Sommaren med Göran

Nu ska jag snart gå på det sista jobbpasset innan helgen och jag är faktiskt ledig i helgen. Det ska bli så skönt!!
En ledig helg tillsammans med min underbara älskling.
Vi har bokat biljetter till filmen Sommaren med Göran som går på bio på lördag. Den verkar ju lite kul på reklamen.



Nu har jag bara två veckor kvar på mitt sommarschema. Sen börjar jag väl på timmar igen, mindre kul men det går. Hoppas på något bättre snart.
Skönt att ha en resa att se fram emot nu i alla fall. Känns lite lättare att jobba då. :) Längtar såååå mycket!

Pappa och Izze åker till Gotland i morgon så nu har vi lånat deras dator under tiden. Perfekt! Våran är fortfarande på lagning.

Nu ska jag äta lite grönsakssoppa innan jag tar cykeln ner (säkert i regnet ser det ut som) ner till jobbet. Usch!!

Trevlig helg, vi hörs snart igen! :)

Överlycklig!!

Idag har jag och älsklingen äntligen bokat oss en resa.
Den 24 augusti åker vi till Cypern, Ayia Napa, och bor på hotellet Blue Village Callisto.


Visa stora bilder

Visa stora bilder

Visa stora bilder

Det ska bli helt underbart med en veckas värme och sol tillsammans med min älskling innan höstens mörker! :)

Jag ska bara jobba lite till först.. ;)

Annars är läget under kontroll, jobbar mest hela tiden. Har snart jobbat 12 av 14 dagar så det ska bli helt underbart med en ledig helg till helgen.

Hej svejs!

Vill inte vara kvar här!

Saknar att vara ledig mer än EN dag i taget. Jobbar hela tiden känns det som, och Jesper som har semester.
Men när jag väl kommer till jobbet så är det inga problem, trivs ju sååå bra!

Börjar bli rejält trött på detta väder (men vad gör det egentligen när man jobbar hela tiden).
Fick en positiv överraskning idag med posten så nu har jag bestämt mig för att åka på en lite resa till något varmare land. Hur ska man annars klara sig i höst när mörkret kommer och man knappt haft nå sol alls??
Jag är värd en liten resa när jag jobbat hela sommaren. Behöver andas en vecka och njuta innan jag sen ska jobba igen. Jag vill verkligen ha en vecka tillsammans med min älskling och inte behöva tänka på någonting alls, utan bara vara och njuta tillsammans.
Men med min otur så blir det väl inte som jag tänkt mig, men jag ska inte ge upp.

Nu ska jag åka och jobba igen! Kväll idag och dag i morgon. Sen är jag ledigsöndag i alla fall innan jag har fem dagars jobb på raken.

Datorprotest

Har ingen dator hemma. Den har protesterat igen och vill inte som vi vill. Därav den dåliga uppdateringen.

Jag jobbar nästan bara ändå så har inget kul att uppdatera om.

Sitter på jobbet nu och väntar på att få rapportera över till nattpersonalen. Då ska jag hem till min älskling och sova lite innan man ska hit igen på morgokvisten.

Har förresten harft 3 lediga dagar som har bestått av mys och mys ochy begravning.
En helt underbart fin begravning (och sorgligaste). Men det var så fint. Mormor skulle vara så glad över alla som var där.

Igår hade jag och älsklingen myspys ute i kvällssolen. Vi köpte med oss lite mat och tog en filt och la oss på strandkanten vid Piren och njöt i några timmar. Helt underbart.

Nu ska jag nog gå hem... :)

God natt! Hörs om några dagar!

Ledig

Nu har jag 3 dagars ledighet... de ni! :)
Jag ska bara mysa med Jesper och njuta. Kanske vi kan hitta på något skoj. Begravning på torsdag också.. det är ju mindre kul. ;(

Sitter hemma hos syster tillsammans med Jesper. Kikar på lite TV och passar på att låna datorn. Våran var visst full i Trojanska hästar (virus). :)
Snälla Andreas skulle ta en kik på den. Hoppas vi slipper köpa en ny.

Sov gott!

Jobb

Här händer det inte mycket. Jag har jobbat hela veckan och Jesper har haft sin första semestervecka. Han har saknat mig riktigt mycket när jag har jobbat. ;)

Nu har vi helgen tillsammans, fast för tillfället är han och fiskar med Nichlas och jag är hemma i Hagge hos mamma och systrarna och hälsar på.
Jesper har fått fisk så han säger det blir regnbåge till middag.. bläää!

I onsdags träffade vi Linda och Tobbe och hade det lite trevligt. Spelade poker, biljard och sjäng singstar. Som alltid vann jag hela tiden (förutom en låt då Linda slog mig med 10p, surt!). Dom hade barnvakt till lilla Nora och ville passa på att gå ut på krogen så det blev trägårn. Konstigt att gå ut på en onsdag, det var värdelöst.
Men en mycket trevlig kväll i alla fall. Tur att jag började kl.14.00 dagen efter, men jag tog det så lungt så allt var på topp dagen efter. :)

Nästa vecka har jag tre dagars ledighet.. ska bli skönt. Men en av dagarna är det begravnuing. :( Usch, det kommer bli jobbigt.


En liten bild på mormor, Hanna, Hilma och morfar för ca 3 år sedan. Så fina!

Uscg vad trött jag är... i dag ska det bara mysas. I morgon ska vi åka till Vansbro för att titta på när Elin simmar vansbrosimmet... Hejja Elin, du är bäst! :D


Livet går vidare...

Jag undrar när allt ska bli verkligt. När jag verkligen kommer inse att min mormor är borta och att vi aldrig mer kommer att ses. Det känns så konstigt. Allt är fortfarande så overkligt.
Så svårt att tänka: "Livet går vidare" när det är någon som fattas och då livet inte går vidare för mormor. Saknar henne så!

Ännu en helg har gått, en ledig helg för min del. Har jobbat en vecka av sju på schema nu.
Jesper börjar sin semester idag, stackarn. Vädret är ju inte det roligaste semestervädret, men jag ska nog allt skriva en "att-göra-lista" till han.
Tur att man har jobbet. Även om det är lite surt att gå och jobba när Jesper är hemma så är det inte så svårt när vädret är som det är. Idag ska jag jobba 14-21.30. Jobbar sen ända till fredag och har en ledig helg igen. :)

I helgen har vi haft lite födelsedagsfirande för svärmor som fyllde i lördags. Vi ar nere vid stugan och grillade och åt supergod tårta i spöregnet. Vi tog oss även en tur till Kopparberg för att titta på Jespers fasters och hennes sambos nyköpta hus.

Igår tog vi oss en sväng till Borlänge. Vi köpte nya gardiner till sovrummet (bruna) och vardagsrummet (vita). Det blev tunna gardiner som släpper igenom ljus. Mycket bra blev det. När vi var och handlade lite mat köpte vi även nya blommor till vardagsrumsfönstret. Helnöjd är jag! Hoppas bara jag kan hålla dom vid liv längre än en vecka. :)

När vi var i pysslartagen passade vi på att sätta upp två hyllor (som stått och väntat på att få bli uppsatta i över ett år) i sovrummet. Vi kom äntligen på hur vi ville ha dom och det blev jättebra. Nu behövs bara lite att ställa på dom.
En liten kom-ihåg-tavla med griffeltavla på och en lite hylla under kom även upp innanför dörren i hallen. Det blev bra det också.
Bilder kommer senare...


När vi gick till sängs tog vi med oss datorn in och låg och kikade på en massa inredningssidor. Vi klickade hem ett jättefint väggord som skall pryda väggen bredvid sängen i sovrummet.


Loved you yesterday, Love you still, Always have, Always will. Kommer nog bli toppen!

Nu ska vi ta tag i en storstädning innan jag ska jobba.

Vackraste ängeln...

Natten till onsdagen somnade lilla mormor in. Så vacker och så älskad, sorgen är stor.

Till mormor...


Större än sorgen är glädjen att minnas....

Jag älskar och saknar dig!