40-årsfest!

Hallå hallå!
Snart är nya verandan klar! Jiho! Då blir det mycket frukost i solen. :)
Fick lov att dra en snabbis till Borlänge igår för att köpa några plankor. Dom andra räckte inte till riktigt, som vanligt. Men nu är det inte så mycket kvar. Och vad fort det ha gått. Så här snabbt har vi aldrig varit klara med ett "projekt". :)

Sitter på jobbet och är är det kusligt lugnt. Peppar peppar...
Har min jobbhelg men har tagit semester på söndag eftersom att vi i morgon ska på 40-årfest till kvälla. Inte kan man jobba dagen efter då heller. :)
Det är Angelicas kära man Danne som fyller år och jag känner på mig att det kommer bli en skoj kväll!


Så ett stort grattis till Danne som blir 40 år i morgon! :)

Nu längtar jag hem till min älskling... vill ha mys!


I like!


Det är Inge roligt alls att måla dörrfoder...

img_1416 (MMS)

Det är Inge roligt alls att måla dörrfoder. Men sista strykningen nu och sen ska dom upp. :)


Onödig förväntan!

Här händer det grejer!
Hallen börjar bli ganska klar. Det som fattas nu är att dörrfoderna och listerna ska upp.
Idag äntligen, efter 8 veckors väntan, fick vi hämta hem hallmöblerna i Örebro. Köpta på EM. Det blev en stor besvikelse när vi kom hem. Byrån var full av bubblor som det var sprickor i, på framsidan på ena sidan. Den såg dessutom för stor ut i vår lilla hall. Ingen byrå = ingen spegel ovanför. Hatthyllan såg för stor ut den med. Det blev helt enkelt inge bra. Det enda som blev bra var bänken med "fårskinn" på. Det blev perfekt!

  


Nu är jag lite frustrerad för jag vet inte nå hur jag vill ha det längre! Ååååhhh!

Till den andra delen av hallen (den som ej är riktigt klar) har jag köpt ett jättefint väggord.

Runt om detta väggord ska vi ha svartvita foton (som jag redan beställt och kom idag) på våra familjemedlemmar. Dem ska sitta i vita ramar. Kommer bli jättefint mot den gråa väggen.

I förra veckan var vi och köpte virke och tillbehör för att kunna bygga oss en veranda på framsidan. Där får vi morgonsol. Så nu har Jesper och hans far grävt undan och gjort markarbetet. Snart börjar vi bygga! :)

Något som inte alls är kul är att min lilla lilla lillasyster Hilma är sjuk. Det startade med magsjuka förra måndagen, men nu vette tusan vad det är. Hon får inte behålla något, det går rakt igenom. Magsmärtor och kräkningar (som nu har slutat, peppar peppar...), feber och helt slö. Hon har sovit konstant i dagar. I fredags kväll åkte mamma och Hilma till akuten i Falun och blev då inlagda på avd 34 (barnavdelningen). Pluttan fick dropp, det blev misstänk blindtarmsinfektion och sen inte. Igår fick hon komma hem men inte tycker jag att hon är så mycket bättre. Försvinn dumma sjuka på en gång!! Stackars min söta Hilma som får gå igenom det här. Jag skulle göra allt för att byta. Älskade lillasyster!


Älskar lediga dagar och sol!

img_1648 (MMS)

Älskar lediga dagar och sol!


Mys på altanen med lillasyster och Jesper ...

img_7884 (MMS)

Mys på altanen med lillasyster och Jesper innan en god grillad middag.


Tomaterna växer så det knakar. I helgen bl...

img_4414 (MMS)

Tomaterna växer så det knakar. I helgen blir det till att sätta dom i krukor så dom får utrymme att bli ännu större Längtar tills don går att smaka på. :)


Tro det eller ej!

Men den här låten gillar jag verkligen! :)