Hey här är jag!

Efter en lite pause hamnade jag här nu igen.

Vecka på Cypern var mer än toppen. Solen gick i moln en endast gång på hela veckan. Ca 35 grader i skuggan och med en vattentemperatur som inte var långt under trivdes jag superbra! :)
Vi njöt vid stranden (provade tre olika men ingen slår Nissi beach) på dagarna, drack lite gott och spelade kort, yatzy och kasta gris på förkvällen och gick sen ut och åt innan läggdags. Lite pensionärsvarning då vi gick till sängs runt 22 varje kväll. Men vi var ju sååå trötta. :)
Här kommer någon enstaka bild, resten hamnar på facebook. :)

(Bilderna kommer snart).

Nu har vi kommit in i det vanliga igen och det känns hemskt att behöva vänta till sommaren innan nästa semester. :( Men tiden kommer väl springa förbi snabbt som attans som vanligt.

Vi har börjat (försökt) ta tag i köket. Jesper har rivit ner all kakel och vi har köpt nytt golv till kök och hall. Egentligen behövdes inte nytt golv till köket då det ligger ett fint där men det nya kommer matcha bättre och så blir det samma i hallen. Vill inte ha olika golv i varenda rum. :)
Så vi ska riva bort det nya golvet och sen är allt redo för tapetsering, kakling och golvläggning. Det är spännande! :)

Idag har jag en ledig dag och ska plocka in utemöblerna (sorgligt) och kratta upp miljoner päpplen som ligger under äppelträdet.
Dags att klä på sig stövla och fleecetröja och gå ut och fixa lite!


Finaly

Snart sticker vi. Kl.03 i natt kommer svärföräldrar plus Elin och hämtar upp mig och älsklingen. Sen styr vi kosan mot Arlanda och landar i morgon förmiddag på Cypern!
weeeeee!!! Sol och bad i en veckan, underbart!