Fuji Fotobok

FUJIdirekt erbjuder alla som har en blogg en gratis fotobok om man skriver lite om den på bloggen.
Tycker att det är en toppenidé av Fuji, och värt att prova. En perfekt present eller julklapp till nära och kära, eller till sig själv för att minnas något speciellt. Enkelt att göra på nätet och man slipper sitta i all evighet med alla bilder för att göra ett eget album. Det spar tid och tålamod. :) 
Att sina bästa minnen i en alldeles egen (foto)bok är helt toppen! Jag kommer absolut att utnyttja Fujis erbjudande och göra min alldeles egna fotobok från min och Jesper semester på Cypern. Om jag blir nöjd finns det många fler minnen hos mig som vill bli sparade i en bok.
Så alla ni som har en blogg; besök FUJIdirekt, skriv några ord om fotoboken och utnyttja erbjudandet om att spara dina minnen i en fotobok.


2:a natten

Lite mer fart i natt. Klockan är redan 04:00(!!!). Känner mig inte lika sjukt trött som förra natten, men visst ör ögonlocken lite tunga.
Hungrig som en gris är jag också... Måste ta lite fil och musli snart!

Bara att hålla ut dem sista 3 timmarna. Längtar efter sängen. Det tråkiga är att Jesper inte ligger bredvid. När jag sov idag så var jag tvungen att "bulla" upp hans täcke bredvid mig så att det skulle kännas lite som om han låg där (fjantig som jag är).
Känns bra konstigt att ligga kvar i sängen när Jesper kommer hem från jobbet 16.20. :)


Saknar dig!!


1:a natten

Sitter på jobbet och är döööööötrött!!! Skulle ge mycket för att få gå hem, kura ner mig under täcket och sova!!
Har fått ett tips om att äta frukost innan jag lägger mig på morgonen så kanske jag kan sova lite längre. Ska testa det! :)

Jag och syrran var var på Kupolen idag (läs igår). Var meningen att vi skulle shoppa kläder, men hittade ingenting. Kom iaf hem med en armbandsklocka, BH, mössa, ett par vantar, kajalpenna, makeuppensel, ett halsband och en skjorta.
Kom ju även hem med min nya telefon som vi hämtade på posten. Den ligger hemma på nattduksbordet och laddar sig i väntan på mig. :)

Nu är det "bara" 3 timmar och 45 minuter kvar innan jag slutar!! :)

Babyliss iCurl

Denna här har jag köpt idag...

babyliss
Det sägs att det blir lockar av ett enda drag... det visar sig!!

Slut på helg

Nu är min helg slut! Idag börjar jag jobba och ska jobba heeeeela helgen.
När man har jobbat helg vill man gärna vara lite ledig eftersom att helgerna ofta är jobbiga, men inte blir jag ledig då heller. I stället för att vara ledig kör jag även 3 nätter direkt efter.
Så nu blir det 6 pass på rad och det känns lite tungt att veta att jag inte kliver av förrän på torsdag morgon. :/
Men bara att kämpa på! :)

Idag ska jag äta lunch med syrran på Thai. Det ska bli så gott! Har till och med skippat frukosten så att jag ska vara extra hungrig. Haha!

Fick Takidas nya skiva igår av Bosse (Tack så mycket)! Hann lyssna på den en gång igår kväll och den verkar mycket bra. Idag när jag skulle sätta på dvd:n (där skivan är) så startar den inte. Alla kablar sitter där dom ska så det måste vara något annat knas. Så nu är min skiva fast där inne!!! Är så sur! Vill ju lyssna nuuuu!!!

Hoppas alla andra får en trevlig helg!! :)
 


Ny mobil

Ja äntligen slipper jag min kassa mobil som dör när som helst...
Så syrran och jag har beställt tillsammans idag. Hon har nu lurat på mig något konstigt, får vi se hur det går då. :)

En sån här är det i alla fall... LG Arena heter den och har touch i stället för knappar (är lite skeptisk till det).



Nu är det alldeles strax innebandyträning... weee!
Jag kommer bli farlig idag för jag har en ny linda på klubban. På lindan är det döskallar och så står det fatpipe or die (det är en fatpipeklubba och fanns ingen annan linda utan dösakallar). :)

Strax dags att byta om och gå ner till coachen så jag slipper gå ner. :)

Fy farao

Fy farao vad kallt det är.. kallt ute och kallt inne.

Blir så arg när jag har elementen på full sprutt och det inte kommer någon värme.
Varför är dom så snåla??? Det börjar bli kallt nu och då vill man ha lite varmt inne, eller är det bara jag som vill det??
Dessutom är det svinkallt på golvet. Lägenheten under oss har stått tom i över 1 1/2 år (gumman dog och sonen låter lägenheten bara stå) och dom har ju ingen värme på och hade det inte på hela tiden i vintras, så all kyla steg upp till vårat golv. Kallt kallt kallt!!!



Känner mig på lite dåligt humör. Jobbet ringde och väckte mig och sa att jag minsann skulle byta till en natt idag i stället för en kväll i morgon. Sa att jag inte ville och inte behövde byta för att jag har inte poolvecka (under poolveckan ska jag vara lite flexibel och kunna byta pass om så behövs). Jag har faktiskt schemavecka och har då precis som vilken annan som helst. Hon som har hand om schemorna och ringer ut folk om det behövdes skulle prata med den andra chefen då den första hade sagt att dom fick ringa mig... hon ringde en stund senare och sa att jag hade haft rätt (yes) och inte behövde byta om jag inte ville.. jag sa NEJ!

Något som gör mig glad idag är i alla fall att jag ska träffa kusin Linda och lilla Julius och sen ikväll är det innebandyträning. Jippie!!!

Näää... nu måste jag värma mig och mina isbitar till fötter i duschen en lång stund!

Nu börjar det bli riktiga mysa-med-ljus-tider!



Innebandymatch

Det blev ingen bio.. vi ångrade oss. :)

Valde i stället att åka till Borlänge och kika på innebandy. På John och Andreas och deras IBF Borlänge kommer att spöa Hagfors!! Hejja hejja! :D

Tack för fikat Izze! Och trevligt sällskap såklart.. :) Tack till syrran för trevligt sällskap också, även om hon var på dåligt humör idag.. ;)

Biokväll

En ledig dag.. underbart!!

Jesper ska bjuda mig på bio i kväll. Flickan som lekte med elden såklart. Har ju inte hunnit börja läsa boken än men får väl göra det efteråt. Har hört att boken är bättre så då spar jag ju det bästa till sist. :)



Men innan det ska jag fika med Izze och Thilda. Var längesen jag träffade båda två så det ska bli kul! 


Partysugen

Vilket skitväder! Kallt, regnigt och blåsigt.  Det är ju inte så här man vill att den mysiga, fina hösten ska se ut.
Men det känns då verkligen att det är höst nu...

Börjar bli lite partysugen, var bra längesen vi var på nå skoj. Det planeras en lagfest tillsammans med herrarna den 3:e oktober efter att vi båda har haft seriepremiär. Hoppas planerna går vägen!
Lagfesterna är så kul och kan gå till och sluta hur som helst.. :D


Avslutningsfest, mars -09.



Ska snart iväg och jobba ett kvällspass
innan jag blir ledig i två dagar.. skööönt! :)


Läggdags

Efter en mysig dag tillsammans med mitt hjärta och en helt värdelös svensk film (komissarien och havet på TV4) som jag ändå var tvungen att se klart, ska jag bege mig till sängen.

Älsklingen sover sedan länge och nu ska jag krypa ner bredvid!

God natt!

Systermys

Idag var jag trött! Vaknade kl.12(!!!). Hade då sovit i 12 timmar. :) Skööönt!

Tråkigt att vakna utan min Jesper en lördag, som idag är och spela DM i Avesta.

Ringde lillasyster Hanna och frågade om hon ville åka på makrnad. Självklart ville hon det.
Så vi har haft det mycket roligt och mysigt tillsammans under eftermiddagen. ÅKt karusell, ätit sockervadd, druckit slush, köpt godis och kikat runt lite. Mysigt att göra något med en liten lillasyster, sällan man gör det.
Vi var även ute och gick med vovven Felix ett tag innan jag körde hem lilltjejen. Mys!



Nu har jag precis ätit en grekisk sallad. Blev en idag igen. Ooops! ;) Jag är så slö när det gäller mat och speciellt när Jesper inte är hemma. Tur det är så sällan han är borta från mig! :)

Ska försöka vila en snabbis innan jag sen ska ta ut Felix en sväng igen och sen cykla till jobbet för att obba natt.

Saknar min Jesper! Hoppas det går bra för er där borta och att ni spöar skiten ur de andra lagen. :)


Bästa TV

Ikväll kl.22.00, på SVT1 visas Dirty Dancing!!! Missa inte världens bästa film!



Har lärt mig sticka idag, så nu ska jag köra på till filmen så systrarna hinner får en varsin halsduk innan det blir allt för kallt.

Gó kväll!


En tråkig helg!

Är lite "syskonvakt" idag. Dom är så snälla. Det enda man behöver göra är att hålla koll på klockan (ställa timern på spisen) så att den andra inte sitter mer vid datorn.. max 30 min var. :)
Nu roar dom sig själva med en varsin kompis.

På morgonen då jag kände mig lite frusen passade det perfekt med ett varmt bad. Njöt för fullt i ca 10min... då kommer en liten 6-åring och vill bada med mig. Sen var det ingen lugn stund längre! :)

Men ibland kan dom vara riktigt lugna mina små änglar...
 

Ser inte fram emot denna helg. Jesper ska iväg och spela DM i innebandy och han tar bilen med sig så jag blir fast i stan. Sen ska jag jobba lördag natt så då kommer jag sova bort mer än halva söndagen.
Det roligaste är att jag ska vara lite "hundvakt". Ska ut och gå en riktig långis i morgon eftermiddag.

Nu kommer snart mamma så då får man lite lunch.. :)


Kul träning

Jag har haft en riktigt lugn dag idag... så skönt!
Har färgat håret, tvättat, städat skogarderoben och lite annat smått. Men mest tagit det lugnt i soffan.

Idag hade vi en suveränt rolig träning! Det allra roligaste var att vi var så många.. det var rekord denna säsong. Hoppas det kan hålla i sig. Måste ge tränarna lite beröm också för en sån kul träning. Det var bra och roliga övningar (även lite jobbiga)!! Så bra jobbat Nichlas och Bosse! :)

I morgon ska jag till Hagge och mina små älsklingar! Vara lite syskonvakt (tjejerna har ledighetsdag) medan mamma är på nå möte under förmiddagen. Sen blir det väl mys med mamma och tjejerna under eftermiddagen. Längesen jag var där så jag längtar! :)

Har nyss myst i soffan med passionsfrukt och melon. Det var så gott så ska nog ta lite till! :)



Besök hos Julius

Vi var och hälsade på Julius och hans mamma och pappa idag. Fikade lite och så tog jag kort på lilla familjen som ska in till tidningen.

Han är så underbart söt! Johan och Linda har verkligen gjort ett bra jobb. ;)

Några bilder på sötnosen kan jag bjuda på!
Bilden på hela familjen tänker jag inte visa. Den får ni se i tidningen eller när/om Linda lägger ut den på sin
blogg.






Jag vet någon som är sugen.. ;)

Ska snart gå till sängs och hoppas på att få vakna utan huvudvärk och konstigt ont i bröstet...
det är riktigt obehagligt vissa stunder.

Gog natt!


Magkatarr ????

Fick sjukanmäla(?) mig några timmar idag. Var hemma strax efter 13.00.
Igår kväll när vi skulle sova fick jag helt plötsligt ont i magen, ungefär vid epigastrium där revbensbågarna går ihop. :) Ont vid ut- och inandning och även när jag skrattar. Öm vid stället är jag också.
Hade ont under natten, vaknade flera gånger.

Så idag på jobbet har vi försökt ställe en diagnos. Det mesta lutar mot magkatarr. Men har inga andra symtom och det är ju lite konstigt det här med andningen.  
Provade först en tablett, ingen effekt och sen en annan och ingen effekt där heller.

Huvudvärken kom (haft till och från i en vecka nu) så då gav jag upp för dagen. Gick ändå utöver så då var det lika bra att passa på att smita hem när man inte mår 100% bra.

Skönt att jag är ledig nu till lördag natt och hoppas det är med magen bara är något tillfälligt och försvinner snart.
Det är inget som smittar i alla fall. :)

Jaja! Nog om mina krämpor... (men hade inget annat att skriva) haha! :D

Nu ska jag ta det lugnt idag... (huvudvärkstablett tagen så nu är det soffan som gäller ett tag).

Har lovat kusin att komma upp och ta kort på familjen Drottesjö (lilla Julius + mamma och pappa) som dom ska skicka in till tidningen. Så dit ska vi en sväng i kväll.

Nu ska jag slumra lite... ;)



Jag och kusin Linda förra året! :)



Älsklingens dag!

Idag fyller min älskling år!!! Världens bästa hjärta blir idag 22 år, min lilla prins!
Älskar dig så jag blir tokig!

Grattis igen älskling!

Det finns en till som fyller år idag.
Världens bästa Annie. Grattis vännen!

Nu till lite tråkigheter.
Jag ska iväg och jobba kväll på älsklingens födelsedag. Inte kul. Den vill man ju tillbringa med honom och inte på jobbet. :(

En annan tråkighet är ju att Patrick Swayze har avlidit. Usch... men kan lova att han har det bättre där han är nu!


Dirty dancing är ju världens bästa film...

Nu ska jag göra mig redo för dagen...


Kortisdag

Nu ska man strax gå till sängs igen. Det blev en liten kortisdag idag. Vaknade kl.14.00 så så lång dag har man inte haft.

Konstigt nog har jag hunnit med en del idag. Var ner på stan och handlade ett pat nya skor (seller stövlar) och ett par leggins. Fick hjälp av syster yster med det. Kul att träffa henne med, händer lite för sällan nu om dagarna.
Sen har jag varit och tränat småpojkarna och sen även småtjejerna i innebandy. Riktigt kul.
Är väl meningen jag ska hjälpa till att träna flicklaget sen framöver, hinner nog inte med båda.

Kanske att Jesper börjar gå med på att skaffa en Tv till sovrummet. Kanske. :)

Nu är jag supertrött! Ska gå och lägga mig och läsa lite... det bästa som finns innan man stänger ögonlocken.


Sticka

Nu är det dags att lära sig sticka. Har ju kunnat lite grann förut men det var så längesen.
All (nästan) nattpersonal stickar något när det är lugnt under natten, då för att hålla sig sysselsatt och fördriva tiden liten. Dom tycker ju att jag också ska sticka något så nu ska jag väl det. :)

Har beställt lite garn nyss. Det blev några sånna här nystan. Ska sticka en babyfilt är det tänkt. Detta ser riktigt mjukt och skönt ut. :)

 Mikro Ljusgul

Några sånna här nystan blev det också. Tänkt att dom ska bli halsdukar till småsystrarna. :)
Stardust Ljusrosa

Sen får vi ju se hur långt jag kommer.. haha!


Shoppoholic(ar)

Helt slut!! Ska strax sova någon timma innan jag ska och jobba över natten!

Jag och Jesper har shoppat loss på Kupolen idag. Jag kom hem med ett linne, en flanellskojrta, ett kofta utan ärmar, en fondation, trosor x flera, strumpor x flera och en puderpensel (eller vad det heter). :)
Jesper kom hem med några tröjor, träningskläder och en jacka. :)
Så nu är vi lite fattigare än innan vå åkte.. men det gör inget.

Lagade riktigt god mat när vi kom hem. Potatisgratäng med marinerad fläskfilé och campinjoner, tzatziki och sallad. Eftersom att vi hade lite kladdkaka kvar från igår så var vi ju tvungna att äta upp den. Nu är jag proppmätt!!

Nu ska jag kila till sängen! ;)

En ledig lördag

Usch vad vi sov länge idag.. ända till klockan 12.00. Tolv timmars sömn är inte illa.

Har städat och storhandlat i eftermiddags. Skönt att ha proppfyllt kylskåp, frys och skafferi. :)

Jag åkte sen ut till Sörvik där Linda, Johan och lilla Julius var. Världens sötaste lillkille! Luktade så gott och var så snäll när han var hos tant Lovisa. :)
Jesper fick inte följa med då han fotfarande är snorig och lite hostig. Han fick i stället hjälpa sina föräldrar med att bära ved. :)

Har ätit tacos till middag. Det var riktigt längesen så det var extra gott idag. Sen till efterrätt (och lördagsgodis) blev det lite kladdkaka. Mmmm... Inte fel det heller! ;)

I morgon bär det av till Borlänge för lite shopping. :)


jobba

Ska alldeles alldeles strax cykla till jobbet... jag kan ju säga att jag inte alls är sådär sugen på att jobba en fredag kväll när jag sen är ledig till söndag natt. Det förstör lite av helgledigheten som jag har så lite av ändå.


Ska bli msyigt att ha en helg med älsklingen... undrar vad vi ska hitta på..!??!


Torsdag

Nyfrisserad! Det känns härligt! Även om det bara var några få cm så känns håret mycket lättare. Dags att köpa lite hårfärg och lägga i utväxten, sen är jag nöjd. :)

Var tvungen att ställa klockan idag när jag skulle klippa mig kl.15.00, kände att jag gärna hade sovit lite längre. Men då kanske jag heller inte skulle kunnat somna i kväll.
Skönt att det inte blivit en 3:e natt så här i början, skönt med mjukstart. :)

Nu ska jag strax iväg och träna innebandy. Äntligen! Ska bli riktigt skoj!


Sen blir det mys i soffan! :)


En 6-åring

Ett stort Grattis till min älskade lillasyster Hilma som fyller 6 år idag.
En världssöt liten bestämd dam som börjar bli så stor nu. Älskar dig!
Snart ska vi på kalas! :)




Har sovit lite dåligt nu efter min natt på jobbet. Hade ställt klockan på 15.30 så att jag i alla fall skulle få sova 7,5 timme, men det funkade inte. Vaknade efter 5,5 timme i stället. Inte hinner jag sova nå mer nu heller innan det är dags för nästa natt. Ujujuj... hur ska det här gå..?

Har poolvecka denna vecka så jag har fått en jobbtur ändrad. Natten mellan tor-fre går bort och det blir en fredag kväll i stället. Går väl det också. :)

Trött är jag då redan...

På jobbet

Ojojoj... här sitter jag och är trött som jag vet inte vad.
Sov middag 18.00-20.15 så jag skulle klara mig (trodde jag) från att känna denna hemska trötthet.
Här på jobbet är det i alla fall hur lugnt som helst.
Kl.07.15 slutar jag och ska då sova länge.

I morgon (idag 9/9) är det några som fyller år. Lillasyster Hilma fyller 6 år (stora tjejen som har börjat på lekis), Sandra blir 24 och Tobbe och Danne blir 23 år. :)
Stort grattis till er alla!

Saknar min älskling till tusen! Vill ligga och sova bredvid han. Fick ett sms som värmde och gav mig känslan av det där lilla extra lyckoruset på kvällskvisten. Jag är bara sååå överlycklig att jag har dig Jesper!
Jag älskar dig över allt annat!


 

Walk in fridge

Skönt att få sova tills man vaknar utan väckarklocka.

Idag ska jag träffa Sandra och Selda. Roligt! Vi ses alldeles för sällan nu för tiden, måste ändras på. :)
Lilla Selda bli snart 1 år också.. stora tjejen!!

I natt ska jag jobba min första natt, eller det är introduktion nu tre nätter. Så natten till måndag kommer jag göra min första riktiga jobbnatt. :) Får vi se hur det går då.. jag som är trött redan vid 22-tiden. :/
Ska sova lite middag senare så ska det nog gå fint!

Jag hatar reklam, men älskar denna! Haha!!



Dags att börja göra sig redo för att möta dagen. Ska se om jag kan hitta något till Linda och Johans lilla Julius också... vad roligt att få handla lite bebisgrejer. :)


En speciell dag

Idag, äntligen, kom kusin Linda och Johans bebis!!! Den lilla lilla söta pojken är äntligen här!
Längtar så efter att få träffa dom stolta föräldrarna och det lilla underverket!!







Annars har jag haft en riktigt håll igång dag. Det är inte förräns nu jag landar i soffan.
Jag har jobbat 7-15 och sen har vi haft en riktig städdag.
Våran städdag har inneburit dammning, skruning av toalett, dammsugning och torkning av golv plus rensning av två garderober. En av garderberna var den med handdukar och sängkläder, så nu har vi inte så mycket kvar. :)

Nu ska jag njuta av lite grurka, paprika och dipp tillsammans med min älskling framför Tv:n. Just nu är det ju Ensam mamma söker. :D

Boktips

Måste tipsa om två böcker jag läste under vår vecka på Cypern.

Den första boken läste jag ur på två dagar.
Den lilla flickan med dom röda skorna.


En berättelse om en flicka som får cancer vid 3 års ålder. Det är mamman som skrivit boken som handlar om allt möjligt under tiden från cancerbeskedet tills dess att flickan dör.

En riktigt bra bok som får en att tänka efter vad som egentligen är viktigt i livet.
Boken fick mig att gråta flera gånger, undrar hur det såg ut när jag låg på stranden och solade mig och samtidigt grät. :)
Läs den!

Den andra boken har säkert många av er redan läst, men ni som inte har det tycker jag ska läsa den.
Millenium: Män som hatar kvinnor.
Man får följa journalisten Mikael Blomkvist som får ett lite annorlunda jobb; skriva om Henrik Vangers (tidigare landets främsta industriledare) släkhistoria, som egentligen bara är en täckmantel för att ta reda på vad som hänt en ung släkting till Henrik som varit försvunnen i 40 år. Han får under tiden hjälp av datahackern Lisbeth Salander.
En mycket spännande och bra bok. Om den är lite seg i början så strunta i det, den blir superbra snart. Hemsk, läskig och mycket mycket spännande. :)




Jag har nästan läst ut boken, ca 50 sidor kvar så då tyckte jag att jag kunde se filmen också. Köpte den till Jesper som sjuk-krya-på-dig-present och idag tittade vi på den.
Filmen var faktiskt riktigt bra men stämmer inte riktigt med boken och boken är bättre, men så är det väl alltid.



Bilder från Cypern

Vill bara tillbaka när jag ser alla bilder!

Orkar inte skriva någon "dagbok" om vad vi gjort.

Vi har haft det varmt och skönt (ca 35C och 30C i havet), strålande sol varenda dag, riktigt god mat och en massa massa mys.
Blir helt galet nykär när man är iväg sådär och kan säga att det håller i sig fortfarande. :)

En helt underbart underbar resa med min prins Jesper!

Varsegoda! :D


Den lilla "gräsplätten" mellan pool och hav, där vi låg några dagar.


Callisto beach, stranden vid hotellet.


Hotellpoolen

  
Vad vi gjorde på kvällarna innan det var dags för middag. :)

   
Nissi Beach



Min snygging!


  





 


Kärlek!!!! Älskar dig!!!


Fler bilder finns på min facebook. :)

Nu blir det lördagsmys som bara den!!


Hemma och svininfluensa

Är hemma från en helt underbarr underbar vecka på Cypern.
Jag och min älskling har haft det så bra!!
I morgon kommer lite bilder från veckan, hinner tyvärr inte nu då jag snart ska iväg och träna lite innebandy.

Körde igång och jobbade direkt på onsdag.. det blev en heldag från 8.00-21.30, halv dagen bestod av "utbildning".
Helt slut är jag fortfarande.. har nog inte sovit ifatt det jag missade natten vi flög hem än.

Det tråkiga är att min älsling har blivit sjuk. Influensa.. med dunderförkylning, värk i kroppen och ganska hög feber.. kan lika gärna vara svininfluensa. Dem säger att om man har feber, värk i kroppen och förkyld med halsont och så, har man med stor sannolikhet svininfluensa. Bara att härda ut!!
Men det är så synd om han! Han har inte klivit upp ur sängen än. Min plutt!!!

Nu ska jag göra mig redo för en träning!!