Julemys

Julen vart ju lyckade, men hade vart bättre med snö. Hade det mysit hemma hos mamma och hennes sambo, med alla tre systrarna, mormor & morfar, moster och morbror. Åt julemat som vanligt och jag blev mätt på en gång som alltid. Kollade på Kalle Anka såklart. Åt fruktsallad. Tomten kom med fina paket. Fick mycket fina och bra saker. Sen sjöng vi karaoke, spelade spel och lekte med alla leksakerna Hanna och Hilma fick. Sen kom Jesper förbi, vi åt lite gröt och sen for jag och Jesper hem till oss och hade vårt lilla egna julemys på kvällen. Jag fick en locktång och en parfym av älsklingen. Precis som jag önskat mig.=) Blev så glad. Han blev nog glad över det han fick av mig med.=) Sen blev det mys resten av kvällen och vi somnade sött.

Juldagen blev lugn. Vi kollade på 4 avsnitt av prision break, boxen han fick av mig=), sen åkte vi till mamma och åt mat och glass. Vidare till jespers familj och åt skinkmacka och kollade på film. 

Idag skulle vi åka och byta några julklappar. Allt gick bra när det gällde Jespers, men när vi kom till mina gick det skit. Fick bara tillgodo kvitto. Det vill man ju inte ha. I alla fall inte på en elaffär med lampor och grejer där man inte hittar nåt. Blääää. 
Nu har jag huvudvärk som inte är skönt ska gå och lägga mig.

Inte vet vi vad vi ska göra på nyår heller! Men nåt kommer vi på, hoppas jag!

Sov gott!   

Snart jul

Nu är det snart jul, eller det är väl jul nu, men snart julafton. Längtar efter den goda maten, stämningen och allt mys. Plus lite julklappar.=)

Igår gjorde jag en överraskning åt min älskling. Jag julstädade hela lägenheten medan han var och spelade match. Det tog mig 2 timmar och 40 minuter. Jag var helt slut efteråt men nu är det vackert här inne och luktar gott gör det.=)

Det är tråkigt att man redan är klar med alla julklappar, men lite skönt med. Men jag vill handla mera, mest åt älsklingen. Vill ge han allt!

Sista seminariet på onsdag, sen ledig till den 8 januari.

Vad ska man göra på nyår? Ingen aning!

Sista träningen idag med innan jul. Tråkgit, vill träna jämt.

Nu ska jag strax ner på stan med mamma och småflickorna! Tvätta senare i dag med, det är inte kul!

GOD JUL!**

Vill ha snö

Vart är snön? Vill ha snö nuuu. Det blir ju ingen riktig jul utan snö. Ingen julkänsla. Jag vill ha julkänsla.
Jag och Jesper ska bara pepparkakor i helgen. Lussekatter med. Ska bli kul.

Jag har handlat klart alla min julklappar. Det är skönt. Hoppas älsklingen blir glad för sina. Fyra stycken får han i år eftersom att han vart riktigt snäll. Förutom att han glömde hämta mig efter träningen igår, där satt jag blöt i håret (ute) och frös. Han fick skynda sig från jobbet.=)

Barnvakt ska jag vara på söndag. Undra vad vi ska hitta på, systrarna och jag.

Idag ska jag gymma, det var riktigt längesen. Nu ska jag komma igång igen (tror jag).=)

Flytta vill jag göra. Till en bostadsrätt, lägenhet. Våran hyra kommer att höjas med mer än 500 kr från 2007. Då får vi en hyra på cirka 4400 kr för en tvåa. Lite väl mycket tycker jag. Då kan man lika gärna köpa sig en lägenhet. Ska ta upp det förslaget för chefen i kväll.=)

Nu är det bäst att jag diskar. Bajbaj!