Förlovad, fest, sjuk!

Nu är man förlovad också, det är helt underbart.=) Skulle vara en hemlis, men den förstördes först för att vi inte kunde hålla tyst på fyllan och sen för att jag råkade skicka iväg ett mail till alldeles för många och fel personer.
Men dagen/kvällen var underbar. Jesper kom hem från jobbet och med sig hade han två stora röda rosor. Vi mös och sen åkte vi och handlade mat och lite gott, åkte hem, lagade hasselbackspotatis, fläskfilé och rödvinssås. Jättegott! Sen kom stunden då vi böt ringar. Det var romnatiskt, lite pirrigt och blygt men perfekt!! Är så lycklig! Sen hade vi hela kvällen för oss själva med lite chips.=)
Så den 19/1 förlovade vi oss!

Dagen eftfer fyllde Jossan 20. Vi bastade, badade i snön och festade på. Det var skoj!
Grattis tjejen!

Natten till måndag vaknade jag vid tre och mådde så illa och hade så ont i magen. Var upp på toa flera gånger och försökte spy men inget kom. Kunde inte somna om förns sju. Sov dåligt hela tiden. Sen hade jag ont i magen och mådde illa ända fram tills jag somnade måndag kväll klockan elva ungeför. Inge skänt alls. Åt eller drack nästan ingenting igår, fick i mig en lite kopp blåbärssoppa och ett glas vatten på hela dagen. Hade ont i halsen och hade feber med så det var en riktig blandning av sjukor. Det enda jag inte hade var ont i huvudet, men det fick jag ju idag då i stället. Yr, tung och ont i hela pannan och huvudet.
HAr inte ätit idag heller, bara en lite smörgås till frukost. Jesper kommer hem med gurka, tomat, paprika och sallad snart som jag ska äta. Det enda jag vill ha!

Missade två viktiga föreläsningar! Tungt!

Nu kan jag inte sitta här mer. Det snurrar! Baj baj!

Mer än pinsamt

Jag vill dö! Usch usch usch.. vet inte vad jag ska göra. Något mycket pinsamt och hemskt har hänt mig. Om jag skriver det här så kan folk som är delaktiga i det förstå vad som hände (om dom nu ser det) och då är det inte lika hemskt. 

Det var så här att jag skulle skicka ett mail till min vän Johanna som jag inte pratat med på ett tag. Skrev ett ganska långt mail, frågade hur det var och skrev lite personliga grejer. En grej var min och Jespers hemlis. Så om ni se detta säg inte den hemlisen till nån! Sen skrev jag i hennes mailadress och klickade på sänd. Då kommer det upp att jag har skickat samma meddelande till alla killar i mon kontaktlisat. Har mina kontakter i listan uppdelat i tjejer och killar. Så jävla typiskt att det skulle skickas till alla killar, varför inte alla tjejer det hade kännts bättre.
Efteråt skrev Danne till mig på msn och sa en sak.. då frågade jag om han hade fått mitt mail och det hade han. Alltså gick det fram till alla med. Hjääälp!

Usch fy och blä! Jag vet inte hur det kunde hända. Kan inte få mailet osänt heller. Vet inte om det går och vet inte hur man gör.

OM nån vet, häjlp mig???????
Vill inte att alla ska se mitt mail!

Blääääääääääääääää

Allt ska bort

 Nu har målargubben precis varit här. Vårat tak i vardagsrummet, som har flagnat sen vi flytta in, ska fixas om. Det tar para ett par dagar och bara allt ska bort från rummet. Fy fan! Har börjat plocka bort smågrejer och ställt in i de andra rummen, dvs köket, hallen, toaletten och sovrummet, och det känns redan som att det är fullt. Och då har jag soffan, tv-bokhyllan, databordet, vardagsrumsbordet och doris lekpedestal plus hennes sovplats kvar. Fattar inte hur detta ska gå ihop och våran tv-bokhylla som håller på att paja. Det här blir inte bra.

Jag och Doris måste ta bussen till Hagge (till mamma) i mon klockan sju på morgonen, eftersom att vi lämnatin våran bil på lackning. Hon kan ju inte vara här när dom ska slipa och måla och jag vill inte vara hemma med massa gubbar fårn 7 till fyra.=) Stackars Doris.. hon måste sitta i ett rum hela dagarna eftersom att mammas två katter äter upp henne annars. Hos pappa kan hon inte vara bara för att hans sambo är allergisk och hos Jesper föräldrar kan hon inte heller vara eftersom att han mor är allergisk. Jobbigt jobbigt jobbigt.. men mest synd om Doris..

Men men.. bara några dagar i ens liv, man får väl stå ut. Nu kommer pappa, han ska skruva ner taklampan.=) Hejdå!

Äntligen slut

Nu är denna jättetråkiga kurs snart slut. Vetenskaplig metod, vem har bestämt att man måste läsa den? Den mest tråkiga någonsin, inge kul alls. HAr bara en redovisning kvar på onsdag sen är den klar! Yes!
Nu har man pluggat ett år. Det gick fort. Bara två år kvar sen är man fördig sjuksköterska. Det kommer gå på ett kick med så mycket praktik som det är.
Nästa kurs är sjukdomslära, spännande men mycket att plugga.

Nu är det bara fem dagar kvar. Fem dagar till våran dag. Min och älsklingens dag! Ska bli så spännande, mysigt och underbart! Längtar!!!!

Helgen har vart lugn. Match igår, lördag, mot Gustafs. Vi vann med 2-8, men vi är ju bäst så det är ju inte så konstigt.=) hehe!

HAr fått en liten godispåse av min älskling idag. Jättegott. HAr inte ätit lösgodis sen julafton.=) Men nu är jag sugen på chips. Är en riktig gottegris idag.=)

Tv-dax! hejdå!

Gott Nytt 2007!

Nu är det 2007 och man har redan saker att se fram emot.
En sak är nära, längtar så. Det är en hemlis!=)

Nyårsafton var riktigt skoj!
Den började med middag hemma hos Jespers föräldrar, hans syster, två kusiner, moster och hennes man, plus två vänner till svärföräldrarna. Förrätt, varmrätt och efterrätt, allt var supergott!
Drack vin och vin och vin!=)
Sjöng karaoke och sen fick jag och Jesper för oss att vi skulle hinna ner till Marnäs från Högberget på 20 min. Vi hann, Yes!=) Två minuter i tolv var vi nere hos Nichlas. Där var det ett gäng och det var skoj!
Festade fram till halv sex. Jag ville gå hem och fick med mig älsklingen efter lite övertalning.=)
Kallt att gå hem, spöregn! Jätteblöt!! Vi duschade och gjorde ägg på macka. Sen gick vi och la oss vid sju.. usch! Har aldrig vart vaken så länge.=)

Vaknade fyra på eftermiddagen och mådde inget vidare. Fick inte i mig nå mycket den dagen heller.
Men men... det var en riktigt trevlig kväll/natt i alla fall.=)

Nu är det bara att se framåt och det gillar jag.=)
Gott Nytt År till alla!

Gott Nytt År!