårfärg, halsduk och ett par snowboardstrumpor (så nu gäller det att åka i vinter). :)

Angelica kom även på den smarta idén, när vi hittade en jättefin "tomtegrej" på Cervera, att vi skulle köpa varandra en varsin julklapp. Så jag köpte en till henne och hon en till mig. Så nu har jag köpte årets första julklapp och även fått den första julklappen. :) Ska hänga min i vardagsrumsfönstret när tiden för tomtar kommer.

Vi var effektiva på Kupolen, hann med alla affärer som lockade på ca 2 timmar.

Jag fortsatte att vara lika effektiv när jag kom hem för jag körde igång direkt med storstädning av lägenheten. Så nu är den ren och fin och vi slipper städa i helgen.

Nu ska jag ladda inför kvällens hemmamatch mot Mora.
Det kommer att bli tufft!
Laga lite mat (Chili corn carne) och hänga lite tvätt först bara...


ETT STORT GRATTIS TILL CARRO OCH EZZA SOM BLIVIT FÖRÄLDRAR TILL EN LITEN ALICE I NATT!!!
Äntligen... :)









Ca 2 timmar kvar

Snart är den sista natten slut! Långledighet, jippie!!

Kallt är det ute så jag måste säkert skrapa rutorna när jag ska hem.. hmm. Men ska inte klaga för snart har jag ingen bil att skrapa rutorna på. Idag kommer dem och hämtar våran pärla. Den är såld! :(

Ojojojojojojoj... vad jag längtar efter sängen!

Nu ska vi äta lite frukost innan vi kör morgonrundan med kontrollerna (puls, blodtryck, saturation och temp på ALLA patienter).






Snart så!

Är inne på andra natten nu, det går segt!
I morgon är det sista natten (missar träningen tack vare den) och sen är jag ledig i sex dagar. Weee!
Tog semester fredag och lördag natt så att jag skulle få lite ledighet. Längtar så jag nästan spricker sönder.

Har massor jag vill göra när jag är ledig!
Det blir innebandy, kanske lite partaj och så självklart ska jag ägna lite tid till mina underbara små prinsessor som jag saknar så mycket. Men måste slöa lite också. ;)

I helgen är det dags för en av dom viktigaste matcherna, derbymatch mot Harnäs. Ojojoj.. men innan det har vi en match mot Mora på torsdag. Hoppas vi spelar bättre än vad vi gjorde sist.





Längtar efter snöööö! Vill att det ska bli kallt och komma mycket snö så att jag får åka lite bräda. Vill vill vill! :)

En vända till Gävle

Det går inte att beskriva hur härligt det är med en ledig helg.. älskar det! :)

Tyvärr fick jag inte ha sovmorgon igår (lördag). Då var det dags för match och vi hade samling kl.9!
Vi var till Gävle och spelade match mot Strömsbro. Det blev en resa dit utöver det vanliga. Fick vända halvvägs till Borlänge då tjejerna i bilen bakom oss inte kom längre (bilen pajade). Så det vara bara att köra en av dom till Ludvika igen där hon kunde hämta en annan bil. Sen kom vi iväg. :)
Kom fram 35 min innan matchstart så det blev lite stressigt med ombyte, toalettbesök för dom flesta och uppvärmning.
Vi spelade väl inge bra alls igår. Men jag måste säga att jag är mycket nöjdare över min egen insatts igår än vad jag var på Hedemoramatchen i tisdags. Gjorde till och med ett mål och det är inte en vanlig grej för mig. Så det var kul! Men vi förlorade tyvärr med 4-1. :(

Så där flög lördagen iväg.

Hade lite mys med Jesper på kvällen. Kollade på första Johan Falk filmen (var jättebra!) och åt lite Ben & Jerry´s glass.... mmmm! :)

Just nu sitter jag och håller tummarna på att "min" bil inte ska bli såld. Jesper är ute nu med en spekulant. Vill inte vill inte vill inte blir utan bil!!

Sen i eftermiddag har Jesper och herrarna match så då ska jag ner och titta på den såklart. Hoppas dom vinner nu!!

Bra grejer och dåliga grejer!

I morgon har jag jobbat 10 av 12 dagar och endast dagpass! Lite drygt att gå upp varje morgon. Efter i morgon har jag äntligen en ledig helg.
Så typiskt bara att det är match i Gävle på lördag och vi ska åka kl.9.. en till tidig morgon. Kanske inte lika tidig, men tidig.

Matchen i tisdags mot Hedemora vann vi med 7-4. Gick väl helt okej för mig.. foten funkade hela matchen även om jag inte alls kunde gå fullt ut. Skönt att vi vann i alla fall! :)

Träningen idag gick sämre. Var lite okoncentrerad från början så det sket sig. Dumma dumma fot också.. den vill inte som jag! Jag vill kunna köra för fullt!!
Men bara att ladda om till på lördag.

Är mer än trött så nu blir det sängen...

Saknar!

Har jobbat hela helgen och har nu en ledig dag innan fyra dagsskift väntar.

Svärmor och svärfar har flyttat till huset i helgen så vi var där på lite tacos i lördags.
Vi tog oss även en sväng till kyrkogården för att tända ljus för Jespers mormor och min farmor.

Konstigt att man kan sakna någon som dog när man var 7år. Men jag har många minnen som jag kommer. Ett starkt minne är från när jag sov hos farmor och farfar. Vi skulle äta frukost och och farmor skulle ta fram något ur kylen. Eftersom att hon hade bröstcancer och opererat bröstet så hade hon någon magnet i "bröstet" och fastnade på kylsåpsdörren vilket jag tyckte var roligt. Har också minnen från när jag gick med henne till VC och hon fick en sprutor.
Funderar ibland på hur det vore om hon hade funnits kvar hos oss...?

Önskade det inte var så långt till kyrkogården där mormor ligger. Då hade jag åkt dit med detsamma i lördags. Kände mig ledsen att jag inte kunde det. Jag saknar henner så mycket. Tänker på henne varje dag. Det är jobbigt att det nästan alltid är något på jobbet som påminner mig om mormor och hennes sista tid.
Usch att det kan vara så jobbigt!!!

Mamma, Mathilda, Hanna och Hilma ligger alla och är sjuka. Influensa, svinis? Jag var där i fredags när två av dom var sjuka och jag har pussat på alla fyra men inte blivit sjuk. Det kanske lönade sig att ta den där sprutan. :)

Idag ska jag träffa min kära vän
Annie som är hemma på besök från Uppsala. Ska bli så kul. Gillar inte att du bor så långt borta. Saknar dig!

Ikväll blir det nog lite innebandy i Smedjebacken. Hejja lite på Harnäs. :)
Önskar jag hade fler lediga dagar.. men om lite mer än en vecka har jag semester i 6 dagar. Det gillas! :)
Längtar...