Mot Cypern...

Sömnen i natt var väl inte den bästa... jag kunde i alla fall somna vid midnatt någon gång men sen har jag haft dom mest konstiga drömmarna och så kunde jag inte somna om när Jesper gick upp kl.06.00. Har legat och läst och börjar fundera på att göra mig i ordning nu så jag slipper stressa sen.

Ville bara säga hejdå!!!


Till mina kära arbetskamrater som också ska ut och resa (vi är några som åker nästan samtidigt) vill jag önska en trevlig resa! Njut så mycket ni kan för det ska jag! :) Vi ses sen!!

Usch vad nervös jag är... men oj så skönt jag ska ha det!!

Ta hand om er! Kram!


I morgon gäller det. :D

Nu är det inte långt kvar.. pirret i magen börjar komma!!!

Idag ska det allra sista fixas.. städa, fylla upp kylskåpet med mat åt syrran som ska bo här med våra katter och fylla på mp3:n med lite ny musik. Stryka några klädesplagg och packa det allra sista också.
Ojojojoj...

Sen ska jag bara sova och sen är det måndag... :)

Innan vi åker mot Arlanda i morgon ska jag åka till jobbet för att lämna in ett anställningsavtal. Har fått ett vik till sista december i form av en pooltjänst, där jag varannan vecka går på schema och varannan har pool.. (svårt att förklara men så kan man säga). Sååå skönt att få månadslön och känna att man verkligen har ett jobb.. Weee!

Så nu ska jag njuta extra mycket på semestern för sen blir det till att jobba när man kommer hem!

Dags att sätta igång med städningen!!

Vill börja packa

Usch vilken jobbig natt. Har vaknat flera gånger av att näsan var dundertäppt och helt snorig. Vaknade dessutom alldeles för tidigt tack vare näsan. Vill inte vara snorig!! Men jag är väldigt tacksam att jag inte känner något i halsen utan förlkylning har helt enkelt bara fastnat i näsan. Pjuh!!
Är lite nervös över att flyga nu när jag är så förkyld... det kommer att göra dubbeltont i mina öron än vanligt. Hoppas verkligen att dessa tryckutjämnande öronpropparna jag köpt gör sitt.

Öronproppar - EarPlanes

Nu vill jag att Jesper ska vakna så att jag kan börja packa.. känner att jag måste få ner så mycket som möjligt i väskan så att man ser vad som behövs mer. :)

Shit.. det är verkligen inte långt kvar nu innan vi sticker. Det ska bli så sjukt skönt att få en veckas sol, värme och bad!! :)
Sen är det bara att börja jobba igen... :D

Dumma näsa

Är lite putt och sur. Har helt plötsligt blivit förkyld. Min näsa hettar. Den är helt förtjockad och snorig är jag. Dessutom är jag konstig i kroppen och fryser/ryser då och då. Varför ska detta komma nu?? Kunde det inte vänta tills vi kommer hem från Cypern.
Har druckit C-vitamin, ätit kiwi (både gul och grön), passionsfrukt och Strepsils (tack för tipset Linda), allt för att jag i morgon ska vakna och känna mig bättre. Har ju i morgon och på söndag på mig att kurera mig ordentligt.



Jaja.. helgen kommer bestå av packning, städning och kanske lite innebandy (ska kolla på en träningsmatch).
Urnsättningen idag gick bra.. det var fint och nu är mormor på plats och kan vila i frid. Det känns skönt.

Snart ska jag gå till sängs.. hoppas hoppas hoppas jag känner mig bättre i morgon!!


Mot sitt slut..

Nu är det inte många minuter kvar av min 23:e födelsedag.

Som många har önskat mig, har den varit bra. :)

Jag har tagit det lugnt i soffan alldeles för mig själv och känt efter hur det känns att vara 23 år (som många frågar), och det kändes..... ingenting! Känns helt som vanligt. :)

Tog mig en vända på stan och shoppade loss lite inför resan.. köpte en födelsedagsprsent åt mig själv - nya örhängen.
Var in på apoteket och köpte stödstrumpor som jag ska ha när jag flyger. Haha! Har fått svullna underben på sistone, tror säkert det är dessa menspiller som jag äter för att få regelbunden mens som har ställt till det. Men nu ska jag nog klara mig från proppar under resan. Köpte även tryckutjämnande öronproppar så att jag slipper sitta och grina under landning.

En av dom bästa grejerna under dagen var när älsklingen kom hem med tre stora röda rosor och lite sånt här gräs runt om. :) Blev så glad!! Han är bäst min älskling!!

En annan mycket bra (också bäst) grej var ju självklart innebandyträningen. Sjukt kul att ha kört igång, tråkigt bara att man missar två träningar nu när man åker.
I alla fall så skulle vi köra vårat spänstprogram som damerna brukar köra. Det var inte det lättaste för herrarna hade varken koordination eller hjärna. Vissa försökte tappert medan andra sket i det.

Oj.. glömde bästa grejen nr 2. Systeryster var här (gick precis hem). Hon bjöd mig på fruktsallad och glass efter träningen och vi har haft en liten skönhetsstund. Jag rensade öronen med öronljus och Thilda färgade vi håret på. :)
Mysigt!! :D

Nu är dagen slut ser jag... 00.00 står klockan på. Så nu ska jag sova och ladda batterierna inför urnsättningen av mormor som är i morgon. Usch.. lite jobbigt blir det nog.

Sov gott!!

Lovisa, 23 hela år idag!!

Japp.. idag fyller jag hela 23 år!! En liten förändring har skett...

Här är jag hela 0 år (eller 2 månader)



Och så här ser jag ut idag.. 23 år (276 månader).


Hade lite kalas igår.. eller kalas och kalas. Mamma, småsystrarna, Pappa, Izze, Farfar och Kerstin var här en sväng och fikade. Hade till och med bakat en tårta alldeles själv.. :)
Fick en del pengar till resan.. blev så glad!! Tack så mycket!!

Idag är jag ledig. Är ledig enda tills vi åker nu, så skönt!!
Jag ska göra mig klar och åka ner en sväng på stan för att fixa det allra sista till resan.
Sen ikväll är det äntligen innebandyträning igen.. längtar!!!

Annars ska jag bara ta det lugnt och njuta av min 23:e födelsedag.. blir inga fler sånna! :D


Innebandyträning


Det blev en minikort semester. Chefen ringde igår så jag har jobbat idag.
Blev lite mera stressad eftersom att jag ska ha lite kalas för familjen på onsdag.
Så igår handlade vi det sista (förutom två saker) till resan, jag färgade håret, bakade chokladmuffins och lagade mat gjorde vi med (eller mest Jesper medan jag bakade).

Har varit sjukt trött på jobbet idag. Huvudvärk och frysen (=2 Panodil), konstigt seg och vimsig.
Ska jobba i morgon också men sen är jag ledig i två dagar innan jag gör en dag till denna vecka.

Måste vila lite efter maten idag för jag måste vara piggare klockan 19.00. Då har vi årets första innebandyträning inomhus. Ska bli så kul att komma in i hallen och få spela lite. Längtar som en tok!!



Det här iskalla, blåsiga skitvädret gör bara att jag längtar ännu mera till Cypern (bara 6 dagar kar) och får mera resfeber!!!


Stressad

Inte blev min semester nå lång heller.. kl.8.30 i morse ringde dom från jobbet och väckte mig. Så nu ska jag jobbaonsdag och lördag.

Tog en morgonpromenad med Alvin och lämnade han hos Farfar och Kerstin. Gjorde sen en god frukost och satte mig i soffan och satte på en riktig tjejfilm som jag hyrde igår, Bröllopsduellen. Den var rätt bra. Blev ju sugen till tusen på att gifta mig i alla fall. Undra om jag kommer göra det någon vacker dag. Hoppas!



Det är så sjukt mycket som ska hinnas med innan vi åker nästa måndag; jobba två dagar, baka, kalas, urnsättning av mormor, tränatvätta kläder och allt annat som har med packningen att göra, storstäda, handla lite till resan och så mycket smågrejer så det finns inte. Vet inte nå hur jag ska lägga upp det hela. Hmm... det löser sig säkert!!?!!

Ska nog sätta igång lite smått snart.. jag är ju sån som vill packa i tid så ska nog börja kika på vad som ska med i alla fall. :)

Hoppas på att älsklingen vill spela lite tennis med mig i kväll!



Boy A

En mycket mycket mycket bra film!
Jag tycker alla ska se den. En bra och hemsk historia. En sån där film som verkligen var min stil, en sån jag fastnar i på direkten.
Absolut sevärd!



Dags att sova så man är pigg när klockan ringer 05.50. :/ Ska bara läsa liiiite först. :)

Sov gott!

15:e augusti

Idag är det den 15 augusti, min mormors födelsedag. Hon skulle ha fyllt 72 år idag men nu finns hon inte mer.
Tycker fortfarande det känns så overkligt och konstigt. Att min mormor som alltid ha funnits inte mera finns. Jätte konstigt. Undrar hur hon har det.... Något som var så skönt att höra var när prästen på begrvningen sa att 1000 dagar på jorden är som en dag i himmlen. Då vet jag att mormor inte är ensam så länge innan vi kommer.
Saknar henne så sjukt mycket!!!

Annars har jag jobbat idag. Var så himlans trött så det blev en powernap när jag kom hem. :)

Jag och Jesper har hämtat lite mat från Coco Thai (mums) och ätit i soffan.
Vi har hyrt filmen Boy A som vi snart ska sätta på, Jesper ville bara kolla lite på friidrotten först (trök).
Boy A poster

I morgon gör jag sista dagen på jobbet för sommaren (mitt sommarschema tar slut). Så nu får jag väl fortsätta gå på timmar tills något jobb dyker upp. Trivs så bra så jag hoppas det dyker upp något på 3:an snart. vill ju inte jobba någon annanstans.

Snart åker vi också... håller på att längta ihjäl mig. Hinner ju fylla år innan också men det längtar jag inte lika mycket till (har ju trott att jag fyller 24 men det är ju bara 23 år jag fyller så då kände jag mig så liten). :)

Hoppas alla har en trevlig lördag kväll!!

Ensam (tråkig) kväll

En ledig dag idag.
Småsystrarna sov här till idag och vi har hade en myskväll igår med film efter barmarksträningen.
Sen somnade man gott mellan två sötnosar. Den tredje sötnosen kastade vi ut på soffan. :)

Idag har vi ätit lunch på McDonalds och varit en sväng på stan. Även mamma och Thilda var med. Kul att umgås alla tjejer (även om alla inte hade det goda humöret med sig, eller vad säger du Thilda?). :D

Jesper, Nichlas och Aprili skulle köra gokart men kön var alldeles för lång så det sket sig. Körde Jesper till stugan där han hade sin far och farbror. Dom tre fiskar kräftor i kväll/natt. Hade tänk vara med en sväng, men stack efter 15 minuter då jag höll på att frysa ihjäl trots två tröjor och en jacka (höst??).

Hyrde mig en film i stället och köpte lite popcorn och vindruvor. Tände ljus och hämtade ett täcke. Sen har jag myst. Men usch vad jag inte gillar att mysa själv. Det värsta som finns. Är så tacksam över att jag har en sån kärlek som Jesper.
För tillfället är jag helt sjukt kär och lycklig. Sånt där pirr!!! :)
Saknar han så.. undrar när han kommer hem.. Jag som har så svårt att sova själv.

Filmen jag hyrde hette Vicky Cristina Barcelona. En rätt dålig film men ändå blev jag fast i den. Det tråkigaste var att det var en berättarröst som dök upp ibland. Värdelöst. Filmen hade varit bättre utan den.



Mitt i filmen dök pappa och Izze upp och lämnade tillbaka våran dator. Kanske så är den ännu inte frisk. Den var det igår när snälla Andreas kollade men nu har det hänt något. Ploppar upp en ruta som inte slutar att ploppa upp. Men det struntade jag i och nu har den gett sig. Så hoppas. :)

Nu ska jag duscha och gå till sängs. Läsa och försöka sova.
Jobba i morgon och söndag (dag). Mina två sista dagar på mitt sommarschema. :(

Sov gott!

Sista veckan

Är nu inne på min sista sommarvecka här på jobbet. Ska bli tråkigt att inte få gå på schema mer. Hoppas att något dyker upp till mig snart.

Hade ju en ledig dag igår och hann med lite smått och gott. Träffade Sandra och Selda, jättekul. Städade och dona hemma (shoppade lite nytt :), och så spelade jag och Jesper tennis. Skitkul var det!!! Jesper tyckte jag var bättre än förut. Tackar. :) Jag vann hela 1 gem. Haha!!!

Nu börjar serien Prision break snart ta slut och jag var så ledsen igår.. Mikeal dog. Hmm.. så trodde jag inte det skulle sluta. Fast det är ju inte slut än... men vad ska nu hända??? Spännande! Tråkigt att det kommer ta slut.

Sitter på jobbet och väntar på att få gå hem.
Jag har saknar Jesper konstigt mycket den här eftermiddagen/kvällen så det ska bli helt underbart att få komma hem och pussa på han lite (mycket)!!
Är arg för att jag missade barmarksträningen också... nästa vecka får vi komma in i hallen och spela. :D
Längtar!!

Nu ska jag kila!!!

En ledig måndag

Nu har jag jobbat helgen och har en ledig måndag. :)
Även fast jag har jobbat så har jag hunnit med lite roliga grejor.

I fredags kväll träffade jag Erika, en vän som nu mera bor i Uppsala. Vi tog oss en fika på Engel och en sväng på ute på Piren för att prata en massa gojja.
Jobbade sen dag på lördag. På kvällen bokade vi bord på Piren och så åt vi god middag och drack lite vin, jag, Erika, Mikaela och Monica. Dom bor inte heller här längre så det var riktigt kul att träffa dom.
Igår jobbade jag kväll och nu sitter jag här.

Känns som om jag har mycket att göra idag. Ska i alla fall börja med att träffa Sandra och Selda, vilket var längesen.

Sen ska det köpas lite grejer och fixas här hemma lite.

Men det är härligt att vara lite ledig. ;)

En ledig fredag

Gick faktiskt upp kl.7.30 idag för att åka med mamma och småtjejerna till Arboga för att hämta hem en katt till dem.
Alltid lika mysigt, synd bara att jag lever i den här hemska veckan just nu, alla tjejor har varje månad, för jag känner mig ganska lättirriterad och var nog lite snäsig då och då mot mina tre älsklingar. Mamma passade ju självklart på att retas en del också. :)
I alla fall så blev vi bjudna på mat och fika av tanten som hade katten och så passade Hanna och Hilma på att bada i hennes pool.
Katten Nikita åkte med hem och nu ska dom se hur det går tillsammans med dom andra två katterna innan dem blir bestämt på riktigt om dom ska ha henne. Mamma ska föda upp kattungar med henne i så fall.

Idag kom ett av mina två bikinipaket (det från H&M) på posten. Så nu har jag provat för fullt. Hittade en som var okej, men ska vänta och se om inte dom från Laredoute är bättre. Dom såg finare ut på bilderna i alla fall.
Inge kul bara att prova bikinis en vecka som denna då man är alldeles svullen i kroppen och väger 100kg mer  och har ännumera putmage än vanligt.

Nu sitter jag och väntar på att åka ner på stan (och fika) för att träffa Erika som är hemma på besök. Ska bli jätteroligt att träffa henne. Händer inte allt för ofta. :(

Jesper är på pojkkväll i kväll.. dom spelar tv-spel och dricker lite öl.

I morgon och på söndag ska jag jobba, sen ännu en ledig dag. :)

Trevlig helg!!

Den röda lilla morfarn

Har haft en helskön dag i Hagge tillsammans med mamma, systrar och morfar.
Jag och mamma solade oss lite och självklart ville morfar skryta lite med att han blir "svart" på en gång när han solar så han satte sig i solstolen han också med en tidning över huvudet.
Länge länge satt han där, vi orkade inte mer och gick och fixa lite mat, men eftersom att han är ett stort fan av att basta så satt han kvar.
När maten var klar så var han helt röd på magen. Haha! :)
Det var nog första gången han blev röd eftersom att han är väldigt mörk och faktiskt blir brun mycket lätt.

Jag, Majsan, Sandra och Angelica (plus barnen) åkte till Sussie och hennes familj för att kika på nya lillebror. En sån liten kotte, så färsk och söt. Fikade lite fruktsallad och glass, vilket jag märkte senare inte var så bra då jag fick värdens håll under löpningen på barmarksträningen. Men det vara bara att stå ut och springa på. :)

Skönt med träningen i alla fall. Idag blev det lite gräsinnebandy och konditionsbana och grejer.

Ny är jag mycket trött, hela jag!
Ska snart sova men först ska älsklingen smörja mina fötter med mjukgörnade. Det gillar jag. ;)

Storfiskare

Jag och Jesper packade väskan med lite korv och kex och åkte iväg för att pröva fiskelyckan.
När kastspöna var redo gjorde jag mitt första utkast som hamnade ca 3 m bort i sjön (eller kanske att det var en tjärn).
Jesper: Akta så du inte fastnar i näckrosbladet.
Lovisa: Jag sitter fast i näckrosbladet.

En pause efter första kastet för att käka ite blåbär, grilla lite korv och tälja lite på pinnar. När jag var mätt och belåten skulle jag försöka igen. Resultatet blev lite gnäll på rullen, en massa trassel, en massa rop på Jesper om hjälp, flöten som inte kom längre än någon meter eller någon meter över huvudtaget. Men faktiskt gjorde jag några bra utkast. Efter ett litet bottennapp gav jag upp och bad om att få åka hem.
Då var även myggorna hemska!



Men det var riktigt mysigt att vara ute sådär i skogen med min älskling. Alldeles lugnt och stilla (synd bara att vägen ligger lite nära).
Förresten så fick  vi inge napp, det var inte ett enda vak!!!

I morgon och fredag är jag ledig så jag börjar min ledighet med att vara en dag i Hagge medans morfar är där och mamma har semester. Hoppas på lite blåbärsplockning.

Nu är jag alldeles trött!!! God natt!


Bikiniköp för tusenlappar

Ojojoj..det är verklige full rulle på jobbet, rörigt och inte en enda lugn stund. Idag fick jag slänga i mig min lunch (en shake) och sen ut igen för att jobba. Drygt... tur att arbetskamraterna är så goa allihopa!!!
En dag till och sen är jag ledig två innan det är dags att jobba helgen.

Tänk att det ska vara så svårt att köpa bikini. Jag och Jesper var iväg till Borlänge och även lager 157 (som alltid är helt värdelöst, förstår inte varför vi åkte dit) för att leta badkläder.
Badshortsen hade dom inte börjat rea ut än och Jesper hade ingen lust att köpa ett par badrallor för 800kr för en veckas använding. Bikinisar vet jag inte hur folk köper. Visst är det bra att man kan köpa en del för sig då dom flesta har olika storlekar på över- och underdel. Men vad tusan(!!!), ALLA behöver väl inte bara köpa EN del.
Av alla fina bikinisar jag hittade (ca 10st) fanns det bara en del kvar av den. Grrrrrr.....
Kom i alla fall hem med två tröjor, ett par minishorts och en mascara så lite glad var jag.

Har beställt bikini på internet nu.. har beställt bikini för över 3500kr bara för att jag hittade olika som jag vill prova (man måste ju prova) och att jag inte alls vet vilken storlek jag ska ha. Pust!!! Så nu kommer det olika storlekar, former och färger från två olika ställen hem till mig. Säkert kommer ingen vara bra!

Idag börjar barmarksträningen. Det ska bli kul att få träffa lite innebandyvänner och träna samtidigt. Äntligen!!

Nu är det bäst att diska så man inte får "skäll" när Jesper kommer hem. :)
Ska dra på min nya skiva jag fick hem med posten idag. Beyonce!!! Jag och Jesper köpte oss en varsin skiva (plus tre pocketböcker till resan) på cdon.com. Tycker dom är bra, jättesnabb leverans.
Jag valde Beyonces nya och Jesper valde Kings of Leon. Bra att han valde den för jag ville ha den också. ;)





En helt vanlig lördag

Nu har vi landat i soffan.. vi har hunnit med en hel del.
Började dagen med en lite springtur innan frukost (vilket inte var min grej då jag inte hade något i mig + världens träning från springturen i torsdags). Men det var skönt att ha det gjort för dagen!!

Vi har hunnit med en sväng på stan, en mathandling (blev mest frukt och mjölk), en middagslur på en timme, en fika hos Linda och Johan (plus stora magen) och sist med inte minst en bio (Sommaren med Göran). Faktiskt en kul film, helt klart sevärd!!

I morgon ska vi ta oss en sväng till Kupolen för att leta lite bikini och badshorts. Kanske man kan hitta något på rean.
Hoppas vi hinner med en tur till Hagge också, saknar mina tjejer + mamma såklart. Älskade morfar är också där så han vill jag träffa mest. :)