Livet kan inte vänta

Köpte den här boken i söndags och jag blev fast direkt. Handlar om dessa tre unga kvinnorna som har obotlig cancer men som bestämmer sig för att fortsätta "leva".
Det går inte att förklara känslorna man får när man läser den. Alla borde läsa den!




Tyvärr kunde inte tjejerna vinna över sina sjukdomar och dom har somnat in alla tre.
Ulrica, Sabina och Hanne, har en varsinn blogg som även deras män har skrivit lite i nu när tjejerna inte finns kvar mer.

Usch!! Gillar verkligen inte cancer, "det" gör så mycket ont här i världen.

Allt för min syster

Eftersom att jag jobbar hela påskhelgen så har jag "helg" nu i två dagar. Då är det ju så typiskt att man ska vakna med världens mensvärk och må riktigt pyton.
Men vädret är ju inte så lockande heller så då får jag passa på att ha en innedag med mys i soffan och en massa massa Beverly Hills. Fick hem säsong fem igår, riktigt bra tajming. :)
Och vet ni vad jag upptäckt... dom sänder Beverly Hills från början på TV4+ kl.13.35 på vardagar. Så kika på det ni! :)

Syster yster har ju varit hemma under veckan och hälsat på och vi fick turen att ha henne hos oss ett helt dygn i helgen. Jag, Jesper och Thilda hade mys på lördagen. Vi var i Hagge och åt god mat och hälsade på mamma och dom två små systrarna, hade mys med en massa gott på kvällen och såg två filmer - "Allt för min syster" och "2012". Samtidigt som vi hade "Earth hour" med en massa tända ljus. Endast tv:n var på med det kompenserade vi eftersom att vi hade resten släckt ända till kl.23.30.

Alla måste se "Allt för min syster". En sån bra film. Så stark, sorglig, lycklig och sjukt bra. Jättebra skådespelare också. Den ger en ordentliga tankeställare om vad som verkligen är viktigt i livet. Den handlar om en familj vars ena dotter är obotligt sjuk i cancer. Man ska kanske sluta gnälla över magont, förkylningar och magsjuka...



Jag har även läst boken som är minst lika bra. Läste den när jag, Jesper, Thilda och Ricky var i Tunisien så där låg jag och grät på stranden då och då. Men slutet är olika i filmen och boken med båda sluten är lika bra. :)
Se filmen!!

Nu ska jag fortsätta mitt maraton här på tv:n. :)
Hej hej!


Ny säsong!

Vad vore en förmiddag, innan jobbet, utan några avsnitt av Beverly Hills!?!
Har det mysigt i soffan och kom precis på att jag bara har 8 avsnitt kvar av den här säsongen, så det blev till att klicka hem säsong 5. Så nu behöver jag inte vara rädd att vara utan i helgen. :)







Tisdag

Vilken pissdag!! Världens mensvärk, kunde inte gå till jobbet. :(
Jag hatar det... sånna här dagar hade jag mer än gärna varit av det andra könet. :)

Kvällen igår var mer än bra! IBF Falun vann över AIK och vi (jag, Jesper, Bosse och Nichlas) var där och tittade. Sjukt pännande match och jag blir "kär" i alla spelare som vanligt. :)
På fredag är det sista och avgörande kvartsfinalsmatchen (det står 2-2 i matcher) i Solna och vi ska ta bilen dit och kika. Samma gäng + Andreas. Det kommer bli riktigt skoj!

En annan kul grej är att jag beställt tid hos frisören och ska få hjälp med min hårfärg. Så nästa vecka blir det dyrt, men förhoppningsvis bra. :)

Bjuder på två helt underbart bra låtar av Melissa Horn idag... bara för att hon är såååå sjukt bra!!






Några resor till Falun!

Vilken helg! Hur bra som helst!

Skidtävlingen i fredags gick hur bra som helst... vi vann!!!... bakifrån! :) Men men.. antingen ska man vinna eller komma sist, annars blir man ju bara en i mängden. :) Och sist kom vi! :) Inte alla som har hela satdion hejandes på sig när man kommer och ska växla, det hade jag! :)
Det var verkligen en kul kväll! Bra underhållning under middagen också. Jätteskoj att umgås med några arbetskamrater privat.
Dessutom fick Lotta, av ren slump, sina skidor vallade av landslagets vallare. Han var med till OS och vallade och visade sig dessutom vara Charlotte Kallas pojkväns far. Kalla kom även och joggade förbi oss... det ni! :)

Vi var i alla fall lätt snyggast!! :)



Team Bakhalt!!! Skidåkarna...

Skidåkarna med sin hejarklack! :)

I lördags hade vi vår sista match för säsongen, uppe i Falun. Vi vann med 12-6 och det var såååååå härligt att avsluta med en vinst, specillt när vi låg under med 5-2 efter första perioden och tog över helt sen. :)
Syster Mathilda som är hemma åkte med och spelade, jättekul att ha henne med!

På kvällen hade vi spelkväll hemma hos Angelica och Danne. Jättetrevligt!!! Spelade spel, sjöng singstar och spelade nå dansspel på wii som var jättekul (var tvungen att beställa ett sånt jag med). :)
Det blev väldigt sent... åkte därifrån halv fyra på morgonen. Inte så kul då man skulle upp halv åtta på söndagen för ännu en resa till Falun.

"Småtjejerna" hade sin sista match för säsongen och även dom avslutade den med en vinst. Extra kul eftersom att det var deras första vinst!! Dom var så duktiga!!

Var lite småtrött när jag kom hem igår så det blev en middagslur på två och en halv timme. :)
Sen blev det film och Beverely Hills resten av dagen/kvällen. Skönt att bara ligga i soffan! :)

Idag är jag ledig... ska storstäda och i kväll ska jag till Falun (fjärde dagen i rad). I kväll är det innebandy igen. Superligan, IBF Falun-AIK. Det är slutspel och hur spännande som helst, ska bli riktigt kul att se!!

Nu ska jag äta lite frukost och sen dra igång med städningen...


Då var det dags...

Idag gäller det! Jag och tre jobbarkompisar ska visa vad vi går för i skidåkning. Företagsstafett i Falun. Ojojojoj... hur ska detta sluta? :)
Jag är redan supernervös! Jag har aldrig tävlat förut, har ju bara spelat match och det är ju inte samma sak.
Startman (kvinna) nummer tre är jag!! Hejja hejja!!
Till hjälp har vi tre kollegor i hejjarklacken! :)

Efter tävlingen blir det buffé och trevligheter!!

Så nu ska jag packa och göra mig redo för att åka och hämta hem en midalj med team bakhalt!


Vill inte jobba när solen lyser!

Då var dom sista hemmamatcherna för säsongen över. Vad tråkigt!

Herrar div.5 vann derbyt över Harnäs med 6-4. Härligt!
Vi förlorade tyvärr mot Rättvik med 5-2. Vi spelade inte vår bästa match men var inte heller dåliga. Vi hade världens oflyt och bollen ville absolut inte in. Den låg till och med på mållinjen två gånger. Grrrrr....
Herrarna vann över Borlänge med 12-5 och gjorde en riktigt bra match, den var kul att se!

Jag stukade till foten också, inte samma fot utan den andra. Det är långt i från så illa som i höstas men det känns kan jag lova. Det gör ont! Så klumpigt!!!

Måndag och solen lyser. Jag börjar jobba kl.14! Har en kortvecka och gör bara fyra dagar. Är sen ledig fre-mån. Jippie!

På fredag är det företagsstafetten under svenska skidpelen och jag startar som nummer tre. Vill inte vara med egentligen. Usch! Jag är redan nervös!

Ligger kvar i sängen
, vaknade med huvudvärk! :( Ska försöka ta mig upp nu... det går segt!
Har i alla fall fått min skönhetssömn i natt, 11,5 timmar. Men jag har inte sovit bra, huvudvärk och fotvärk!



På fredag kommer äntligen lillsyrran hem! Hjälp vad jag längtar!!! <3


Rätt!

Helt klart rätt låt som vann! Sååå braaaaaa!




Nu är det dags att börja ladda och tagga för match i morgon! Skitkul! :)
Ska även kolla på div.5 matchen och herrmatchen. En innebandydag, en toppendag alltså!

...

Har precis slagit ner rumpan i soffan efter en superkul innebandyträning. Jag bara älskar träningarna, finns inge roligare (nästan). Även om det är lite flummigt och jag och Angelica måste passa oss för snart får vi nog inte stå i samma led under övningarna. Men jag gillar det! :)

I morgon jobbar jag eftermiddag (börjar kl.14) och Angelica har ledig fredag som alltid så då måste vi ju bara passa på att ta en snabb shoppingvända till Kupolen. :) Gissa vad jag ska köpa.... ett toalock!!! Herregud, kunde jag inte få shoppa något annat, fast om jag vet rätt så blir det alltid något mer. :)
Men i alla fall så är vårat svarta fina toalock helt kaputt! "Gångjärnet" har lossnat helt och locket ligger på sniskan och snart faller det nog av, inte bra då katterna kan ramla ner.
Jag vill helst ha ett rosa, ska kika efter det. :)

Sen gör jag min sista dag för denna vecka, ska bli så skönt att vara ledig helgen. Har jobbat fem dagar i rad efter i morgon och det känns kan jag lova, både i huvud och fot (min stukade fot, som stukades i början på oktober).
Men snart får jag sova ut...

I helgen blir det innebandy. Våra flickor har match på lördag och vi har hemmamatch på söndag. Även herrarna har match på söndag, efter oss. Längtar!!

En liten uppdatering av vad jag har för mig. Inte så svårt att gissa kanske - innebandy och jobb!
Dags att duscha och landa i soffan på riktigt...

En helg utan innebandy...

Det gillar jag inte! Men så blir det ibland och nu är det bara två matcher kvar och sen blir det många helger utan innebandy. :(

Men visst har jag haft en skön helg! I fredags var jag lite chaufför åt Jesper, Andreas och Nichlas. Först var vi och åt lite gott och sen körde jag dom till ishallen, dom skulle se på hockey. Nichlas var så snäll så jag fick låna bilen och åka ut till Hagge och hälsa på. Det var guld värt!
Har saknat min prinsessor så mycket! Hann med lite mys och lek innan det var dags att hämta grabbarna, dock körde jag dom bara vidare till stan där dom skulle besöka Selmas för lite mera öl. :)
Jag åkte vidare på min "hälsa-på-turné" och hamnade hemma hos Izze och pappa där vi satt och tjålade skit i nån timme.
Blev lite trött sen! :)
En full Jesper trillade hem efter midnatt någon gång... han är ju bara för kul ibland! :)

På lördagen var det tänkt att vi skulle åka längdskidor, men inte blev det så när man har en sambo som är rejält bakis och ligger och sover till och från, i sängen eller i soffan, till kl.18!
Jag fick njuta av det fina vädret för mig själv under en långpromenad. :) Sååå härligt!! Hoppas våren kommer på riktigt snart!

Igår blev det äntligen lite skidor... vi tog oss en promenad till Golan och lånade svärföräldrarnas bil och tog oss ut till golbanan i Hagge.
Där drog vi en vända på 5km för att testa på lite. Båda hade bakhalt och jag hade heller ingen glid. Haha! :)



 

Ibland är det sååå bra att inte ha någon bil! :) Måste få skryta lite över mig själv och säga att jag varit såå duktig denna vecka. :) Jag har gått ca 3,1 mil denna vecka (fram och tillbaka från jobbet, en långpromenad och fram och tillbaka till Golan), sen har jag åkt 5km skidor och plus en innebandyträning och en match. :) Så jag är riktigt nöjd denna vecka! :)
Nu ska jag jobba 5 dagar den här veckan så om jag går fram och tillbaka till jobbet alla dagar blir det ca 3mil. :)
Hejja Lovisa! :)

Nu ska jag göra mig klar för att gå till jobbet! Denna vecka jobbar jag kvälls- och dagpass varannan dag!


Vad har jag gett mig in på!?!

Idag under fikapausen på jobbet pratade vi om Svenska skispelen som är i Falun runt den 20:e mars. Landstinget har fått erbjudande att vara med i en staffettävling för företag, och där ska vi vara med. Alla intresserad får skriva upp sig. Det finns nu tre stycken som vill åka (behövs fyra) och så resten som ska med ska vara hejjarklack. Så nu har jag fallit lite för grupptrycket. :/ Gabby och Kajsa har tjatat att jag ska vara med och åka... Har inte riktigt sagt ja men inte heller nej... hmm.. Sa att jag måste testa att åka först då det var några år sedan sist. :)
Så i helgen ska jag bege mig till Hagge för att åka lite skidor.. hejja mig!!
Vet inte om jag vågar vara med, är ju alldeles för feg och har nog ingen kondition eller ork (fast det bara är 1,7).

Men med och hejja ska jag iaf, även om jag inte ska åka! :D

Sömnlös helg

Helgen är över och det känns kan jag lova! Har jobbat natt hela helgen och ändå varit ute på äventyr på dagarna. Lite dumt, men vad tusan gör man inte när det är innebandy som gäller. :)

Efter natten lördagen fick jag sov jag mellan kl.8-11 och sen var det dags att åka till Falun för att spela match. Gjorde nog världens sämsta match någonsin, inte så konstigt kanske. Var så arg och frustrerad så jag bänkade mig själv när det var 10 minuter kvar av matchen. :)
När jag kom hem hann jag sova 1,5 timme. Så det blev inte mycket sömn innan det var dags för den 5:e och sista natten.

När jag kom hem från jobbet på söndagsmorgon var det bara att hoppa in i duschen, göra sig klar och åka till Falun igen. Fickorna som jag, Angelica och Nichlas tränar hade då match. Vi tre hann sedan med en snabbis på Kupolen och lite McDonaldsmat i Nichlas bil. :) Köpte förresten en jättefin vårjacka på Esprit så nu tycker jag det kan bli vår. :)
Sen åkte vi vidare til Insjön för att kolla när herrarna spelade match. Hjälp vilken spännande match. Grabbarna var så heta och det var grymt kul att se. Jag och Angelica var världens bästa hejjarklack, vi två mot resten av publiken! :)

Var lagomt trött när jag kom hem.. har räknat ut att jag, under helgen, på 59 timmar har sovit 4,5. Hjälp!

Sov 12 timmar i natt, hade kunnat sova mycket längre men var tvungen att ställa klockan så att jag skulle kunna sova i kväll också. Det är ju dags att jobba i morgon igen, dag dessutom så jag ska upp kl.5.30. Usch!

Men jag ser fram emot i morgon. Jag ska äta middag med min kära vän Angelica och vi ska ladda orentligt för sen kl.20 har vi match. Känns konstigt med match en tisdag! :/ Men det ska bli kul såklart! :)
Är nästan redan nervös... :)


Jag och Angelica på lagfesten förra helgen! :)


Nu blev det ju sent i alla fall i kväll! :/
God natt!