Har sått tomater! Nu är det bara att hålla...

resize_p1315_31- (MMS)

Har sått tomater! Nu är det bara att hålla tummarna för att dom kommer upp, har aldrig sått något själv förut. :)


4 veckor!

Igår tog vi oss en tripp till Örebro. Inte en billig tripp. Köpte en massa hallmöbler. Det blev dem jag tidigare visat i ett inlägg, förutom en lite ändring. Det blev inte den bänken vi tänkt oss. Den var så liten, så vi beställde en annan. En mkt finare och det kommer nog bli skitbra. Det enda tråkiga är att det tar hela fyra veckor innan får hem det. :( Men men.. vi har ju andra delen av hallen att greja klart med så länge. Nästa grej är att slipa väggarna. Finns inget värre!



Den här bänken blev det istället. Förvaring under locket också. :)


Jesper tycker inte om ljud, så när han dam...

resize_p1432_20- (MMS)

Jesper tycker inte om ljud, så när han dammsuger används hörselkåpor. :)


Semester!

I helgen är det min jobbhelg, men har semester på söndag. En semesterdag som jag tog så att jag kunde vara med och spela säsongens sista match uppe i Mora. Matchen blev inte av och jag skulle ta tillbaka min semesterdag. För sent! Dom hade hunnit få in en vikarie. skit också, en semesterdag åt pipsvängen.
Tänkte att då kan vi passa på att åka till Örebro. Hälsa på syrran och Mats och kolla på hallmöbler, men då har Jesper sin sista match för säsongen. En viktig match.

Så vad ska jag nu göra. Vill ju inte slösa bort en semesterdag med att sitta på rumpan. Vet inte nå vad vi ska hitta på. Bilen är trasig också, ska på lagning på tisdag, IGEN!

Dags att sussa, upp kl.05.45 i morgo, men måste vänta till Jesper kommer hem. Är så feg så jag vågar itne gå till sängs när han inte är hemma. :/ God natt!


17:e bilden: En ovanlig bild.

Vadå ovanlig bild? Kan verkligen komma på någon. Jag har ingen. Det här inlägget får tyvärr bli utan bild.

Hallmöbler!?!

Shit vad svårt det är att hitta hallmöbler som ska passa och samtidigt vara fina. :) Gillar inte att vi har ett element på en vägg, precis när vi vill ha ett skoställ. Men vi funderar på att skita i skoställ. Vi ska ändå inte använda den ingången och när vi får gäster ställer dom ändå bara skorna innaför dörren. :) Vi ska ha ett elementskydd så då blir det lite tjusigare där iaf. 

Den här serien från
EM har vi fastnat för.
Dem här har vi funderat på.

   

Så nu hoppas jag att syrran håller sig hemma nästa helg. Iaf på söndagen för då kanske vi kan komma och hälsa på och samtidigt slå en kik på dem här grejorna! :)


Nu är vi på bio. Gnomeo och Julia. :)

resize_p1445_12- (MMS)

Nu är vi på bio. Gnomeo och Julia. :)


Smygtitt!



En smygtitt på lite av hallen. Dörrfoder är uppe vid 3 av 5 "hål". Det är inte det lättaste men det blir bra. :) Idag har jag målat för alla spikar med vit färg. Terapiarbete. :) Det är så roligt att pyssla med hallen när man ser att det händer något och man vet att det inte är långt kvar. :)
Snart kan vi sätta upp golvlister också. :D Weee!

En liten ledig dag.

Har jobbat helgen och har nu en ledig måndag. Att vara ledig en dag är knappt att vara ledig. Man hinner inte gör något alls. Man hinner bara med alla måsten. Som att plocka, städa, laga mat och sånt.

I kväll ska vi i alla fall sätta upp dörrfoder i ena halldelen. Sen är det bara golvlisterna kvar och sen är den delen klar. Härligt, det har ju "bara" tagit två månader. Men jobbar man kvällar, tränar innebandy båda två plus att jag tränar flickorna så får det ta sin tid.

Nu ska jag sätta igång och få huset lite rent!!


16:e bilden: En bild på dig själv.


Jag lär mig själv att spela gitarr. Jag kan bara jag vill och önskar att jag spelade lite mer än jag gör. Har ju köpt min egna fina svart gitarr och allt. Snart, när innebandysäsongen är slut, kanske det finns lite mer tid. :)

15:e bilden: En person som du vill vara med.


Min älskade lillasyster Mathilda som bor alldeles för långt borta (Örebro). Inte så långt kanske men vi ses alldeles för lite. Någon dag i veckan vill jag vara med henne i alla fall! Älskar dig! <3