Nattgäst

I natt ska jag vara nattgäst hos mamma. Jesper är borta på jobb och mörkrädd som jag är vågar jag inte sova själv i huset.
Jag visste att den här dagen någon gång skulle komma men känner mig inte riktigt förberedd än. :) Vilken tur att Jesper är borta om nätterna sisodär en gång var tredje år. ;)

Men mysigt att sova hos småsystrarna, för jag antar att jag kommer få sova med någon av dom. :)

19:e oktober

Shit vad tiden går fort! Det är snart slut på oktober och sen dröjer det inte länge innan det är första advent. Jaaaa! Juuuul! :) Jag längtar så jag håller på att dö!

Idag har jag överraskat Jesper med god mat (när han äntligen kom hem från jobbet). Han fick hålla sig i vardagsrummet tills maten stod på bordet. Det blev en ny maträtt idag som jag hittade på nätet - vitlökskyckling. Enkelt och gott. Kyckligfiléer i ugnsform, salta och peppra, på pressad vitlök på, grädde, smula ner hönsbuljong och sen parmesanost uppepå. Mums!
Gjorde en miss. Jag är inte nå förtjust i salt och Jesper klagar alltid på att det inte är nå salt så jag ströade på lite extra och det blev nog lite för mycket, då till och med Jesper tyckte det var lite för salt. :) Men men.. nu vet jag det till nästa gång. Annars var det riktigt gott. Till det serverades potatis- och morotsklyftor i ugn, en god sallad och så skippade vi till och med mjölken och drack cider. :)
Och jag tror att Jesper tyckte om mig lite extra när han fick överraskningen. :)

Annars har jag haft en lite mysko dag. Kände mig lite snurrig, som om huvudet inte åkte med. Tog ett bltr på jobbet som var 98/55. Oj då, lite lågt. Jag har lågt i vanliga fall men brukar hålla mig över 100 systoliskt. Så då var det ju inte konstigt att huvudet inte hängde med. Tur jag får sova ut i morgon, ska jobba kväll.

Nu är det dags för Grey´s. :D

Älskar Bagge!


MIN pärla! :)

Igår hittade JAG en fin bil på blocket. Jesper kikade på den, ringde, vi for snabbt till Örebro och vips så hade vi en till bil. Den ska bli min lilla pärla. :)
 
Det är en Renault Clio för den som inte vet. ;)

Har setat i tre timmar hos frisören idag. Det är så skönt men lite farligt efter att man jobbat ett dagpass. Fick verkligen kämpa vissa stunder för att inte somna. :)
Inte sist jag klippte mig utan gången före det klippte vi äntligen ihop mina längder på håret. I över ett år har jag sparat så att jag skulle få jämnlångt. Eftersom att jag måste ha uppsatt på jobbet och det är lätt och slänga upp det i en toffs när allt är lite långt tyckte jag det var bäst. Men shit vad tjockt det blev, svårt att borsta och inte allt för vackert ut vissa stunder. Så idag blev det uppklippt igen. :) Dock så blev den kortaste längden så pass lång så jag iaf får upp den i en toffs, men två tredjedelar av håret är borta. :) Det blev dessutom slingor så håret blev ljusare, har haft mörkt i evigheter nu.
Värsta förändringen... haha! :)

Nu är det fredag (och självklart soffmys) och i morgon har jag och Jesper en ledig dag, den första på tre veckor. Myyys!!

Nu blir det Idol! :)

Fy farao...

... vad jag älskar Sons of Anarchy och Jax Teller! Vi har fått hem tredje säsongen på dvd och det är beroendeframkallande. Helt klart bäst!



Mums!! ;)