Vi tog oss en tripp...

till Uppsala idag. Vi blev lite sugna att kolla på den där bilen så i morse klockan halv nio for vi iväg. Vi hade skrivit ut en vägbeskrivning från hitta.se som var helt värdelös. Den gick inte att följa alls. Och när vi äntligen hittade dit, efter letande, förfrågningar och en karta som vi fick på Fyrishovsbadet, så var bilen inget att ha. Eller den var fin men det var rost på ett ställe som dom inte sa i telefon och så sa dom i telefon att den skulle besiktas och att det skulle gå att skaff nya vinterdäck och så men när vi sen var där så hade den redan besiktats i januari. Aaaahh.. det var lite irriterande. Så vi lägger inte ut så mycket pengar på en bil som måste ha vinterdäck, nya sommardäck efter denna sommar och som har rost och en spricka i framrutan. NEJ! Hellre lite dyrare bil som är vackrare.
Men såååå skön att åka i så nu vet vi att det är en Saab 9-5 vi vill ha.=)

Vi var in på IKEA och köpte oss en ny lampa till köket (Melker har pajjat den andra) och en lampa till databordet och en skrivbordsstol. Underbart skön.=)

                                                                  
    

När vi sen skulle hitta tillbaka hem så visade det sig att samma väg som vi kom på från början ledde enda fram till IKEA och bilaffären som låg 200 m längra bort. Helt sjukt att dom gör en vägbeskrivning då man ska IN I Uppsala och snurra runt nästan mitt i centrum. Dåligt tycker jag när vägen går raka vägen dit.

Idag åt vi Thai mat..mumsigt.

Ska nu se på Melodifestivalen och käka vindruvor. Smaskens.
I morgon blir det till att städa lite och träna igen om jag orkar, har faktiskt redan tränat fem gånger denna vecka.=) Är så stolt över mig själv.=)

Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback