14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.



Inte så jättegamla tider men ändå 6 år sedan. När jag för inte så längesedan hade träffat Jesper och Hanna och Hilma var små. Nykär och världens sötaste systrar (vilket dom fortfarande är såklart), det var mysiga tider!
Jag älskar den här bilden!

13:e bilden: Du och någon klasskompis.



Jag, Monica och Annie ligger och solar oss på Alvaret på Öland. Sista året på gymnasiet åkte vi med klassen till Öland en vecka på våren. Jätteskoj! 


12:e bilden: En bild på din vardag.



Här har ni min vardag. I alla fall från augusti till april.
Innebandy hela veckorna, helt sjukt kul.

En gammal bild för här är jag fortfarande forward (det är jag närmas i svart), nu för tiden är jag back och där trivs jag bra. :)

11:e bilden: En person du kan berätta allt för.


Världens underbaraste!! Min bästa vän och min stora kärlek! Han finns alltid där för mig.
Jag älskar dig! <3

Lunginflammation

Hej! Här är jag! Jag legat sjuk i två veckor. Inte skoj.
Skulle jobba fredag kväll den 4/2 men det slutade med att jag fick åka med med över 39 graders feber efter nästan fyra timmar på jobbet.
Den höga febern höll i sig i 8 dagar, den 9:e dagen var det lite bättre och den 10:e var jag feberfri. Wee!
Hosta och ont i kroppen hade jag med. Till en början trodde jag det var influensa men när jag dag 5 vaknade med att det sprakade ur munnen när jag andades började jag misstänka lunginflammation.
Åkte till vårdcentralen och fick inge direkt svar, bara att CRP va på 90, lite väl högt. Hostmedicin och Kåvepenin fick jag med mig hem iaf.
Men febern över 39 grader fortsatte och på lördagen, dag 9, åkte vi till akuten. Fick en bra läkare som tur var. Pjuh! 
Han lyssnade på lungorna och hörde rassel på höger lunga, alltså lunginflammation. Troligtvis Mycoplasma bakterie. Fick en annan antibiotika, Doxyferm. Nästa morgon när jag vaknade var jag feberfri. 
Blev sjukskriven en vecka till för att vila upp mig och få tillbaka lite krafter.
Det har gått segt kan jag lova. Har fortfarande hosta, blir andfådd när jag pysslar med något och inte mycket till ork finns det heller. Har hostat sönder mig så det känns ungefär som om man har en fraktur i revbenet, inte skönt.

Nu ser jag fram emot att börja jobba på tisdag! Då har jag varit borta 2 1/2 vecka från jobbet. Ska bli underbart att komma tillbaka. 

Det var min sjukdom för detta år (hoppas jag). Vill INTE ha lunginflammation igen! Fy attans!!!! 

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.



Min kära mamma såklart! Världens bästaste och snällaste som finns! <3

9:e bilden: Någon i din släkt.



Kusin Viktor som här försöker sig på en ful grimas! Vi åkte och hälsade på syrran + Sandra i Örebro i somras och tog oss en liten utekväll. Riktigt skoj hade vi!

8:e bilden: En person som du saknar.



Att min mormor inte finns längre - den tanken kommer jag aldrig att vänja mig vid.
1 1/2 år sedan hon så vackert somnade in, men av helt fel orsak och alldeles för tidigt. Har nog inte riktigt förstått än att vi aldrig mer kommer träffas. Det gör så ont vid den tanken och det känns så konstigt, så overkligt.
Tack för allt mormor! Jag saknar dig!

Älskade mormor! <3

7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



Tänkte lägga upp en bild på min söta syster Mathilda när hon ligger på akuten med en allergisk chock, men då skulle hon nog polisanmäla mig. Haha! Så det fick bli en bild från en av dom första dagarna på Cypernresan septemper -10. Min älskling och jag såklart! :)