Myspys



Istället för att ligga i soffan och titta på TV/film så tände vi en brasa och myste på golvet framför. Spelade yatzy på mobilen, pratade och bara kramades. Hur underbart som helst!
Jag har verkligen tur som har Jesper. Han betyder så sjukt mycket för mig och finns alltid där!

Jag älskar dig!!!!



Världens bästa låt!

25 år!

För 25 år sedan var jag sex dagar och jag tror det var då jag grät för första gången, enligt mammas "dagbok" hon skrev den första veckan i mitt liv om mig. Jag hade verkligen en jättebra födelesedag. Fick besök av familjen på dagen, bjöd på mat och glass med grejer till. På kvällen kom några vänner och vi hade mys med vin och drinkar. Tillslut hamnade vi på Trägår´n och dansade. Jätterolig kväll, mindre rolig söndag dag. :)

Fick mycket fint! En dator (som ni redan vet), fruktskål, godisskål, ljusstake, skor, ljuslykta, krukor, ett bidrag till längdskidor (som ska inhandlas snart), en biljett till Melissa Horn i december (som jag ska se tillsammans med min syster) och lite pengar. Fick även tre vinflaskor som jag på söndagen kände att jag aldrig skulle komma att dricka, men nu har jag ändrat mig. Någon dag kommer dom smaka gott! :)
Tack så jättemycket alla!

Nu har innebandyn börjat och jag och Jesper kommer från och med nu inte se så mycket i veckorna. Tråkigt, men vi får se fram emot april, då säsongen är över. :)

Har en ledig dag idag. Ska till stan och göra hur mycket som helst känns det som. När Jesper kommer hem ska vi ut och plocka svamp. Till kvällen blir det varma mackor med kantarellstuvning till en film och massa mys! <3

Måste väl börja göra mig klar för dagen... vad jobbigt. :)

Svartvinbärsbladssaft med citron!

Började jobba igår och fick då ett smarrigt saftrecept av en kollega. Jag har aldrig gjort saft och det låter så jobbigt att göra när man ska koka och så. Det här lät superenkelt så jag tänkte att jag skulle samla lite vuxenpoäng och göra mig några saftglas. :)

Tjopp sa det och sen var det klart....nästan!



Här kommer receptet! Ca 2L saft.

2 L svartvinbärsblad (plocka och pressa ihop bladen i t.ex. ett litermått tills du har 2L).
3 st citroner.
2 kg strösocker.
2 L vatten.
60 g citronsyra.

Så här gör du:
1 - skölj bladen och lägg dom i en kastrull.
2 - skiva citronerna i tunna skivor och lägg i dom bland bladen.
3 - Häll i socker och citronsyra och blanda.
4 - Koka vattnet och häll i det. Blanda.
5 - Låt stå svalt (t.ex. källare eller kylskåp) i fem dygn.
6 - Sila och häll i den färdiga saften i flaskor (håller ca två månader i kylen) eller frys in i mjölkförpackningar.

Sen är det bara att blanda ut och dricka! Supergod!

Jag väntar nu på att min ska suga i sig i kylen. :)




Lek och bus!

I torsdags tog vi med systrarna till Gröna Lunda över en dag. Vi var där förra året och dom trodde inte vi skulle dit i år igen så det blev en överraskning. Vi hade jätteskoj och åkte karuseller för fullt. Dom är inte nå rädda dom där inte, fick dom skulle dom åka allt. :)







Nyheten Twister var lite läskig (men det tyckte bara storasyster). :)
En riktigt mysig dag med tre älsklingar!!!

Igår hade jag en heldag i Örebro tillsammans med kusin Linda, Julius, lilla Livia och syster Mathilda.
Vi hade skoj på Lek och Buslandet tills vi var alldeles svettiga, fikade hemma hos Mathilda och när hon sedan stack till jobbet tog jag, Linda och barnen en sväng på centrum. Lite vilsna här och var men vi hittade tillbaka till bilen tillslut.
En jättebra dag - den tackar jag för!









Julius och Livia vid slottet i Örebro.

Snodde tre bilder på mig tillsammans med Julius och Livia från syrran också! :)







Mysigt!

 

Nytt sovrum: resultatet efter fyra semesterveckor!

Så här snabbt har vi aldrig renoverat ett rum och vi har nog semestern att tacka för det.
Rev ut allt det gamla, sängen och sängborden hamnade i gäststugan.

Vi har lagt nytt golv, målat golvet, satt upp en fondvägg av träplankor och målat dem vita, nya tapeter som kostade skjortan, nya handtag till garderobsdörrarna och nya dörrfoder, golv- och taklister. Vi är supernöjda, det blev så fint! :)

Här kommer före och efter bilder!

FÖRE
(förebilderna kommer strax, dom ligger på den andra datorn)

EFTER











Å så kom sängen på plats. Den enda möbel vi har i sovrummet. Nu ska vi handla nya grejer, gäller bara att veta vad man vill ha. :)
Det hann bli mörkt ute innan sängen kom in i rummet, så bilden blev lite för mörk.



Min nya bästa vän!

Igår hämtade jag min födelesedagspresent som jag fått av Jesper. Fick den alldeles för tidigt eftersom att jag fyller den 20:e, men vad gör det med en tidig present. :)¨

Så här ser den ut! Min nya bästa vän! Superfin, superbra och supersmidig! :)



En liten HP Mini. :)

Sitter hos frisören och unnar mig lite fär...

Sitter hos frisören och unnar mig lite färg till utväxten, slingor (något nytt) och lite klippning. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet man sätter sig i den här stolen, om man jobbat eller inte, jag blir lika trött för det. Men det är ju så skönt att bli fixad i håret! Hemma håller nog älsklingen på att plocka ved som kom idag. När jag är klar här ska jag väl åka hem och hjälpa till men först ska jag hämta min förtidiga födelsedagspresent som jag fått av mitt hjärta. :)


Hej hej!

Jag är ju inte världens bästa på att uppdatera här i vanliga fall så då är det lika med katastrof på semestern.

Vi har hållit hus i Fjällbacka på västkusten en vecka tillsammans med svärföräldrarna. Nu var det ju i och för sig en vecka sedan, i morgon, vi kom hem. :)
Vi hade det toppen (förutom dom två första dagarna med spöregn). Han även med att se Grebbestad, Strömstad, Hamburgesund, Hamburgsö och det stora köpcentrumet Nordy vid Norgegränsen. Jesper brände upp sig totalt i solen så vi fick skippa den allra varmaste dagen i solen och åkte då på shopping istället. :)
Några bilder kommer här!

         

Visst ser ni väl hur bra vi har haft det? :)

Nu i veckan har vi lagt nytt grus över hela infarten. Supersnyggt blev det! Pysslat lite ute, slappat och bara njutit av semestern. Igår var vi på lite äventyr och tittade på utsikten över Väsman. :)




Jag älskar dig! <3