Kanske en lugn natt!?!

Många bloggar jag läser handlar om mammor med sina bebisar. Tycker om att läsa dom eftersom att jag är så bebissjuk.=) Många skriver ofta hur natten varit, om dom fått sova eller om lillan/lillen bökat och var gnällig och vaken m.m.
Kan ju skriva att jag har det ungefär lika som dom, fast för mig och min sambo så gäller det våran katt och inte någon bebis.
Melker, våran minsting, har sedan han blev av med kulorna blivit galen och får riktiga ryck. Det gäller att ha allt stängt under natten. Om en garderob råka vara öppen lite på glänt tar han sig in och kommer alltid ut med något och leker med runt sängen. Innebandybollar och andra av hans leksaker får vi plocka bort för han ibland flera gånger under en och samma natt. Han kan inte ligga still, låter som en gris när han leker, och om han ligger still så ska han absolut ligga på min kudde. Det spelar ingen roll hur många gånger jag "kastar" ner honom från sängen så kommer han upp igen, knorrande och ska trampa med tassarna på mig och inte vart som helst heller utan på kinden. Han ligger uppe i ansiktet på mig och håller på tills han slocknar.

Jag vet inte hur många gånger jag är vaken varje natt. Jag har faktiskt jobbiga nätter jag med, fast jag inte har någon liten söt bebis. =)

Dessutom har det blivit så ljust och vi har inte haft någon rullgardin, men idag köpte vi oss en och hoppas hoppas hoppas att jag kan sova lite bättre.

Nu ska vi gå och hämta tvätten och sen hoppa till sängs.
I morgon ska jag vara en dag på DLM - Distriktsläkarmottagningen. Förhoppningsvis få sticka lite och ta lite venprover.=)

En bild på min söta Melker, när han är snäll.



En på Doris också som alltid sover så snällt på deras egna kudde brevid min.=)



Natti natti!

Krock!

Usch vad jag har pluggat idag och klar är jag inte. Tänkte köra ett rejs och göra klart två småuppgifter som ska vara inne nästa vecka och veckan efter. Skönt att ha de gjort!

Idag krockar tre program jag vill se. Fotbollen på 3:an, Grey´s Anatomy på 5:an och Barnmorskorna på 1:an. Måste spela in två av dom, så jag får säker spela in Grey´s och Barnmorskorna då Jesper vill se fotbollen mest.

30-årsfest på lördag. Pappas sambos dotter Helen.=) Det blir nog trevligt. Måste till Borlänge på fredag och shoppa lite kläder att ha på sig och någon present också.
Kanske 1-årskalas och 21-årskalas på lördagen en sväng med strax före festen. Jespers kusins tjej och hennes dotter fyller år. Ska köpa nå riktigt sött till lilla Vilma.=)

På söndagen vill mamma ha med mig och simma så jag får nog ta det lite lugnt under lördagskvällen, men hade nog tänkt det ändå. Vill ju inte missa hela söndagen genom att vara bakis.

Nu ska jag drömma mig bort och kika lite resor.=)

Där sprack...

mitt träningsschema för denna vecka. Så jälva pissigt! Slog upp kalendern och såg att jag skulle i till Falun på seminarie på onsdag och skall då ha klart vissa upgifter. Blääää!
Det var inte lite uppgifter heller! Har jag missat totalt! Bara att köra igång hårdplugg idag och i morgon.

Men innebandyn idag skall hinnas med och så gymmet i mon!

Nu är jag ledsen!

Hårdträning!

Första dagen med distriktsköterkorna klar! Min handledare Carina verkar toppen. Jag får bestämma hur jag vill lägga upp min tid helt själv.=)

Ska ringa BVC nu och höra om jag kan vara där 3 dagar, kanske nästa vecka. Längtar så!

Nu ska jag sticka ner till gymmet och köra ett litet pass. Blir nog ganska lätt då jag har innebandyträning senare i kväll. Men som sagt, denna vecka ska det köras hårt.=)

Måste plugga också, mindre roligt.=(


Zodiac...

En rätt bra film faktiskt, men låååång och lite seg på några ställen. Handlar om den där massmördaren i USA som höll på nån gång i slutet av 60-talet och början av 70-talet men som ingen fortfarande helt säkert vet vem det är. Eller filmen handlar om någon tecknare på en tidning och några andra, hur dom försöker fånga honom.=)

I alla fall så har jag och Jesper sett den i kväll. Vi gjorde ett avbrott i filmen då Jossan kom på besök.
Hon verkade gilla hur vi bodde och vi fick lite presenter av henne. Några snappsglas med Australienska vägskyltar på, ölburkshållare och så fick jag ett armband som hon gett till sina närmsta vänner och så har hon ett själv.
Hon är så go min Jossan!
Hoppas hon stannar ett tag här nu innan hon ger sig ut på nya äventyr.

Nu ska jag krypa till sängs. En ny praktik väntar mig i morgon. Distriktmottagningen på lasarettet!

Träning i morgon också. Nu ska jag köra hårt denna vecka. Måste.

God natt!

Påskhelgen

Vi vaknade klockan 07.40, eller Jesper vaknade och väckte mig. Slängde i oss frukost och gick sedan med svärfar till gymmet på skolan och tränade en timma. Det var faktiskt skönt att inte vakna så sent, man hade liksom en hel dag framför sig och inte bara en halv.=)

Vi gjorde oss klara och åkte sedan ut en sväng till mamma. Hanna och Hilma var påskkärringar, så söta.
Sen åkte vi vidare till Jespers farmor och farfar för att äta lite god påskmat och prata massa skit, för den släkten kan då prata.=)

Sen äntligen var det dags att åka till Jossan. Det var sååååååå kul att träffa henne. Hon var så fin och så brun. Usch vad jag saknar henne. Men det konstiga var att det kändes ungeför som att hon varit borta en vecka eller två på semester och inte ett år.
Det var hur som helt väldans trevligt hemma där och kul att träffa ett gäng tjejer.
Jag och Jesper som beslutade innan kvällen började att vi inte skulle gå på grand hamnade på just grand. Vi kom ju in gratis och fick gå före alla andra in, VIP.=)haha!
Men där inne var det inte så värst kul. Alltid trevligt att träffa lite folk men annars inget speciellt.

 Jag och Jossan 

Igår, söndag, mådde jag och Jesper mindre bra. Vaknade vid fem och låg sedan i soffan resten av kvällen. Somnade sen igen vid halv elva. Helt värdelöst att slarva bort en dag på det där viset, en fin dag till på köpet.

En lugn och skön slappardag idag med. Jossan kommer troligtvis hit en stund i kväll. Ska bli kul.
Nu ska jag och älsklingen se en film. Måste bara väcka han, för han somnade i soffan.=/

Hej!

Nu är det dags...

att gå till sängs. Jag är trött och slut. Pissont i halsen även denna kväll. Vill bara inte att det ska bli värre. Hoppas.
Ska kramas lite och sen sussa.

I morgon när vi vaknar så har påskharen (Lovisa) kommit med ett påskägg till Jesper. Något som han inte vet.=)
Jag är så romantisk av mig. Haha! Jag vet ju att inte jag kommer få nå påskägg av honom så då får jag ju ge han ett så jag får lite godis i alla fall.=)
                                                                       


Nu slocknar jag snart!!

Påskmiddag hos Jespers farmor och farfar och sen hem till Jossan på kvällen står på schemat.
Äntligen får jag träffa henne.=)

Natti natti!

Jag Älskar Dig!

image101
Jag är så himlans lycklig som har dig!
Du är så underbar

Den här vill jag ha!

Någon gång inom en snar framtid skall jag köpa mig den här.

Funderar på att beställa från USA, då det är ganska mycket billigare. Men pappa får hjälpa mig med det då jag inte fattar engelska. =/
Försökte idag och hittade en superbillig sida trodde jag när jag höll på att omvandla valutan på www.forex.se hela tiden, men älsklingen kom och skrattade åt mig och sa att det var ett pundtecken och inte ett dollartecken och då visade det sig att den inte alls var lika billig.=)

Men jag ska ha den, det är ett som är säkert!

Middag snart, det blir tacos. Min älsklingsmat!!!=)

Måste göra mig lite fin. Orkar egentligen inte sminka mig då det svider i ögonen och jag är het i hela ansiktet och näsan, men lite fin måste man väl vara då man ska äta middag.

GLAD PÅSK till er alla!
image100

Ingen långfredag!

Nej inte för mig i alla fall. Tycker dagen har gått snabbt hittills och den kommer nog rusa iväg.

Har lite ont i halsen och känner mig allmänt trött och seg. Sov dåligt i natt. Kändes ungefär som om man skulle haft feber. Men du som jag är så har jag tränat idag i alla fall och det får jag sona för nu.
Är så slut!
I alla fall så var jag ganska duktig, simmade 1,5 km.=)
Men nu orkar jag ingenting i stället för det.=(

Nu ska jag vila mig i sänge och sen ska vi sätta upp hyllorna i sovrummet. Sen till kvälla blir det middag och kanske att jag åker förbi Jennie en sväng om jag orkar. Hon har inflyttningsfest.

Idag kommer Jossan hem. Eller hon är nog redan hemma, i Sverige i alla fall. I mon får jag äntligen träffa henne.=)

Nu ska jag sussa lite middag!

Tänk att det kan..

bli sånt jävla skitväder sådär huxflux. I morse tog jag cykeln till praktiken, svinkallt, inge luft i däcken efter att den stått under vinter, men det var sol och jag tänkte.. "jippie, än sån där fin nästan-vårdags-dag".
Men nej. När jag skulle hem sen vid halv tre var det nästan snästorm. Fy! Orkade inte kämpa mig med en opumpad cykel hem i det vädret, så slö som jag var ringde jag pappa.=)

Man blir ju hundra gånger mer deppig av detta väder!

Jesper jobbar över och jag sitter här helt själv. Känner mig ensam. Det är sån tur att jag har min Jesper. Jag skulle gå bort om jag var ensam dag ut och dag in. Jag tycker inte om att vara ensam har jag kommit fram till då jag är hemma och pluggr när Jesper jobbar. Visst kan det vara skönt någon gång ibland men absolut inte ofta eller under längre tid.
Tycker synd om dom som inte har någon att dela vardagen med. Det måste vara hemskt. Usch!

Jag skulle i alla fall inte klara mig utan Jesper, det vet jag!



Snart är det dags att få i sig någon middag!

Träning i kväll och det ska bli kul som alltid!




Underbara!

Måste bara lägga ut några bilder på mina underbart goa småsystrar.

      
  Våren -05.                                                 Hösten -06.
Vill ha dom så där små igen!!!

Mina egna små bebisar måste också få visa sig. Är dom inte för goa?

   
Doris som bebis och Melker som bebis!

Nu är dom så stora så, men lika söta för det.=)

Det ofärdiga sovrummet.

Emelie ville se hur sovrummet blev att se ut, så här kommer några bilder till dig.=)

Det är så oklart som det kan bli. Bara säng, sängbord och byrå som är på plats än så länge. Men förhoppningsvis ska det inte ta allt för lång tid innan det blir färdigt. Kommer mer bilder då.

 Ett färdigtapetserat, tomt, sovrum.

 Från ena hållet.

 Och från andra hållet.

Det blev visst ganska dåliga bilder, men dom får duga tills det är klart.

Vart tog våren vägen?!

Igår var det fint, lite vårigt och idag var det helt plötsligt grått och kallt och till och med lite snö på backen. Det gillar inte jag!
Nu vill jag ha vår! Då ska balkongen fixas. Jag ska plantera blomlådor, fixa så katterna kan var där ute utan att trill ner och så vill jag sitta och sola.
Vill verkligen att det ska bli varmare nu!!!


Nu ska jag ta den lilla disken och dammsuga toaletten innan Jesper kommer hem.
Då ska vi iväg och förhoppningsvis hitta en rullgardin för det var då ljust i sovrummet i natt/morse.=)

Dags att göra något vettigt nu när man är ganska fri från värken!!!

Egentligen...

skulle jag varit på Palliativa teamet idag, men har haft sån mensvärk och huvudvärk på morgonkvisten så när jag skulle gå upp kände jag bara att jag inte orkar vara där idag med denna smärta. Så jag har knaprat i mig tabletter och lite av värken är borta, inte all och det stör mig. Jävla tabletter!

Sitter och kollar efter saker till vårta "nya" sovrum. Det är så svårt. Har hittat helt vanliga, men vackra sängkläder på
www.laredoute.se men dom var så dyra. Priset blir ca 1500 kr för våran säng då, lite onödigt dyrt kanske.



Dessa sängkläder i Satin finns på www.jotex.se . Det är ju underbart med Satinsängkläder. Synd bara att dem inte fanns i brunt, men svart eller natur kanske kan funka.

  

Lampor behöver vi med och det är supersvårt att bestämma sig vad man vill ha för några och vilken stil på lampa man vill ha. www.markslojd.se har väldigt många snygga lampor i alla olika stilar.
Eftersom att vi har en eksäng så funderar jag på någon av dem här till fönstret. Det lutar nog mest åt Bern, tror jag.

   
Bern                   Milton           Paris

Det allra svåraste kommer nog bli att hitta gardiner. =/

Nu ska jag äta lite frukost, är såå hungrig.

Dags att...

hoppa in i duschen och göra sig i ordning. Tänkte springa förbi Åhlens och tittar närmare på hur den här ser ut (fast i guld).

Om den är vacker så passar den nog super med våra tapeter i sovrummet. Vi behöver lite smått och gott dit nu.

Bl.a. rullgardin, gardiner, lampa till fönster, lampor till sängborden och så lite små vackra detaljer.
Tänkte göra några bilder fina på Adobe Photoshop och skicka in och framkalla. Har gjort två bilder redan som ska stå på våra sängbord.
 Jesper och Jag.

Nu ska jag göra mig klar!

Bara 5 dagar kvar...

innan Jossan kommer hem! Jag längtar såååå mycket och det ska bli superkul att äntligen få träffa henne. Hon har varit i Australien i 1 år nu så det var ett tag sen. Saknar henne nåt så grymt mycket, men på fredag behöver jag inte göra det längre.=)

 Lagfest för längesedan, jan. -06.

 Vi tar oss en shot på min 20-årsdag, aug. -06.

 En lördagkväll, hösten -06.

   Lagfest hösten -06.

  Melodifestvalen-fest -07, då vi rockade loss ordentligt.=)


Snart kommer du hem och det blir toppen!=)



 


Fina söndag!

Det är så fint väder ute. Hoppas det är varmt också, det får jag veta strax då jag ska cykla ner till gymmet och träna lite.
Igår sprang jag och älsklingen 4,5 km..och jag gjorde det på 25 minuter, jag är riktigt nöjd.=)

Förresten så tapetserade vi igår och det blev suuuuuper bra! När allt är klart kommer en bild.
Jag har börjat nu idag och ställa in lite möbler igen. Allt är inne utom sängen för den klarar jag inte själv.=)
Älsklingen jobbar så vi får ta det sen.

Jag har fullspäckat schema idag, blir nog lite stressigt men hoppas jag hinner allt.
Jag har börjat städa nu på morgonen och det ska göras klart under dagen.
Nu ska jag först ner på gymmet, sen hem och duscha och göra mig i ordning. Ner till sporthallen och kolla på herrarnas match. En viktig match då dom får kvala till div. 3 i fall dom vinner. Hejja!
Sen hem igen och städa klart.

Nu ska jag skynda mig ner till gymmet!

Hoppas alla får en härlig söndag!

Massor med mys!

Jag och älsklingen har precis ätit tacos och är supermätta!
Gott så gott!

Sista dagen på praktiken idag. Skönt och tråkigt.

Jag har varit konstigt trött idag. Har aldrig kännt så förut. Det var riktigt illa. Huvudet hängde inte med, jag kunde inte kolla på en sak längre tid och när jag åkte hem från Smb fick jag koncentrera mig för att hålla ögonen öppna.
Slängde mig i sängen när jag kom hem på en gång kl.13.15. Slog upp ögonen en stund senare och ville sova mer för jag hade ju sovit så lite, trodde jag, kollade på klockan och och var då 16.20. Så 3 timmar har jag sovit idag. Underbart skönt!!!
Är trött nu med så det blir nog sängdags snart.

Fast jag kan ju somna brevid min älskling när som hels eftersom att våran säng står ute i vardagsrummet, för i morgon kl.9 kommer pappa och då ska det tapetseras i sovrummet. Äntligen.=) Kommer bild sen på hur det blev.=)

Så älsklingen ligger i sängen och tittar på film, kanske att han väntar på mig.=)
Jag ska i alla fall kila dit strax och mysa för fulla muggar. Så underbart!!!

I morgon ska jag upp till Falun för att göra en tenta som jag missade. Läkemedelstenta, man får inte ha ett enda fel och jag gjorde ett slarvfel. Det sätter sig i huvudet. Jag kan ju, det vet jag men det blir psykisgt det där med att man inte får ha nå fel.
Lycka till Lovisa!

Mys nu!

Sista veckan nu..

på min praktik i Smb. Ska bli lite tråkigt men skönt ändå. Slippa åka till Smb varje morgon och så kan det ju bli lite långtråkiga stunder ibland. Men har trivts super där jag har varit. En toppen handledare har jag haft med.
Nu ska jag nästa vecka vara på Palliativa teamet.. något jag är lite nervös över.

Sen blir det Norra VC plus BVC och MVC. Jag längtar mest till BVC.. alla små söta bebisar. Jag kommer bli helt sjukt galen av längtan efter en sådan då.=)

Annars rullar det på som vanligt.. Jag tränar, pluggar och myser med älskling!

I helgen ska vi tapetsera sovrummet. Eller min pappa ska och jag och Jesper ska väl hjälpa till så mycket som behövs.=)

Just nu har jag en önskelista över vad jag vill ha och vad jag behöver.
Här kommer den:
Nya löparskor (behöver).
Gymskor (Vill ha).
Vanliga skor (behöver).
Cykel (Vill ha/behöver).
Systemkamera (vill ha).

Men det är inte lätt att skaffa sig allt detta när man är en fattig student.=) Älsklingen hjälper mig redan när jag behöver så jag vill inte låna nå pengar av han heller. Man får ta det som det kommer. Nån gång har jag i alla fall allt det här...haha.

Nu ska jag diska innan Grey´s börjar, då blir det mumsigt med vindruvor.

Hej!

Varför är det så..

att det alltid blir fult väder när det blir helg?
Det är ju då Jesper är ledig och då vi vill kunna hitta på nåt, och det är ju tråkigare ju fulare väder det är.
Nu vill man ju ha riktig vår. Jag vill kunna gå långa härliga promenader och sitta och mysa i solen på våran balkong.=)
Trökigt med moln, blåst, regn och allt va det är.

I fredags i alla fall så åkte systrarna Torstensson-Lindkvist till Borlänge och badade.
Hanna, 6 år: "Lovisa, ska vi till Kupolen eller Borlänge och bada?" Haha.. sötnosen trodde det var två olika städer.=)
Det var riktigt kul i alla fall. Jag höll på att drunkna då Hilma klängde sig fast runt min hals bland vågorna, vi åkte vattenkana tills jag och Mathilda mådde illa och vi åkte runt runt i strömmen utomhus.=)
Smaskade smörgås gjorde dom med. Jag åt min frukt.=)

                    
Hanna, Mathilda och Hilma.      Glassbrudarna!

 Hanna och Hilma  
Dom är ju så goa min småtjejer!

I går kom mormor och morfar hem till mamma så då var vi dit på middag. Gott!
Alltid så roligt att träffa mormor och morfar. Dom är så underbara båda två!

Senare på kvällen blev det mys för mig och älsklingen framför TV:n. Blev ju inte som man trodde när det gällde andra chansen i alla fall. Men det var väl kul!

Snart kommer mormor och morfar hit för att fika lite och kika på vårt nya ställe.=)
Sen blir det gymmet!

Jag har i alla fall haft en skön helg.=)

Ingenting...

känns kul! Jag är inne i nån depressionperiod känns det som. Det är så tråkigt. Allt är skit!
Undrar om det alltid kommer att vara så här?

Tur att jag har min älskling, han är så underbar!

Idag har jag och syrran bokat tid till tatuering vilket vi såg fram i emot jätte mycket. Men sen när vi bokat tid s¨å visade det sig att vi kunde lägga vårat "pirr i magen" på hyllan ett tag då vi fick en tid den 22 oktober.
Men det ska bli skoj ändå. En hemlighet för mor och far.=)

I mon ska jag och mina tre systrar och bada. Ska bli skoj!

Nu är det TV och älskligen som gäller.

Det närmar sig.

Jag och Jesper har nu bott i denna lägenhet i snart  3 månader. Vi är inte klara på långa vägar, men det tar sig.
Nu är väl ganska mycket klart.
Sovrummet skall tapetseras bara pappa har tid, tapeterna ligger och väntar i garderoben och antingen blir det i helgen eller nästa helg. Spännande.

Köket är så gott som klart. Skall bara upp två hyllor idag eller i mon.=)

I badrummet är det lite kvar att göra. Vi skall antingen köpa en duschvägg eller göra oss en själva med betongglas, det blir troligtvis det sista. Så det skall vi kika närmare på och inhandla så snabbt som möjligt. 

Hallen är klar förutom en grej och det är en klädhängare och skohylla som behövs köpas. Vi vet än inte vad vi vill ha och vart den ska sitta.=)
Här kommer lite bilder på hallen som vi är väldigt nöjda med.

 Från ingången.  Så tjusigt.=)  Från andra hållet.


Vardagsrummet är också nästan klart. Det som fattas här är ett soffbord, vilket är supersvårt att hitta i samma färg som våran tv-möbel; wenge.
Här kommer lite bilder.=)

 Tv-möbel med nyuppsatta hyllor som gjordes igår med hjälp av pappa såklart.=)

 Datahörnan.

 Vår mysigt sköna soffa.

Kommer mer bilder när resten blir klart.=)

Nu måste jag kila iväg och träna så att det inte blir för tätt inpå innebandyträningen.


Lite har hänt..

sen jag skrev förra gången.

I fredags var det ju lagfest och Folkan som gällde.
Förfest med hela laget (nästan) hemma hos Virre först. Vi åt tacos, tjålade en massa skit och dansade.
Sen gick vi ner till Folkan där det var dans och disco. Det var faktiskt riktigt roligt och mycke roligare än de andra uteställena här.
Här kommer lite bilder.=)

 Nästan hela gänget!      Jag, Jannica och Sussie. Vad gör vi?=)

 Angelica, Jag och Jannica.      Sofia, Majsan och Virre.

 Lillen, Monica, Malin och Sofia.      Julia, Lillen, Linn och Hanna.

 Gabbi, Erika och lite Monica.

Som sagt så var kvällen lyckad och jag hade riktigt skoj! Tack alla tjejor!

Lördagen blev lugn. Mys med älsklingen, middag och svärföräldrarna och så tittade vi på Melodifestivalen hemma vid dom.

Under söndagen så stack jag och älsklingen till Västerås. Vi skulle köpa badrumsmöbel på Bauhaus men kom hem med lite annat. En byrå till sovrummet, förvaringsgrejer, blommor och två hyllor, även dom till sovrummet.
Vi hade iaf kul som alltid jag och älskligen.=)

Är nu inne på min fjärde veckas praktik i Smedjebackens kommun. Har trivts jättebra.

Nu ska jag kila ner till tvätten.

Hej!