Partyfredag!

I morgon blire fest..Vad roligt! Så sällan man gör något sånt.=) Desto roligare blir det också.. får vi hoppas!

Det blir i alla fall partaj med laget. Nästan hela tjejgänget ska med. Finns några som inte fyllt 18 än, det är tråkigt. Men jag hoppas att det blir riktigt skojigt.
Vi ska hem till Virre, äta tacos och ha skoj. Sen ska vi till Folkan. Har aldrig varit där så jag får väl se hur det blir. Hoppas det inte är lika tråkigt som grand, då kan ja lika gärna gå hem på en gång.
I alla fall så ska det bli riktigt kul!

Nu ska jag mysa med min älskling. Vi ska se Californiacation som vi spelat in. Så bra program. Så nu ska jag gå och snusa lite på hans bröst. Min käraste.=)

På söndag kanske det blir västerås för att köpa grejer till badrummet som skall smårenoveras lite.

Sov gott!

En helg i Stockholm!

I lördags tog mamma, jag och Mathilda Säfflebussen till Stockholm klockan 08.10 på morgonen.

 
    

När vi kom fram käkade vi bytte jag och syrran om till lite vackrare kläder, vi åt sallad och sen skulle vi shoppa loss.=) Det blev inte så mycket för mig. En keps och en skojrta/blus. Vi vart hungriga, så jag och syrran tog oss en chickenburger på Mc Donalds på T-centralen. 

 

Sen kl 16.0 tog vi tunnelbanan till vårat hotell, Scandic Malmen som ligger vid Medbrgarplatsen. Vi checkade in och tog det lugnt i 1,5 timme. Jag vilade lite i min säng som var den skönaste någonsin. Såå mjuk.



När klockan sen var 18.00 ungefär kom morbror Mats och hämtade oss för att gå på restaurang. Det blev en kinesisk restaurang några hundra meter från hotellet. Underbart god mat! Mats bjöd oss, så man får tacka så mycket.=)

        

Sen sa vi hejdå till Mats och vi gick till Göta Lejon, som låg 60 m från hotellet, för att se musikalen Sound of Music
Så jättebra musikal! Har sett den en gång förut för några år sen men den var lika bra nu, om inte bättre! Vill se den igen.=)

                                                                                

Vi gick sen till hotellet och sussade, duktiga som vi var.=)
Tog en lång, varm och skön dusch och pratade med älsklingen en stund. När jag sen la på hade mamma och syrran redan somnat.=)

 så söta!

Morgonen efter när vi vaknat spelade Mathilda död. Hon trodde att det såg verkligt ut.=)

  
Jag: "Har du sett en död människa förut?"
Syrran: "Nej!"
Jag: "Jag såg en förra veckan. Det är en konstig känsla för den ser verkligen inte levande ut". 
Pucko!=)

Det bästa med att sova på hotell är väl ändå frukosten, i alla fall när det gäller Scandic hotell. 
Här är min frukost som bestod av fyra tallrikar. Det jag åt upp var smörgåsarna och påläggen, ägget och honungsmelonen.=) Resten åkte i soporna!

 smaskit!

Vi gjorde oss sedan klara för en dags shopping!

 Sjunger lite medan jag gör mig klar.

Usch vad ont i fötterna jag hade efter söndagens shoppingrunda. Det slutade med att jag tog med mig 8 par trosor, ett halsband och ett armband och 2 tröjor hem. 
Bussen tog oss hem kl 18.00. Älsklingen kom och hämtade oss. Min gos! Jag hade saknat han en del faktiskt och det var så mysigt att komma hem till han. 

Tack mamma för en underbar julklapp och helg!=)

Ganska precis vad jag gjort i helgen. Jätteskoj har vi haft!


  

I morgon..

..far vi till Stockholm. Mamma, syrran och jag. Det ska bli skoj, riktigt skoj att se Sound of music. Andra gången blir att jag ser den då.=) Men musikaler är ju bara för bra.
Shoppa ska jag göra med, i massor.. kanske.=)

Nu vill jag vara glad. Slippa dessa tankar.

I kväll händer inget. Ska packa och förbereda mig mentalt inför resan, för det blir ju en natt utan Jesper. Vi har bara sovit utan varandra en natt tidigare på mer än 1,5 år. Så lite konstigt kommer det kännas.=) Men en natt borde jag klara. Haha.

Har nyss tränat. Nu är jag hungrig.

Trevlig helg alla!

Nu har jag..

skickat in mitt arbete som ska diskuteras i morgon på seminariet.

Har egentligen ingen lust att åka till Falun i morgon, men om man är hemma får man värsta grejen att göra för att man missa det så det är inte värt att vara hemma.

Har ingen lust till någonting!!!!!!

Jag ska nu vandra ner till stan och köpa mig nässpray så att jag kan andas. Ska nog tröstshoppa mig en tröja också som jag kan ha när jag ska till Sthlm i helgen.=) Ska förresten shoppa där med men kan var kul att ha något nytt på sig när man åker, dum som jag är.=)

Nej, usch fy och blä för denna vecka. Orkar inte!!!!

I kväll finns här...

en mycket ledsen Lovisa!


Vaknade..

med världens huvudvärk. Tog två tabletter, försvann inte. Har nyss tagit två till och hoppas det ska försvinna snart. Har ju praktik kl.14.30 och vägrar ha ont i huvudet då. Man går ändå och spänner sig hela tiden och jag hatar huvudvärk. Usch!

Älsklingen är och tvättar bilen som var helt brun.=) Jag har duschat och skall snart äta mat. Det blir tacos som blev över från igår. Mums! Min bästa mat.=)

Kom och tänka på då vi gick i 2:an på gymnasiet. Denna tid var det såå mycket fest eftersom vissa fyllde 18 denna tid. Monica fyller den 27:e, Mikka den 9:e mars och så Emma den 21:a april. Det var så kul! Längtar tillbaka lite. image34
Alla tjejor utom Emma och Johanna. Sista året, våran tripp till Öland. Så skoj!

Nej nu ska jag klä på mig och mumsa i mig mat.

Saknar solen!

Somnade visst!

I soffan för två timmar sen. Jag och älsklingen. an har såklart försökt att väcka mig i en halvtimma innan jag vaknade, som alltid. Men skönt var det. Synd bara att man vakna så tätt inpå melodifestivalen för nu hinner vi knappt äta nå mat. Vi ska skynda oss iväg att handla någe gott.

Praktik har jag haft nästan hela veckan. Mån-ons. Ledig tors och fre. Nu har jag praktik hela helgen. Har gått från 6.45-15 idag. Det händer mycket och dagen gick ganska snabbt. Ett dödsfall har jag varit med om idag också.=(
I morgon går vi kväll, 14.30-21.30. Sen måndag och sen ledig tisdag. 

Längtar tills nästa helg. Då sticker jag, mamma och syrran Thilda till Stockholm för lite shopping och så ska vi se musikalen Sound of music på lördag kväll. Sova på scandic och sen åka hem söndag eftermiddag/kväll.
Ska bli så kul. Har sett samma musikal förra gången den gick här, var väl då ca 10 år.=)
Längtar efter hotellfrukosten också.=)

Nu har älsklingen hoppat ur duschen så nu ska vi sticka till affären. Är såååå hungrig.
Mys ikväll och sovmorgon i mon.=)

Önskar er en mysig kväll!


Ojojoj vad många..

det är som är gravid eller har fått barn just nu eller för en liten tid sen. Dem är överallt.=)
Det är många som man känner igen nu som har fått små sötnosar eller ska till att få inom kort.
Det är lite fuskit.=) Men jag får väl vänta tills jag pluggat klart och fått jobb. Är väl det bästa.=)
Men man längtar och längtan blir större när man ser magar och bebisar överallt.
Min tur kommer den också.=)



Nu ska jag slänga nåt i magen innan jag åker iväg på praktik.
Saknar min älskling!

Vilket underbart väder..

det är idag! Och just den dagen då det är sånt här väder måste jag först sitta och plugga under förmiddagen och sen på eftermiddagen är det dags för praktik. Så jävla typiskt!
Ser ut som vår.. blir så glad! Vill ut och lukta lite på våren.=)

Idag börjar jag min praktik. Ska var i Smedjebacken inom äldrevården. Det är hemskt att börja nya praktiker hela tiden. Komma till ett nytt ställe och förävntas kunna jättemycket och inte känna en enda människa. Jag kan säga dig att dom student kan man inte allt som en sjuksköterska kan.. det tror vissa och speciellt undersköterskorna som jobbar på ställena. Jag har haft tur att ha jätte gulliga handledare som inte färväntat sig detta av mig. Hoppas på det bästa idag igen.
Så nu ska jag fem veckor framöver åka till Smedjebacken och "jobba".
Samtidigt är det sååååå mycket plugg. Detta kommer att bli den jobbigaste perioden under min praktik. 

                                                                                                    


Nu ska jag klä på mig lite kläder!

Melodifestivalen..

Jadu vad ska man säga om det.. Haha!
The Poodles och E-types låt var ju rätt skön.. samma med Amy Dimonds låt. Hon är riktigt duktig.. Sjöng bäst av alla tjejer där och hon är ju bara för söt. Dom två tyckte jag kunde få gå direkt men inte blev det så inte. I stället blev det Crister Sjögren med nån låt som var rena skämtet. Pinsamt!
En lika pinsam låt var ju Face -84:as. Hahaha... skulle ju lika gärna kunnat vara med i Lilla Melodifestivalen. Lät som en liten flicka och man hade lätt kunna trott att hon var yngre än Dimond.

Hehe.. är ju lite kul att kika på det där faktiskt..=)

Nu tittar jag och älsklingen på Titanic. En riktigt bra film. Man blir så kär samtidigt som den är så fruktansvärt hemsk. Men på något sätt älskar jag den filmen.

Nu börjar den igen!

God Natt!!!


Vi tog oss en tripp...

till Uppsala idag. Vi blev lite sugna att kolla på den där bilen så i morse klockan halv nio for vi iväg. Vi hade skrivit ut en vägbeskrivning från hitta.se som var helt värdelös. Den gick inte att följa alls. Och när vi äntligen hittade dit, efter letande, förfrågningar och en karta som vi fick på Fyrishovsbadet, så var bilen inget att ha. Eller den var fin men det var rost på ett ställe som dom inte sa i telefon och så sa dom i telefon att den skulle besiktas och att det skulle gå att skaff nya vinterdäck och så men när vi sen var där så hade den redan besiktats i januari. Aaaahh.. det var lite irriterande. Så vi lägger inte ut så mycket pengar på en bil som måste ha vinterdäck, nya sommardäck efter denna sommar och som har rost och en spricka i framrutan. NEJ! Hellre lite dyrare bil som är vackrare.
Men såååå skön att åka i så nu vet vi att det är en Saab 9-5 vi vill ha.=)

Vi var in på IKEA och köpte oss en ny lampa till köket (Melker har pajjat den andra) och en lampa till databordet och en skrivbordsstol. Underbart skön.=)

                                                                  
    

När vi sen skulle hitta tillbaka hem så visade det sig att samma väg som vi kom på från början ledde enda fram till IKEA och bilaffären som låg 200 m längra bort. Helt sjukt att dom gör en vägbeskrivning då man ska IN I Uppsala och snurra runt nästan mitt i centrum. Dåligt tycker jag när vägen går raka vägen dit.

Idag åt vi Thai mat..mumsigt.

Ska nu se på Melodifestivalen och käka vindruvor. Smaskens.
I morgon blir det till att städa lite och träna igen om jag orkar, har faktiskt redan tränat fem gånger denna vecka.=) Är så stolt över mig själv.=)

Trevlig kväll!

Ska snart...

ner och gymma lite med syrran ochh hennes Ricky. Tiden går bara så sakta till klockan två.=/

Veckan har gått riktigt snabbt och jag vet inte riktigt vad jag gjort. Pluggat och tränat en massa, tror jag.

Fick tillbaka en tenta idag, den om hälso- och sjukvårdsrätt. Klarade den galant.=)

I kväll blir det nog en mys-/slökväll med film. Vi ska nog lägga oss tidigt för i morgon kanske vi ska ner till Uppsala och kolla på en bil. En saab 9-5. Hoppas verkligen att älsklingen gillar den för denna bil vi har nu är värdelös. Eller den går hur bra som helst och det är inget fel på den men den är så liten och trång. Inte ens fyra dörrar.
Var nog dumt av oss att gå från en audi a4 kombi till en opel astra gsi som är så liten.=)
Hoppas det blir denna saab, den är snygg.=) Det enda jag inte gillar är panelen inne.. hehe.

 Här är den!=)

Nu ska jag ta tag i disken innan jag ska hämta mina gymvänner.=)

Hoppas att ni får en trevlig helg!!!

Denna hära....

Föreläsningen är så tråkigt. Sitter här uppe i Falun och bara vill hem till min älskling och mysa. På eftermiddagen ska vi lära oss att lägga om sår och linda ben.:-D En halvtimma kvar till lunch.

Vad duktig...

jag känner mig! Jag har börjat denna vecka på bästa sätt.=) Tränade gym igår med syrran och då körde vi hårt. I morse gick jag upp klockan 8, började plugga och åkte sen ner på gymmet igen. Tog det lite lugnare idag eftersom att jag har innebandyträning senare i kväll. Så två träningar idag. I mon blir det gymmet igen.=)
OJojojoj.. vad duktig jag är!=) Kul är det också.

Syster Hanna vill att jag ska följa med henne till lekis på torsdag så om det går bra för hennes fröknar så ska jag göra det. Ska även jobba 2,5 timmar sen då dagisfröknarna ska iväg på nå möte så ingen kan jobba till halv sex. Eftersom att jag redan då är ute i Hagge så rycker jag in.=)

Vet inte vad vi ska äta idag. Jag skule kunna klara mig på apelsin och kiwi känns det som. Är helt galen i det just nu. Äter hur mycket som helst. Sååå gott denna årstid.
                                                                         
  

Nu ska jag fixa oxh trixa lite.
Plugga lite med kanske... om jag orskar. Har ju faktiskt pluggat en del idag redan.=)

Hej!

Sköna helg!

Denna helg är så skön för vi har inget bestämt. Det är evigheters evigheter sen vi hade en sån här helg. Inga tider att passa eller något som måste göras.
I dag har vi mest tagit det lugnt.
Var ner på Hemtex på stan och köpte fyra svarta kökshandukar och två stycken små buxboms blommor som ser ut som små träd. Dom ställde vi i badrumsfönstret med ett ljus emellan med snäckor runt. Det blev så vackert.=)
Vi åkte också runt halva stan och var typ in på alla ställen för att leta efter två små krukor till dom, hittade inga och det var väl tur det för när vi kom hem visade det sig att vi hade två vita.=)

Vi köpte mat. Det blev till att göra oss en egen kycklingsallad med mammas goda dressing.=) mums!

Sen har vi sovit middag och myst i soffan.. härligt!

I morgon ska vi nog städa lite och försöka få lite mer ordning. Det är skoj när det häder något. hehe!

Duktig har jag varit i veckan förresten. i torsdag tränade jag först på gym i 1 och en halv timma, sen innebandyträning och sen körde vi någon maskin på gymmet i en kvart efter, jag och syrran.
Denna hårda träning resulterade i att jag vi huvudvärk och jätteont i kroppen. Den är väl inte van.=)

Nu ska jag kika lite efter inredningsgrejer på nätet. shoppa lite kanske.=)

God natt!