För mycket jobb??

Jag kan inte göra något annat än att jobba eftersom att jag har fått världens skavsår på insidan låren av mina arbetsbyxor. Idag fick jag lov att klippa lite tubifast och dra på låren. Det svider som tusan och gör verkligen ont. Nu vill jag vara ledig, gärna långledig. Men det ser ut som att jag får nöja mig med att endast vara ledig på fredag.

Har förresten haft en mycket kul helg. Lördagen började med hemmamatch mot Falun. Vi låg under nästan hela tiden. I 3:e perioden fick jag lyckan att göra 5-5 målet, vilket var kul. Spännande spännande, men tyvärr så förlorade vi med 6-5. Men alla kämpade på riktigt bra!
Sen blev det brottom hem för att packa och sen drog jag, Jesper, Nichlas och Bosse iväg till Örebro.
Checkade in på hotellet, hade lite "förfest" på hotellrummet och gick sen och käkade lite god mat. Tillsist var det dags för kvällen och helgens höjdpunkt - konsert med Takida.
Dem var verkligen hur bra som helst! Super!! Tyvärr är det lite tråkigt att vara kort för jag såg inte så mycket annat än lamporna, men lyckades se lite ansikten då och då. :)
Nöjda, glada, törstiga och mycket trötta gick vi hem, varvade ner med lite myspys alla fyra på rummet och gick sen till säng.
På söndagen käkade vi lite och jag fick äran (inte lätt att säga emot tre killar) att köra hem. Tror att Bosse tyckte jag körde hans lilla pärla så fint och försiktigt.

Det var verkligen en kul helg!! :)

I veckan har jag bara jobbat. Jobbar även i morgon, börjar bli jobbigt att gå upp så tidigt hela tiden. :)

På fredag blir det en shoppingdag med Angelica i Borlänge. Vi ska handla lite julklappar och självklart fika på McDonalds. :)

Jag ska slöa i soffan hela kvällen och det är så skönt. :)




Kommentarer
Postat av: Lollo

Då kanske vi ses i borlänge ;D Haha!



Pok


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback