Idag är det 1 år sedan vi flyttade in i de...

img_3133 (MMS)

Idag är det 1 år sedan vi flyttade in i detta hus! Världens bästa köp som var lite av ett impulsköp kan man säga. :) Inte en enda dag har vi ångrat oss. Vi trivs så himlans bra och Hagge är ju det bästa stället helt klart. :)


Måste bara visa min fina orkidé som är på ...

img_0098 (MMS)

Måste bara visa min fina orkidé som är på väg att blomma om. Den har blommat om en gång tidigare så det här är andra gången. Det finns 10 knoppar, viss större än andra. Hoppas alla kommer att blomma!  Nu är midsommarafton förbi. Jag har knappt märkt av den. Jobbade igår och ska jobba hela helgen. Jag och Jesper hade eget mys igår. Grillade en god middag tillsammans med färskpotatis och en god sallad, tog oss en promenad runt Hagge och åt sedan jordgubbar  och glass och tittade på Änglagård tredje gången gillt. En riktigt bra kväll med den bästa som finns! <3


Semesterlängtan!

Sitter på jobbet och det är alldeles lugnt, för lugnt (peppar peppar...). Väntar på att klockan ska gå lite till så att man sen kan hjälpa patienterna i säng och koppla något dropp som ska gå över natten.
Just nu har jag en extrem längtan efter min semester. Jag vill vara ledig, inte göra någonting!
Bara 2 1/2 vecka kvar tills jag det är dags. I fem veckor (- 1 dag) är jag ledig sen! Weee!

Vi har bokat en stuga på västkusten, Fjällbacka, tillsammans med Jespers mor och far plus syster. Det ska bli riktigt skönt!
Och sen blir det troligtvis någon enstaka dag i Stockholm med pappa, Izze och förhoppningsvis Andreas, Carro och lilla Alice.

Ååå vad jag vill ha semester!!!! Nuuuuuuuuuuuu!!!
Men på min semester ska det var sol och varmt, inte sånt här skitväder! ;)

Efter att ha varit på arbetsintervju i Fal...

img_8593 (MMS)

Efter att ha varit på arbetsintervju i Falun är jag helt slut. Nu ska jag slappna av i soffan med det godaste jag vet!


Släktträd!

Ganska fränt att man får ett meddelande på facebook där en kille presenterar sig som min pappas "fyrmänning". Han undrar om jag kan bekräfta att jag är jag (han visste precis när jag, mina föräldrar och min farfar och farmor är födda och vad vi heter). Jag skulle bara bekräfta så att han kunde plocka in mig i släktträdet.
Jag fick ett mail med inlogg så att jag kunde titta och hjälpa till att utöka trädet. Går in och ser att Jesper till och med står med som min fästman. Hur tusan kan dom veta det?
Lite fränt men ändå lite läskigt att dom vet så mycket!

Syrran! Mats stod också med och visste du att våran farfars morfars mamma hette Mathilda Persdotter (till och med stavade hon med TH). Det var ju värsta fränt! :)


Ikväll har vi varit på skolavslutning i Ha...

img_7148 (MMS)

Ikväll har vi varit på skolavslutning i Hagge skola. Mina älskade små hjärtan var världens finaste och så duktiga! Jag är superstolt och så glad att dom är just mina småsystrar!


<3

Den här låter är så fin. Jag får rysningar när jag hör den. Kanske för att jag vet att han skrev den tills sin flickvän som 2009 var med om en olycka och hamnade i koma. Han valde att låta henne leva trots att läkarna sa att det inte skulle gå att rädda hennes liv. Efter 1 och 1/2 månad vaknade hon - med en hjärnskada.
Det är så sjukt tragiskt och det är bara att hoppas och önska att man aldrig får vara med om något liknande.



En väldigt bra grej det här! Jag har nu va...

img_9298 (MMS)

En väldigt bra grej det här! Jag har nu varit ute och sprungit för första gången på väldigt länge (just nu vill jag aldrig mer göra om det men om en stund kan jag nog tänka mig att göra det lite oftare)! Det här "armbandet" följde med mig och i satt min iphone som spelade på spotify och mätte hur långt jag sprang. Perfekt!


1-års kalas idag för världens goaste lilla...

img_9084 (MMS)

1-års kalas idag för världens goaste lilla tjej! Grattis Elvina!


Ja herregud! Dannes 40-årsfest var riktigt...

img_9656 (MMS)

Ja herregud! Dannes 40-årsfest var riktigt lyckad och det var hur roligt som helst. Men klart att den skulle sluta mindre rolig. Jesper klev bakåt rakt in i ytterdörren som ek hade armerat glas. Han fick ett ordentligt skärsår i ryggen. Jag fick panik och Jesper stod och skratta. En vända till akuten kl.03.00 och 6 stygn blev det för min älskling.