Gillar lediga helger!

I natt bytte jag ut Jesper mot Hilma, han fick ta och sova i gästrummet. :)
Vi hade mys med popcorn och film (det regnar köttbullar). Innan det så hjälpte hon mig att måla en vägg (plus att golvet blev prickigt) i min walk in closet mörkgrå. Hon var så duktig så och tyckte att i kväll var det i alla fall dags att tvätta händerna. SÖT!!!

Idag har jag överraskat mig själv. Jag tog mig ut och sprang!!!! Eftersom att jag missat båda dagarna av barmarken den här veckan så var det väl bäst så. Att det regnade lite var bara skönt. Men motvinden dom sista 500 meterna i regn kunde jag var utan.

Nu ska jag snart iväg och jobba kväll. Det känns lite surt när man är ledig i helgen. Men så är det!
Det är sååå härligt med ledig helg, tillsammans med min älskling och den här helgen även tillsammans med pappa och familjen där. Vi ska på 30-årsfest i morgon. Izzes son har fyllt 30! Hipp Hurra!

Dags att duscha och göra sig redo för jobbet!

Winnerbäck

Har äntligen bokat biljett till Winnerbäck som spelar i Örebro den 15 augusti.
Så det 14:e åker jag dit med syrran och Sandra och övernattar hos dom. Plus att det självklart blir party! :)
Kommer säkert bli riktigt skoj!


Hanna 9 år!

Idag fyller världens bästa, underbaraste och sötaste Hanna hela 9 år! Hon är så stor men ändå så liten, min lilla plutt!
Älskar dig lillasyster!


Liten underbar 2-åring!


Finaste 9-åringen!

Walk in closet - påbörjad!

Nu har jag påbörjat mitt lilla projekt med min walk in closet. Det är en liten "skrubb" på 1,10x1,75m, alldeles lagomt då jag inte har miljoner klädesplagg som t.ex. damerna i Sex and the city. :)

  

Så nu har jag skruvat ner dessa hemska hyllor och spacklat hålen i väggen och några skarvar. Väntar på att det ska torka så jag kan grundmåla. Tre väggar ska vara vita och en ska vara mörkgrå, tror jag. Sen ska jag lägga in ett annat "golv", något mjukt och varmt för fötterna. Sen är det dags för själva inredningen, det absolut svåraste. Får klura ett tag på det tror jag. :)

Nu är jag igång i alla fall, även om det här kommer vara något jag pysslar med när vi inte har något annat att göra. Haha! Mina kläder har en fin plats så länge i garderober och en byrå i sovrummet. :)

Men visst är det spännande.... :)


Gästrum/datarum

Det allra första rummet är klart (nästan). Det som fattas är överkast och sänglampa plus att jag måste lägga upp gardinerna. Nån gång senare ska det även läggas ett nytt golv men det har lägsta prioritet just nu.
Men jag är nöjd med hur det blev! :)










Baka baka liten kaka

Idag har jag bakat mina älskade chokladmuffins! Jag vet en som gillar dom mer än mig och det är Jesper. :)
Bra att ha hemma om någon kommer och hälsar på. Så nu är ni välkomna! :)

Vi fick besök av Jespers föräldrar idag och vips så hade vi "lurat" med dom till Cypern. Så nu får vi med oss dom plus Jesper syster Elin. Det kommer bli superkul och nu längtar vi ännu mer!


Sista helgen nu!

Semestern börjar lida mot sitt slut och det är inte roligt. På onsdag börjar jag jobba, tack och lov är första skiftet ett kvällsskift. Anar ugglor i mossen att det inte kommer bli en kul period när dom andra har semester. Men det är bara att stå ut!

Igår hade jag en heldag vid Jägarnäsbadet med 3/4 av familjen Boström (Angelica, Danne och Jennifer). Det blåste ordentligt vissa stunder men det var skönt ändå. Badade till och med tre gånger. :) Efteråt åkte jag och Angelica till Jeans and more där Mathilda jobbar. Fyndade ett par Fornarina jeans för 400kr som har kostat 1199kr och en Replay t-shirt för halva priset. Då var jag nöjd! :)


Jag och Angelica in action. Skottkärrerace och vi kom sist, vi som är ett så bra team. :)




Idag har jag vilat från solen då det stramade och sved lite på mig igår. :/ Har packat upp någon flyttlåda med "skräp" i och sen åkte jag och Jesper och spelade golf. Jag är ingen hejjare på det men får trösta mig med att Jesper säger att jag är riktigt bra puttare och att jag är bra när jag träffar bollen rätt. :) Skyller också på att hans klubbor är för långa för mig. ;)

Nu har vi grillat och det blev kycklingfilé. Det är absolut godast. Gillar inte att grilla kött då man måste sitta och leta efter vad man kan stoppa i munnen utan att det kommer ut igen. Nej, kyckling ska det va!!!

Nu fortsätter kvällsmyset i soffan. Vi ska njuta av våran sista helg innan det är dags att återgå till vardagen.




Hej igen! :)

Att ha semester är helt underbart och jag är inne på sista veckan nu. Ångesten över att börja jobba igen kommer smygandes.

Efter snart fyra veckors semester har det hänt en del.

Den stora händelsen är självklart husflytten. Allt har gått bra och vi har än så länge inte stött på några dåliga överraskningar.
Vi trivs hur bra som helst och jag känner mig verkligen hemma. Får sånna härliga lyckorus ibland, som när jag för någon dag sedan var på väg hem från mamma (som bor på gatan ovanför). Cyklade på sena eftermiddagen och det var sol och blå himmel, det fläktade så skönt och allt är så grönt och fint runt omkring. Det luktade så gott och tanken, när jag cyklade och såg och kände allt detta, på att jag och min kärlek bor här gav mig riktigt härliga lyckokänslor. Är sååååå glad!! :)

Vi har i alla fall fått i ordningen det mesta som går att få i ordning och har till och med börjat fixa i ordning köket. En hel dag och lite till tillbringade vi inomhus och målade bröstpanelen vit (den var grönlaserad innan, ungefär mintgrön). Jättefint blev det!
Dragit upp en hemsk rabatt framför altan, plockat bort tre pallkragar fulla med ogräs och rivit upp en lång men gles och ful hallonhäck som stod mitt på gräsmattan har vi också gjort. Där har det nu börjat växa gräs. :)

Vi har hunnit med att fira midsommar tillsammans med goda vänner. Haft en trevlig kväll på Ludvikafesten tillsammans med samma goda vänner plus några fler vänner.
Njutit lite i solen och till och med badat. :)

Igår tog vi med småsystrarna Hanna och Hilma till Gröna Lund. Det var riktigt kul, men fy så hett. Vi valde nog den varmaste dagen. Kl.9 när vi satt i bilen på väg dit var det redan 28 grader varmt. Solen gick inte i moln en endaste gång. Det var riktigt varmt och det flera hundra kronor till att köpa vätska.
Men vi åkte karuseller som bara den endå. :)
En sak som också ger mig lyckorus... när man ser hur roligt och hur glada småtjejerna är.

Idag har jag mest fått pirr i magen. Vi har nämligen bokat en resa till Cypern. :) Den 6/9 åker vi till Ayia Napa. Vi ska det här året åka med Ving till hoteller Sungarden Panthea village. Det ska bli riktigt härligt att få "riktig" semester. Sol och kunna slappna av på en härligt vit strand med kristallklart, turkost vatten. Det är inte illa. :)
Längtar så jag spricker!!!
Vi var ju på Cypern förra året med, åkte då med fritidsresor och bodde på ett toppenhotell. Hoppas nu att detta är lika bra. :)


SunGarden Panthea Village

Nog med uppdatering för denna gång! Hejdå! :)