Värsta någonsin!

Hjälp vilken kass träning jag gjorde idag. Allt gick fel tror jag. Kunde inte passa, inte skjuta, inte springa, inte koncentrera mig... nej, jag kunde ingenting tror jag! Som "tur" var så var jag ju tvungen att gå tidigare eftersom att jag skulle jobba. Näää... en sån där träning vill jag inte vara med om någe mer!

Sista natten nu... känner mig se och ingen energi finns.

I morgon (idag) kväll blir det Folkan med kusin Linda. Det blir nog riktigt skoj! Sen på söndag är det innebandy som gäller. Match med flickorna på förmiddagen och sen har vi mat, hemma mot Hedemora.

Syster flyttar till Örebro på söndag. Vet inte om jag nämnt det men det hon tackade nej till jobbet i Sthlm eftersom att hon kom in på skolan i Örebro. Min lillasyster ska bli socionom. :) Passar henne utmärkt!

Det känns om om natten kommer gå riktigt segt... :/

God natt!

I med hörlurarna i mobil och öron för nu ska Lovisa sova! Älskar att sova med musik... En natt kvar att jobba... men först träning i kväll! God natt!

En massa gamla bilder

Vilken vändning! Än så länge denna natt är det tvärlugnt!! Hoppas det håller sig så.
Gör som min käre vän
Annie, kikar på lite gamla bilder och bjuder på lite minnen! :)

2004


Nyss fyllt 18 och det var självklart party varje helg (tills jag träffade Jesper). :)


Blev ju en toffel sen. :)


Hilma


Hanna


Annie, Sanna, jag och Lisa. Tror det var när Annie fyllde 18.

2005


Öland med klassen. Erika, Jennie, Jag, Annie, Erika, Malin och Monica.


Mina prinsessor!


Studentbal. Emma, Jag, Monica, Erica, Jennie (syns bara lite rött tyg), Malin, Mikka, Erika och Annie.





Turkiet, Marmaris. Syster och jag!

2006


Jossan och jag på partay!


Lakritsshot med Jossan på min 20-årsdag!


Strömstad.


Syskonkärlek

2007


Malin, Jossan och jag på innebandyavslutningen.

2008


Stockholmsresa med mamma och Thilda.


Mormor, morfar och Thilda. 1:a juli, precis på dagen ett år innan mormor dog. :(


Jag och bästa Annie.


Sommar och sol med mina sessor! <3


Syrran har flyttat hemifrån.


Tunisien


Sexparty hemma hos Frida. :)


Så här ser det ut på våra lagfester. :) Majsan och jag!


En av dom bästa (Angelica)!!

Det var nog allt jag hade att erbjuda för i natt!! :)

Har förresten fått hem min nya dator idag och det kunde inte passa bättre. Den gamla vägrade starta idag. :)

Hoppas ni sover gott! Om ca 7 timmar ligger jag i sängen och får sova. :)






Mitt i natten...

Det blev en dag med Angelica idag! :)
Vid lunchtiden åkte vi till Kupolen och började faktiskt med att äta lunch. Sen gav vi oss på lite affärer.
Det blev lite smått och gott. Det som är värt att nämnas är väl ett par träningsskor (till boxningen och gymmet), en tunika ett par svarta jeansleggins från Esprit och en stor och mysig pläd till soffan. Sen blir det ju alltid lite småkrams också. :)


Jobbar natt den här veckan. Går av på fredag morgon. Känns så långt dit, men när man sen tänker att det är tisdag när jag nu ska gå hem och sova plus att det bara är fyra pass så känns det inte så långt bort med fredag morgon ändå. :)
Det tråkiga är att jag missar tisdagsträningen och inte riktigt kan vara med på hela torsdagens träning, utan att jag måste gå 20 minuter tidigare.
I morgon ska jag prova något nytt. Linda har lurat med mig på att prova Afro powerdance. Undrar vad det kan vara för någe. :)

På fredag blir det Folkan... barndomsidolerna Arvingarna spelar så själklart ska man dit. :)
Längtar!!

Jag vill sova......






Helgen

Jag är mer än lycklig över att jag inte jobbat helgen... den här veckan har varit hemsk. Patienter står på kö på akuten för att få komma upp till avdelningen, överbeläggningar och en massa massa kaos.
Jag tror att jag har stressat alldeles för mycket för när jag precis ska till och varva ner ibland har hjärtat rusat iväg på mig. Extraslag som känns upp i halsen. Det är riktigt obehagligt för det känns som att man inte riktigt får luft just dom sekunderna. Vi tänkte ta ett EKG på mig men jag orkade inte (eller vågade kanske inte). :)
Den här veckan jobbar jag natt så om det finns någon Telemetri (hjärtövervakning, en dosa som man bär på sig) ska jag ha en under en natt.
Det är absolut inte bra att stressa för mycket!

Jag har haft en riktigt lugn helg!
I fredags åkte jag och Jesper tillsammans med Bosse och Nichlas till Falun och kollade på superligan innebandy, Falun-Sirius. Falun vann såklart med 10-7. Det var skoj!
I går hade vi en lugn dag. Vi städade och sen åkte vi hem till mamma och småsystrarna och hälsade på. Jag köpte en ny dator (äntligen), den här lägger av när som helst.
Det blev en HP Pavilion.


När vi kom hem så lagade vi mat. Det blev kycklingsallad, med vitlökssås och vitlöksbröd. Sen kollade vi på Robinson och sen hade vi hyrt film, Baksmällan. Den var riktigt kul!!!!



Idag har det inte hänt mycket alls... varit och handlat hårfärg, så nu har jag färgat håret så här på kvällskvisten. Har knappt varit ute, förutom när vi handlade. Lagade potatismos och fläskkorv idag... det är gött!! :)
Sen har vi haft lite Beverly Hills maraton titt som tätt under dagen. Det bästa av allt är att jag har fått Jesper att gilla det. :) När han skulle gå och lägga sig satte jag på ett avsnitt och då valde han att se det i stället för annars skulle han ju missa ett. Haha! :)

I morgon ska jag till Falun/Borlänge med Angelica och shoppa lite. Ska bli skoj att få en dag med henne. Det behöver jag, hon får mig alltid att må så bra! <3

Sen väntar lite en nattvecka, mån-fre!

God natt!

Heeey!

Känner hur träningsvärken börjar smyga sig på...
Jag gjorde premiär på gymmet i går för i år, tillsammans med Linda (min personliga instruktör/kusin).
Efter en timme på gymmet knallade jag vidare till innebandyträning.
Eftersom att vi var ganska få igår blev det en del konditionsövningar plus lite styrka. Jag var helt slut efterråt!

Har haft sovmorgon idag och ska ta en promenad till jobbet som väntar kl.14.
Det är näst intill hemskt på jobbet nu. Det är så mycket att göra så man hinner inte ge pat det där lilla extra som man vill. Man känner sig otillräcklig och är stressad extakt hela tiden. Överbeläggningar så några patient har fått lov att ligga i dagrummet och vi hinner inte skicka hem någon förrän vi får nästa. Dom står på kö från både akuten, Falun och allt vad det är.
Bara inte vinterkräksjukan kommer nu. Då blir det isoleringar och allt arbete tar nästan dubbelt så lång tid då förkläde och handskar ska på innan man gå in i en sal.
Ojojoj... hoppas det lugnar sig snart!

I helgen är det inge innebandy alls... alla är spellediga. Jag, Jesper, flickorna och pojkarna. Men lite innebandy blir det ändå på fredag. Då ska vi upp till Falun igen och kolla på Superligan. Det är riktigt kul att se.
Om vädret tillåter blir det troligtvis lite slalom och snowboard på lördag eller söndag också. Hoppas!!



Förra året i Romme!





Tar helg om några timmar!

Sista natten nu... och helt plötsligt är det jättelugnt här på avdelningen. Konstigt. Det har varit jätte mycket att göra alla andra nätter och hjälp vad mycket det var i början av kvällen. Nu har nog alla patienter deckat. :)

Sitter och funderar på vad man ska hitta på i helgen. Det enda jag vet är att Jesper spelar match på lördag och så ska jag och Angelica med småflickorna till Säter för match på söndag. Såklart att det bara är innebandy inplanerat, vad annars. :)
Men annars då??

Uscha vad jag är trött... bara att hålla ut några timmar till och sen en mysig morgonpromenad hem till sängen. Sen är det äntligen helg!!!

Nu ska jag ta mig en rundtur med min ficklampa och kolla så att alla patitenter sover och "mår bra".

Reklam!

Min älskade lillasyster Mathilda ville att jag skulle göra lite reklam för hennes nya blogg!
Då hon ska flytta till Stockholm och jobba kanske vissa av er vill följa henne och se vad som händer i för en lillasyster i sotrstan (usch vad orolig jag kommer vara ibland).
Så besök Mathilda och hennes nya blogg
"Torsten i stan"!!









Fy farao vad jag kommer sakna dig!
Inte bra att tänka på det här och titta på bilder när jag jobbar natt och är trött... man blir alldeles för blödig! :)

Men ingen är som du Thilda! Världens bästa syster och vän! <3


En mycket bra dag!

Oj vad jag somnade gott efter nattens jobb! Sov tyvärr inte så länge eftersom att jag skulle passa lilla Julius under tiden Linda var och fick massage. Vi hade det så mysigt. Åt lite mat (mjölk), gosade, dregglades, lekte och tittade på fiskarna i akvariet. :)

När jag vaknade så hade jag fått två sms. Ett från syster och ett från chefen där det stod att jag skulle ringa.
Mathilda kom med den glada nyheten att hon fått jobb i Stockholm. Hon var på intervju idag och fick beskedet att dom ville ha henne på en gång. Så hon flyttar och blir en storstadstjej i början på februari.
Kommer sakna henne så sjukt mycket!!
Chefen ringde jag upp på en gång och han hade också en glad nyhet, eller ett erbjudande. Blev erbjuden att gå på ett graviditetsvikariat fr.o.m. den 8 mars och självklart tackade jag ja!!! :)
Så nu kommer jag slippa att gå varannan vecka dag/kväll och varannan natt. Det ska bli så underbart skönt! :)

Nu sitter jag på jobbet igen.. här är det proppfullt och vi har till och med lyckats med den nästan omöjliga ommöbleringen för att kunna knöka in en sista pat.

Hoppas alla sover gott!

Innebandy, dop och jobb!

Här händer det ingenting... inget kul alls faktiskt!
Nu är all ledighet över och man är tillbaka till vardagen igen. En massa innebandy (som förstås är kul) och ännu mera jobb!!

I helgen hade vi första matchen för året. Hemmamatch mot Enviken och självklart så vann vi (7-4). :) Kändes bra och det är riktigt kul att det är igång igen.
Har haft en ledig helg men vi har haft fullt upp. Både jag och Jesper har spelat match, sen var vi i Hagge hos mamma hela lördag em/kväll och hade mys och åt tacos.
På söndagen var det dop för lilla Julius. Jättefint och han var så duktig (bilder kommer sen).
Av mig, Jesper och Mathilda fick han en gunghäst (giraff).
Jag och Jesper har även beställt en bok som tyvärr inte hann komma. Boken kommer att heta Julius på promenad i trädgården. I boken är Julius huvudperson och även hans ansiktsbild syns på varje sida (nästan).
             
(lånar en bild från Linda)    (boken är beställd från beebook)

Efter dopet åkte jag och Jesper till Falun för att kolla på innebandy (superligan), Falun-Dalen.
Jättebra och spännande match, men domarna var helt värdelösa. Falun vann med 6-5. :)

Idag har jag äntligen städat bort julen. Samtidigt drog jag till med en ordentlig storstädning. Så jag har städat i 4 timmar. Duktig jag är! :)

Nu sitter jag på jobbet och gör natt 1 av 4. Ojojoj... på fredag morgon. Har precis beställt mig ett Wii fit plus och en till Beverly Hills-box! :) Härligt!! :)

     

Nu börjar jag längta efter sängen! Bara ca 7 timmar kvar innan jag slutar och sen en härlig promenad (nej) hem till sängen!


Undrar om jag någonsin

kommer att få min drömbil...??
Säkert en konstig drömbil enligt många, men den skulle passa mig perfekt och dom är ju bara sååå fina! :)
Mitt bland alla andra drömmar så drömde jag att jag köpte mig en i natt, min alldeles egna Suzuki Swift! :) Haha!


Jag skulle nog få svårt att välja färg... men vill nog ha en svart, blå eller röd. :)

Nyårsafton förresten var kanon! Jag, Jesper, Bosse och Nihclas åt 3-rätters middag som vi lagade tillsammans, sjöng Lips och spelade Guitar Hero. Vi hade det mycket trevligt! Sen till tolvslaget och även efter kom det lite mera folk... en riktigt skoj natt och vi somnade kl.6 på morgonen. :)
Inte lika kul när man vaknade tolv timmar senare och skulle jobba natt tre timmar efter det. Då var man lagomt seg!
Kanske att det kommer några bilder, men kamerna är fortfarande kvar hos Bosse. :(

Startade det nya året med att dra på mig en förkylning natten jag jobbade. Snorig, rinnande ögon och ont i bihålerna, lite ont i halsen plus ont i kroppen. Jobbade även ännu en natt och den var inte kul kan jag säga.
Men var ledig igår och har sjuksrivit mig idag så nu är jag på bättringsvägen. Jag är ju såååå bra på att kurera mig... Massor med kiwi, apelsinjuice, passionsfrukt och en Beverly Hills-box!
Nu är snorigheten nästan borta... det är mest kroppen som tagit stryk tror jag. Seg och konstig. Men jag är snart mitt vanliga jag igen! :)

Nu ska jag jobba en kväll och två dagar innan jag är ledig helgen. Då är det dags för hemmamatch mot Enviken på lördag och dop för kusin Linda och Johans lilla son Julius.