Kan dom hålla på hur dom vill?

Doktorer är sjuka i huvudet. Inte alla men alltid dom som man råkar ut för själv eller som någon i ens familj råkar ut för. Det är så typiskt. Ska man aldrig kunna få bra vård. Är så förbannad!
Hur kan en läkare utan att veta säkert (utan svar från prover och liknande) förbereda någon på att dö. Säga till personen att du kommer att leva ungeför 2 mån - 2 år, säga att det inte finns något mer att göra.
En månad senare ångrar han säg och säger att personen är frisk. Såklart så blir man ju överlycklig och inte allra minst personen själv.
Ännu en månad senare när personen mår dåligt och åker in till sjukhuset för att få vård, tar prover och grejer så komer dom fram till det första i alla fall - hon kommer inte att klara sig!
Jag hatar doktorer!

Jag vill inte vara med om detta!


Flytta =)

Jag är så glad! Äntligen har vi fått en lägenhet. Eller fått och fått, vi ska köpa en. Världens finaste lägenhet, helt nyrenoverad. Det bästa av allt är nog de rostfria vitvarorna, alltihop.=)
Så snart ska vi flytta, älsklingen och jag. Dom trodde vi kunde flytta in redan vid nyår. Jippie! Hur kul blir inte det.

Ska bli så skönt att slippa denna lägenhet som är så pissdyr. Balkong kommer vi få och plats för egen tvättmaskin om vi skulle vilja skaffa oss en sån senare. Allt kommer bli såå bra.
Är helt överlycklig.

Nu ska vi börja planera vad som behövs köpas nytt. Köksbord och grejer.=)

Träning i kväll, det ska bli kul. Har inte rört mig sen i torsdags nu.=/
Är lite dålig på det där med att röra mig när jag inte har en speciell träningstid. Dåliga jag!

Nu ska jag plugga vidare.
Hej!

En heldag + konsert

Igår hade jag, älsklingen, Nichlas och Aprili en heldag i Sågmyra och Borlänge. Det bärjade med att vi fick vänta på Aprili som stod i duschen den tid då vi sagt att vi skulle komma. Sen for vi iväg till Sågmyra och lager 157. Det var jättedåligt och jag hittade inget alls som var intressant. Jesper köpte tvp par långkallingar som jag tyckte han skulle köpa då det kunde vara bra och ha eftersom att han lovat mig att vi ska åka slalom denna vinter.
I alla fall så var det så dåligt så vi åkte iväg till Borlänge och kupolen i stället. Hittade ingenting där heller, var nog för hungrig för att kunna koncentrera mig på shopping. Vi åt mat och sen skulle vi fördriva tiden i Borlänge en lärdag från kl halv fem till halv sju. Alla affärer stängda. Vi fick en idé att åka till ICA MAXI och kolla. Det visade sig vara en bra idé då jag köpte 2 filmer och Jesper 4, så nu kan vi ha filmmys.=) Vi fick även fördriva tiden med att åka runt ich glida i Borlänge, så nu har man sett den staden så det räcker.=)

Sen äntligen var det dag för konserten; Lars Winnerbäck.
Kan säga att det var absolut värt allting och hela allt var jättebra. Han är hu br asom helst live och det var så kul. Helt enkelt super bra!!! Fem plus +++++.
Nästa gång ska jag och Jesper åka till globen och sen han bestämde vi. Om han kommer spela där. I alla fall till ett stärreställe än lilla Maserhallen i Borlänge. Men det var bra ändå.
Helt slut när man kom hem.

Idag har herrarna haft matchm och dom vann med 7-4. Men man kan ju inte säga att dom spelade så värst jättebra idag.
Men stolt över min älskling i alla fall som gjorde 1 mål och 2 assist, men det är inte ovanligt.=)

Praktik i mon och jag måste faktiskt säga att det inte är så jätte jätte tråkigt. HAr vant mig lite och då är det lättare att klara av dagen. Fattar även lite mer nu.=)

Är lite deppig över en grej och det är att jag såg fram emot att fira jul men någon sa något och nu vill jag inte ha någon jul längre....=(


 älskar dig!






Sussie 30 år!

I morgon fyller Sussie 30 år! Börjar med att gratta henne: GRATTIS!
Hon har bjudit hela laget på kalas och jag tror att nästan alla ska dit. Det blir annat folk med, vet inte vilka, men det blir nog superkul.
Jag tror och hoppas att Sussie kommer få en lyckad 30-årsdag och kväll.
Match innan kalaset... hemmamatch. Jag ska vara reserv, får se om man får spela. Sen ska vi till Sofia  och förfesta lite och sen bär det iväg på kalaset.. längtar.=)

Jag och Jesper har hittat en lägenhet som verkar någorlunfa fin.. vi ska kolla på den på tisdag. Får se vad som händer, man kan alltid hoppas på det bästa.
Nu är vi sååå trötta på denna lägenhet och inte allra minst på tvättmaskineriet här. Vi torktumlar sånt som handdukar, underkläder och lakan m.m. Kläder som kan krympa har vi lärt oss att inte torktumla.=) I alla fall så funkar inte den ibland, det gör oss tokiga då vi får hela lägenheten med tävtt. Det ska väl tamefan funka om man bor så här...!!
Nu vill vi härifrån.=)

Praktiken går hyfsat, bra tråkigt men jag står ut! Jobbiga tider.. 8.30-16.30.. skulle hellre gå 7-16.. men sånna tider är det inte nån som har där..

Nu ska jag dra mig mot sänge.. är trött som alltid! Nattinatti!

Vill inte..

Jag vill verkligen inte ha praktik i 5 veckor till nu. Är trött på att ha praktik. Det är så jobbigt. Det är som att jobba och sen har man en massa arbeten man måste göra också. Om man inte hade haft dessa arbeten så hade det varit en annan sak.
Denna praktik verkar inte så rolig heller eftersom att man inte vårdar patienten på samma sätt. Nu är det så mycket samtal på ett annat sätt och sen så ger man bara lite läkemedel. Det är inte det där att vårda patienten, det som jag gillar. Får väl lov att stå ut dessa veckor men det kommer att gå segt.

Idag har jag i alla fall varit ledig. Fick min bok idag som jag beställt. En skönlitterär bok som har någonting med psykologi att göra ska vi läs. Jag valde boken "Jag dödade mitt barn". En bok skriven av en kvinna som berättar om allt när det gäller hennes sons födelse, hennes förlossningsdepressioner och hur hon sköt sin 6 veckor gamla son och sig själv. Sonen dog men hon själv överlevde. En hemsk bok som jag redan har fastnat i.

I kväll är det herrmatch, inte alltid dem är på onsdagar. Men det är alltid lika kul att titta på deras matcher och absolut kul är det när Jesper gör mål, då blir jag riktigt kär och stolt.. och det händer ju nästan varje match.=)
Det tråkiga är att domarna är så knäppa, hoppas att det blir andra domare nån gång.

Snart ska jag hoppa in i duschen.. Jesper kommer hem snart med och då ska vi äta, men vet inte vad.
 
Jag vill flytta! Vill bo i en 3:a. Det är så trångt här att vi håller på att få panik, mest jag såklart.=)
Det finns några 3:or lediga hos Ludvika Hem, men dom är ju så pissdyra. Men vi får se hur vi löser det här. VIll ha pluggat klart så vi kan flytta till hus, vi vet ju vilket hus det blir nu.=)

Nu är det duschen som gäller!