Jackpot

Igår var vi till Borlänge och beställde en soffa. Det blev en Jackpot. Den på bilden, fast en svart. Dom hade erbjudande på den på PK´s möbler så det var superbra.




Idag när jag jobbade ringde Jesper och beställde det vita köksbordet från EM. Det skulle komma i veckan så nästa söndag åker vi nog till Västerås och hämtar hem det.

Den här helgen är min jobbhelg. Gick lite tidigare idag då Farfar har bjudit hela familjen på lunchbuffé på Piren. Efter maten gick vi hem till dom och fikade lite tårta och grejer.
Jag och Jesper fick nog lite dåligt samvete av allt gottande så vi tog oss en springtur. Det kändes som om jag hade mat och fika upp i halsen men oj så lätt det gick. Konstigt. :)

I morgon väntar jobbet och sen har vi visning på lägenheten. Min kärlek ska vara hemma och städa när jag jobbar. Puss på dig!
Hoppas det finns någon som blir riktigt intresserad, gärna flera så att det blir en bra budgivning. :)

Nytt

Det finns en del saker som behövs när man flyttar från en 2:a till ett hus med 4 rum och kök. Det som vi behöver allra mest är en soffa och ett köksbord.

Det är inte så enkelt, måste se ut som man tänkt sig, rätt form och färg plus ha ett mått som passar. Grrr... Det sista önskar jag man kunde skippa, hade blivit mycket enklare då.

Det här köksbortdet vill jag ha!

Från
em.com och ser precis ut som jag vill ha det, MEN det är nog 10 cm för långt. Skit! Vi får nog mäta lite extra och om det kanske går ändå. Det är ju sååå fint!

I morgon skriver vi kontrakt! :)

Snart är vi husägare! :)

Husbesiktningen idag gick kanon! Det är bara att flytta in och bo enligt besiktningsmannen. Suveränt! Vi är så glada! :)
Och snabbt går det. Det ska skrivas papper senare i veckan och sen är vi husägare. :) Troligtvis får vi börja flytta redan 1 juli. Great! Mitt i våran semester så det blir toppen!

I kväll har vi lagt ut lägenheten på
blocket. Så nu hoppas vi på en köpare som vill köpa våran mysiga lilla tvåa.
Om nån är intresserad så klicka på länken ovanför och ring för sjutton! :)
    
  

Något riktigt tråkigt som gör att det värker mer än någonsin i hjärtat är att vi även lagt ut en annons på våra små älsklingar.
Jesper har utvecklat kattallerig under tiden vi haft dom och den är riktigt illa. Vi vill hitta ett kärleksfullt hem till dom där dom får det bra. Vo kan tyvärr inte ta med dom till huset. Jespers mamma är hyperallergis, hon har inte varit hemma hos oss i mer än 20min i sträck (tråkigt) och hon kommer inte kunna hälsa på oss i huset heller och när/om vi får barn så kommer hon aldrig kunna komma hem till oss och bara mysa med den lilla eller vara barnvakt. Och så vill vi ju inte ha det.
Men först och främst är det för Jespers skull. Att han ska slippa rinnande näsa, kliande hals och ögon och täppt näsa året om, speciellt på våren då pollen kommer också.

Men det gör så ont!!! Kommer sakna dom nåt så fruktansvärt mycket!!
Om ni är intresserade av våra sötnosar eller vet någon som är så ring! Läs lite mer om dom här!


Älskar er så mycket...

Så ledsamt att det måste vara sånna här tråkigheter i alla roligheter som händer nu!

Ska krypa ner hos min älskling och mysa nu!

Mitt i natta!

Här sitter jag på jobbet.... dom ringde i morse och frågade om jag kunde jobba i natt och får då skippa mitt dagpass i morgon istället. Det kunde jag väl vara snäll och göra. :)

Det bästa var att då hinner jag i tid till husbesiktningen också. Är så nervös, är rädd att allt bara kommer skita sig. :/

Det har varit underbart att ha en ledig helg med Jesper. Jag är galet kär i den killen alltså! Han får mig att må så bra! Min bästa! <3

Vi skjutsade mamma till Hällefors i fredags kväll. Hon var på klassfest igår och sov då hos morfar. Var förbi mormors grav med några rosor och blev bjudna på kvällssmörgås av morfar.
På vägen hem hade vi lite safari - en hare, en kanin, miljoner grodor/paddor, en död grävling och det bästa av allt tre älgar.
Jag säger åt Jesper att köra sakta för här finns det mycket älg. Jag har har sett två där förra året men Jesper ska ju alltid vara så rolig och säger två på 20 år eller. Precis då dyker det upp två älgar. En mamma och en bebis. Mamman försvinner ner i diket men bebisen vet inte vart han ska. Sen kommer det helt plötligt fram en till bebis. Mamman försöker få ner dom i diket i säkert 3-4 min. Så fina och söta dom var. Det var lite av en upplevelse. Häftigt!


Lånad bild!
Försökte ta bilder jag med men hade den dåliga kameran med mig i bilen. :(


Vi har även haft så kul och rensat vinden, nu är den ren från skräp och redo att flytta.

Börjar bli trött här nu och längtar mer och mer efter sängen och Jesper!!!


Hoppas ni sover gott!

Lycka!

Här hemma är vi superglada!! Om allt är bra på besiktingen som ska göras i början på nästa vecka ska vi skriva papper och sen är vi ägare till ett hus i Hagge!! Ett hus liksom, hjälp! :) Ska bli så underbart skönt att slippa lägenheten, jag är en husmänniska. Samtidigt är det så klart pirrigt! :)

Jag ska få bo i ett hus med den jag älskar mest, det är lycka!! <3



Har vi ännu mera tur får vi flytta in under våran semester! Toppen! Ingen mer sommar i en tråkig lägenhet!! Weee!

Beach 2010

Har en ledig dag idag. Vaknade tidigt också, kl.8. Det är ca 1 på 1000 dagar jag vaknar så tidigt av mig själv. Har väl för mycket att tänka på.

Snart ska jag och Jesper iväg och kika på ett hus. Riktigt spännande! Som lite hjälp tar vi med oss pappa, han kan hus han. :)



I morgon har vi personalfest och jag är med i festkommitén. Därför ska jag också fixa det sista på en tipspromenad jag grejat med, köpa vin till bålen och fixa nå bra kläder. Det är en sommarfest med temat beach 2010. :)

Nej nu är det dags att sätta fart!

Lång väntan!

Jag och älsklingen har tittat klart på säsong 7 av Beverly Hills i kväll. Jag är verkligen helt inne i den serien. Ingen serie kan någonson slå den!
Jag upptäckte dock att jag har haft en riktigt dålig planering och inte beställt hem säsong 8 i tid! Kasst!
Nu är den hemklickad och det kommer bli en lång väntan till tisdag eller onsdag då den förhoppningsvis kommer att dyka upp.



Längtar!!! :)

"Systervakt"!

Är i Hagge och ser efter dom små systrarna när mamma är på utbildning hela dagen idag. Önskade strålande sol när jag skulle vara här så man kunde passa på att sitta på trappan och njuta lite, eller bara gå ut en sväng här på gatorna och strosa omkring, men så blev det inte. Gillar inte det här vädret alls!

Jag har i alla fall passat på att låna badkaret och bada med babyolja, man blir så mjuk efteråt. :)
Nu ska jag ska lite potatis så att jag kan laga körrfärslimpa, sås och potatis. Morfar kommer snart också och jag vet att han tycker om det mycket! :)

På senare eftermiddagen blir det till att träffa Angelica en sväng!


Igår kväll lyste solen på våran balkong... härligt!

Endast klagan!

Verkligen inte min dag!!
Åt inge frukost hemma innan jobbet. Tänkte jag kunde ta en smörgås där, men icke. Jag har haft häcken full hela dagen. Inte ens hunnit med någon lunchrast. Tillslut var jag tvungen och sätta mig fort och äta min matlåta som bestod av broccolisoppa. Hann inte ens bre en smörgås till. Blev inte mätt för fem öre.
Så nu sitter jag och är superhungrig.
Har näst intill inge mat hemma. Vill åka och handla men av någon konstig anledning så vill Jesper ligga i sängen hela dagen idag, säger han. Antar jag måste åka själv till affären snart.
Håller på att dö av hunger!!!

Har haft lite ont i örat till och från hela dagen. Orkar inte med nå öronvärk!!!

Vill inte bo i lägenhet!!! Jag känner mig instängd! Dessutom är våran lägenhet så pytteliten så jag får ingen luft snart. Vi får inte plats med nånting. Det är grejer överallt, ingen ordning alls känns det som.
Man känner ett tvång av att man måste hitta på något precis hela tiden för inne i lägenheten kan man ju inte sitta. Vill kunna gå ut på gården eller bara sätta mig på trappen och njuta när det passar mig!

Usch!!!!
Ingenting går som jag vill just nu!!

Nu har jag klagat! Alla som klagar i sina bloggar (har läst några stycken) säger alltid att det känns bättre efteråt, men jag tycker nog det blev motsattsen.
Nu rabblade jag ju upp allt som jag inte gillar och blev att tänka på det ännu mera!! Det ville jag ju inte, vill ju tänka på annat!!!

Hmmm....

Just dance!!

I fredags hade vi lite partaj hemma hos oss innan vi drog till Folkan och dansade loss.
En riktigt trevlig kväll med supergoa vänner!!!

      

Och helt plötsligt...

... efter att ha gråtit en skvätt till kvällens Grey´s avsnitt så blev jag partysugen!! :)
Längtar till fredagens festligheter!!



En egen plats

Har spikat upp min gitarr på väggen. En egen plats i stället för i kartongen. :) Högt upp på väggen så inga katter kan lägga sig på den. :)



På fredag är det "Fest på Folkan" och vi ska dit! :) Är ett litet gäng som ska ha trevligt tillsammans. Kommer nog bli riktigt skoj, som alltid med dessa människor! Längtar! :)