Leksands sommarland

I tisdags åkte jag och Jesper upp till Leksand för att leka på sommarlandet med Hanna och Hilma som var där med mamma och Kent i några dagar och campade.
Det var så kul att göra något med mina tjejer. Vi badade en massa och lekte.
Tävlade med Hanna i en hinderbana som man skulle klättra och hålla på. Hon vann över mig. Mamma tyckte jag var så duktig, jag är ju ändå lika klumpig som en flodhäst. Hanna hon är så smidig så och en riktig klätterapa.=)
Kent rev sönder hela sina badbrallor när vi åkte vattenkana. Det var nog det bästa på hela dagen.=) Han stack snabbt in till Leksands "centrum" och köpte nya.=)

Här kommer lite bilder från våran dag.





En mycket kul dag!!=)

Igår gick solade jag och Jesper lite vid Jägarnäsbadet och sen gick jag på mitt sista jobbpass för denna sommar. Slutade kl.10 i morsen. Känns sorgligt men jätteskönt att vara ledig.=)
Idag har jag hjälpt Thilda att flyttpacka lite och sen åt hon, jag och Isa en tacotallrik på Engel.
Varit på stan en snabbis med Jesper med. Skulle köpa Kents senaste skiva men kom sen på att jag har ingenstans att spela den. Bilen är såld och ingen CD-spelare har vi heller.=) Men jag ska ha den när Jesper köpt en bil. Snart hoppas jag.=)

Nu ska jag strax iväg och träna. Känns verkligen som att det behövs.=) Haha!

Hannas födelsedag

Nu var det ett tag sen jag skrev och ännu längre sen som det kom upp lite bilder. Så nu har jag laddat över massor med bilder från kameran till datorn och tänkte börja med att lägga upp lite bilder från Hannas 7-årsdag.

7-åringen och min Älskling!



Jesper och Hanna


Hilma, också min Älskling.


Hanna och hennes lösa tand som hon sen tappade på sin 7-årsdag.
 Sticker upp bakom.  Borta.=)


Nu är det

första gången på denna dag som jag sitter ner och tar det lugnt. Har sprungit på IKEA hela dagen. Hit och dit och två varv.=)
Jag, Thilda och Sandra åkte kl.9.30 i morse och var hemma vid 18.30. Vi körde med stor släpvagn ner och det gick bra tills vi skulle byta parkeringsplats då vi skulle in på McDonalds. Syrran körde då på en soptunna som satt fast på en vägg till lilla huset där man ställer kundvagnarna. Det var med släpvagnen hon körde på den med. Haha.. Jag bara skrattade.=)
Hon handlade iaf en massa och tyckte lite synd om henne när jag och Sandra stog oc skrek från varsina hyllor och frågade om hon villa ha det och det.=)
Det var en mycket rolig dag, även om syrran tappade tålamodet ibland. Haha!
När vi skulle lasta av grejerna i Hagge kunde vi inte backa in på uppfarten med släpet så så fick vi be en granne om hjälp.=) Jag drog även en vurpa när vi bar in ett vitrinskåp som bara är av glas. Tungt som tusan och jag backaed upp för trappen, syrran puttade på för fort och jag for baklänges med hela kartongen i knät. Ont och tungt, men kul. Tur att allt gick bra med vitrinskåpet bara.

När vi kom hem skulle jag och Thilda åka och bada, vi åt lite mat från igår och sen när vi skulle åka var det svart och vi blev rädda för åskan. Så det blev inge bad.
Åkte och hämtade Jesper och vidare till MM för att handla mat till i morn. Jag har gjort världens goaste pastasallad som innehåller: pasta, sallad, gurka, tomat, rödlök, purjolök, skinka och fetaost. Smarrigt!
Så i morgon åker vi till Sommarlande uppe i Leksand där vi ska möta lillasystrarna, mamma och Kent. Ska bli skoj, hoppas det blir lika varmt och fint som idag.

Nu har jag fixat och donat här hemma, med alla saker jag köpte idag. Flyttat runt och hållit på i över en timme. Nu är det fint och nu kan jag slappna av för idag. Ska gå och lägga mig och läsa, är så spännande i boken jag läser nu.=)
Har även sålt min gamla mobil till min tränare idag. Passade utmärkt.=)

Tar med mig kameran i morn, så om jag orkar kommer bilder från dagen i morn kväll.
God natt!

Shopping

Jag har nu jobbat min näst sista natt och mitt näst sista pass för sommaren. Känns sorgligt men skönt. Ska bjuda mina vänner på Krusbärsgården på fika på onsdag då jag gör mitt sista pass.
Natten till idag gick bra. Sov ganska gott faktiskt, men med Tv och lampa på. Jag tror att jag har vant mig.=)
Hade inget annat för mig igår eftersom att jag började kl.14.

Idag slutade jag kl. 14. Då gick jag hem och betalade räkningar. Blev ganska glad när jag betalade månadens räkningar för det blev lite över. Perfekt i sommarkassan, så Jag och Jesper åkte till Borlänge och shoppade lite.=)
Köpte 2 linnen och 1 T-shirt på MQ och sen en massa smått och gott som behövdes. En mascara, ansiktskräm, ögonkräm, läppglans, solglasögon,  och trosor. Så jag är nöjd.=)

I morgon ska jag och Thilda åka till IKEA i Västerås. Syrran ska shoppa en massa till lägenheten som hon flyttar in i på fredag. Ska bli kul.=)



På tisdag hoppas vi på sol för då ska vi åka upp till Leksand sommarland, jag och Jesper. Mamma, Hanna och Hilma plus deras far är där uppe och husvagnscampar så vi ska umgås med dom på sommarlandet då.
Ska bli skoj att göra något med småsystrarna.




Nu ska jag snart försöka sussa lite. Blir hämtad av syrran 9.30.=)
Sov gott!

Fredag kväll/natt

Myskvällen igår med Jannica var toppenmysig. Vi knaprade morötter och vitkål med aromat på, det blev som chips. Supergott! En massa tjejsnack blev det.=)
Hade en jättetrevlig kväll!

I morse ställde jag klockan. Syrran kom och hämtade mig och vi åkte till Jägarnäs badstrand och la oss och sola. Kl.10.=) Badade i sololja. Vi hämtade Issa, som precis kommit hem från Turkiet. Annie och Andreas kom också förbi en sväng. Har badat 3 gånger idag med och det var riktigt skönt, men usch vilka fiskar. Hjäääälp!

Började jobba 15.00 och har skrivit om hela min T3:a för denna månad, då jag varit så klantig och gjort helt fel. Är helt konstig i kroppen, det är absolut något som spökar. Fryser på något konstigt sätt, nästan ryser, hela tiden. Är slö och jätte törstig. Tjock i halsen och lite ont då och då. Dessutom har jag bitit mig i tungan rejält.=(

När jag kom hem satt Nichlas och Jesper på balkongen och drack öl. Syrran och Sandra kom till mig och vi åt gukra och dipp innan vi tog bilen till Grängesberg för att kolla in Beach Partyt i Kyrkviken. Såg inte så lockande ut att vara där och festa. Men syrran fick pussa lite på sin pojke och det var de som var meningen med resan.=)

Nu väntar vi på att vi ska hämta han där kl.2.=/ Är supertrött så jag ska slumra lite.

I morgon ska jag sova länge innan jag ska jobba kl.14. Mitt 23 timmars pass. Blir nog en solfri dag, eller om jag ska ställa klockan och gå upp och sola lite iaf!?! Svårt att bestämma sig.=)

Usch vad trött jag är! Min kropp orkar inte detta längre. Kan det inte försvinna eller bryta ut och göra mig lite sjuk ett tag så det försvinner sen. Jobbigt!

Myspys

Ha jobbat idag. Vi gick en promenad till MM och köpte glass, annars har jag vi inte gjort så mycket mer. Det var så lugnt så jag fick sluta 2 timmar tidigare. Det tackar man för.=)
Så jag slutade 15.30 istället. Skyndade mig hem och satte på mig bikinin och vidare till pappa. La mig på altanen och det var stekhett. Flöt bort och stektes rejält.=)

Har precis kommit hem. Ska äta, duscha och ta det lugnt. Senare ska jag hem till Jannica och ha en riktigt myspyskväll med henne. Kolla på Mordkomissionen och knapra morötter.=) Det ser jag fram emot!

Händer inte så mycket för mig. Jobb hela helgen. I morgon ska jag jobba 15-21 så jag hoppas på lite sol innan dess.=)

Trevlig kväll! 

Kom på

att jag har namnsdag idag. Emma! =)

Ett Grattis på namnsdagen till min kära vän Emma också!=)

Det blev

en promenad för mig istället för gymmet. Det var så skönt ute så jag hade kunnat gått hur länge som helst.

Försökte ringa 3 för att kolla om jag kan ändra mitt abonemang till något bättre. Jag ringer ju som en tok och vill inte ha räkningar för 1200 kr någe mer.=)

Såg nyss att kusinen min kom 2:a på etapp 3 idag på O-ringen. Han är så duktig så. Bra Simon!=) Lycka till de två sista etapperna nu!

Dags att sova snart ska ju som sagt upp och jobba i morgon.

Nattinatti!

Blir så

arg och ledsen när jag vet att jag ska jobba i morgon och ända till söndag. Kan inte bli mer ledsen när man vet att vädret ska vara på topp! I morgon jobbar jag dessutom över hela dagen, 9.30-17.30. Pisstråkigt!
Men blir glad när jag tänker på att jag bara har helgen och en natt kvar. Men det kommer bli sorgligt samtidigt för jag trivs bra och både personal och boende är så goa.

Idag har vi varit vid stugan och solat hela dagen. Har inte badat för det var alldeles för kallt och så äcklig botten. Så jag har njutit i solen hela dagen.=)
Nu ska jag stoppa något i magen och sen ska jag träna lite senare. Blir gymmet!
Skippar barmarksträningen för dom skulle vara i Smedjebacken och köra nå fyspass. Orkar inte åka till Smb och orkar inte med ett hårt fyspass. Det var fler som skulle skita i det, så jag kör min egen träning i stället.=)

Hungrig är jag nu!


Var ju bara tvungen

att göra detta. Hade inget bättre för mig och det är rätt skoj att fylla i.=)

Vad heter du: Emma Marie Lovisa Torstensson. 

Var bor du: Ludvika.

Trivs du där: Absolut!
Brukar du läsa horoskop: Inte ofta.

Har du körkort: Ja.
Festar du mycket: Nej, eller har blivit lite oftare nu, men egentligen inte.
Sprit, cider, vin eller öl:  Vin.

Brukar du bli för full:  Nej, men har väl hänt.
Antal kuddar i sängen: 4 st.

Äger du ett busskort: Nej.

Vad åt du till frukost: En tallrik Braunflakes och mjölk.
Har du haft sex idag:  Nej.

Nästa mål i ditt liv: Ojojoj, finns många men det närmaste är nog att bli färdig sjuksköterska.
Hur svarar du i mobilen: "Hej" eller "Lovisa".
Antal timmar sömn inatt: 4,5. Kan inte sova bra på jobbet.

Sov du ensam: Ja.

Vad är det för veckodag?: Tisdag.

Vad åt du senast: Nektarin.

Vem fick du sms av senast: Jannica.
Vem ringde dig senast:  Mathilda.

Godaste ölen du druckit: Ingen alls.
Vilka hårfärger har du haft: Svart, rödbrunt, mörkbrunt, brunt och ljusbrunt.
Vad såg du senast på TV:  Nyhetsmorgon.

Vad läser du för bok just nu: Mot alla odds.
Längd: 1,56 kort.=(

Skostorlek: 36.

Hårfärg: Brunt av något slag.
Är du kär i någon: Ja.

Vad gör du om ett år:  Jobbar som sjuksköterska.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja.. vill bo i Hagge.
Dricker du: Mjölk, Loka, vatten.
Vilken parfym använder du: Noa Pearl.

Vilka skor använder du: Olika.
Dagens klädsel: Bikini, mörkgröna korta mjukisar och vitt linne.


Soool

När jag kom hem från jobbet i morse vid 10 fick jag en överraskning, men ingen glad heller. En mobilräkning på 1200kr. Inte roligt! Men det är väl tack vare alla mina nätter jag jobbat.
Usch!

Städade lite här hemma och sen åkte jag ner till gymmet och tränade med Jannica. Gjorde bra ifrån mig trots min extrema träningsvärk i magen. Fy tusan alltså! Kan inte skratta, kan inte lägga mig ner eller resa mig upp, utan att jag lider. Gör så fruktansvärt ont! Värre blir det väl i morgon också.=(

Jag och Jesper åkte till Jägarnäsbadet och la oss och solade lite bredvid hans föräldrar. Det var skönt med lite sol.=)
Bestämde oss för att äta middag ute på klippan i Hagge, så vi handlade korv, bröd och engångsgrill. Sen grillade vi korv.
Det var verkligen kul. Vet inte vad vi skrattade åt, men jag skrattade så jag grät.=)

Vi skulle ha spelat minigolf men det var tusentals där så då struntade vi i det.

I morgon ska vi åka till stugan och sola hela dagen. Senare har jag barmarksträning, som jag längtat!

Bilder kommer lite senare!


På jobbet!

Här ligger jag - i sängen på jobbet. Kan inte sova. Är hungrig. Lyssnar efter ljud hela tiden. Är livrädd. Det värsta av allt är att jag inte har någon att prata i telefon med. Alla sover utom Jesper och han orkar inte prata hela tiden. Har haft det mysigt i Hagge idag. Syster blev så glad över presenten från oss som var en dockvagn. Det bästa på hela dagen var när Hanna ringde mig på jobbet och sa att hon tappat sin förstå tand. Min stora tjej! Bäst att försöka blunda lite. God natt!

Hanna 7 år idag!

Idag är det en väldigt speciell dag! Världens goaste lillasyster Hanna blir 7 år. Stora tjejen!
Glömmer aldrig den dagen  mamma ringde och sa att vi hade fått en liten Hanna. Lycka!
En envis men mycket glad tjej och alltid lika underbar och go!


Grattis älsklingstjejen!

Jag har nyss varit och tränat med Jannica. Denna vecka blir det hårdträning för oss.=)
Nu ska jag duscha och sen åka till Hagge och gratta stora tjejen.
Sen vidare till jobbet kl.16. Jobba natt! Vill inte!

Hejdå!

Segis

Idag är jag världens segaste, en riktig segis! Vaknade först vid 11 med den hemskaste huvudvärken man kan tänka sig. Tog värktablett och somnade om till 15.00. Ooops!=)
Är fortfarande inte pigg! Hungrig är jag också.

Men igår hade jag mycket skoj iaf. Jag åkte hem till Jannica vid 20-tiden och vi hade det så mysigt så. Drack vin och drinkar, åt chips och godis och snackade så mycket hemligheter och skitsnack så det finns inte. När klockan var 24.00 tog vi på oss dojjorna och gick ner på stan. Först sommarbaren men vi gick inte in ens utan traskade vidare mot Trägårn. Ingen hit precis. Usch vad tråkigt det är där. Vi skulle haft det roligare om vi var kvar hemma vid Jannica.

Skulle egentligen till Jannica idag och äta gott och kolla på film, men jag ställde in det. Mår inge vidare som sagt.=/
Så vi tar det på onsdag eller torsdag istället.
Men i morgon ska vi ses på gymmet vid 11 för det skall köras hårt denna vecka har vi bestämt. Inga mer onyttigheter här inte.=)

Tycker grymt mycket om denna tjej! En ängel!

Jag ska äta mina sista onyttigehter idag. Det blir nog lite hämtmat för det är just det jag är sugen på idag.=)

Annars ska jag bara slappa i soffan och ladda batterierna för en nyttig vecka som även innehåller ganska mycket jobb. Har den där dryga helgen i helgen, tors-sön.=(
Men vad gör det när jag bara har en natt vecka efter och sen Semester!=)

Orkar inte sitta här mer nu, soffan ser allt för härlig ut!=)

Ledig helg

Blev väckta strax efter 11 idag. Det är inte skönt att bli väckt då man sover som bäst.=)

Det blev ingen Gokart bara för vädret. Inge kul att köra om det är blött för då slirar man bara, säger de. Vad vet jag, jag har ju aldrig åkt.
Jag och Jesper har bakat oss en smulpaj med färska hallon i. Supergott!!

Finns inte mycket mer att säga.
Men det är iaf underbart härligt med en ledig helg. Det bästa!

En bild jag tog igår hos Farfar. Jag är riktigt nöjd med den och det var farfar också.=)

Ska hem till Jannica lite senare mot kvällen. Det ska bli så kul. En massa tjejsnack och skvaller.
Kanske att vi går ut senare, Bk:s kanske. Det märker vi.=)

Önskar alla en trevlig lördagskväll!



Älskar låten Warwick Avenue med Duffy. Så bra!

Fredag

Idag har det vart full rulle hela dagen.
Jag och syrran har varit hos Farfar och Kerstin. Farfar lärde mig lite om kameran och lite fototrix och sen åt vi korv med bröd och fikade. Jättemysigt.
Sen drog vi vidare till stan och träffade mamma. Vi kikade på paket till lillstumpan Hanna och sen åkte vi och plockade upp pappa. Vi fyra åkte och kollade på en lägenhet till Mathilda.
Och vet ni vad?
Hon fick den! Är så glad för hennes skull. En stor etta som är omgjord till en tvåa. Med diskmaskin (fusk). Tycker det är lite sorgligt med då min lillasyster blivit så stor att hon ska flytta hemifrån.=)
Men det ska bli kul också. 
När vi åkte hem höll vi på och krocka, men det gick fint.=)
Vi åkte till stan igen och handlade alla paketen till Hanna och sen skjutsade Thilda mig till sävrmor och svärfar. Där har vi varit ikväll. Ätit gott! Grillad kycklingfilé med en massa goda saker till. Druckit lite gott med. Svärmor blandade en drink till mig, Gin och Fanta Exotic. God,  men lite stark. Så det snurrar lite.=)
Men tack för en trevlig kväll!

Nu ska jag sova. Har ju bara sovit 4 timmar i natt så jag är en aning trött idag!
I morgon blir det Gokart och senare på kvällen vinkväll med Jannica! Skoj!

Sov gött!

Värsta natten

Usch, fy och blä! Jag har inte haft en rolig natt på jobbet. Det spökar verkligen!
Började sent på kvällen. Utanför sovrummet står ett matsalsbord och jag hade dörren öppen och låg och läste en tidning. Helt plötsligt hör jag hur stolen flyttar sig. Jag såg inget, men lätet var precis som om någon flyttade stolen.
Jag slängde mig på telefonen, ringde Jesper, grät och sa att jag inte ville vara kvar. Sen fick han lov att prata med mig länge länge, även fast han hatar att prata i telefon.=)
Men efter det där så låg jag på helspänn hur länge som helst. Kunde somna någon gång efter 01.00. Med Tv och sänglampa på, som lyser rakt i ögonen, sover man inte så bra. Vaknade flera gånger då dem hade sig på Tv:n.
Kl. 05.15 slog jag upp ögonen och kände mig pigg. Kunde inte somna om.
Såg slutet på en film som jag verkligen vill se hela, Anne Frank. Jag håller på att läsa den boken och filmen verkade jättebra.
Somnade faktiskt om en halvtimma innan klockan ringde 07.20, då det var dags att börja med morgonsysslorna.
Så 4 timmars sömn har jag fått i natt. =/
Nu har jag bara 3 nätter kvar.

Ska äta frukost, duscha och göra mig klar för dagens grejor. Jag och syrran ska ner på stan och handla paket till syster Hanna som blir stora flickan och fyller 7 år på måndag. Sen ska vi till farfar också.

Idag får Jesper semester, undrar om han ska fira det på någe vis, eller om han vill gå och lägga sig tidigt med mig. Haha, för jag kommer nog inte vara så pigg.=)

I morgon ska jag och min kära Jannica ha lite vinkväll. Det ska bli mysigt! Och gott!=)

Bäst att sätta fart!

Nu ska jag

kila iväg till mina polare på jobbet. Undrar vad vi ska hitta på till kvällen då.
Hoppas mina kära spöken låter mig sova i natt!

Trevlig kväll!

Konstigt trött

Usch vad jag sover mycket. Inatt har jag sovit 12 timmar. Det är helt konstigt, det ska inte jag behöva göra egentligen. Kanske därför jag inte sover vidare bra heller. Drömmer så sjukt mycket och inatt känns det som om jag drömt 100 olika drömmar. Har inte vaknat en enda gång utan att jag drömt.
Tack vare vattenmelonen jag åt igår kväll så fick jag springa och kissa 3 gånger i natt, precis som jag sa.=)
Jag tror jag ska börja käka lite järntabletter och se om det händer något.

Känns som om jag borde röra mig lite, var så längesen så det nästan är pinsamt. Men orkar inte gå ner till gymmet och orkar inte ta mig till spåret där jag brukar springa för jag har varken bil eller cykel hemma. Så kanske att det blir en promenad. Måste!!!

I morgon ska jag och syrran åka till Farfar och Kerstin. Farfar ska lära mig kameran och lite trix och så ska vi fika såklart. Ska nog även käka lite rödavinbär och andra bär, dom har så mycket så det är bara att proppa i sig.=)

Är hungrig så nu sitter jag och äter mina älskade vindruvor, det är min lunch. Middagen blir innan jag åker och jobbar. Vad ska man då äta?

Nu är det dags att duscha!


Onsdag

Ojojoj.. det känns att man inte jobbat på några dagar.=) Helt slut är jag både i kroppen och huvudet. Känns som om jag inte hänger med alls. Det kackals en del på jobbet och sen har jag ju sovit så länge om dagarna. Hehe!

När jag slutade åkte jag och Jesper till Milano och jag åt en kycklingsallad. Dom har så god sallad där. Riktigt toppen!
Sen hade vi inget att göra så vi åkte runt i bilen en sväng.
Vi har haft lite besök av Jespers moster med man man plus kusiner.

Jag har även ätit upp 1/4 vattenmelon idag. Det var grymt gott och mätt blev jag, men inte kul när man blir så kissnödig. Med min lilla blåsa kommer jag få springa på toaletten minst 3 gånger denna natt.

Förresten så är min lilltå bättre. Lite rund och go nu bara!=) Känns även när jag går lite. Haha!

Nej nu ska jag sova så jag inte sover bort hela dagen i morgon. Börjar jobba kl.18 och ska jobba natten.

Hejja!

Upp och hoppa

Jag har snart varit vaken i en timme, tänka sig. Men ville inte vakna för jag hade en sån mysig dröm.=)

Kunde inte starta dagen bättre än att göra illa min lilltå.=/
Såklart, klumpig som jag är, sparkar jag i bordsbenet med tån. Det var ingen liten smäll inte. Nu värker det och gör ont och den ser ut som en liten köttbulle. =)

Nu ska jag klä på mig och göra mig klar för en dag på jobbet. Slutar 17.30. Får se vad dagen bjuder en på då!

Hoppas alla får en trevlig dag!

Darty Dancing

Jag bara älskar den filmen. Finns ingen bättre!
Nu börjar det bli dags att se den igen, var ett tag sen nu!


Allsång och popcorn

Min kväll har bestått av Allsång på Skansen och popcorn. Var väl inge vidare bra artister denna tisdag tycker jag. Popcornen var goda, men herregud vad skalen fastnar i munnen, det gör ju för tusan ont ibland med. 

Jag ska väl om en timme eller så försöka leta rätt på min säng så att jag kommer upp i morgon då jag ska jobba. Usch, nu har jag ju vant mig vid att sova länge.
 
Hur ska det här gå?? 

Sista lediga dagen

hade jag idag. Så nu är min långledighet slut. Men jag har inte så många pass kvar egentligen. I morgon jobbar jag
9.30-17.30 och sen har jag natten tor-fre. Sen inge mer denna vecka.=)

Idag har faktiskt solen varit framme en del och det uppskattades. Jag har legat och solat hemma hos pappa ett bra tag. Det var så skönt. Men strax efter 15 så började det komma moln. Så då la jag mig under handduken istället, stoppade musik i öronen och sen slumrade jag till en stund. Det var härligt det med. Så skönt att sova ute på någe vis.=)
Tog lite bilder på våran sköldpadda med, Zorro. Han är ju så söt!



Jag har nyss ätit mat. Jesper ville äta spagetti och köttbullar, vilket jag hatar, så då åt jag blodpudding. Mums!
Vad trökigt att vädret blev så kasst nu på kvällen. Då får man en sån här tråkig kväll nu igen, när man inte gör någonting.
Hoppas det är något bra på Tv. 


 

Kan inte sova

Jag är inge trött och kan inte sova. Så går det när man sover till halv 12 om dagarna. Dumt gjort av mig känner jag nu.
För att försöka bli lite trött har jag fixat och trixat med en bild.



Nej nu måste jag gå till sängen och göra ett sovförsök. Vill ju inte sova hela förmiddagen igen, för jag tror att det skulle bli fint väder i morgon.

Sov gott och dröm sött alla!

God kväll

Såklart så blev det ingen träning. Usch, man få inte vara så här lat. Men jag kan skylla på att jag åt mat kl.18 och gymmet stänger kl.20 plus att det inte var någe bra väder för att ta en runda på spåret.=)

Åt i alla fall grillad hambrugare hemma hos svärföräldrarna. Jespers moster med familj från Borås är där så det var trevligt. Fick även en för tidigt födelsedagspresent av svärmor och svärfar plus Elin. En väska till min systemkamera. Väldigt bra att ha och jag blev riktigt glad. Tack!

Har nyss handlat och träffade då syster som jobbade. Hon berättade att hon gjort en intresseanmälan på en etta i huset mitt emot vårat. Hoppas hon får den, men det är nog ganska svårt för det var väldigt många som anmält intresse på den.=(

Nu är det kväller och jag önskar att jag kunde vara lite mer trött så jag slipper lägga mig så sent som resulterar i att man vaknar väldigt sent.
Men om vädret är skit är det struntsamma.

God natt!


Arg

Tränare ringde och sa att vi ska köra lite innebandyträning inomhus på torsdag kl.19. Jag blev så arg för jag jobbar då. Jobbar natt så jag börjar kl.18. Fy tusan! Aaaaahhh!
Jag som längtar så efter att träna och så är första träningen när jag jobbar. Bläää!
Usch vad arg och ledsen jag blev nu.=(
Nästa vecka kör barmarksträningen igång innan inomhussäsongen börjar. Då kan jag förhoppningsvis vara med.
Usch vad jag längtar efter att få spela!!!!

Nu ska jag hämta tvätten, sen diska, duscha och äta.
Träningen får jag ta tag i när maten landat ordentligt i magen.=)

Utmanad!

Först reglerna:
* Svara på alla frågor.
* Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i
deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
- Hämta tvätten.
- Åka och handla mat.
- Träna.
- Slöa i soffan.
- Planera morgondagen.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
- Jag var då 12 år och levde troligen rövare med min bästa vän Annie. Blev även kär i Patrik som jag var tillsammans med 5 år framåt.  

Ställen du bott på?
- Hagge.
- Ludvika.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

- Resa överallt och göra allt jag alltid velat.
- Skänka massor till alla behövande barn.
- Starta upp världens bästa barnhem, flera stycken.
- Dela med mig till min familj så det klarar sig gott och väl resten av livet.
- Köpa hus!

Utmanar den som vill!


Just nu

håller jag på att tvätta för fullt. Det är ju inte kul, men måste göras.
Vaknade strax före halv 12. Vaknade först efter 9 någon gång men valde att somna om, och det var ju bara så skönt.=)

Vet inte vad jag ska göra idag. Kan ju inte gå någonstans före 16 eftersom att jag tvättar. Sen får man se om man kan hitta på något. Vädret är ju inte det bästa, men inte det sämsta heller.

Här kommer iaf lite bilder från min helg.













En jättemysig helg har jag haft tillsammans med dom bästa!

Nu vet jag en sak jag ska göra idag - träna! Det måste göras för jag har blivit lite dålig med det på den senaste tiden.=)
Men det får bli lite senare..


Söndag

Jag fick något att göra igår ändå. Tog bilen och åkte till mamma. Handlade med mig lite hallon som jag och mamma satt och åt på trappen i solen. Det är verkligen sommar för mig!=) Älskar hallon, bättre än jordgubbar.
Sen lekte jag en massa med systrarna. Gjorde ansiktsmålningar, hoppade studsmatta och hopprep och en massa skoj. Thilda kom ut när hon slutat jobbet. Vi åt tacos och hade en mysig dag.
Hilma lärde sig cykla alldeles själv. Ingen orkade följa med och springa bakom henne då hon ville cykla, så vi sa åt henne att cykla själv. Vi todde då inte att hon skulle göra det, men när vi ropade att det var mat kom hon där cyklandes.=)
Så duktig våran lilla Hilmis!

Senare på kvällen gick jag och syrran till hennes kompis Issa och partajade lite. Drack vin och drinkar, misslyckade drinkar. Blä!=)
Men vi hade riktigt skoj och syrrans filmkamera var med såklart!=)
Vi gick ner till sommarbaren. Det var väl sådär skoj. Vissa stunder var det kul!=)

Syrran sov här så idag har vi degat i soffan och sänge. Ätit lite gott och bara skrattat. Antar att vi varit övertrötta.=)

Nu är det en sån här fin kväll igen så jag ska nog ut och gå en sväng snart. Bränna bort helgens onyttigheter! Hehe!

I morgon kommer bilder från helgen!
Hej!

Dumma väder

och dumma smhi som lovade STOR sol. Nu har dom ändrat till sol med moln och det ser jag ju att det är när jag tittar ut genom fönstret. Men jag blir så arg. Jag ville ju sola.=(
Vad ska jag göra nu då?
Jesper är sjuk och syrran jobbar. Tråkigt!

Jag har varit duktig och dammsugit nu på morgonen. Eller det kanske inte är morgon nu.=)
Ska iaf peta i mig lite frukost och sen får man väl se vad som händer.


Jag ska nog äta lite jordgubbar idag.=)

Jag är inte van

att äta så här mycket mat som jag ätit de två senaste dagarna. Så då får man skylla sig själv. Magont som bara den.
Jag ska nog gå tillbaka till min frukter och sallader. Det är mycket godare också. Får skylla på att det blev såhär för att jag vart med syrran så mycket plus att pappa fyllde år.=)

Alvin och gänget filmen var kul. Den var väldigt bra och så söta små ekorrar. En sån skulle jag vilja ha hemma.=)

Nu ska jag faktiskt snart gå och sova. Finns inte så mycket annat att göra. Kasst på TV och Jesper är fortfarande sjuk, även om han är lite bättre idag.
Hoppas på sol i morgon!

Sov gott alla!

Regn och rusk

Det är precis vad det är idag! Inge vidare det här!

Jag har iaf spenderat största delen av dagen med Thilda. Vi har inte gjort mycket, mest ätit tror jag. Paj, tårta (från igår) och majskolvar.=)
Nu ska jag snart äta dipp och gurka också. Haha!

I morgon skulle det bli strålande sol mellan 12-18, enligt
smhi.se. Så då ska jag nog sola mig lite och njuta.=)

Nu ska vi se på film. Thilda har hyrt Alvin och gänget åt oss.=)

Fredag

Idag är det fredag, men jag tycker att det känns som söndag. Vet inte varför.=/

Jag trodde det skulle bli fint väder för solen kikade fram ganska mycket, men det verkar skita sig. Vad tråkigt.

Har inga planer för idag förutom att jag ska göra mig klar och cykla ner till syster som är hos pappa. Sen får vi se vad vi hittar på.

Här kommer några bilder från gårdagen.=)

  

Syskonkärlek! =)

Nu ska jag göra mig i ordning och se efter vad syrran har för planer för oss denna dag!

Ledig

Nu är jag ledig till onsdag, hur skönt är inte det!?!=)
Blir ganska trött efter nätterna på jobbet eftersom att jag inte sover nå vidare bra, men jag har klarat mig idag utan att sova middag.

Idag har jag, Thilda och Ricky solat vid Jägarnäs lite.
Sen så åkte jag och syrran hem till pappa och tog med han och bjöd han på thaimat som vi åt nere vid piren, ute på någon bänk. Vi bjöd han eftersom att han fyller år idag. Min kära far blir hela 44 år, värsta gamlingen han börjar bli.=)
Grattis Grattis Pappsen! Love you!
Sen släppte pappa av mig och syrran på stan. Vi köpte ett par jeansshorts och en t-shirt till pappa som han fick senare. Han blev glad, tror jag.=) VI fikade och vi åt då den goda jordgubbstårtan som farmor lärt pappa för längesen. Finns ingen godare, pappa är bäst på jordgubbstårtor.=)

Thilda har köpt en vidieokamera så vi hade lite kul med den. Thilda sjöng och jag dansade. Haha, det var kul!=)

Sen åkte vi ner till piren igen och träffade Jossan och Alex. Satt och pratade en massa. I morgon åker Jossan tillbaka till Oslo.

Idag har Jesper legat hemma i 39 graders feber och dunderförkylning. Så jag har försökt hålla mig borta så mycket som möjligt, vill inte bli smittad. Har inte vart sjuk sedan jul/nyår då jag låg med förkylning, feber och bihåleinflammation.. Peppar peppar...

Nu har Melker precis haft ner ett glas från bänken, då fick hag dammsuga. Jag blir så nervös att jag missat någon flisa så Doris eller Melker får in en i tassen. Det vill jag inte. Så nu har jag dammsugit extra noga.

Nu ska jag gå en sväng. Gå bort min tårta!=)

Kommer lite bilder i morgon.=)
Nattinatti!

Ingen sol

Jag hann inte ut innan solen försvann!=( Så tråkigt!

Pratade med syster nyss och hon och tjejerna är väl för roliga. När dom skulle åka hem igår från Grönan hamnade dom i Norrtälje, 10 mil åt fel håll. Grejen var den att dom trodde dom var rätt tills dom pratatde med en förälder och dom berättade att dom satt på McDonalds i Norrtälje, då fick dom minsann veta att dom åkt och fel håll.=)
Hahaha!=)

Ska strax träffa syrran nu, vi ska skjutsa hennes pojk till jobbet, i Grängesberg. Sen blir det inget annat än att äta innan jag börjar jobba kl.18.
I morgon ska jag träffa Jossan som ringde mig igårkväll och sa hon var på väg hem för någon dag. Så vi ska träffas i morgon, längtar efter den tjejen hemskt mycket!
På fredag åker kanske jag, Thilda, Hanna och Hilma till Parken Zoo i Eskilstuna. Hoppas på det!=)




Vill ha sol igen!

Godmorgon

Trodde att Sötnosen skulle ringa och väcka mig! Men inte gjorde han det inte, så det blev till att sova länge.
Var väl rätt skönt det med, men hade gärna vaknat lite tidigare så att jag var tröttare till ikväll då jag ska jobba natt.
Men tusan vad jag drömt mycket inatt, både läskiga och bra drömmar.

Har nyss vräkt i mig en sådan god frukost. En tallrik med Braunflakes (som min småsystrar lärt mig tycka om)=) och en smörgås med groddar på. Mums!

Solen lyser så jag funderar på att sätta på mig bikinin och cykla ner till pappa och lägga mig där i solen lite. Så blir det nog!

Ha en bra dag!

God natt

Jag tog mig en liten promenad i kvällssolen och det var så skönt! Det blev en liten kortare variant, men en liten tid att tänka en massa. Det är så mycket som rör sig i mitt huvud just nu!

I morgon ska jag jobba natt, mindre kul! Men sen är jag ju ledig igen. Ända till onsdag, så en natt i spöklägenheten kan det vara värt.=)

Nu väntar sängen på mig! God natt!


Det har börjat kommit körsbär. Jag ska äta massor när det kommer flera! =)

Hagge

Här kommer lite Haggebilder! Det är såå vackert där!

Haggeån








Dom söta små läskiga kossorna
   

 Vi mumsade på smultron också!

Sådär! Visst är det fint och helt underbart mysigt??=)
Fler bilder kommer lite då och då!=)

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror jag ska ta mig en promenad, men utan kamera denna gång så det går lite snabbare.=)
Det är ju så härligt väder ute så inne kan man ju inte sitta en sån här fin kväll!

Mätt i magen

Nu är jag hemma från en tripp till Hagge. Jag ÄLSKAR Hagge! Det finns inge finare ställe på sommaren.
Jag ska visa er lite bilder senare, orkar inte ladda upp dom nu.
Ska absolut flytta dit sen, med eller utan karl.=)

Men jag och Annie plus hennes syster Alva tog kameran och promenerade en liten sväng och tog massor med bilder. Vissa blev faktiskt ganska bra, då blir jag lite glad.=)

Innan jag åkte hem så åkte jag till dagiset (mamma jobbade) och hälsade på. Innan jag kom dit varnade mamma mig för en liten kille som jag skulle vilja ta med mig hem när jag varit där. Visst hade hon rätt! När jag kom dit kom det en pytteliten sötnos krypandes till mig, ställer sig upp och kravlar sig fast i mig. Han ville inte släppa mig och jag blev så glad så.=) Vilken underbart go kille! Och ja ville såklart ha med honom hem..=)

Handlade mat på hemvägen och gjorde mig en riktigt god och nyttig middagstallrik.

Kesoröra (innehållande Keso, Tonfisk och Rödlök),
Alfalfa groddar och Isbergssallad.
Plus ett glas mjölk (ett måste).

Till efterrätt ville jag ha hallon och mjölk, men det fanns inga så det blev vindruvor istället. Gick fint ner i magen de också.=)
Nu är jag mätt i magen!

Tror jag ska ner på gymmet snart!

Tränat ytterst lite

Jag tänkte att det var bra längesen jag var ut och sprang, så jag satte på mig löparskorna och tog bilen till spåret.
Nu var jag ju inte så duktig eftersom att jag bara sprang 2 km, men lite nöjd är jag iaf.=)
Det kändes otroligt lätt i benen, så om det inte var för halsen så hade jag sprungit ännu ett varv. Det var så otroligt tungt att andas och det gjorde ont i hela halsen. Det kanske beror på att jag är lite krasslig, men brukar endast vara det på morgonen.
Jaja.. nu har jag tränat lite, även om det blev ytterst lite. Kanske tar en sväng till gymmet senare.

Nu iaf ska jag strax åka till Hagge och träffa Annie. Kameran åker med och det kommer nog bli en del bilder.=)
Lägger upp dem senare ikväll.
Men först ska jag diska, dammsuga och duscha.


Jag och Annie på Ludvikafesten! Det enda kortet jag tog den helgen.=)


Bökig natt

Jag kan ju inte säga att jag haft någon skönhetssömn i natt, då jag delat säng med syrran. Antingen tog hon allt täcke eller så slängde hon benet över en och då får jag panik. Har även haft hemsk värk i min handled inatt. Det värkte så mycket att det gjorde ont ända upp i armbågen. Det var ett tag sen nu jag hade ont i min handleder så jag hoppas verkligen inte att det kommer börja igen nu. 
Vaknade vid 7 då syrran gick upp. Hon skjutsade hem mig och nu är hon och åtta av hennes vänner på väg till Gröna Lund. Haha.. kan inte fatta att syrran ska köra bil i Stockholm. Det blir nog kaos!=)

Om jag hade kunnat så hade jag somnat om nu, men det verkar inte funka. Får väl se lite senare om jag kan blunda lite på soffan. 

Har lite panikkänsla. Känner mig fruktansvärt ensam, jag hatar ensamhet. Vet inte nå vad jag ska göra och jag kan inte tänka klart!!!
Så det blir en rejält ensam dag!



Every time you're near I feel like I'm in heaven
 

Övernattning

Sitter hemma hos min far just nu.
Jag och syrran har kollat på Arn och ätit dipp och gurka. Filmen tyckte jag väl var sådär, ingen höjdare men den var inge dålig heller. Fällde inte en enda tår ens.=)
Vi har nyss kommit hem från våran lilla biltur. Vi åkte till OK och snackade lite skit med Jannica och Benita (syrrans svärmor). Thilda fick även köra in alla hyrbilar i hallen och jag satt bredvid då hon inte vågade själv.=)
Vi tog även med oss en till film hem Good Luck Chuck, som vi ska se i sängen strax.

Så jag ska alltså sova här hemma hos min far tillsammans med syster i hennes säng. Vill inte sova i mitt gamla rum alldeles själv, det vågar jag inte.=)

Så nu säger jag God Natt och hoppas på en bättre dag i morgon!


Love you!

Tankar



Jag bara tänker och tänker!


Pissväder

Man kan inte annat än bli deprimerad när man tittar ut genom fönstret. Vad ska jag göra om det fortsätter såhär under min långledighet???=(

Inatt har jag sovit 12 timmar. Härligt!=)

Förresten! Filmen vi såg igår gick på 5:an (Mamma vid 16) och var väldigt bra. Såå sorglig och jag grät floder. Som alltid.=)

Vet inte nå vad jag ska göra idag, förutom ta reda på tvätten och diska. Men sen då?
Ska träffa syrran när hon slutar tror jag. Hennes Ricky jobbar eftermiddag så då duger jag om kvällarna. Haha!=)
Men vi ska nog hitta på nåt skoj!

Vad tråkigt det känns att vara ledig.. Hade lika gärna kunnat jobba och tjäna ihop lite mer pengar.=)


Nu är jag så sugen på att göra en till tatuering. Om det inte hade varit sommar så hade jag gjort den på en gång.
Men det får vänta till september då jag är hemkommen från Tunisien.=)

Söndag kväll

Såg att bilderna blir att se så dåliga ut när man laddar upp dom här, vad tråkigt! Dem ser inte alls lika fina ut!

Har nyss vräkt i mig två hela tacosar och jag är så proppmätt. Men gott var det!

Kom på att det finns inget att göra när man är ledig. Inget bra väder ska det heller bli, så vad ska jag göra?
Vet att jag ska träffa Annie och Mikaela någon dag, men sen då? Resten av dagarna?
Jaja..det löser sig. Kanske ska ut och ta lite bilder någon dag. Jag har ju bilen hemma denna vecka så jag kan åka till många fina ställen.=)

Nej nu ska jag se på film!

Bilder

Så underbart skönt att ha 23-timmarspasset avklarat! Jippie! Det gick rätt fort ändå. Men sov ju lika kasst som vanligt. Förstår inte vad jag är så rädd för!
Nu är jag ledig ett tag, bara en natt, ons-tors.

Nu ska ni få se lite bilder, äntligen har jag laddat upp dom. Ca 200 st.=)
Men ni får bara ett smakprov.=)

Hanna


Hilma


Thilda


Mamma


Jag


Lite annat


 Mammas Tingeling.

Sådär! Det blev ett ganska stort smakprov ändå. Men det är ju så kul.=)

Ingen aning om vad som händer resten av dagen. Inget speciellt antar jag. Träna lite kanske.

Nu är jag iaf hungrig som tusan! Dags för lunch!


13-14

Jag fick sluta lite tidigare igår så jag fick lite kväller jag med. Jesper och jag tog oss en kort promenad med kameran, men vet inte vad vi tog för nån promenad för det fanns då inget att ta kort på. Helt värdelöst.=)
Tog bilen till Hagge vid 21-tiden för att hälsa på mamma och Thilda som hade mysig grillkväll (själv jobbade jag ju).=(
Vi tog massor av roliga kort när vi hoppade studsmatta och hade oss. Thilda kan ju det där med att posa. Haha!
Vi fjantade oss som vanligt.=)
I morgon när jag slutat jobbet lovar jag att lägga in lite bilder från den nya kameran.

Gick till sängen vid 23.30, ändå vaknade jag kl.11 idag.=/ Trött var jag nog!

Så nu snart ska jag gå på världens drygaste pass, kl.14. Så i morgon strax efter 13.00 är jag hemma igen. Mindre kul!
Får vi se hur denna natt blir då. Ska ta med mig kameran och instruktionsbok och lära mig massor, plus vanlig bok och sen har jag ju TV:n och mobilen med.=)

Efter denna natt så jobbar jag endast en vanlig natt (18-10) på 9 dagar, så det blir underbart skönt!!
Då vill jag ha hit det fina vädret!!

Nu ska jag damma lite här hemma, sånt måste tyvärr också göras.=(
Trevlig helg!

Galen

Jag blir galen av tanken att gå in och jobba när det är sådan här värme och sol. Vill inte! Hoppas någon boende vill ta en promenad med mig.
Har iaf solat en stund nu och det var superskönt! Svettigt som tusan!

Nu är jag nyduschad och ska göra mig klar. Sedan ska jag åka och handla av syster som jobbar idag. Lite frukt och mjölk plus jordgubbar. Det blir jordgubbar med mjölk till middag för mig, på jobbet idag. Göttans!

I morgon ska jag jobba natt igen.=/ Ett 23 timmars pass. Går på kl.14 på lördag och av kl.13 på söndag. Drygt!

Nu är jag hungrig på lite lunch, det blir sallad från igår.=)

Sola

Vaknade 8.30 och bestämde mig för att sola lite innan jag börjar jobba idag. Men jag då tusan inte kommit iväg än. Nu ska jag iaf bara dra på mig bikinin och lite kläder och cykla ner till pappa och lägga mig där. Någon timme i solen hinner jag med. Underbart!

Börjar jobba kl.15 och slutar 6 timmar senare. Tråkigt att jobba en fredagkväll.=(

Jaja.. nu ska jag skynda mig ut.


Torsdag

Jag mår dåligt över att ha missat en sån här fin dag, då jag jobbat 9.30-17.30. Verkligen över hela dagen, det är en sån kass tid. Iaf så var vi på nå musikgrejs med tre boenden och kollade på Leffe & Staffan, en med gitarr och en med dragspel. Det var vi och alla pansionärer. Haha! Verkligen inte min musiksmak.=)

När jag slutade cyklade jag hem och hämtade bilen och åkte sedan och handlade mat. Sen åkte jag vidare till Hagge för att prova kameran. Systrarna och mamma ställde så gärna upp. Tog massor med bilder, 145 st. Vi hoppade studsmatta och tokade oss medans vi provade kameran. Blev väldigt fina bilder, vissa iaf.=)

Sen åkte jag hem och lagade en kycklingsallas och mammas goda dressing. Supergott, jag skulle kunna äta hur mycket som helst.
Sen var det bara att fara tillbaka till Hagge eftersom att jag glömt bank- och körkort. Typiskt mig!
Åkte sedan med Jesper och tog lite kort ute. Jag måste nog lära mig lite mer om hur den funkar, men vissa bilder blev jag riktigt nöjd med. Jag är ju nybörjare.=)

Jag ska försöka ladda upp lite bilder i morgon, om datorn pallar med det.=)

Ska jobba 15-21 i morgon. Om det är sol ska jag sola lite innan.


Dags att sova strax. Sov gott!


Världens bästa pappa!

Idag har jag, syrran och Issa åkt till Borlänge en sväng.
Jag har nämligen köpt mig en systemkamera. Eller köpt och köpt, fick den av pappa kan man säga då jag fick pengarna av honom att köpa den för.
Jag har världens bästa pappa! Han är så underbart söt, go och snäll! Han gjorde min dag till en toppendag och jag är så glad.=) Tack tack tack!!

Jag valde mellan en Canon och en Nikon och det blev Nikon.
Dem på OnOff sa att den var bättre och ett bättre märke och så har min farfar Nikon kameror. Han är fotograf så det passar mig fint att jag köpte en lika. Då kan jag låna objektiv an honom och så kan han lära mig hur den fungerar. Jag ska åka dit någon dag snart och få en snabbkurs.=)
Nikon D60.
Jag har hunnit testa den lite här hemma nu på kvälla och den verkar superbra!=)
Ska bli kul att testa den ute. Men det får nog bli i morgon efter jobbet.
Jobbar 9.30-17.30. Såklart så hörde jag att det skulle bli strålande sol. Typiskt!!!

Nu väntar jag på att Jannica ska sluta jobba så vi kan gå ut och gå!
Efter det blir det kväller för mig!!
God natt!


Sömnig

Hilma min lilla älskling, vaknade kl.6.15. Jag fick ligga kvar i sängen lite men kl.7 ville hon ha frukost så då åt vi smörgås och drack juice. Eftersom att jag var halvt död så tog jag täcke och kudde och la mig i soffan medan hon lekte och tittade på TV. Ibland fick jag höra: "Men varför svarar du inte??? Lovisaaaaaa!"  Goa unge!
Efter ett tag var jag tvungen att resa mig upp iaf. Vi duschade och jag gjorde massa småflätor på henne. Sen gick vi en promenad och Thilda och Hanna kom och plockade upp oss och vi åkte till Lyviksberget och kikade lite där.
Har skjutsat hem systrarna till Hagge för ett tag sen. Tyst och lugnt det blev.

Kanske att jag ska köpa en systemkamera idag. Hoppas!=) Beror på kära pappsen och om den finns såklart.

Senare ikväll ska jag träffa Jannica, ätnligen. Vi ska ta oss en mysig kvällspromenad.

Jag är superhungrig! Ska höra med syster om hon ätit någe.

Usch vad trött jag är! Konstig i halsen med!!!


1 juli

Syrran och jag har haft en jätte trevlig dag med mormor och morfar. Vi har hunnit fika, ätit spagetti och köttfärssås och även smaskat i oss efterrätt som jordgubbsmousse med färska jordgubbar till. Tänk att man alltid äter så mycket när man är hos dom.=)
Vi åkte även upp till en restaurang högt uppe på berget och kikade på den fina utsikten. Kommer inte ihåg vad reastaurangen hette, kanske att det var Vildmarksjägarn.=/
Självklart så hade vi kamera med och vi hann ju att fjanta oss lite med den som vanligt.=)
 
På väg till M & M, det enda man ser på vägen dit är skog.=)
  =)

Mormor sa att jag och syrran fick stå på hedersplatsen, vilket Thilda självklart var tvungen att ha bildbevis på.=)
  
Jag, syrran och den fina utsikten.
 

Sötaste Mormor och Morfar och såklart sötaste Thilda.

När vi kom hem hämtade vi Hanna och Hilma i Hagge. Jag och Hilma hoppade av hos mig och vi gick ner till Hemköp för att köpa frukost och popcorn till kvällen. Hon är allt för söt min lilla älsklingsHilma!
Tänk att dom är så goa och man får höra så roliga grejor.
Helt plötsligt skriker hon åt mig: Lovisa plocka upp ölburken, annars säger jag till Mulle (skogsmulle).
Hon berättade också för mig att när man är stor och klämmer fingrarna så går dom av och efter en stund sa hon att hon berättat det för mig bara för att jag skulle vara försiktig då hon inte ville att jag skulle klämma fingrarna. Så söt!
Undrar vad som rör sig i en 4-årings huvud!?!=)

Nu har hon somnat pärlan, eller det var väl ett tag sen. Jag somnade viss också.=)
Ska snart gå och lägga mig och sussa bredvid henne för jag lär väl vaknar tidigt i morgon.

I morgon är jag ledig och ska förhoppningsvis få träffa Jannica och snacka en massa skit, ska bli kul.

Nattinatti!

Natten

till idag har jag tillbringat på jobbet bland mina spökvänner, nedå. men hörde en del ljud vilket gjorde att jag låg på helspänn och kunde inte somna förrän efter 2. Sov med TV och sänglampa på (rakt i ögonen), vilket gjorde att jag drömde en del konstiga drömmar med konstiga röster som självklart jag märkte när jag vaknade kom från TV:n.

Nu ska jag gå ner till pappa med ett vattenpass som vi lånat för länge sedan.=) Sen kommer syrran och hämtar mig där och då åker vi till Hällefors, till mormor och morfar. Vi ska hälsa på dom under dagen och hjälpa morfar med hans nya mobil.=) Söt han är!

Sen när vi kommer hem ska vi hämta varsin syster som ska sova hos oss. Det är Hilmas tur att sova hos mig.=) Vi ska nog hitta på nå kul och mysigt hon och jag.=)

Måste förresten på stan och köpa nya solglasögon för när jag skulle ta på mig mina märkte jag att dom var helt trasig. Hur kan dom bli det av att bara ligga på bänken?=/ Jaja.. bara att köpa nya.

Nu är det dags att kila! Hoppas allt får en trevlig dag med sol!