Adventsmys

Jag och älsklingen pallrade oss ner på stan och mötte upp mamma, Hanna och Hilma.
Är lite besviken på julskyltningen. Det är så lite och inte alls samma sak som förut, men det kanske beror på att man blir äldre? =)
Mötte mycket folk i alla fall. Träffade äntligen Sandra och hennes Tobias och fick äntligen se deras lilla Selda. Vilken sötnos! Träffade även på Frida och lilla Tuva plus deras karl och några fler människor. =)

Vi vandrade in på Hemköp och köpte glögg, russin och pepparkakor och så lite vindruvor. Flörtade lite med Sandra och Peters lilla Lovisa, hon är ju för go. Tillslut visade sig deras Mathilda också, minst lika söt och go.

Nu har vi precis haft besök av svärmor, svärfar och Elin.
Vi bjöd hem dom på lite adventsmys med glögg och pepparkakor.

Jag och älsklingen ska fortsätta mysa framför Tv:n. Det blir One Three Hill, som vi spelat in idag.
Jag ska mummsa vindruvor. =)

I morgon är det måndag och en ny vecka. Det är fortfarande plugg och C-uppsats som gäller.

Trevlig kväll!

Jag är Turbo

Igår fanns ingen tid att sitta här.

Kl.10 hade vi samling och åkte iväg mot Ockelbo där matchen skulle spelas. Vi tittade i kartboken och såg att Ockelbopricken var lika stor som Ludvikapricken och tänke: Bra då kanske vi kan handla lite julklappar nu när vi är en hel timme tidigare än vad som behövs.
Men det gick ju inte. Ockelbo är nog världens håla. Haha. Det fanns två banker, en galleria som innehöll ett fik, en liten affär med krimskrams och en frisörsalong. Sen fanns en klädaffär och systemet.  Oj vad vi kunde julhandla.. =)
Men vi tog oss en liten fika på fiket i alla fall. Mysigt.

Till matchen då: Sandra var speedad av energidryck och julmust, Angelica hade ätit för mycket chokladkaka plus chokladboll och fick ont i magen och Jag också ont i magen då jag ätit choklad, godis och lussekatt.
Men det gick rätt bra. Till en början ledde vi med 0-2 (Jag gjorde det andra målet), sen blev det 2-2. Vi tog ledningen igen med 2-4 och sen slutade matchen 4-4. Vi var inte riktigt nöjda med resultatet eftersom att det var 2 minuter kvar av matchen när dom gjorde 4-4. Äsch! Men på ett sätt var vi lite nöjda ändå eftersom att vi bara var nio utespelare.

Vi skulle äta i Sandviken på McDonalds men jag och Sandra har sååå bra lokalsinne så det slutade med att vi övertalade Angelica att svänga höger i en korsning och då kom vi på motovägen till Falun. Haha. Så det fick bli McDonalds i Falun i stället.

Herrarna vann dom också. Vi fick telefonrapport under resan hem av Lollo som ringde efter varje period. Dem vann med 8-4. Jag hade gärna velat sett den då Jesper gjorde två mål.

När jag kom hem fick jag veta att vi var bjudna på mat hos svärmor och svärfar. Elin hade gjort en jättegod tacotårta. Jag fick i mig lite för trevlighetens skull. =)

Kvällen slutade med mys och lite godis i soffan för mig och älsklingen.

Har sovit skitdåligt i natt så det var nog inte sängkläderna som var andledningen till att jag sovit dåligt.
Nu ska jag baka matbröd och sen ska vi åka och hämta tjejorna och mamma i Hagge och gå på lite julskyltning. Ett knäckäpple är ett måste.

Jag har förresten fått ett nytt smeknamn; TURBO.  Jesper tycker att jag är så snabb när det gäller ALLT (inte) så det är vad han kallar mig.

Laddade över lite bilder från kameran på min bäbisar.
Såhär söta var dom en dag när jag kom hem.


Var även tvungen att fota min goda mat i fredags. Supergod.

En rejäl såsklick, men jag är ju en av fröken sås (syrran är den andra).

Dags att göra lite nytta!

Dumma

Dumma dumma dumma skolan. Den där tentan kan ju ha gått åt skogen. Den var ju svår för tusan. Dom är så dumma som tror att vi kan göra samma tenta som dem blivande distriktsköterskorna när vi inte ens är färdiga sjuksköterskor. Visst ska vi kunna det där vi med men inte på den nivån. Allt var så mycket krångligare.
Och inte ett fel får man ha eller.
Lite deppig blev jag eftersom att jag visste att nu äntligen hade jag förstått det där jag kuggade på sist. Men då kom det andra grejer i min väg.
Jag kan inte annat än hålla tummarna!

På vägen hem stannade jag till på Kupolen och köpte mig ett par vinterskor. Det är behövligt för jag vill inte gå i tunna stövlar med en sula på 2mm eller ett par gympadojjor när det blir snö. Sockor får jag plats med också. =)
Så nu är fossingarna redo på att ta emot mer snö!

Jag och älsklingen ska nu åka ut till mamma och kolla på nya köket som är ganska klart tror jag. Busa lite med Hanna och Hilma.

Lite senare ska vi laga god middag!!

4 år idag!


Det är ju faktiskt våran dag idag. Vi blir fyra år tillsammans, fast det känns konstigt eller inte så är det så.
Men nu ska jag berätta sanningen:
Ingen gör mig lyckligare än Jesper!  Han får mig alltid att bli glad och finns alltid där för mig.
Jag älskar dig Jesper mer än någonsin, nu och för alltid!!


Tråkigt att behöva åka till Falun en fredag, men så är det. Bara att hasa sig iväg.
Ska nog svänga förbi Plantagen och köpa någon blomma på vägen hem. Det är ju tomt i sovrumsfönstret och näst intill tomt i köksfönstret. Så det skulle höja mysfaktorn lite med någon blomma.

Nu måste jag gör mig klar och plugga det sista!
- Lycka till Lovisa!
- Tack!

Det sprack

Min "grej" om att jag skulle vänta med adventspyntet till helgen sprack idag. Jag har fuskat och sattit upp det mesta. Det fattas nu bara något i sovrumsfönstret för jag har två saker att välja på där och kan inte bestämma mig.
Men nu är sakerna uppe och lite julkänsla finns det nog. Synd att snön försvann!

Har tränat innebandy nyss och det gick gansak bra. Match i helgen mot Åmots. Ska ända till Ockelbo under lördagen, Ååh vips så försvann hela den dagen.

Nu ska jag snart plugga lite. Har tenta i morgon mellan 13-16 i Falun. Jobbigt att åka dit.

Men först ska jag duscha, sätta på mig morgonrocken och göra mig en stor kopp med välling.
Inte vilken välling som helst utan "Fullkornsvälling för barn från 1 år" , den godaste!!!

I morgon är det en speciell dag. Kanske att den var mer speciell förut när jag inte hade förstört det. Men det är i alla fall min och Jespers 4-årsdag. Om man bortser från vårat uppehåll där i ca 1 månad så är det 4 år, och jag bortser från det. =)
Så lite god mat och mys kanske det blir!

Ingen ro att sitta här inte... Hörs!

Bättre sömn = andra sängkläder?

Igår var det en konstig dag och verkligen inte rolig. Började med att åka till Falun och prata lite om uppsatsen. Inte kul och man blev trött till tusen både i huvudet och kroppen.
När jag kom hem var det bara att börja tvätta och så fixade jag lite julpyssel (apelsiner med nejlikor på) som nu hänger i köksfönstret och luktar gott.

Jag var sååå trött, men ville inte vila för då skulle jag inte kunna sova till kvällen. Hasade mig ner på träning och det var boxningen som stod på schemat.
Efter träningen blev jag mycket piggare.
Jag älskligen åkte och storhandlade på Willys. Alla säger att det är så mycket billigare där så från och med nu ska vi också handla mat där. Fick relativt mycket mat för 900 kr.

Sen blev det Grey´s och mys i soffan med toast som kvällstugg. =)

Det bästa är att jag sov ganska bra i natt. Weee!
Igår när vi tvättade bestämde vi oss för att inte ta samma sängkläder igen (dom nyaste i satin) så då tog vi något annat (i bomull) som jag gillar.
Kan det var därför jag sov bättre? Kan det bero på sängkläderna? =)
Dem här sängkläderna gjorde inte så att täcket åkte ner i lakanet och bildade en tom lucka högst uppe (det värsta jag vet), så jag har sluppit hålla på med det i natt och på något sätt så blev täcket tjockare och bulligare (precis som jag vill ha det) i dessa sängkläder.
Nu ska jag inte hoppas för mycket, men lite kan man väl få hoppas; att det vänder och att jag kommer sova bra igen. =)

Måste också säga att i tisdags innan innebandyn bakade jag scones.  Läste hos
Jennie att hon gjort det och då blev jag sugen att prova. Jag bakar nästan aldrig.
Det blev faktiskt riktigt gott och älsklingen gillade de mycket. =)
Så nu har jag bestämt mig att baka annat matbröd. Är så trött på brödet i affären, det är så äckligt. Mycket godare med eget.
Helst vill jag ha mammas mösbullar. =)

Nu ska jag endast plugga. Plugga hela dagen. Vara lite hundvakt mellan 13.30-17.00 också. Längesen man var med lilla Alvin.

Så nu ska jag sätta igång! Hej och hå!


efterlysning

ALLA håll ögon/öron öppna och kontakta 0736363099 / 0736138840
om ni vet, hört  nånting från JIMMY BÄCKMAN de senaste 2 dygnen.



Han är försvunnen sen i fredags 21/11.

Han är 22 år gammal och bor i Ludvika. Sprid det här vidare .


Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Sågs senast på krogen Solo i Ludvika, Han är nu efterlyst i polisens alla system.


Godmorgon

Har tagit mig lite sovmorgon idag. Det behövdes. Men ändå känner jag mig trött. Jag får ju inte sova ordentligt om nätterna. Har sovit dåligt nu i lite mer än två veckor och det börjar bli jobbigt. Vet inte hur jag ska göra.

Har precis mumsat i mog en tallrik med havregrynsgröt och lingonsylt. Det är goda grejer det! =)

Det blev förresten ingen Pump igår. Syrran backade ur då hon hade ett prov idag och behövde plugga och feg som jag är vågade jag inte gå själv.
Istället blev det en timmes promenad i snön med älsklingen. Det var riktigt mysigt och väldigt skönt.

Idag ska jag plugga, dammsuga, diska det lilla som finns och sist (och roligast) innebandyträning.

Och snart får jag börja julpynta! =)

Alla har väl en brandvarnare!!?!!

Då har jag och Maria skrivit C-uppsats idag och vi är lika trötta och irriterade på den båda två.

Jag har nyss kollat igenom alla räkningar och det ser inte kul ut denna månad. Usch!
Jag vill inte vara någon fattig student mer, jag vill ha ett jobb så att jag får en lite större inkomst i alla fall.
Dessutom ska man börja köpa julklappar också. =/

Som alla säkert redan vet så snöar det ju och det gör mig glad. Det blir så mycket mysigare ute och speciellt nu när 1:a advent närmar sig.

Jag måste kila till någon affär och köpa batteri till våran brandvarnare. Det var brandvarnarkontroll förra veckan och det visade sig att vårat batteri var slut. Dåligt av oss att inte veta det!!! Så idag är det åtgärdskontroll och då måste jag ha fixat ett batteri. Så jag ska väl ut och traska i snövädret snart.
Det är viktigt med brandvarnare, absolut så här års och runt jul. Alla har väl en brandvarnare?

Måste bara mysa med lite pepparkakor och varm mjölk först. =)


Mycket kärlek

Spinningen idag gick bra. Det var riktigt roligt faktiskt. Svetten rann så det var ju bra. =)
Vågade dock inte stå upp och cykla eftersom att jag ramlade av en spinningcykel när jag stod upp för något år sen när jag var med pappa på spinning. Så jag höll mig till sittande cykling idag. =)

Idag vid matbordet:
Jesper: Oj vad mätt jag är nu.
Jag: Jag med. Usch vad älckligt det var.
Jesper: Jaha. Jag trodde man sa tack för maten.
Jag: Ojdå, förlåt. Tack för maten.

Det var Jesper som hade lagat maten, som bestod av mackaroner, köttbullar och brunsås.
Jag hatar mackaroner.

Ikväll har det varit mycket kärlek både i soffan hemma hos oss och på Tv:n på programmet Ensam mamma söker.
Jag bara gråter och gråter för att det är så lyckligt. =)

Nu ska jag fortsätta mysandet. Vi ska se på Da Vinci-koden på 3:an.

Goddag

I natt har jag sovit 12 timmar. Great! Vi la oss 21.30, låg och kollade i IKEA-katalogen och sen somnade vi. Vaknade av älsklingen i morse halv 11.
Men under dessa 12 timmar har jag ju vaknat minst 10 ggr. Sover inge bra alls. Det är jobbigt.

Jag har hunnit plugga lite nu på förmiddagen så nu är jag klar med vad som skulle göras till i morgon. Skönt!

Nu ska vi göra ett städryck här. Dammsuga, diska och städa toaletten. Till helgen blir det en lite mer noga städning med dammning och skurning av golv också för då ska julsakerna upp. Äntligen!

Kl. 17 idag ska jag och syrranspinning. Det blir dagens träning det!

Sen blir det mys i soffan. Är ju One Three Hill, vilket är bäst!

Sen är det ju även Ensam mamma söker. Sista programmet också tror jag.

Nej nu har älsklingen börjat med städningen. Dags att hjälpa till!

Värsta vinsten

Japp! Vi vann idag med och är därmed obesegrade hittills. =)
Vi startade riktigt kasst och låg under med 0-3 efter första perioden. Sen blev vi bättre och det var skitjämt under andra. Under trejde drog vi ifrån och vann tillslut med 10-7. Weeee!
Det var inte min bästa match denna säsong men det var en kul match och gjorde en assist ändå. =)

Herrarna vann även dom sin match. Den slutade 10-3. Bra grabbar!
Älsklingen gjorde mål och jag blev superkär som vanligt. =)

Jag och Jesper har nyss grisat och ätit McDonalds. Men vi äter ju det så sällan och efter match så får man grisa lite.
Men vi har inte grisat klart för idag. Vi ska ha en myskväll och proppa i oss lite godis och chips med dipp.
Mums!

Nu ska jag mysa vidare...

Favorit

Vet ni vad det blev för mat? JO! Pizza. =)
Eller jag åt en kebabtallrik och Jesper och Nichlas en varsin pizza.
Jag är så stolt över mig själv för jag har snart inte ätit pizza på ett år (nyårslöfte).
Eller jag åt någon liten pizza till lunch i Tunisien när vi var där i somras men dem räknar jag inte med för det fanns inget annat att äta, i alla fall inte för en sån matkräsen person som jag. =)

Ikväll har vi också varit hem till svärmor och svärfar. Och hur kul var det inte att träffa dom!!?!! Det var underbart!! =)

Måste också säga att KEVIN i idol är sjukt bra. BÄST!! Min favorit!
Anna pinkar inte illa hon heller. Jag rös idag när hon sjöng Somwhere over the rainbow. Min absoluta favoritsång!!
Nu måste väl lilla pojken Johan åka ur, eller?

Ska sova snart.
Nervös som tusan inför matchen. Gaaaahhh!
Ska kolla på när herrarna spelar match först för dom spelar innan oss.
Världens snyggaste, finaste och helt klart underbaraste kille (Jesper) ska ju spela och hur kär blir inte jag då? =)

God natt!!!


Fryslort

Jaha.. då har man kommit hem från Falun. Idag hade vi tenta hela klassen. Mindre kul. Kan inte svara på hur det gick heller. Vissa fråga gick jättebra medans andra mindre bra och andra inte alls. Man vet aldrig vad svaret blir. Men med min otur så...
Nu är jag riktigt slut i huvudet efter fyra timmars tänkande.

Jag fryser. Har frysit hela dagen. Laddade upp för tentan med fleecejacka och halsduk och där satt jag med iskalla fötter. Varför glömde jag sockorna?

Nu ska jag i alla fall ner på gymmet och svettas lite med kusin Linda. Undrar vad jag ska träna. Vill inte ha nån vidare träningsvärk i morgon till matchen, i alla fall inte i benen. Så det får nog bli armar och mage idag.

Någon som har något bra matförslag till en fredagsmiddag? =)

Plugg

plugg och åter plugg. Jag bara pluggar!!!

Snart träning. YES! En liten pause.

Syster yster ska sova här i natt. Vi ska äta fruktsallad och glass och sen ska hon förhöra mig innan läggdags. Älsklingen skickar vi ut på en madrass. Stackarn! =)

Snart helg! Underbart skönt!

Ett bamsetack till...

Sanna!

Hon har gjort mig denna snygga design!
Jag är superduper nöjd! =)

Tack!

Inga armar kvar.

Var på boxning igår och hjälp vad kul det var. Jag och syrran fick äntligen slåss mot varandra och ta i så mycket vi bara orkade. Vissa grejer var jobbigare än andra men shit vad tiden gick fort. Helt plötsligt hade vi boxats i en timme och då var det en kvart med strechning och avslappning kvar.

När jag kom hem var jag helt skakis i armarna och är även det nu med. Jag kan knappt hålla i någonting det känns som att man stått och hållit i något jättetungt hur länge som helst och armarna har slut på krafter. Orkade inte hålla i duschen nyss när jag duschade så det blev en väldigt snabbdusch för mig, rekord nästan. =)
Känner också hur den hemska träningsverken börja smyga sig fram.
Tur att jag har innebandyn idag så jag får skaka loss lite träningsvärk, undrar bara hur det ska gå att skjuta? =)

I morgon ska vi även på gymmet så då ska jag skaka loss lite träningsvärk på vibrationsbrädan tror jag. Måste vara "hel" tills på lördag.
Hemmamatch mot Falun. Värsta spännande och jag är grymt taggad!!!

Nu ska jag plugga. Plugga som bara den!
Ska smyga in lite pauser också då jag ska diska, dammsuga och ta reda på tvätten. Mindre kul!

Hej!

TRÄNINGSVECKA kan man lungt säga!

Ojojoj vad jag och syrran kommer vara duktiga träningsfronten den närmsta veckan.
Jag (syrran var med) var idag och lärde mig vibrationsträning. Ganska spännande faktiskt. Man kände hur dem inre musklerna "jobbade". 
Så eftersom att vi har en gratis träningsvecka på MåBättre, som vi fått av våran kusin Linda, så passade vi på att boka in oss på lite grejer.
Så här ser min träning ut den närmsta veckan och lite till:

Tisdag (igår) - Innebandyträning 19-20.30
Onsdag (idag) - Boxning 18-19.15
Torsdag - Innebandyträning 19-21.30
Fredag - Gymmet (kanske vibrera bort lite träningsvärk).
Lördag - Match 13.30
(hemma). Vinst! 10-7. =)
Söndag - Spinning 17-18
Måndag - Pump 18.30-19.30 Blev ingen pump. En timmes promenad i stället!
Tisdag - Innebandyträning 19-20.30 
Onsdag -
Boxning 18-19.15

Torsdag - Innebandyträning
Fredag - Ledig
Lördag - Match 14.00
(borta) Oavgjort. 4-4. =/

Värsta bra jag är!!!! =)

Nu måste jag plugga!

Jullista

Shit vad jag längtar till nästa helg och speciellt söndag då det är 1:a advent och julskyltning.
Jag vill börja julpynta redan men det känns lite väl tidigt så jag måste stå ut en vecka och någon dag till.

Men jag har ju såklart gjort en lista av vad som ska fixax innan. =)

Här kommer den:
- Sätta upp adventsljusstakar och stjärnor.
- Upp med julgardiner i köket.
- Adventsljusstaken (köpa mossa).
-
Göra fina "apelsinbollar" till köksfönstret (köpa apelsiner, röda band och torkade nejlikor).
- Köpa en julkrans till dörren.
- Köpa vita ljuslyktor på Nisses (lika som mamma). =)
- Sätta upp lite tomtar.

Sen måste jag även köpa välling, apelsinmarmelad, oboy och rostat bröd plus pepparkakor som jag måste ha till frukost när jag går upp och kikar på julkalendern. =) Då känns det lite mera juligt, som när jag var mindre. =)

Senare ska jag även baka pepparkakor och lussebullar och kanske försöka mig på ett pepparkakshus.

Hur ska jag kunna vänta en vecka till!!??!!

**************************************************************************************

Träningen igår gick fint. Min påhittade träning var kul, tyckte jag iaf. =)
Nu ska jag snart till MåBättre och lära mig nån vibrationsträning, fattade inte riktigt vad det var. Sen ska jag plugga och sen till MåBättre igen och träna boxning. Ska bli kul att testa. Syrran ska med såklart! =)

Trevlig dag!


Fixa håret!

Värsta hemska avsnittet igår av Cityakuten. Satt och grät floder vissa stunder. Trodde verkligen inte att han skulle dö. Han kan ju inte försvinna från programmet, det är ju konstigt. =(
Han är ju så snygg också den där människan. ;)
 Dr. Gregory Pratt.
Jaja.. Cityakuten fortsätter utan han. =)

Sov lika dåligt natt. Förstår inte varför jag sover så dåligt. Vaknar hundratals gånger och vrider och vänder på mig. Ingenting är bra. Det kan väl inte vara dem nya kuddarna och täcket heller?

Jag och Maria har pluggat idag. Sattit ihop ett resultat som nästan är klart. Yes!

Nu ska jag faktiskt ägna lite tid åt mitt hår. Har köpt hårfärg och ska lägga i utväxten och lite mer för jag är fortfarande lite röd tycker jag. I vissa ljus i alla fall.
Så det ska jag göra nu.. =)


Sen blir det träning. Nichlas jobbar eftermiddag idag så vi blir utan tränare. =(
Jag ha inte fått nå instruktioner om vad som ska göra så jag ska nog knåpa ihop en lite träning. Då får jag välja vilka övningar också. Weee!

Nej nu ska jag sätta igång med färgen! Det luktar ju sååååå gott! =)

I nästan sex timmar...

... har jag pluggat nu. Nu orkar jag inte mer!!!

Hittade
det härHelenas blogg. 
Det verkar ju som en riktigt bra grej och lite kul att greja med.
Det är bara att gå in på
gratismode.se och registrera dig för att sen börja samla poäng. Prova!! 

Min telefon var jätteläskig idag när jag pratade med syster. Helt plötsligt försvann hon, telefonen blev svart och det började knastra i högtalargrejen (där man hör när man pratar). Det lät som om det var fullt med gnistror där inne. Jag la i från mig telefonen (tänkte om den skulle sprängas =)) och sen så gick jag någon meter ifrån och jag hörde ljudet ändå.
Den vägrade sättas på sen och så lyste det en lampa som inte ens finns med i instruktionsboken. Den lyste rött.
Värsta läskigt. Tur att den inte small..

Snart kommer Jesper hem. Han är nog trött som vanligt på måndagar.

Jag behöver massage. Får sååå ont i mina axlar, speciellt den högra, när jag sitter vid datorn och pluggar varenda dag.
Usch... Ajj...

Har jag valt fel yrke?

I går när Jesper hade vilat klart var han lite arg på Melker, för att han hade stått och gnällt så att han inte kunde somna ordentligt, så då tyckte han att Melker behövde badas.
Så då satte vi igång och bada honom. Det är inte det roligaste. Det blir blött och katthår överallt. Det är inte det lättaste heller när han bestämmer sig för att han inte vill bada. Men det gick faktiskt någorlunda bra igår och det var VÄLDIGT behövligt med ett litet bad hör herren.

Melker efter badet och innan han blev fönad. =)
 

Efter denna grej åkte jag hem till mamma och systrarna medans Jesper åkte upp med några grabbar och kollade på Falun-Täby (Superligan).

När jag kom till mamma ville hon att jag skulle hjälpa henne med en grej. Visst sa jag, men när hon sa vad det var tänkte jag: Ojdå!!!
Hon ville att jag skulle klippa Hanna och Hilma.
Så jag körde igång. Det var första gången jag klippte någon med långt hår (har klippt Jesper förut).
Jag blev faktiskt ganska nöjd.
Jag kanske skulle ha blivit frisör i stället (nej absolut inte). Men det var riktigt kul iaf.

Hilma före:
  

efter:
 Det är avrundat från luggen, därför är det lite snett på sidorna. =)
 Tjeje hade lite tråkigt så hon lånade mammas rouge under tiden och gjorde sig fin. =)

Hanna före:
 

efter:
 Skruttans hår lockar upp sig så fint. Tänk om man hade sånt hår.

Lite bra blev det väl? =)

Igår kväll blev det gruka och dipp till Ensam mamma söker och sen gick faktiskt vi och la oss (21.00).
Somnade ganska på en gång och vaknade av väckaklockan för en timme sedan. Var fortfarande trött, fast 11 timmars sömn, men tvungen att gå upp för nu ska det pluggas.

Så det blir plugg heeeeela dagen!!
Frukost först!


Jag ser det snöar...

...hurra!
Men inte vill den ligga kvar heller. Dumma snö. Jag vill ha mycket snö och lite kallar väder. Då blir det perfekt!
Med snö kommer ännu mera julstämning. Jag har tappat min julstämning.
Om två veckor är det första advent och då vill jag ha mycket snö och mycket julstämning när jag ska adventpynta lägenheten.

I natt sov jag och älsklingen lite mer än 11 timmar. Vi la oss kl.21.45 och vaknade 09.30. Underbart skönt.
Men nu vet jag inte vad det tog åt Jesper. Vi åt frukost och mös lite i soffan och nu ligger han och sover. Igen!!!=)
Min sötnos!

Vi var en sväng till pappa igår och hälsade på. Hjälpte han att koppla in vårat gamla hemmabiosystem som ville ha. Sen fastnade han och Jesper i soffan med en varsin öl. =)
Sen blev det bara mys, men det var verkligen BARA skit på Tv igår.

Idag ska vi en sväng till Hagge och hälsa på. Saknar min småtjejer och mamma med såklart plus att vi måste se hur köket har blivit. Spännande. =)

Jag har värsta tråkiga veckan framför mig.. värsta pluggveckan!!!! Bläääää!

Nu ska jag krypa ner under filten hos min sötnos!


Vinst!!! =)

Har nyss kommit hem från Rättvik. Vi vann matchen med 3-6. Weee!!!
Gillade inte alls Rättviks lag. Dom spelade riktigt fult. Jag gjorde en smygare och fällde en ordentligt med klubban efter att hon hackat ett antal gånger på mig med sin klubba. =)
Men vi vann iaf och det var kul. Idag var vi i alla fall två hela femmor. Det var en kul match.
Jag gjorde 2 assist också. Sussie gjorde båda dom målen. Men tror ni inte att ett inte står med på
Dibf. Blir så arg!!!
Nu har jag två assist som inte står med. Så egentligen har jag gjort 1 mål och 4 ass. =) Dumma förbund!!!

Nu ska jag äta lite tacos (kvar från igår) och vänta på min älskling som har varit och spelat i Mora.
Herrarna vann även dom. 1-9 blev resultatet och dom hade spelat jättebra sa Jesper. Härligt grabbar!

Vet inte vad som händer i eftermiddag/kväll. Ska en liten sväng till kusin Ronny och kolla på hans lägenhet som han håller på att totalrenoverar. Annars blir det väl mys i soffan med älsklingen kanske. Det bästa!

Trevlig kväll!


Veckostädning

Nu har vi gjort våran veckostädning som är damma, dammsuga (vilket vi gör nästan varje dag =)) och städa skura toaletten.
I denna lägenhet finns just nu två jättehungriga människor. Vi ska alldeles strax åka och handla.

Det gick inge bra med att lägga upp det där klippet. Får ta det en annan dag när jag har tid och ork.

Nu ska jag mysa med Jesper resten av denna dag.

Trevlig helg!!

Fredag = mysdag

Pluggar och är hundvakt även idag.

Igår tog jag en liten pause i pluggandet och knåpade ihop en liten film med kort till Jesper. Tänkte lägga upp den här för man behövde inte visa alla om man la upp den på youtube. Det var ju bra. =)
Inget proffs på det där, men det är kul. Haha!

Igår kom älskligen på förslag om att vi skulle ha en mysfredag. Vi ska äta god mat och mysa med film.
Den goda maten består självklart utav tacos. Min favorit! =) Är hungrig redan nu.

Men innan myskvällen ska vi först till Hedins trä och kolla på träpanel till köket och sen städa lite.

I morgon är det match i Rättvik. Längtar!!!

Nu måste jag plugga vidare.

Vi ses i jul!

Pratade med Hilma lite i telefon idag.

Jag - Jag måste lägga på nu så att jag inte kommer för sent till träningen. Men vi ses någon dag. Jag kommer snart och hälsar på.
Hilma - Okej. Kommer du till julafton?
Jag - (Haha) Ja det är klart att jag gör.
Hilma - Bra!

Min goa underbara lilla femåring. Undrar om hon tycker att jag är där för sällan? =(
Saknar dig och storasyster Hanna
. Kommer nog i helgen en sväng.

Fruktansvärt tråkigt

Jag har då inte sovit bra i natt. Vaknat fler gånger, knölat runt och inte alls legat bra. Drömt konstiga drömmar om allt möjligt. Vaknade först halv sex och var pigg sen vid åtta och sen kvart över nio.
Den nya kudden och täcket har inte heller varit skön i natt. Saknade mina gamla sängkläder!
Täcket var vrider huller om buller när jag vaknade och det är konstigt, annars brukar det inte ens synas att någon sovit i min säng.

Jaja.. Ska väl plugga idag. Inget överraskande. Är samtidigt hundvakt åt lilla Alvin. Vid halv fem kommer Ricky och hämtar honom. Sen ska jag hämta honom i morgon igen och ha honom hela dagen då Ricky är i skolan.
Syrran har ju stuckit iväg på kryssning, eller hon åker efter skolan i eftermiddag.
Ha så kul tjejor!!

Själv har jag en kul grej att se fram emot idag. Träningen. Helt sjukt vad kul jag tycker att det är att träna innebandy. =)

Nu ska jag ägna de närmsta timmarna åt något så fruktansvärt tråkigt - plugga c-uppsats!!!
Hej!

Styrelsemöte

En lika värdelös dag (timme) i Falun idag. Usch!

Har vart ner en sväng på MåBättre. Har ju fått en veckas gratisträning av kussen så jag ska testa lite grejer.

Annars nu på eftermiddagen har jag sysslat med att sätta ihop bilder och musik från våran senaste lagfest till en liten "film". Lite kul sätt att kolla på bilderna. Kanske att jag lägger upp den här senare, men tror jag måste lägga upp den på Yotube först och det har jag ingen lust med. =/

Älsklingen ska gå på Bond-filmen med pappa och syrrans pojkvän Ricky och jag ska på styrelsemöte i kväll.

Sen är det Greys! Yes!!!!

Hungrig.

Två snowboard boots

Pappa knackade på dörren för en stund sen. I handen hade han min "gamla" snowboard boot. Fick ju tidigare i höst ett par nya av pappa då vi letade som en tok i vintras efter min andra men utan resultat. Nu när han håller på att flytta hittade han dom.
Så nu är jag ägare till ett par Salomon och ett par Stuf boot. Det måste vara ett tecken på att jag ska åka mycket bräda i vinter. =)

Annars har jag pluggat, diskat och dammsugit idag. Mina vanliga dag-sysslor! =)

Om 2 1/2 timme är det äntligen träning!!!

Julstjärna

Den här julstjärnan vill jag ha i mitt köksfönster i år. Det bästa med den är att man får en ursnygg lampskärm med så det bara är att byta.
Den finns på
elkedjan för 199:-.


Nu ska jag köra igång och plugga. Kl.12 kommer Maria och då ska vi sätta ihop våran slutgiltiga inledning.
Såååå tråkigt!!!

Planer

Jag och älsklingen har lite planer för hur vi vill ha det i köket så småningom. 

Vi tänkte härma mammas kök lite eftersom att jag vet att det kommer bli så fint. =)
Vi vill ha väggen vid köksbordet i vit träpanel (hela väggen) och dem andra väggarna vill vi ha vit träpanel på halva väggen och på den övre halvan en vit tapet med något svart i.
Har kikat lite på denna tapet, den är fin och billig (99:-/rulle på Rusta) men det finns ju så många att välja bland och det är ju inte precis aktuellt just nu så det hinns att ändra på. =)


Men tanken på att ha det så ljust som möjligt gör mig glad. Vi har ju det så mörkt överallt nu;
Mörk mörk lila i köket med vit fondvägg med massa krimskrams på, mörkbrunt i vardagsrummet och ganska mörk grå och lite vitt i hallen som även har ett väldigt mörkt golv.
Jag vill ha ljuuuuust!

Det enda rummet jag är riktigt nöjd med för tillfället är sovrummet (det vi tapetserat själva).

 
En gammal bild på ett nytapetserat sovrum.
 I sovrummet vill jag ha lite mörkt.

Oj vad mycket idéer jag har. Tänk bara om man hade alla dom där pengarna som behövs. Det blir till att spara och sen ta lite i taget. =)

Förresten så har jag lagt ner pluggandet för idag. Ska duscha nu och sen ner på stan och hämta nya täckena och kuddarna när älskligen kommer hem.



En liten pause i pluggandet!

DIN KILLSIDA:


[ ] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, wii eller liknande spel
[x] någon gång har du velat bli brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[x] du kollar på sport på tv
[ ] våldsamma filmer är bra
[x] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[x] du tycker det är coolt med baggy byxor
[x] du tycker det är knäppt med sova överparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[ ] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers


DIN TJEJSIDA:

[x] du använder läppstift/ läppglans/ lipsy
[x] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/ kajal
[ ] du bär färgen rosa
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[ ] du gillar att bära smycken, ringar och armband
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[x] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått på dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca 1 timma att göra dig i ordning,eller mer (bara för att jag är så seg)
[x] du har fler än 5 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[ ] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull


Vill inte skriva nå mer c-uppsats!

Det är ju för j*vligt att man som sjuksköterskestudent ska en skriva c-uppsats. Varför ska 10 veckor gå åt till att sitta och granska engelska artiklar som man inte bryr sig ett skit i vad dem handlar om, traggla med introduktion, syfte och allt annat vad det innebär. Och i sista terminen dessutom, då man helst skulle vilja vara på praktik (för det är där man lär sig mest) så att man kommer in i hela det här sjukskötersketänkandet.
Jag kan inte annat än hata detta arbete. Vad är deras syfte med det här egentligen?
Om jag som sjuksköterska vill lära mig att forska så går jag väl vidare med det sen. Är det inte bättre at vi lär oss vettigare saker? Eller blir tusen gånger säkrare på det vi redan kan? Förstår inte!!!

Något som också gör mig väldigt irriterad är när lärarna säger: "Ämnet spelar ingen roll. Bara vi se att ni kan skriva en uppsats och att ni gör det på rätt sättt". Gaaaaahhh!
Dumbommar!! När vi nu måste skriva en c-uppsats, varför inte få göra det på riktigt? Ta reda på något som intresserar oss och undersöka saken.
Just nu är jag så arg för jag HATAR verkligen det här!!


Skulle vilja sticka ner huvudet i sanden....


och komma upp någon annanstans!
Fast inte där kanske. =)

Mitt måndags-schema ser ut så här:
Plugga
Hundvakt (samtidigt)
Lunch
Plugga
Jesper kommer hem (16.30)
Hämta täcken och kuddar på posten
Träna (iaf ett försök till att komma iväg)
Middag
Tv och soffmys
Sova

Intressant va? =)

Alvin och gänget

Igår var vi ju som sagt hundvakt åt lille Alvin och då fick han träffa Doris och Melker för första gången. Det gick väl sådär. Alvin var inge rädd alls han ville nosa på katterna hela tiden och följde efter dom. Doris var näst intill livrädd men ändå lite nyfiken och Melker han var mer nyfiken men kunde blev lite skraj om han kom för nära.
Men det var kul att se! =)

 
Melker och Alvin hälsar lite på varandra.
Mina två älsklingspojkar!
Min lilla flicka!

Jesper är och tvättar bilen och jag ska städa. Dammsuga, diska och städa toaletten står på schemat.

Annars blir det en lugn söndag. Ska träffa pappsen senare och fika lite och så.

Hej!


Min Pappa

... är världens bästa pappa!
Han finns alltid där och ställer alltid upp. Han förstår mig och kommer alltid med bra saker.
Han är en hejjar på det mesta och det finns nästan inget han inte kan.
Han är helt enkelt världsbäst!

Jag älskar dig mer än du någonsin kan förstå!!!


I väntan på att Alvin ska vakna och Jesper komma hem!

Hur gammal är du om fem år? 27, värsta gammal.

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Har bara varit med mig själv idag än så länge, förutom en pyttestund med syrran på stan.
Hur lång är du? 156 cm kort.

Vilken är den senaste filmen du sett? Någon film på 5:an igår som jag inte kommer ihåg namnet på.
Vem ringde du senast?  Jesper

Vem ringde dig senast? Pappa

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa

Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda. Tror det var 11 år sedan.
När såg du senast din mamma? I onsdags.
Vilken ögonfärg har du? Grön

När vaknade du i dag? 08.00 =/
Vilken är din favoritplats? Ingen aning. Har nog inte varit där än, men just nu i höstmörkret är det nog i soffan med varm choklad och tända ljus.
Vilken plats föredrar du minst? Finns ingen sån plats.
Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas och tror att jag flyttat till Hagge med Jesper. Är lite lagomt tjock om magen med vårat andra barn och jobbar på lasarettet i stan med en önskan om att det öppnats en barnavdelning.
Vad skrämde dig om natten som barn? Mina mardrömmar om att jag hängde och klamrade mig fast vid "Haggebron" för att inte falla ner i ån.
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Den senaste träningen då allt bara var pajas.
Hur stor är din säng? 1,60 m bred, men delar den med Jesper så min del är väl 80 cm då. =)

Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar som jag fick av Farfar när jag började plugga.

Sover du med eller utan kläder? I kläder, eller pjamas är det väl. Annars fryser jag.
Hur många kuddar har du i sängen? 4, men får ju även dela med mig här så jag har väl två då.

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

Är du social? Ja det är jag nog. Men lite blyg kan jag vara ibland.
Vilken är din favoritglass? Piggelin

Tycker du om kaffe? Absolut inte!

Vad dricker du till frukost? Nu på hösten blir det varm Oboy (vilket annars inte finns i vårat skafferi).
Kan du spela poker? Kan kan jag väl men sen vet jag väl inte om jag är nå vidare bra på det.
Tycker du om att mysa/kela?  Absolut

Är du en beroendemänniska? Lite kanske.

Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? Japp, Syrrans pojkvän Ricky och en gammal klasskompis Malin.
Kan du några andra språk än svenska? Skulle väl vara engelska då, men jag är nog inge vidare bra på det.
Har du någonsin åkt ambulans? Japp för 4 år sedan. Sjuk var jag också. =( 
Äger du dyrbara smycken?
Inte överdrivet dyra men några lite dyrare finns det.
Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina röda mjukisbyxor.

Flirtar du mycket? Nej. Skulle väl vara med Jesper då för att få min vilja fram. =)
Kan du byta olja på bilen? Ja det tror jag nog att jag klarar. Gjorde det tillsammans med pappa på min första bil.
Vilken var den senaste boken du läste? Hmm.. kommer inte ihåg.

Läser du dagstidningen? Nej det är för tråkigt.
Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.

Dansar du i bilen? Nej, hur ska jag få plats med det?

När var du i kyrkan senast? På julaftonskvällen för 3 eller 4 år sedan då syrran skulle konfirmera sig och var tvungen att gå på gudstjänster. Då var jag och mormor med henne.

Usch det var jobbigt. Och nu har Alvin vaknat också. Dags för kisspromenad.


Vill ha!



Har länge velat haft detta halsband men aldrig köpt det (konstigt nog).
Det finns på
barncancerfondens sida för 295:-, och det bästa av allt är att 150:- går till barncancerfonden när man köper det.
Nu är det ju snart jul så man kanske ska passa på att önska sig detta.

Dumma apparat

Tänk att det ska vara så svårt att förstå hur man tankar. På 3:e försöket idag fungerade det äntligen. Inte bara lite pinsamt när apparaten tjuter, piper och inte villsom jag vill (det ville heller inte komma någon bensin) när det står andra bilar som vill tanka och även bilar runt om. Från och med nu hatar jag att tanka, annars har jag tyckt att jag är ganska bra på det. =)

Och så var det ju det här med fars dag. Det är ju inte lätt att hitta någon fin och bra present med ett rimligt pris. Men jag och syrran hittade på något åt pappsen tillslut. Puh!

Sitter hemma och väntar på två saker. Jag hatar att vänta!
Väntar på att Thilda ska komma med Alvin. Jag och Jesper ska vara hundvakt när syrran jobbar.
Och så väntar jag på att Jesper ska komma hem. Dom hade lite att göra på jobbet så han valde att jobba idag med.

Igår kväll hade vi mys hela kvällen och i kväll blir det mys hela kvällen. Det är ju värsta mysvädret ju! =)

Hoppas alla får en lika mysig lördag som jag!



Nu har jag

pluggat i 3 timmar utan minsta lilla pause. Är helt slut i huvudet, kan inte tänka mer.
Måste plugga lite mer idag. Ska försöka göra lite mer nu och sen senare i kväll.

Våra kuddar och täcken har kommit så dom ska jag hämta på posten efter fem. Mysigt!!

Jag har sånna julkänslor. Längtar så tills 1:a advent. Då ska jag julpynta som en tok. Upp med alla mysigheter som hör julen till. Jag och Jesper blev tillsammans på 1:a advent för 4 år sedan i år, då var det den 28 november. Då vandrade vi på julskyltningen och höll varandra i hand och sen myste vi hela kvällen. Hur mysigt är inte det? =)

Är hungrig också. Vad ska man äta denna fredag???

Glad, gladare, gladast!

Gissa vem som låg i soffan när jag kom hem från träningen igår kväll? - Jo, Min Älskling!!
Där låg han och var sådär fin så jag kunde smälta.
Blev nästan lite blyg i början men när jag fick dom där efterlängtade pussarna och kramarna släppte det på en gång.
Oj så glad jag är över att ha han hemma hos mig!! =)

Nu är han tyvärr och jobbar men kommer ju hem efter tre igen.

Jag ska plugga, plugga och plugga tills Jesper kommer hem.
Då blir det mys och kanske att vi tar oss ner till sporthallen och kollar på herrmatchen.
Annars i helgen är det bara mys. Haha!

Har inte tid att sitta här - MÅSTE PLUGGA!!


Torsdag

Oj vilken stressig dag det blev idag.
Vaknade av klockan vid halv 9. Åkte ner till pappa och hjälpte han att städa. Har legat på alla fyra och skurat golv så nu är jag öm i knäna.
Mamma ringde och sa att Hilma hade feber så hon behövde gå hem. Jag skulle då rycka in någon timme på dagis. Så efter städningen åkte jag hem och duschade och sen till Myrstacken i Hagge.
Städade även där och lekte lite i den lilla snö som finns kvar tillsammans med barnen.
Äntligen hemma. Har ätit och diskat. Ska nu dammsuga.

Pratade med Jesper nyss. Dom var i Örebro och åt hos Nichlas föräldrar och skulle snart åka hemmåt. Så när jag kommer hem är det en riktig goding här hemma. Ska äta upp han hela kvällen! =)

I morgon ska jag plugga en massa. Inte kul alls.

Ååå vad jag längtar. Det pirrar i hela kroppen. =)

Onsdag

Var upp ill Falun idag och det var helt värdelöst. Efter 1 timme var vi klara och vi hade då fått 2 kommentarer till våran uppsats.

Åkte till Hagge och hämtade systrarna på dagis och fritids. Vi kollade på Spöket Casper möter Wendy och åt mellis i Hannas säng. =) Vi har även trollat med Tobbes trollerilåda. Jag var ritkigt bra på att trolla. =)
Åt lite mat, mammas goda köttfärssås. Dom har fått så fint i köket och finare blir det när det är klart. Är lite avis. =)

Beställde även 2 nya täcken och 4 kuddar från
ellos. Var tvungen att ringa och fråga Jesper, som spatserade i London, om det var okej och det var det. =) Det är verkligen behövligt hemma hos oss.

Nu under kvällen har syrran varit här och pluggat på min dator för hennes var knäpp. Jag försökte plugga jag med men det gick som det gick när syrran var här.
Vi har ätit popcorn och kollat på Grey´s också. Mysigt.

I morgon kommer han hem, MITT HJÄRTA!! Det ska bli så underbart att pussa och krama honom och bara mysa hela kvällen (efter träningen). =)

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt i morgon och hjälpa pappa att städa nya lägenheten så att han kan flytta in någon gång.

Sov gott!

Skinande rent

Herregud vad jag har varit duktig idag. Jag har städat i 5 1/2 timme mellan 13 och 18.30.
Jag har nog städat allt som går att städa, speciellt i köket. Lådor, skåp och andra förvaringsgrejer är rensade och urtorkade, det är dammat precis överallt, dammsugit, torkat golven, städat toaletten, bytt gardinstång och fixat fint med lite mera ljus. Ja, precis allt!!
Det luktar så gott här inne och jag är riktigt nöjd.

Tränade mellan 19-20.30 och sen hem och såg på fruarna med lite vindruvor i näven. Gott!

Sen skulle jag duscha och tänkte då skura golv och väggar med Cillit Bang (springorna mellan kaklet/klinkersen där det fastnar skit) men det sket sig. Började med en vägg men det sved som tusan på mina två sår på händerna så jag gav upp. Det svider fortfarande. Jag får ta det i morgon med en diskborste.
Tur att jag inte gjorde det ikväll för klockan blev visst lite mycket. Dags att sova.

Ska upp till Falun i morgon för en liten avstämmning av uppsatsen så det blir till att gå upp tidigt. =(


Snart kommer älsklingen hem. Bara i morgon kvar och sen kommer han på torsdag. Äntligen! Som jag längtar!!!
Har precis pratat med han och han har det så bra, men saknar mig. =)
Det blir en dyr telefonräkning för mig nästa månad. =/

Nu ska jag verkligen sova! God natt!

God natt och sov gott!

Pedant? Jag?

I natt hade jag världens huvudvärk, usch! Jag hatar verkligen huvudvärk.

Klockan är inte mycket på dagen och jag har redan hunnit med att plugga med Maria och hälsat på pappa i hans nya lägenhet. Han höll på att städa den för fullt. Det kommer nog bli riktigt mysigt när han blir klar. Nu var det ju tomt där men det var lite häftig planlösning. Lite annorlunda.

C-uppsatsen är då inte kul, men nu när jag och Maria försökt sätta ihop det vi hade till ett arbete så känns det ändå ganska bra. Vi hade nog inte så lite material som vi trodde.

Nu tänkte jag städa lite. Jag tror att jag har gått och blivit lite halvpedant. Konstigt att JAG är så, jag har aldrig varit så. Har alltid varit en liten skräplisa som slänger grejer överallt. Nu tål jag inte att se en enda liten grej på fel ställe och gillar inte alls när det är smuts någonstans.
Men jag trivs bättre när det är rent har jag kommit på. Haha! =)
Så nu ska jag städa lite mera.

Sen plugga och sen träna. I kväll är det fruarna på Tv. Wee!

Och nu är det bara 2 nätter kvar tills älsklingen kommer hem. Tror jag fixade det här med. =)

Förresten! Kvällen igår med Linda var mysig och kuslig. Vi åt thai och kollade på filmen The Happening. En bra men MYCKET läskig film. Tur att det inte var någon som var läskig utan att allt handlade om ett läskigt naturfenomen, annars hade inte jag kunnat sova själv i natt. Men det gick fint! =)


Puckot Lovisa

är tillbaka!

När jag dammsög fick jag för mig att dammsuga håret eftersom att jag tycker att jag lossnar så mycket hår. Tänkte att då suger jag bort allt löst hår så slipper jag få det överallt.
Så när jag dammsuger håret tänker jag inte på att jag har ett öra och slurp så kändes det som om hela hjärnan skulle sugas ur och åka med suget. Shit vad ont det gjorde!

Det var säkert bra för mitt känsliga öra. Det var dessutom samma öra som jag hade verk i förra veckan.
Nu kan jag ju säga att det värker dubbelt så mycket!
Ajajajaja....

Lossar förövrigt minst lika mycket hår efter min dammsugning(!), och håret är ett enda stort fluff eftersom att det var fuktigt då jag duschat!

ÅÅÅÅÅHHHHH....

Duktiga jag!

Oj oj oj vad jag har pluggat idag. Det har faktiskt gått riktigt bra och ändå har jag varit hundvakt på samtidigt.
Men än är jag inte fördig för idag. Två artiklar kvar att översätta resultatet på.

Har tagit en liten pause idag och då åkte jag, 
syrran och Johanna upp till Jysk. Jag sprang in och köpte nya sängkläder medans dom satt kvar i bilen med Alvin.
Var tvungen att skriva ett sms till Jesper och fråga om jag fick köpa nya sängkläder då han blir irriterad när jag bara köper en massa onödiga saker. =) Jag fick svaret att vi behövde nya sängkläder (visste jag redan) och jag fick köpa dom.
Så det blev mörbruna i satin för 400:-. Halva priset! =)
Ska bädda i dom nu. Jag vet att man egentligen ska tävtta dom först men det gör jag aldrig och har klarat mig bra. =)

Kl.19.00 ungefär kommer kusinvitamin och hämtar mig. Vi ska då åka och hyra film och köpa med oss thaimat. Det ska bli kul att ha en myskväll med henne!


Har diskat och nu ska jag dammsuga och sen plugga tills Linda kommer!
Trevlig kväll!

Plugg plugg och plugg

Godmorgon!

Vaknade vid halv 9 av att syrran kom och lämnade Alvin. Så nu är jag hubdvakt.
Pluggar samtidigt. Shit vad drygt det är med denna C-uppsats. Det är så mycket mer som måste göras än vad man tror.
Jag ska plugga precis hela dagen. Ända tills det blir kväller.

I kväll ska jag träffa kusin Linda och vi ska ha myskväll med film och Thaimat!

Bäst att plugga vidare!

Tröttnat

Förstår inte hur människor kan leva ensama, dom måste vara grymt starka. Jag är då raka motsattsen.
Jag har nu tröttnat på att sitta i soffan och mysa med levande ljus för mig själv. Har setat i 3 timmar och glott på dummburken.

Måste säga att jag är såå himlans tacksam över att få vara med Jesper. Man ska passa sig för att ta någon för givet, man vet inte vad man har förrän man förlorar personen. Jag var mer än nära på att förlora Jesper och jag kan inte vara mer tacksam och lycklig att han vill vara med mig!
Vet inte hur jag skulle klara mig utan han, han är ju mitt allt!

Blir mycket sånt här snack nu när jag saknar han så mycket, men det är ju sanning!

Nu ska jag leta lite julklappar på nätet innan jag ska sova.
Blir väckt vid halv nio av en lite Alvin som jag ska passa när matte Mathilda är i skolan.

Sov gott!


Myspys

Måste ju visa lite bilder på hur mysigt jag har det idag och hur fint och mysigt det ska vara när jag och Jesper ses på torsdag kväll efter våra träningar.

Så här mysigt blev det i sovrummet när jag gjorde om lite med ljus och så.
 


Och så här mysigt har jag det när jag myser vid datorn och Tv:n. =)




Nu ska jag mysa vidare!

Hade varit 100.000 miljoner miljarder gånger mysigare om du var här med mig älskling!

London news!

Pratade precis med älsklingen. Han satt inne på en bar i någon gränd som dom fann då dom skulle lätta på blåstrycket mitt i London, någonstans vis Piccadilly Cirkus. Dom satt nu och drack öl och Jesper var lite småfull, det hördes.


Under dagen hade dom varit vid The eye och tagit sig en tur i den.


Och sen även varit och kikat på Big Ben!


Blir lite orolig när dom dricker så mycket och sen ska åka tunnelbana och gå till puben dom sover på.
Restiden från centrala var ca 1 timme och 15 minuter. Det kan hände så mycket under den tiden, i tunnelbanan i London.
Usch!

Det känns så bra att ha pratat med han och han sa att han saknade mig! =)
Men är verkligen glad att han det roligt! Är så glad att han är glad!

Idag har jag

haft min sista praktikdag på ortopedkliniken i Falun. Det var himlans sorgligt att säga hejdå till alla och allra mest till min handledare som jag har trivts så himla bra med.
Fick goda ord från Mathias på mitt betygpapper, han skrev till och med att skulle vilja ha mig som kollega. Inte illa. =)
Hade köpt honom 2 ljuslyktor som tack och han blev riktigt glad. Tackade personalen med en stooor skål godis och dom blev såklart överlyckliga. =)
Måste tillbaka dit någon gång!

På vägen hem stannade jag vid Kupolen då jag behövde in på apoteket. När jag står och väntar på en bil som ska backa ut från parkeringen så att jag kan ta den parkeringen så kommer det en annan bil i ilfart och tränger sig in fort som bara den så fort den andra lägger i 1:an och ska gasa framåt. Blev så jäääääääää**a irriterad!!
Jag hade dessutom blinkers på och stod fint och väntade på den där parkeringen!
Arg blev jag!!

Har hunnit med att pyssla lite här hemma. Flyttat runt lite ljus och tagit fram ännu mera ljus. Jag ska ha ljusmyskväll i kväll för mig själv. Har börjat lite smått med några ljus så det blir lite varmt i denna hemska kalla lägenhet.
Ska åka och köpa lite gurka och dipp också till Tv-tittandet. Är ju One three hill och ensam mamma söker idag. =)

Saknar älsklingen minst lika mycket idag! Tycker han kan komma hem nu och mysa med mig och alla ljusen.
Vill ha hem min lilla snutt!!

Nu ska jag städa lite innan jag får slappna av.
Hej!

Nästan vinst och tråkig ensam kväll i soffan!

Matchen idag var riktigt kul! Shit vad trött man var när vi bara hade tre avbytare totalt. Det var jag, Sussie oc Sofia som gick runt som forwards.
Men måste säga att vi spela grymt jäkla bra! Vi tog det lugnt och hade jätte bra spel stundtals.
Hedemora hade tre femmor dvs 15 spelare och vi var 8, men ändå slutade matchen 5-5. Vi kämpade på riktigt bra och ledde flera gånger! Det var sååå nära att vi vann!
Jag gjorde ett mål också, det känns alltid skönt! =)
En riktigt skojig match!

När jag kom hem gick jag till syrran och Alvin. Pappa kom dit och sen åkte vi tre till farmors grav och tände ljus. Det var jättemysigt på kyrkogården. Väldigt fint med alla ljus.

Har köpt mig lite godis och ska sätta mig i soffan strax. Tråkigt och rejält ensamt!!
Herregud vad jag saknar Jesper!!! Skulle kunna lägga mig och grina... haha!

Han har det iaf bra. Dom har varit i Chelsea och kikat. Det spögegnade och han var blöt ända in till kalsongerna nästan.
Skulle vilja vara där och värma han!

Nu ska jag tända lite ljus och burra in mig i täcket i soffan och undivka alla läskiga program på Tv:n för då kan jag inte sova sen. =)

God kväll och god natt!

Sista praktikdagen i morgon förresten!

Godmorgon världen...

...vilken underbar dag! =)
Snö, sol och lagom kallt! Kan inte bli finare ute.. älskar snö!!
Det enda tråkiga är när man ska åka bil: skrapa rutor, bortsta bort snö och den hemska halkan.
Annars är snö bland det bästa som finns!

Har klarat av första natten själv. Gick rätt bra! Låg och lyssnade efter lite ljud när jag la mig och så var jag lite skraj när jag var tvungen att gå upp och kissa mitt i natten. Men annars gick det bra.
Tomt var det såklart, hemskt tomt utan min Jesper som ligger bredvid mig och alltid rycker (musklerna som slappnar av) när han somnar. Men jag räknar nätter och nu är det bara 5 kvar. =)

Match idag. I Hedemora, vilket menar att vi måste åka Sätervägen i denna halka och det gillar inte jag. Tur att det är jag som ska köra sp jag får bestämma farten själv och den farten går inte fort. =)
Men det tråkiga till dagens match är att vi är 9 spelar bara. En målvakt och 8 utespelare. Dvs 3 forwards, 3 backar och 2 centrar. Snacka om jobbigt!
Men det roliga med dagens match är att man får spela myyyyycket!!

Nu ska jag göra mig klar. Samling 11.30!!!

Vi får se sen vad resten av dagen har att erbjuda!
Men ska iaf till kyrkogården och tända ljus på min kära farmors grav. Hon saknas!!

Trevlig lördag!!