6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Jag och Annie sommaren -08. Så längesen var det inte vi träffades, men det har gått alldeles för länge. Saknar henne riktigt mycket nu!
Jag har lovat mig själv och henne att jag ska besöka henne i Uppsala i vår. Längtar!

Systerbesök!

Shit vilken härligt väder det är idag. Jag bara måste ut! Men vet inte nå vad jag ska göra ute. :/

Hanna och Hilma har spenderat natten här. Vi hade "Superfredag" med tacos, godis, chips och popcorn. Kollade på en hästfilm som tjejerna såklart gillade hur mycket som helst. Hilma målade Jesper i anisktet med nå gammalt rött läppglans och han fick en liten allergisk reaktion. Haha! Hela ansiktet var rött, även ögonen lite grann. Det kliade i näsan och ögonen på han, stackarn. Men det var kul!

Vi var trötta alla fyra och gick till sängs kl.22. Tjejerna vaknade kl.08 men jag och Jesper sov vidare till strax innan kl.10. :)

Måste få med mig tjejerna ut nu, dom är fast vid Mario cart wii. Hela tiden ska det spelas när dom är här.

Har förresten en ledig helg och i morgon bär det av till Gävle för att spela match och idag är Jesper i Hofors och spelar. Så det var den lediga helgen tillsammans det, ses bara på kvällen och morgonen. :(

Ha en bra helg!!


5:e bilden: En gammal bild på dig själv.



En bild från 2004. Jag går sista året på gymnasiet och har precis börjat träffa Jesper lite. Tror att det är Jesper telefon till vänster. :) Jag tyckte då om öl (!?!?!).

4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.



Gymnasietiden. Helt galen! Vi var ett tjejgäng i klassen som hade så konstigt roligt i stort sätt varje dag och helgerna var var värst såklart. Vi var med om så himla mycket tillsammans!
Har kontakt med dem flesta tjejerna men såklart så blir det inte att vi kan träffas så mkt som vi vill. Dom flesta har flytt Ludvika. :)

3:e bilden: En bild på någon i din familj.



Min lilla lilla lillasyster Hilma. Fast nu är hon inte så liten egentligen. Hon är hela sju år fast på bilden här är hon snart fem år. Hon är en riktig sladdis, jag var hela 17 år när hon kom till världen. Så lite och så go, men ack så envis och bestämd. Det märks ibland att hon är minst och bortskämd av sina systrar. ;)

2:a bilden: En bild på dig själv.



Eftersom att jag längtar så efter värme och sol fick det bli en bild från Cypern. Jag älskar verkligen Cypern och vill absolut åka dit fler gånger och gärna till samma hotell som första gången vi var där också. :)


1:a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med.



Kan ju inte annat än bli min kära vän Angelica som får pryda det här inlägget. Vi gör mycket tillsammans - spelar innebandy, tränar ett flicklag i innebandy, shoppar, festar (dom få gångerna vi festar festar vi tillsammans) och bara umgås.
En vän som ligger mig varmt om hjärtat! <3

En bildlista!

Sitter hemma hos småsystrarna och lyssnar på när dom leker kuragömma med några kompisar. Dom är ju för roliga att lyssna på.
Läser runt på lite bloggar och hittade en lista som såg lite rolig ut att följa så jag börjar väl med den idag. :)


1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

En ny favorit!


Tisdagar

Dom går oftast i full fart varje vecka. Jobbar (händer någon gång att jag är ledig en tisdag) mellan 7.15.30, hem fort och laga mat, slänga i sig maten och sen upp till stan igen och till sporthallen, mitt tredje hem (mitt andra hem är jobbet). Där är jag mellan 17.30-20.30. Sen hem duscha och försöka varva ner så man kan sova någon gång.
Så ser dom ut, lika varje tisdag. Men jag gillar dom!! :)

I morgon är den 19/1, inte vilken dag som helst utan min och Jesper förlovningsdag. Först tänkte vi förlova oss den 20/1 men eftersom att min kära vän Jossan fyller år då och jag var bjuden på kalas till henne den dagen så tog vi den 19/1 i stället. Det var en fredag. Haha! :)
Så i morgon har vi varit förlovade i 4 år.
Jag och min kärlek. Han som betyder mest för mig och som alltid gör mig lycklig.


Always on my mind, forever in my heart. <3

Onödig utgift!

Idag spelade vi vår första innebandymatch för det här året. Mötte Borlänge och vi vann med 7-1. Suveränt! Lyckades till och med göra ett mål plus en assist, det är lite ovanligt för att vara mig. :)

Väl hemma (efter någon extra vända halvväg tillbaka till Borlänge då kära lilla Kickis fick stopp på bilen) så fortsatte jag och Jesper att tapetsera hallen. Nu är vi nästan alldeles strax klara med den. Vi var lite nervösa då vi skulle tapetsera bakom elementet men vi gjorde det så jäklans bra! Det blev fint och vi lyckades på tapeten hela vägen ner bakom.
Tjiii fick vi för det glada. När vi var klara märkte Jesper att det läckte från elementet. Grrrr! Försökte få stopp på det, men lyckades inte på nå vis. Så nu har vi plastat golvet lite och lagt fullt med papper. I morgon blir det till att ringa rörmokaren och sen får vi ännu en fin onödig utgift! Fy! Vi vill ha våra pengar till annat!

Nu väntar en jobbvecka, 6 av 7 dagar. Men det går fort (när man har roligt och trivs)!

Lite mys med hjärtat mitt innan sängen skulle inte kännas fel! <3


KÖKET!!!

Tänkte nu äntligen slänga in lite bilder på vårat kök! Jag gillar det skarpt och är supernöjd med resultatet! :)

FÖRE


Vi har hunnit riva dom gröna tapeterna, målat över den mintgröna panele och lagt ett nytt golv, annars är det så gott som före.

EFTER



Snyggaste mattan! :)








Den här lampan blev jag kär i direkt. Fin va? :)

Det var köket det. Nu håller vi på med hallen för fullt och snart har vi tapetserat klart. Kikar på nya möbler och har hittat en del snyggt.

Hej och god natt!

Lax!



Måste bara visa min goda lax. Jag gillar inte lax, men den här tyckte jag mycket om, den smakade inte så mkt fisk. Dom goda grönsakerna gjorde nog sitt också. :)

Förresten så höll jag laxfiléerna i mina händer, alltså första gången jag höll i en död fisk, i hela mitt liv. Fy frarao vad jag är bra! :)

Det var väl på tiden!

Får väl ta och skriva några rader här, Jesper undrar varför jag aldrig skrivet något. Han som träffar mig mest vill veta vad jag har för mig. :)
Om jag ska vara helt ärlig har jag både glömt bort bloggen och när jag väl kommit på det inte haft den minsta lust alls att skriva något.

Men nu sitter jag här!
Julen är förbi och jag längtar efter att få städa bort julen. Visst får jag städa bort den nu men det känns lite väl tidig.

Julafton tillbringade vi hemma hos oss på morgonen då vi äter den traditionella "grötfrukosten". Jag lyckades med tomtegröten, tyckte alla utom Hilma. "Den smakar inte som hemma, måste jag äta upp den", viskade hon till mig.
Strax efter lunchtid promenerade vi upp till mamma. Mathilda och Mats kom även dit. Vi åt god julmat (som absolut räcker att en gång per år), snaskade julkola och knäck plus mandariner, kika på Kalle Anka och självklart hade Hanna och Hilma varit supersnälla under året så tomten kom.

På juldagen hade vi en minijulafton hos Jesper föräldrar. God mat och visst tyckte dom man hade varit snäll under året dom med. :)
På kvällen åkte vi hem till Sandra och Peter, umgicks med goda vänner och hade lite partaj. Kvällen slutade på Folkan, det var kul men mycket folk.

Sen har vi jobbat lite. När man jobbar på lasarettet finns det inget som heter röda dagar eller mellandagar. Man jobbar vilken dag som, får vara glad om man får till tre dagars ledighet i rad någon gång om året.

Jobbade kväll på Nyårsafton. Kom hem kl.22 med ont i magen. Jesper hade sällskap här hemma av Bosse och Nichlas. Jag gjorde allt för att sitta uppe med min mage. Spelade lite spel och stod ut till tolvslaget, sen gick jag till sängs.
Smärt smärta smärta hela natten och hela helgen. Söndagen var okej. Dumma blindtarm(?).
Nu mår jag bra igen! Konstigt!

Jag och Jesper har kommit på en ny matfavorit. Mammas "grönsaker i ugn". Jättelätt och supergott! Lög, champinjoner, röd paprika och zukini. Lite olja och salt på det och sen i ugnen tills det är mjukt.
Så nu är det tredje dagen jag gör det.
I måndags blev det grönsaker i ugn, fläskfilé i creme bonjuour och sallad. Igår grönsaker i ugn, köttfärslimpa och vitkålssallad i creme frache med kryddor. Idag grönsaker i ugn, laxfilé (för Jeppes skull) och broccoli.

Annars är köket klart. Bara någon list kvar. Har beställt en "dalahäst"-matta men den var för kort. Måste ha en längre.
Hoppas att kunna tapetsera hallen någon gång under helge men vi är aldrig "lediga" när vi är lediga.

Nu ska jag mumsa god mat!
Hej!