Den bästa av mödrar

Maten i Hagge var såå god!
Var även ute och sprang bakom syster Hilma, 4 år, som försöker lära sig cykla. Jag spran och höll i en pinne som sitter fast i pakethållaren på någe vis. Hon var så duktig och det dröjer nog inte länge innan hon klarar det där själv.
Helt plötsligt kommer Hanna hoppandes på ett ben till köket och skriker att hon klev på en fisk. Visst var det så, en fisk hade hoppat ur akvariet (trodde vi) och där låg den på golvet framför lite lagom mosad och så lite blodspår efter Hannas fot. Senare kom Hanna fram till att den ena katten hade en blöt tass. Så det var säkert hon som hade fiskat upp den i det lilla hålet. =)

I kväll har jag och Jesper myst och tittat på film. Ätit vindruvor och lite chilinötter.
Filmen vi såg var Den bästa av unga mödrar. En riktigt bra film som handlar om en finsk pojke som förlorar sin pappa i kriget och skickas av sin mamma till ett par i Sverige så att han kan vara trygg och säker. Sen händer en massa sorgliga, hemska och bra saker. En bra film, absolut sevärd. Maria Lundkvist och Mikael Nyqvist är med och dom är ju bara så bra.

                                                       image133

Det blev inte en datorfri kväll, men nästan. Det blev jag som bröt den nu.=) Men nu ska vi snart kila till sängen, är trött och ögonen svider efter allt snyft och gråt till filmen.=)

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback